کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
(2013-07-13 ساعت 15:09)dinaz نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 00:19)behzadb57 نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 02:20)dinaz نوشته:  نه . ما از یه طریق دیگه میتونیم بیایم یه جور پناهندگیه . . کللا میخوام بدونم بهتره بیایم یا نه ؟ اگه بیایم آیا میتونیم گلیم خودمون رو از آب بکشیم و بعد چند سال زندگی خوبی داشته باشیم یا خیر. میتونم کار کنم و درس بخونم یا بباید حتما کلی پول باخودت ببری تا بتونی درس بخونی و پول نداشته باشی باید تا همیشه به شغلهای پایین قانع باشی
اگه قرار شد بیایم چه تخصص هایی بهتره یاد بگیرم، برای شوهرم چی ؟ اصلا مهندسی نساجی به درد آمریکا میخوره یا نه؟

جواب این سوالتون برای هر فرد ممکنه یک جور باشه
برای هر فردی ممکنه یک حواب داشته باشه که کلا با بقیه فرق کنه
ولی به طور معمول بیشتر کسانی که با شغلهای پایین شروع می کنن همونجا گیر میکنن و بعد از مدتی سرخورده میشن البته عمومی نیست و هستند کسانیکه از پایین رشد کردن ولی با پشتکار فراوان
در مورد رشته شما اطلاعاتی ندارم

رشته خودم نرم افزار کامپیوتره . ممنون از جوابتون.
خووب میگین اول که میایم که نمیتونیم با رشته خوودمون کار کنیم . بعد خوب ااگه قراره با کارای دیگه شروع کنیم گیر کنیم که خیلی بده

اگر کمی تلاش کنید و رزومه خوب و مدارک خوبی داشته باشین شاید از پائین شروع کنید اما از پائین تو IT می تونید شروع کنین.
خوبی رشته IT اینه که شما می تونید مدارک بین المللی بگیرید که در پیدا کردن شغل خوب خیلی موثره.
Done waitin' , I'm livin Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa
با سلام . من این سوال در تاپیک دیگری هم پرسیدم ولی متاسفانه هنوز پاسخی نگرفتم
کسی اطلاع داره برای طراح طلا و جواهر در آمریکا وضعیت کار به چه صورت است ؟ آیا آمریکا مدرک کانادا را قبول دارد یا نه ؟ گویا اموزشگاهی درتهران برای این رشته یه certificate از کانادا صادر میکند ؟
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب Big Grin
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
پاسخ
با سلام
آیا در امریکا بیمه بیکاری به دارندگان گرین کارد تعلق میگیره؟ چقدر و چگونه؟Wink مرسی
پاسخ
با سلام
دوستان میخواستم بدونم کسی از شرایط کار پرستاری و علو آزمایشگاهی تو اونجا خبر داره
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من 1/92 رفتم و 2ماهی واسه گرفتن گرین کارتم اونجا موندم .الانم ایرانم. من اورگان بودم 2 هفته ام لوس انجلس .فقط اینو بدونین چیزی که فکر میکنید نیست امریکا .همه دوستام که با من رفتن هنوز بیکارن. اگه اینجا کارو کاسبی دارین فقط برینو بییاین که باطل نشه .عشقو حالم به نظر من اینجا بهترو بیشتره .
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Lemony ، tabim4 ، gbtm ، ojee ، شهلا 1346 ، storagemeter ، alireza2753 ، kouroshd ، pari pariaaa
سلام
شوهر من فوق لیسانسه برق قدرت . لطفا راهنمایی کنید برای زندگی کجای آمریکا بهتره بریم ؟؟؟ اوضاع کار چه جوریه امیدوار باشیم تو رشته خودش کار پیدا می کنه ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
جفتشون عالي هستند. اما بايد گواهي حرفه اي دريافت كني. كار هم براي ابن رشته ها زياده خقوقشون هم خوب خوبه. برهكس ايران.
از الان دنبال گواهي باشيد
كواهي علوم ازمايشگاهي ايمش اينه و از اينجا بايد دنبالش باشيد:
CLS Licence
Clinical Lab Scientist

https://secure.cps.ca.gov/cltreg/cls_trainee_info.asp

در مورد نرس اسم گواهي RN. registered Nurse. هستش. بگرديد توي همون وبسايت پيدا مي كنيد.

(2013-07-26 ساعت 15:36)f215215 نوشته:  با سلام
دوستان میخواستم بدونم کسی از شرایط کار پرستاری و علو آزمایشگاهی تو اونجا خبر داره

البته اين وبسايت براي كاليفرنياست.
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، ParsTrader ، roeentan ، Soap McTavish ، kouroshd ، sce ، pari pariaaa ، erica
هشداربرای جویندگان کار
راستش این مطلب من چند جا در سایت خوندم و درعین حال چند نفر هم در امریکا بهم گفتن و تجربه خودم هم بهم ثابت شده
اون چیزی که از هر چیزی در کارهای ساده مهمترهست فقط پیگیری است
اقا یا خانم هرچقدر اپلیکیشن پر بکنی خوبه ولی باید ادرس مدیر منابع انسانی رو گیر بیارید برید سراغ طرف
امروز برو استخدام نکرد
فردا برو
باز فردا گفت نیرو نمی خواهیم پس فردا برو
بعد دوباره سه روز بعد برو
زنگ بزنید
اینجا کسی دنبال کار یا حتی تحصیل شما نیست خیلی کارها خود به خود کلی کش می دن
بحث این هم نیست که خارجی هستید ها، کلا اینها اخلاقشون این طوری هست امریکایی هم باشی داستان همینه
اگرشما نری مطمئن همیشه یکی هست که رفته پیش مدیر شغل میگیره
درضمن اگر جایی هم ازاین فروشهگاهی بزرگ استخدام نداشته باشه بازم برید،اگر رئیس بخواد شما رو استخدام کنه هیچ کسی هیچ چیزی نمی تونه بهش بگه یکی یه ساعت از کار بقیه کم می کنه می ده به شما
برای فرم پر کردن
برای کار داوطلبانه
برای کار تخصصی
نیمه تخصصی
غیر از بحث زبان که مهمه
بحث تخصص
بحث پیگیری هم شدیدا مهم هست.
مگر اینکه رزومه خیلی خاص داشته باشید به شما زنگ بزنند یا یکی غیر از خود شما دنبال کار شما باشه و اون پیگیری کنه افر بگیره بعد به شما زنگ بزنن برای مصاحبه
اپلای کردن واسه هر فروشگاهی هم بین یک تا دو ساعت انلاین طول می کشه
بعد ممکنه چند بار برید شماره مدیر یا مدیر منابع انسانی رو بهتون ندن ، از روشهای مختلف جهت یافتن شماره و ادرس مدیر منابع انسانی استفاده کنید.
بازم می گم مگر اینکه خیلی شانس داشته باشید و معجزه بشه یکی بگه من یه کارمند یا کارگر یا هرچیزی می خوام بیا واسه من کار کن ، لااقل بدو ورود این مسئله غیر ممکنه چون شما دوست و اشنا هم ندارید.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
(2013-05-19 ساعت 22:16)مازی نوشته:  سلام دوستان منو راهنمایی کنید لطفا یا نظری دارید اعلام کنید ...به نظرتون آمریکا رفتن اینده بهتری از حاله ما داره ؟ یا اصلا به درده من میخوره زمینه کاریش برایه من هست ؟ من یه عمر کارفرما بودم نمی تونم برم کارگری کنم واسه چشم ابی جماعت ...ولی خانمم میگه بریم ...نظر بدین لطفا....ممنون

آقا بشین زندگیتو بکن این ریسک نیست بلانسبت خیلی نزدیک به خریته!

(2013-05-20 ساعت 00:03)shamim نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 23:34)bayat_r نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 22:16)مازی نوشته:  سلام دوستان منو راهنمایی کنید لطفا یا نظری دارید اعلام کنید ...یا اصلا به درده من میخوره زمینه کاریش برایه من هست ؟ من یه عمر کارفرما بودم نمی تونم برم کارگری کنم واسه چشم ابی جماعت ...ولی خانمم میگه بریم ...نظر بدین لطفا....ممنون

دوست خوبم اگر با این طرز تفکر میخوای بری به نظر من نرو و همین جا بمون.این رو از ته دل بهت میگم.
موفق باشی
منم تایید میکنم که اگر طرز فکرتون اینطوری هست اصلا نیاید اینجا

حالا سوای مسائل نژادپرستانه قبول کنید این تغییر شرایط سرخوردگی بیشتر هیچ نتیجه ای نداره
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، gbtm ، pari pariaaa
(2013-08-06 ساعت 22:44)khder نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 22:16)مازی نوشته:  سلام دوستان منو راهنمایی کنید لطفا یا نظری دارید اعلام کنید ...به نظرتون آمریکا رفتن اینده بهتری از حاله ما داره ؟ یا اصلا به درده من میخوره زمینه کاریش برایه من هست ؟ من یه عمر کارفرما بودم نمی تونم برم کارگری کنم واسه چشم ابی جماعت ...ولی خانمم میگه بریم ...نظر بدین لطفا....ممنون

آقا بشین زندگیتو بکن این ریسک نیست بلانسبت خیلی نزدیک به خریته!

(2013-05-20 ساعت 00:03)shamim نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 23:34)bayat_r نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 22:16)مازی نوشته:  سلام دوستان منو راهنمایی کنید لطفا یا نظری دارید اعلام کنید ...یا اصلا به درده من میخوره زمینه کاریش برایه من هست ؟ من یه عمر کارفرما بودم نمی تونم برم کارگری کنم واسه چشم ابی جماعت ...ولی خانمم میگه بریم ...نظر بدین لطفا....ممنون

دوست خوبم اگر با این طرز تفکر میخوای بری به نظر من نرو و همین جا بمون.این رو از ته دل بهت میگم.
موفق باشی
منم تایید میکنم که اگر طرز فکرتون اینطوری هست اصلا نیاید اینجا

حالا سوای مسائل نژادپرستانه قبول کنید این تغییر شرایط سرخوردگی بیشتر هیچ نتیجه ای نداره

دوست عزیز همه ایرانیا که رفتن اونجا کارگری نمیکنند و من چند تا از دوستام که مدرک مهندسی داشتند الان تو شرکتای مختلفی کار میکنند !
شاید بخشی از این بستگی به تخصصتون و ... داشته باشه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee ، rouzbehdarvishi ، pari pariaaa
سلام دوستان
میخاستم بدونم آیا شغلی تو دانشگاه برای دانشجوهایی که درس میخونن هست ؟ مثل شغل هایی که تو دانشگاه های ایران به دانشجو ها میدن ؟
هرچی باشه بهتر از کشیر ، دیش واشر و کارواش و بردن مستا به خونس (البته شنیدم اینکار درآمد فوق العاده ایی داره Big Grin Big Grin Big Grin ) امیدوارم شوخی من کسی رو آزرده خاطر نکنه، محض خنده گفتم ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، kouroshd ، pari pariaaa
سلام دوستان
واسه فوق ليسانس آي تي و مهندسي نرم افزار متخصص كه بخواد كاري توي دانشگاه يا شركتهاي خوب كه كارگري نباشه و زيادم ارباب شاگردي نباشه(شوهرمه ، حساسه)، توي ايالت كاليفرنيا بعد از ٢-٣ ماه اقامت چطوره؟؟ سيليكون ولي الان خوبه اوضاع كارش؟؟ سن خوزه بهتره يا ايرواين يا لس آنجلس يا سانتمونيكا يا اورنج كانتي؟؟
بچه هاي كاليفرنيا كمكم كنيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، Saeedv13 ، soruosh ، kouroshd ، pari pariaaa
گل نهال اینجا(سیلیکون ولی) برای کسی که تخصص داشته باشه کار هست فقط یک کم نت ورک خوب میخواد بیای متوجه میشی که اینجا اکثراً کار رو به کارمندهای شرکت معرفی میکنند و میگن شما کسی رو برای این کار سراغ دارید؟ اگر تخصص داشته باشند با زبان خوب (و البته یک کم شانس) کار
گیر میاد.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
(2013-07-29 ساعت 12:11)omid_usa نوشته:  سلام من 1/92 رفتم و 2ماهی واسه گرفتن گرین کارتم اونجا موندم .الانم ایرانم. من اورگان بودم 2 هفته ام لوس انجلس .فقط اینو بدونین چیزی که فکر میکنید نیست آمریکا .همه دوستام که با من رفتن هنوز بیکارن. اگه اینجا کارو کاسبی دارین فقط برینو بییاین که باطل نشه .عشقو حالم به نظر من اینجا بهترو بیشتره .

ما هم سه ماهه اورگان هستیم و بیکار
اورگان کار نیست بیشتر افراد مسن هستند که دولت خرجشون را میده اگر زبان خوب باشه کارای تو کارخانه که میگن شش ماه که کار کنی هر چی در بیاری خرج دوا و دکترت میشه
اگر پول دارید و تو ایران زندگی راحتی دارید خودتون را بزحمت ندازین
واقعا حیف پولهایی که ما ایرانی ها میاریم و اینجا خرج میکنیم که اگر این پول ها را تو ایران خرج کنیم وضعیت کشور خودمون بمراتب از اینی که هست بهتر میشه
ولی خب بد نیست همه ایرانیا بیاین اینجا و دو سه ماهی زندگی کنند بعد قدر ایران را میدونند و البته اگر بتونند فرهنگشون را هم عوض کنند ایران گلستان میشه
دو روز پیش رفتیم کنسرت تو پارک گل رز تعداد خیلی زیادی امدن اونجا غذا خوردن نوشیدنی و بستنی و..... زما نیکه کنسرت تموم شد و همه رفتند نگاه کردیم اینکار کسی اونحا نبوده یعنی حتی یک ذره اشغال نبود .
ریختن زباله از پنجره بیرون شش هزار دلار جریمه داره
یک عروسی رفتیم حدود دویست نفر تو کلیسا امدند و بعد از تمام شدن مجلس به سالن پذیرایی کلیسا رفتن و کافی و کیک خوردن و کیک عروس و داماد باندازه کیک های تولد ایرانی هم نبود و عروس و داماد با یک ماشینی که 5 تا بادکنک از شیشه اش بیرون بود رفتند سر خونه زندگیشون
فیلمبردار و .. تشریفات بعدی هم اصلا نبود
حالا تو ایران یک عروسی سی میلیون هزینه داره و دو ماه خانوداه ها درگیر مراسم هستند و حتی همون شب هم به عروس و داماد خوش نمیگذره چون دائم فیلمبردار براشون تعیین تکلیف میکنه که با رفتارهای مصنوعی بتونه فیلم خوبی تهیه کنه
ایا هیچوقت ما تصمیم میگیریم عوض بشیم ؟
بعد مینالیم از گرانی و .....
ایا غیر از خود ایرانی کسی مقصر هست ؟
اینجا حق نداری موبایلت را سر کار روشن بزاری و اونجا سر کا گوشی بغل کوش و ارباب و رجوع یکساعت بالای سر کارمند اداره منتظر تا تلفن شخصی شون تموم بشه میترسیم اعتراض کنیم کلا کارمون را انجام نده ؟
واقعا باید بیایم و این سختی ها را بکشیم تا بدونیم کجا زندگی میکردیم و قدرشو را بدونم و بفهیم این ما هستیم که ایران را میسازیم و ما هستیم که باید عوض شیم
من که برگردم حتما ادم دیگه میشم Big Grin
پاسخ
(2013-07-29 ساعت 12:11)omid_usa نوشته:  سلام من 1/92 رفتم و 2ماهی واسه گرفتن گرین کارتم اونجا موندم .الانم ایرانم. من اورگان بودم 2 هفته ام لوس انجلس .فقط اینو بدونین چیزی که فکر میکنید نیست آمریکا .همه دوستام که با من رفتن هنوز بیکارن. اگه اینجا کارو کاسبی دارین فقط برینو بییاین که باطل نشه .عشقو حالم به نظر من اینجا بهترو بیشتره .

سلام چرا انقد نا امید من خدا رو شکر بعد ورودم بعد 3ماه کار پیدا کردم و الان تو یه شرکتی به عنوان کاستومر سرویس و سیلز پرسن دارم کار میکنم.
امریکا خوبی زیاد داره شاید البته نه حتما سختی هم زیاد داره ولی تو این کشور تلاش کنی به چیزی که میخوای میرسی.

من خدا رو شکر از 16 فبریه 2013 مشغول به کار شدم و درآمدم تاپ نیست ولی زندگیمو میچرخونه خدا رو شکر محتاج کسی هم نیستم.

البته از جهاتی با شما موافقم چون کسایی رو دیدم که توقع خودشون رو پایین نیاوردن و نتونستن اینجا کار هم بکنن یا پیدا کنن یا از راه درستش وارد نشدن.

شاد باشید.
کیس #: AS1xxx1

ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012

از 10/17/2012 در آمریکا
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان