موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطفا اونهايى كِه رفتن مصاحبه اين دوتا سوال رو جواب بدن سپاس
يكى اينكه اگر ويزا صادر بشه اعتبار مدت ويزا براى ورود به خاك امريكا چقدره؟؟؟
دوم من تمام واكسن و اِكس رى رو انجام دادم فقط نامه تاييديه دكترم بايد روى پروندم باشه كِه تازه چهارشنبه نوبت دكتر دارم و من سشنبه مصاحبه دارم،فقط يه نامه كم دارم چه اتفاقى ميفته براى پروندم؟آفيسر چى ميگه؟
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من ٢٧ August 2015 مصاحبه داشتم
٣ روز قبلش رفتم انكارا واسه مديكال ، برگه واكسيناسيون پاستور تهران رو داشتم توي برگه ٧ تا امپول رو ثبت كرده بودن
ولي با اين حال آمپول ابله رو بهم زد كلا شد حدود ٢٤٠ $ ( اخرين mmr رو ٢٥ روز قبل مصاحبه زده بودم )
روز مصاحبه ١ ساعت زودتر رفتم سفارت ، يك خانم مهربان إيراني مدارك رو چك كرد و يك شماره بهم داد.
بعد شمارم رو رو تابلو ديدم رفتم يك خانم امريكايي مدارك رو ازم گرفت ( بجز پرينت هاي sms و مكالمه ها ، چون حجمش زياد بود ، گفت خودت بدش به افيسر) بعد گفت دوباره صدات ميكنيم، بعد از حدودآ ١ ساعت صدام كردن !
افيسر يك اقاي امريكايي بود ( با وجود اين كه من مصاحبه رو فارسي انتخاب كرده بودم ) البته گفت اگر دوست نداري انگليسي صحبت كني مشكلي نيست ، معرفيت كنم به همكارم با اون ميتوني فارسي حرف بزني ، منم چون نامزدم امريكايي هست و فارسي بلد نيست ، گفتم نه ترجيح ميدم انگليسي صحبت كنم.
مرد خيلي خوب و خوشرويي بود ، بعد از چند سوال گفت پرونده شما به زمان بيشتري نياز داره و اصلا جاي نگراني نيست ، اين مرحله براي مرد هاي ايراني كاملا طبيعي است، و جاي نگراني نيست ،يك برگه بهم داد و گفت تا ٣ ماه اينده كيس نامبرتو تو اين سايت چك كن و وقتي ديدي دوباره بيا اينجا ويزاتو بگير! من هم كه فعلا منتظر هستم كليير بشم!??
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
حامد جان شما سربازی یا کار دولتی یا حساس داشتید؟
یه سوال مهم از دوستان : مگه شما مدارک اثبات رابطه رو قبل از مصاحبه پست نمیکنید؟ همچنین فرم PTT. پس چرا بازم این ها رو میخوان؟
ما فقط چت واتس اپ (فراوان) داریم و عکسهای یک سفری که با هم داشتیم. به نظر شما دوستان کافی هست؟
خیلی ممنون
کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان فرم ptt چيه؟؟؟؟؟
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
نوع ازدواج من با سيتيزن هستش ،چقدر هزينه ويزا ميشه؟
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام از اونجايى كِه سفرنامه من نه ابوظبى بود و نه آنكارا همينجا مينويسم،١١:٣٠رسيدم استكهلم و تا ٦ صبح توى فرودگاه موندم و با تاكسى جلوى سفارت پياده شدم و كارهاى كنترل بدنى براى ورود انجام شد با اينكه ٨:٣٠نوبتم بود١٠از من مصاحبه گرفتن پرسيدم مترجم كجاست گفتن نداريم(بااينكه من رزرو كرده بودم)و ميتونى نوبتتو كنسل كنى و يك موقع ديگه بياى كِه گفتم شما مثبت بديد يا منفى من نوبتم رو كنسل نميكنم چون خطا از من نبوده،گفت مدارك كوااسپانسر رو بديد،پاسپورت،مدارك اثبات رابطه،خلاصه با هزارتا دنگ وفنگ از يك زن ايرانى كِه اومده بود براى پدرش ويزا بگيره خواستم مترجمم بشه،خانومه گفت بايد كلى فرم پر كنى تا بپذيرن،باآفيسر كِه يك پسر جوان بود صحبت كردم بلافاصله اُكى داد خبرى از قسم نبود،بلافاصله اثر انگشت و سؤالها اينهابودند:
كجا،كى،چجورى با همسرت آشنا شدى؟
شغل همسرت چيه؟
ميخواى بعد از ورود درس بخونى ياكاركنى؟
چند ساله ازدواج كرديد؟
شغلت در ايران چه بوده؟
شوهرت چجورى رفته امريكا؟
تو چجورى رفتى اروپا؟
كيست در اروپا در يك جمله چى بوده؟
چند بار شما و همسرت همديگرو در اين سه سال ملاقات كرديد؟
چجورى با همسرت ارتباط بر قرار ميكنى؟منم گفتم اسكايپ
خانوادت كجا هستن؟تا حالا كجاها به جز ايران زندگى كردى؟
تاحالا چندبار تقاضاى ويزاى امريكارو كردى؟
همسرت آخرين بار كى اومده ديدنت؟
آيا شما يا همسرتون ازدواج ديگه ايى داشتيد؟
فرزند داريد؟
كارتون در حال حاضر چيه؟
در انتها گفت شما نقص مدرك ميگيريد،يكى اينكه مدارك اصلى كوااسپانسر رو بياريد چون من كپى برده بودم،دوم مدارك بيشتر براى تداوم ازدواجتون ارائه بديد،شناسنامه بياريد،جالبه اصلا راجع به مديكال نپرسيد،پايان مصاحبه،منم تشكر كردم و اومدم بيرون و با تاكسى رفتم يك رستوران ايرانى و بعد با تاكسى رفتم فرودگاه اورلاندا و باز گشت به خانه با دلى شكسته
امروز چهارنفر ايرانى بوديم و بقيه سوئدى،يك پيرمرد٧٨ساله ويزا شد كِه پدر مترجم من بود،يك دختر جوان نقص مدرك گرفت مثل من،يك خانواده با يك عالمه ساپورت مالى،شغل معتبر،كلى مهر اروپا در پاسپورت و يك خروار دليل متاسفانه از ويزاى توريستى منفى گرفتند و خيلى داغون بودند
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-30 ساعت 00:42)mohammadlove نوشته: حامد جان شما سربازی یا کار دولتی یا حساس داشتید؟
یه سوال مهم از دوستان : مگه شما مدارک اثبات رابطه رو قبل از مصاحبه پست نمیکنید؟ همچنین فرم PTT. پس چرا بازم این ها رو میخوان؟
ما فقط چت واتس اپ (فراوان) داریم و عکسهای یک سفری که با هم داشتیم. به نظر شما دوستان کافی هست؟
خیلی ممنون
سلام
من نمیدونستم که باید مدارک مربوط به رابطه رو هم با مدارک پرونده واسه سفارت میل کنم . اگر میتونی و مقدار مدارکت زیاد نیست مدارکی که اثبات میکنه رابطه شما واقعی است رو با پوست بفرست من اونجا دستی دادمش به افیسر. . برای من خیلی زیاد بودو نمیشود با پست فرستاد. همه مدارک روگرفت دید و بعضی هاش که مربوط به رابتم بود روبرگردوند و بعضی ها رو مثل ترجمه کارت پایان خدمت و شناسنامه و.... پیش خودش نگهر داشت .گفت بعد از اینکه کیس نامبرتو تو سایت دیدی برگرد سفارت و دیگه نیازی نیست مدارکتو بیاری فقط پاسپورت و رسید PPT (رسید پست انتخابی برای دریافت ویزا) رو بیار. من کار دولتی نداشتم و سربازی رفتم.
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-10 ساعت 16:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-10 ساعت 16:09 توسط mobydick.)
