کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
ممنونم از همه کسانی که در آمریکا هستند و تجربیاتشون رو گفتن.
یه قانون هست به نظر من که اکثرا همه جا صدق میکنه اون هم اینه که فردی که تخصص داشته باشه هیچوقت بیکار نمیمونه. شاید سابقه کاری من رو قبول نکنن شاید مدارک دانشگاههای ایران رو قبول نکنن اما تخصص چیز غیر قابل انکاریه. تخصص چیزیه که تو اینترویو معلوم میشه. تو سه ماه اول کار که آزمایشیه معلوم میشه شاید اولش با حقوق پائینتر یا پوزیشن پائینتر مشغول بشید اما آمریکا جای پیشرفت خیلی داره مخصوصا تو رشته هایی که تو بورس هست و مشخصه. مدارک بین المللی خیلی خیلی تاثیر داره.
Done waitin' , I'm livin Wink
پاسخ
(2013-08-23 ساعت 11:12)soheilbadami نوشته:  ضمن تائئید فرمایش دوستان فاکتور دیگه ای که در اشتغال مهمه در وضع فعلی اقتصاد آمریکا نوع تخصص شماست و در مورد رشته های فنی که من اطلاع کمابیشی دارم چنانچه شما در رشته های برق/ الکترونیک/ کامپیوتر (تقریبا هر گرایشی) خبره یا کمی هم خبره باشید تقریبا خیلی سریع جذب بازار کار خواهید شد و نیاز زیادی به زبان هم نخواهد بود مگر کارتان با فروش خدمات باشد که داستان دیگری هست. اما سایر تخصصها برای جذب به بازار فعلی راه مشکلتر و زمانبری بیشتری دارند که فاکتور های بیشتری دخیل خواهند شد و گاهی مجبور میشوید با دستمزدهای به نسبت کم و خیلی کم وارد سطح اول اون شغل یا بقول اینا انتری لول بشید

دوست عزیز مهندسی مکانیک رو از قلم ننداختید؟؟؟
بازار کارش چطوره در بخش نقشه کشی و همینطور تهویه مطبوع؟
ممنون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: nasim ، Ehsan1358 ، rezajoon ، sepideh IR
(2013-08-23 ساعت 07:49)afs نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 21:36)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 17:38)mn238 نوشته:  سلام
میخوام یه کم دوستانی که هنوز نیومدند آمریکا را دلسرد کنم!
ما حدود 8 ماه آمریکا بودیم منتها رفته بودیم ایالتی که ایرانی زیادی نداشت (پنسیلوانیا). ولی به هر حال میخوام بگم اگه کار و زندگی خوبی تو ایران دارید متوجه باشید وقتی به عنوان یه متخصص تو آمریکا کسی را میخوان استخدام کنند چند چیز را مد نظر میگیرن:
1- مدرک تحصیلی از دانشگاه خوب آمریکا. بازار کار آمریکا ( نه دانشگاه ها) دانشگاه های ایران را نمی شناسه. فرقی نمی کنه بگی پلی تکنیک یا شریف یا تهران یا ... . بهتره یه نگاه به رنکینگ دانشگاه های ایران در بین دانشگاه های دنیا هم بندازید!
2- سابقه کاری مرتبط از شرکت شناخته شده برای اونها. اونها اصلا شرکت های ایرانی را نمی شناسن!
3- معرف کاری. مدیر یا مسئول هایی که در شرکت های شناخته شده قبلی برای اونها یا دانشگاه شما شما را تائید کنه.

