موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام . من این سوال در تاپیک دیگری هم پرسیدم ولی متاسفانه هنوز پاسخی نگرفتم
کسی اطلاع داره برای طراح طلا و جواهر در آمریکا وضعیت کار به چه صورت است ؟ آیا آمریکا مدرک کانادا را قبول دارد یا نه ؟ گویا اموزشگاهی درتهران برای این رشته یه certificate از کانادا صادر میکند ؟
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان میخواستم بدونم کسی از شرایط کار پرستاری و علو آزمایشگاهی تو اونجا خبر داره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من 1/92 رفتم و 2ماهی واسه گرفتن گرین کارتم اونجا موندم .الانم ایرانم. من اورگان بودم 2 هفته ام لوس انجلس .فقط اینو بدونین چیزی که فکر میکنید نیست امریکا .همه دوستام که با من رفتن هنوز بیکارن. اگه اینجا کارو کاسبی دارین فقط برینو بییاین که باطل نشه .عشقو حالم به نظر من اینجا بهترو بیشتره .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شوهر من فوق لیسانسه برق قدرت . لطفا راهنمایی کنید برای زندگی کجای آمریکا بهتره بریم ؟؟؟ اوضاع کار چه جوریه امیدوار باشیم تو رشته خودش کار پیدا می کنه ؟؟؟
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
هشداربرای جویندگان کار
راستش این مطلب من چند جا در سایت خوندم و درعین حال چند نفر هم در امریکا بهم گفتن و تجربه خودم هم بهم ثابت شده
اون چیزی که از هر چیزی در کارهای ساده مهمترهست فقط پیگیری است
اقا یا خانم هرچقدر اپلیکیشن پر بکنی خوبه ولی باید ادرس مدیر منابع انسانی رو گیر بیارید برید سراغ طرف
امروز برو استخدام نکرد
فردا برو
باز فردا گفت نیرو نمی خواهیم پس فردا برو
بعد دوباره سه روز بعد برو
زنگ بزنید
اینجا کسی دنبال کار یا حتی تحصیل شما نیست خیلی کارها خود به خود کلی کش می دن
بحث این هم نیست که خارجی هستید ها، کلا اینها اخلاقشون این طوری هست امریکایی هم باشی داستان همینه
اگرشما نری مطمئن همیشه یکی هست که رفته پیش مدیر شغل میگیره
درضمن اگر جایی هم ازاین فروشهگاهی بزرگ استخدام نداشته باشه بازم برید،اگر رئیس بخواد شما رو استخدام کنه هیچ کسی هیچ چیزی نمی تونه بهش بگه یکی یه ساعت از کار بقیه کم می کنه می ده به شما
برای فرم پر کردن
برای کار داوطلبانه
برای کار تخصصی
نیمه تخصصی
غیر از بحث زبان که مهمه
بحث تخصص
بحث پیگیری هم شدیدا مهم هست.
مگر اینکه رزومه خیلی خاص داشته باشید به شما زنگ بزنند یا یکی غیر از خود شما دنبال کار شما باشه و اون پیگیری کنه افر بگیره بعد به شما زنگ بزنن برای مصاحبه
اپلای کردن واسه هر فروشگاهی هم بین یک تا دو ساعت انلاین طول می کشه
بعد ممکنه چند بار برید شماره مدیر یا مدیر منابع انسانی رو بهتون ندن ، از روشهای مختلف جهت یافتن شماره و ادرس مدیر منابع انسانی استفاده کنید.
بازم می گم مگر اینکه خیلی شانس داشته باشید و معجزه بشه یکی بگه من یه کارمند یا کارگر یا هرچیزی می خوام بیا واسه من کار کن ، لااقل بدو ورود این مسئله غیر ممکنه چون شما دوست و اشنا هم ندارید.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-19 ساعت 22:16)مازی نوشته: سلام دوستان منو راهنمایی کنید لطفا یا نظری دارید اعلام کنید ...به نظرتون آمریکا رفتن اینده بهتری از حاله ما داره ؟ یا اصلا به درده من میخوره زمینه کاریش برایه من هست ؟ من یه عمر کارفرما بودم نمی تونم برم کارگری کنم واسه چشم ابی جماعت ...ولی خانمم میگه بریم ...نظر بدین لطفا....ممنون
آقا بشین زندگیتو بکن این ریسک نیست بلانسبت خیلی نزدیک به خریته!