(2015-09-10 ساعت 15:37)Hamed.nf نوشته: (2015-08-30 ساعت 00:42)mohammadlove نوشته: حامد جان شما سربازی یا کار دولتی یا حساس داشتید؟
خیلی ممنون
سلام
من نمیدونستم که باید مدارک مربوط به رابطه رو هم با مدارک پرونده واسه سفارت میل کنم . اگر میتونی و مقدار مدارکت زیاد نیست مدارکی که اثبات میکنه رابطه شما واقعی است رو با پوست بفرست من اونجا دستی دادمش به افیسر. . برای من خیلی زیاد بودو نمیشود با پست فرستاد. همه مدارک روگرفت دید و بعضی هاش که مربوط به رابتم بود روبرگردوند و بعضی ها رو مثل ترجمه کارت پایان خدمت و شناسنامه و.... پیش خودش نگهر داشت .گفت بعد از اینکه کیس نامبرتو تو سایت دیدی برگرد سفارت و دیگه نیازی نیست مدارکتو بیاری فقط پاسپورت و رسید PPT (رسید پست انتخابی برای دریافت ویزا) رو بیار. من کار دولتی نداشتم و سربازی رفتم.
در مورد ویزای cr1 اصولاً به جز مدارکی که تو مرحله ی اول به uscis و بعد از اپروو به nvc ارسال میشه دیگه لازم نیست چیزی رو پست کنیم. فقط باید مدارکی رو دستی روز مصاحبه به سفارت تحویل بدیم. اون کیس های لاتاری هستن که پست می کنن نه ما!!
(2015-09-10 ساعت 15:37)Hamed.nf نوشته: (2015-08-30 ساعت 00:42)mohammadlove نوشته: حامد جان شما سربازی یا کار دولتی یا حساس داشتید؟
خیلی ممنون
سلام
در مورد ویزای cr1 اصولاً به جز مدارکی که تو مرحله ی اول به uscis و بعد از اپروو به nvc ارسال میشه دیگه لازم نیست چیزی رو پست کنیم. فقط باید مدارکی رو دستی روز مصاحبه به سفارت تحویل بدیم. اون کیس های لاتاری هستن که پست می کنن نه ما!!
خیلی ممنون
سلام
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز ویزای نامزدی فرق داره.
توی پی دی اف راهنمایی که خود سفارته میفرسته که اصطلاحا بهش میگن packet 3، یه سری مدارک رو میخوان که باید حداقل 15 روز قبل از مصاحبه توسط پست به دستشون رسونده باشید. یکی از مدارک درخواستی proof of ongoing relationship هست. یعنی از زمانی که مدارک اولیه رو پست کردید تا زمانی که سفارت ازتون مدارک جدید رو میخواد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-10 ساعت 20:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-10 ساعت 20:35 توسط mohammadlove.)
بله
خود سفارت آنکارا گفته نامزدی ها اگر قبل از اینکه مدارکشون به ما رسیده باشه وقت بگیرن، وقتشونو کنسل میکنیم. برای ایرانی ها ایمیل میکنن. البته شما که ویزاتون فرق داره.
ارسال مدارک از NVC به تمام سفارتهای امریکا در تمام کشورهای دنیا بین 1 تا 4 روز طول میکشه. بجز آنکارا. که معمولا 12 تا 20 روز طول میکشه. که اینم واسه خودش رکوردیه. به نظر من شلوغترین سفارت و بی نظم ترینشون آنکارا هست. هیچ حساب کتابی نداره و بارها شده بچه ها رو با داشتن وقت مصاحبه دم درب سفارت نگه داشتن و گفتن برید خونه هاتون. دیشب بهتون ایمیل زدیم گفتیم reschedule کنید. این چیزها برای امریکایی ها خیلی خیلی زشته. ای کاش امریکایی ها هم نظم مردم اروپا رو داشتن. واقعا کلافه شدیم دیگه. سفارتهای امارات و ارمنستان مرتب وقت باز میکنن. اما آنکارا 2 روز باز میشه برای 3 ماه آینده.
متاسفم برای خودم که این اشتباه رو کردم و بدترین سفارت دنیا رو انتخاب کردم.ارمنستان سریع و بی دردسره. ترکیه از امنیتش بگیرید تا دکتر اونگانش و پست کردن مدارک و وقت گرفتنش همه مسخره و ترسناکه.