علاوه بر اینها زبان محاوره ای شما هم باید خیلی خوب باشه و میتونید در پیشنهاد شغل ها جمله good communication still را بارها و بارها ببینید.
اگر این توانایی ها را نداشته باشید باید اوایل کار منتظر گرفتن یک شغل سطح پائین مثل فروشندگی، کارگری یا ... باشید که بسته به محل زندگی شما برای این شغل ها حقوقی بین حدود 13 - 7.5 دلار در ساعت در نظر میگیرند که از اون حداقل 10% هم بابت مالیات کسر میشه و تازه ممکنه تمام وقت نباشند (کمتر از 170 ساعت در ماه) و بابت تعطیلات هم پولی نمی دند و هر کدومشون ممکنه بعد از 6 ماه برای اینکه مجبور نباشند استخدامتون بکنند اخراجتون بکنند حتی اگه خوب کار کرده باشید اونوقت باید توجه کنید که اگر شما یه خونواده باشید با این حقوق نمی تونید زندگی مناسبی داشته باشید چون فقط اگه خرج ماشین (که معمولا در آمریکا مجبورید اون را داشته باشید) و بیمه اون و خرج اجاره و خورد و خوراک را حساب کنید بسته به محل زندگی شما حداقل 2000 - 1500 خرج دارید و این خرج تازه بدون بیمه شماست و اگه مریض بشید بیچاره اید. بنابراین برای یک زندگی معقول در آمریکا در آمد حداقل 3000 دلار در ماه لازم است و برای زنده ماندن در آمریکا حداقل 2500 - 2000 دلار در ماه احتیاج دارید.
خلاصه بگم بهتره یا پلن خوبی داشته باشید یا اول به صورت دانشجویی بیاید درس بخونید و کار دانشجویی بکنین و استادتون هم معرفتون بشه یا خوب فکر کنین دارید چیکار میکنید! از ما گفتن بود آمریکا همون چیزیه که میگن از تو خودمون را کشته و از بیرون بقیه رو.

دوست عزیز یه سوال داشتم
اگه برای کار باهات مصاحبه کنن و کارتو یا اون فیلدو بلد باشی چی ؟
تو ایران مثلا دید نسبت به دانشگاه ازاد یکم بده ولی وقتی میری بعضی جاها باهات مصاحبه میکنن میبینند بلدی ردیف میشه میخوام ببینم اونجا فضای کاری برای شرکتها جچطوره ووقتی رفتی در مصاحبه به چه چیزایی بر میخوردی؟
ممنون

برای اینکه بگم همیشه هم این طور که این دوست عزیز گفتند نیست من وضعیت خودم رو براتون می گم.
من حدود ۵ ماه هست که آمریکا هستم. اتفاقا چسبیده به ایالت پنسیلوانیا و در مریلند زندگی می کنم.
همون هفته اولی که به آمریکا اومدم کار پیدا کردم. زبانم هم خوب نبود و نیست. تمام سابقه کار ایرانم رو قبول کردند. مدرک دانشگاهیم رو هم پذیرفتند و به عنوان یک فرد با مدرک لیسانس در یک شرکت شرکت آمریکایی به صورت تمام وقت مشغول به کار شدم. تخصصم در ایران برنامه نویسی وب بود، ۸ سال سابقه کاری تخصصی و قابل قبول داشتم و الان هم دقیقا در همون تخصصی که در ایران کار می کردم، کار می کنم. دستمزد اولیه ام برای سه ماه آموزشی ساعتی ۲۵ دلار بود که الان خیلی بیشتر از این می گیرم. بیمه و مزایا هم داشتم.
من توی ایران کارهای خوبی داشتم و توی پروژه های قابل توجهی فعالیت می کردم اما درآمدی که اینجا دارم و امکاناتی که در اختیارم هست و زندگی که می تونم داشته باشم به هیچ وجه ممکن با ایران قابل مقایسه نیست.
البته این فقط به این دلیله که کار مناسبی دارم، قطعا اگر کارخوبی نتونید پیدا کنید زندگی در آمریکا ساده و لذت بخش نخواهد بود. با تمام این خوبی ها دقیقا به نکاتی که درپست بالا گفتند هم تاکید می کنم و باید بدونید که ممکنه با هرچیزی روبه رو بشید.
شما میگید زبانتون خوب نبود ولی حتما اگر اینجا امتحان تعیین سطح میداید سطح 6 قبول میشدید چند نفر دیگه ای هم که به من گفتند زبانشون خوب نبوده ازشون پرسیدم اینجا از چه سطحی شروع کردید گفتند 5 یا 6 شما تو بخاطر کار با کامپیوتر کلمات تخصصی رشته درسی را هم بلد بودید و الا اگر فقط مکالمه تون هم خوب باشه موقع مصاحبه کاری نیاز به استفاده از کلمات تخصصی دارید. اینو مد نظر داشته باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: nasim ، alirz ، Ehsan1358 ، sepideh IR ، pari pariaaa ، erica
دوستان باتجربه، کسی میدونه بک گراند چک ماهایی که تازه اومدیم و میخوایم استخدام بشیم، چطوری انجام میشه و چقدر زمان میبره؟
کسی تجربه اش رو داره؟؟
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
پاسخ
تشکر کنندگان: afs ، مانترا ، sepideh IR ، Hedieh20
(2013-08-23 ساعت 22:33)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 11:12)soheilbadami نوشته:  ضمن تائئید فرمایش دوستان فاکتور دیگه ای که در اشتغال مهمه در وضع فعلی اقتصاد آمریکا نوع تخصص شماست و در مورد رشته های فنی که من اطلاع کمابیشی دارم چنانچه شما در رشته های برق/ الکترونیک/ کامپیوتر (تقریبا هر گرایشی) خبره یا کمی هم خبره باشید تقریبا خیلی سریع جذب بازار کار خواهید شد و نیاز زیادی به زبان هم نخواهد بود مگر کارتان با فروش خدمات باشد که داستان دیگری هست. اما سایر تخصصها برای جذب به بازار فعلی راه مشکلتر و زمانبری بیشتری دارند که فاکتور های بیشتری دخیل خواهند شد و گاهی مجبور میشوید با دستمزدهای به نسبت کم و خیلی کم وارد سطح اول اون شغل یا بقول اینا انتری لول بشید