(2013-05-20 ساعت 00:03)shamim نوشته: (2013-05-19 ساعت 23:34)bayat_r نوشته: (2013-05-19 ساعت 22:16)مازی نوشته: سلام دوستان منو راهنمایی کنید لطفا یا نظری دارید اعلام کنید ...یا اصلا به درده من میخوره زمینه کاریش برایه من هست ؟ من یه عمر کارفرما بودم نمی تونم برم کارگری کنم واسه چشم ابی جماعت ...ولی خانمم میگه بریم ...نظر بدین لطفا....ممنون
دوست خوبم اگر با این طرز تفکر میخوای بری به نظر من نرو و همین جا بمون.این رو از ته دل بهت میگم.
موفق باشی
منم تایید میکنم که اگر طرز فکرتون اینطوری هست اصلا نیاید اینجا
حالا سوای مسائل نژادپرستانه قبول کنید این تغییر شرایط سرخوردگی بیشتر هیچ نتیجه ای نداره
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
واسه فوق ليسانس آي تي و مهندسي نرم افزار متخصص كه بخواد كاري توي دانشگاه يا شركتهاي خوب كه كارگري نباشه و زيادم ارباب شاگردي نباشه(شوهرمه ، حساسه)، توي ايالت كاليفرنيا بعد از ٢-٣ ماه اقامت چطوره؟؟ سيليكون ولي الان خوبه اوضاع كارش؟؟ سن خوزه بهتره يا ايرواين يا لس آنجلس يا سانتمونيكا يا اورنج كانتي؟؟
بچه هاي كاليفرنيا كمكم كنيد
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
گل نهال اینجا(سیلیکون ولی) برای کسی که تخصص داشته باشه کار هست فقط یک کم نت ورک خوب میخواد بیای متوجه میشی که اینجا اکثراً کار رو به کارمندهای شرکت معرفی میکنند و میگن شما کسی رو برای این کار سراغ دارید؟ اگر تخصص داشته باشند با زبان خوب (و البته یک کم شانس) کار
گیر میاد.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-29 ساعت 12:11)omid_usa نوشته: سلام من 1/92 رفتم و 2ماهی واسه گرفتن گرین کارتم اونجا موندم .الانم ایرانم. من اورگان بودم 2 هفته ام لوس انجلس .فقط اینو بدونین چیزی که فکر میکنید نیست آمریکا .همه دوستام که با من رفتن هنوز بیکارن. اگه اینجا کارو کاسبی دارین فقط برینو بییاین که باطل نشه .عشقو حالم به نظر من اینجا بهترو بیشتره .
سلام چرا انقد نا امید من خدا رو شکر بعد ورودم بعد 3ماه کار پیدا کردم و الان تو یه شرکتی به عنوان کاستومر سرویس و سیلز پرسن دارم کار میکنم.
امریکا خوبی زیاد داره شاید البته نه حتما سختی هم زیاد داره ولی تو این کشور تلاش کنی به چیزی که میخوای میرسی.
من خدا رو شکر از 16 فبریه 2013 مشغول به کار شدم و درآمدم تاپ نیست ولی زندگیمو میچرخونه خدا رو شکر محتاج کسی هم نیستم.
البته از جهاتی با شما موافقم چون کسایی رو دیدم که توقع خودشون رو پایین نیاوردن و نتونستن اینجا کار هم بکنن یا پیدا کنن یا از راه درستش وارد نشدن.
شاد باشید.
کیس #: AS1xxx1
ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012
از 10/17/2012 در آمریکا