ممنون
کسی رو از نزدیک نمیشناسم توی این رشته ولی فکر میکنم مثل عمران و معماری استانداردهای داخلی چربش دارن بنابراین فاکتور های زیادی دخیل میشه بر عکس اون 3 رشته که از استاندارد خاص ( از لحاظ قوانین داخلی) تبعیت نمیکنن یا کمتر میکنن مضافا اینکه تصور نمیکنم بازار کار بخوبی اون رشته ها باشه.
کارهای نقشه کشی و تهویه مطبوع ( برای کار های عملی)هم اینجا در سطح تکنسینی هست که قواعد خودش رو داره و هر کاری که در قالب کارهای وورک فورس باشن (مثل فنی حرفه ای خودمون) نیاز به لایسنس ایالت یا شهر دارن در اکثر موارد و حتما باید دوره هاش رو بگذرونید و امتحان و بعد کارورزی و غیره تا جذب به بازار کار.
پاسخ
تشکر کنندگان: گل نهال ، mz64 ، sepideh IR ، erica
(2013-08-24 ساعت 04:31)r_ent نوشته:  دوستان باتجربه، کسی میدونه بک گراند چک ماهایی که تازه اومدیم و میخوایم استخدام بشیم، چطوری انجام میشه و چقدر زمان میبره؟
کسی تجربه اش رو داره؟؟
من چند جایی که رفتم گفتن لازم باشه ازت گراند چک می گیریم.
راستش پروسش نمی دونم اما انگار یک ماه بیشتر طول نمی کشه زمانش بیاد.
اون جایی هم که می رید برای استخدام احتمالا باید درخواست بده.
خیلی جاها می گن که ما لازم باشه می گیریم و ادم امضا می کنه که درصورت لزوم بگیرن، بعضی جاها هم که جزو قوانین داخلی شون هست.
بازم اگر اطلاعات بیشتری دستم اومد میام می نویسم. Smile
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: r_ent ، rouzbehdarvishi ، مانترا ، Soap McTavish ، sepideh IR ، pari pariaaa
(2013-08-24 ساعت 10:41)soheilbadami نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 22:33)mechanicalengineer نوشته:  

ممنون
کسی رو از نزدیک نمیشناسم توی این رشته ولی فکر میکنم مثل عمران و معماری استانداردهای داخلی چربش دارن بنابراین فاکتور های زیادی دخیل میشه بر عکس اون 3 رشته که از استاندارد خاص ( از لحاظ قوانین داخلی) تبعیت نمیکنن یا کمتر میکنن مضافا اینکه تصور نمیکنم بازار کار بخوبی اون رشته ها باشه.
کارهای نقشه کشی و تهویه مطبوع ( برای کار های عملی)هم اینجا در سطح تکنسینی هست که قواعد خودش رو داره و هر کاری که در قالب کارهای وورک فورس باشن (مثل فنی حرفه ای خودمون) نیاز به لایسنس ایالت یا شهر دارن در اکثر موارد و حتما باید دوره هاش رو بگذرونید و امتحان و بعد کارورزی و غیره تا جذب به بازار کار.

دوست عزیز یکم عجیب بنظر میاد !
یعننی اینکه مدرک داشته باشی مهمتراز بلد بودنشه !؟ برای نقشه کشی و... کارهای ترسیمی هستند باید روتین تر از این باشه ،اگر شما کاری رو بلد باشی وصرف اینکه مدرکت از امریکا نیست ممکنه یه شرکتی استفاده نکنه و بگه برو با مدرک بیا !؟ این حالت برای ثبت نام دانشگاه ممکنه صحت داشته باشه ولی برای کار یکم غیر عادیه !!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
دقیقا برعکس. همونطور که عرض کردم شما تا طبق استاندارد ایالت کار رو یاد نگرفته باشی نه امتحان رو پس میکنید نه مدرک میگیرید. البته این روال کلی هست و الا ممکنه شما شرکتی پیدا کنین که اصلا لایسنس از شما نخوان در بعضی موارد. (این بسته به استاندارد کاری اون شرکت یا رتبه بندی پیمانکاری یا مشاوره اون داره)
ولی در مواردی مثل برق مثلا در تکزاس شما اگر خدای تکنسینی برق (غیر از فشار ضعیف) هم باشید بدون لایسنس امکان کار قانونی ندارین.
پاسخ
تشکر کنندگان: mz64 ، el333 ، afshin4749 ، User ، Soap McTavish ، pari pariaaa
بچه ها كار هاي معمولي راحت پيدا ميشه ؟ تو دالاس
چون بالاخره ممكنه كار اصلي خود ادم گير نياد از اون اول
تو والمارت و ....
در امدش چطوره ميشه ساعتي ٩ تا ٩/٥. حساب كرد ؟
و اينكه ايا فول تايم ميگيرن ؟ ٨ ساعت كار در ٦ روز هفته !
اگه اين طوري نيست و كم كم ساعت رو زياد ميكنن از ازلش چند ساعت به ادم ميدن؟

راستي كار تو پمپ بنزين چطوره كلا چه كار هايي اون جا هست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، pari pariaaa
(2010-04-15 ساعت 14:06)soroush2031 نوشته:  تا آنجائی که من تحقیق کردم فعلا تا 1 سال جز کار بدون تخصص چیز دیگه ای نیست چون هر کاری لایسنس میخواد .البته همون کار ساده هم زبان قوی لازم داره تا حداقل یه فروشنده خوب بشیم.
سلام دوست قدیمی و باتجربه ،
در مورد لایسنس و داشتن مهارت زبان انگلیسی خوب با شما موافقم . اما در مورد اینکه تا یکسال .......... خیر اصلاً موافق نیستم . بسیاری از دوستان و همسفران بنده در بدو ورود و با داشتن مدارک دانشگاهی ایران ، در شرکتهای خوبی استخدام شدن و اصلاً هم از اونا سوال نشده که آیا این مدرک شما واقعیه و یا نه ؟ آیا شما لایسنس دارید یا نه ؟ چون همونطور که میدونید ، اینجا اگر شما مدعی چیزی باشید ، باید با نوع کارتون اثبات کنید که تجربه لازمه رو داشتین و یا نه !!! بهر صورت با آرش عزیز موافقم ، چون نمونه عملی این موضوع رو هم بیان کردن . البته همسر خودم هم در بدو ورود به استخدام دانشگاه ایالتی دراومد و هیچ لایسنسی هم نداشت . در عوض این رو تاکید میکنم که داشتن پارتی ، حتی در اینجا ، حرف اول رو میزنه . دوستان عزیز ، کافیه با داشتن زبان انگلیسیی در حد متوسط رو به بالا این فرصت رو خواهند داشت که مشاغل نسبتاً خوبی رو برای خودشون در اینجا به دست بیارن . موفق باشید
پاسخ
دوستان عزیز، به زودی در این مکان اطلاعات مربوط به مصاحبه نصب میشود! بسیار مفید و آموزنده است، این ها رو یک شرکت رکروتر به من داده و کارش هم خیلی خوبه (اسمش robert half هستش)
اطلاعات مصاحبه:

فایل‌های پیوست
.pdf   interview - How to Overcome Eight Interview Stumbling Blocks.pdf (اندازه 161.47 KB / تعداد دانلود: 347)
.pdf   Interview - Making the First 10 Minutes of an Interview Count.pdf (اندازه 108.79 KB / تعداد دانلود: 329)
.pdf   Interview Prep.pdf (اندازه 121.08 KB / تعداد دانلود: 320)
.pdf   Interview Questions.pdf (اندازه 8.44 KB / تعداد دانلود: 277)
.pdf   Interview TWENTY TOUGH QUESTIONS.pdf (اندازه 165.45 KB / تعداد دانلود: 343)
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
پاسخ
(2013-08-26 ساعت 11:00)r_ent نوشته:  دوستان عزیز، به زودی در این مکان اطلاعات مربوط به مصاحبه نصب میشود! بسیار مفید و آموزنده است، این ها رو یک شرکت رکروتر به من داده و کارش هم خیلی خوبه (اسمش robert half هستش)
اطلاعات مصاحبه:
ممنونم از اطلاعاتی که گذاشتی
راستش من برای شغل تخصصی فقط یک جا تا الان اپلای کردم اونم شغل نبود intern بود یه جورایی و البته جاش خیلی شاخ بود. 
یک سئوال هم دارم اگر جوابی برای این هم داشتی بگذار 
برای شغل تخصصی اصولا گرفتن خود مصاحبه سخته یعنی اپلیکیش می فرستی جوابی نمیاد؟ می گن من تجربه ندارم جون همون یک مورد که نوشتم که سه هفته پیش فرستادم هنوز جوابی نیومده 
برای اون هم راه حلی هست ؟ که شانس گرفتن مصاحبه رو بیشتر کنه ، چون خود مصاحبه زیاد رفتن خودش کمک می کنه هم ادم ضعف و قوت هاش رو متوجه بشه هم کمک می کنه شغلی که می تونه و از پس بر میاد اگر تونست بره مصاحبه بگیره ، اولین مصاحبه ها ممکنه بیشتر تجربه باشه. 
بازم مرسیSmile
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
سلام دوستان
من قصد دارم یک شرکت در امریکا تاسیس کنم
لطفا اگر اطلاعات و تجربیات خودتون را در اختیار من قرار بدید ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
درود بر همه دوستان
شغلهائی مثل کافی منی و بارمنی بازار کار دارند یا خیر؟ دوستانی که مطلعند لطفا راهنمائی کنند با تشکر
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-05 ساعت 03:02)Kamyar.A نوشته:  درود بر همه دوستان
شغلهائی مثل کافی منی و بارمنی بازار کار دارند یا خیر؟ دوستانی که مطلعند لطفا راهنمائی کنند با تشکر

برای بارتندر باید دوره ببینی که حدود 400 چوق هزینه اش هست و گواهینامه بگیری ولی مهمتر از اون خود مهارت فرد در میکسولوژی و قاطی کردن انواع نوشیدنی ها و فرز بودن طرف و فاکتورهایی هست که من زیاد در ایرانی ها ندیدم!! مخصوصا مسئله سریع کار کردن که در ماها نهادینه نیست.
اگه طرف خانم باشه که خوشگلی اش و اگه مرد باشه هم خوشتیپی اش مهمه و زبان عالی که بتونه با مست جماعت صحبت کنه و مشتری نپره

اینم تخفیف دارش اما همانطور که گفتم با 16 ساعت آدم بارتندر نمیشه
http://www.groupon.com/deals/professiona...ssociation
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، frozen mind ، sepideh IR ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان