کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مصاحبه - آنکارا
دوست عزيز، ظاهرا شما كيس ازدواج هستيد، روى لينك زير كليك كنيد و اونجا سوالتونو مطرح كنيد.
http://www.mohajersara.com/Thread-ویزای-...ا?page=377
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
سلام دوستان لطفا اونهايى كِه رفتن مصاحبه اين دوتا سوال رو جواب بدن سپاس
يكى اينكه اگر ويزا صادر بشه اعتبار مدت ويزا براى ورود به خاك امريكا چقدره؟؟؟
دوم من تمام واكسن و اِكس رى رو انجام دادم فقط نامه تاييديه دكترم بايد روى پروندم باشه كِه تازه چهارشنبه نوبت دكتر دارم و من سشنبه مصاحبه دارم،فقط يه نامه كم دارم چه اتفاقى ميفته براى پروندم؟آفيسر چى ميگه؟
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
پاسخ
تشکر کنندگان: reasonable
با سلام بالاخره نوبت من شد تا سفرنممو بنویسم ،من دارم از بهنویس استفاده می‌کنم چون کیبوردم فارسی نداره پس اگه اشتباهی‌ هست میبخشید.

قبل از هر چیز باید تشکر کنم از کسائی که سفرنمهشنو اینجا با دیگران به اشتراک گذاشتن،و به خودشون زحمت دادن ، تا کمکی‌ بشه برای من یا دیگران ، منم وظیفه خودم دیدم که اینکارو بکنم.هر چند سفرنمی کاملو جامعیو نمیتونم بنویسم مثل دیگران که با دقت نوشته بودن.

باید بگم من خیلی‌ از مراحلو خودم انجام ندادم ، چون وکیل داشتم از آمریکا،وکیل خیلی‌ خوبی‌ هستند ایشون از شهر دالاس و با قیمت مناسب که ۴۰۰ دلار بود برای کل پروسه برای من. برای همین تاریخ‌ها رو یادم نمیاد.مس فرستادن مدارک اپرو شدن ...

نکته مهمی که ذهنم میاد دونع به دونع میگم :

اول اینه در گرفتن طور عجله نکنید ،اکثر آژانس‌ها واسطهٔ هستند ما بین مشتری‌ها و آژانس‌های مستر یا اصلی‌، پس با کمی‌ گشتن توی اینترنت مس سایت lastsecond.ir یا تلفن زدن میتونید قیمت مناسبو پیدا کنید،هر چند من خودم از آژانس اصلی‌ طور نگرفتم ولی‌ با این حل قیمت مناسبی گرفتم ،چون آژانس متوجه شد من دنبال قیمت گرفتن هستم و اگه قیمت زیادی بهم بده تورشو نمیگیرم، من تور یک هفتأی رو گرفتم با پرواز ماهان که از پرواز‌های ایران ایر بهترئو امن تره و البته گرون تر به قیمت ۱۹۴۰ هزار تومن ،هتل هم Best hotel بود که به خاطره نزدیکیش به سفارت گرفتمش ، که هتل خوبی‌ بود ،اینترنت خوبی‌ داره، مسول‌های پذیرش انگلیسی‌ میدونن و برخورد خوبی‌ دارن ، هتل تمیز ، برای تمیز کردن اجازه میگیرن ، صبحانه معمولی داره ،قبلان اینجا خونده بودن که یکی‌ از کسائی که بست هتل رو گرفته بود می‌تونست از اتاقش پرچم آمریکا رو از توی اتاقش ببینه، ولی‌ وقتی‌ خودم رفتم اونجا فهمیدم سفارت خیلی‌ خیلی‌ نزدیک تر از اونیه که من فکر می‌کردم طوری که وقتی‌ از پنجری اتاقم به سفارت نگاه می‌کردم انگار دارم از پنجره اتاقم به حیاط خونمون نگاه میکنم . اتاق من طبقه 4 بود، خلاصه من جمعه صبح ۳۰ مرداد ۹۴ رسیدم آنکارا فرداش وقت مدیکال داشتم ،همون روز رفتم موقعیت مدیکال پیدا کنم که فردا گم نشم.هر چند لیدر موقع ترانسفر محل مدیکال رو خیلی‌ سریع از توی ماشین نشونم داده بود، آدرس خیلی‌ ساده تر از اونیه که فکرشو بکنید، شما پشت به هتل بست که باستید،همون دست هتل ، ۴۰۰ متر به طرف چپ که برید به یه ساختمون می‌رسید که روش به حروف آبی رنگ نوشته Excel fusion ،اگه املأیشو یادم مونده باشه، پشت این ساختمون محل وردش ، از اونجا به طبقه ۴ میرید ، و مراحل شروع می‌شه، منشی دکتر انگلیسی‌ صحبت می‌کنه، با من فارسی حرف نزد، پس نمیدونم می‌تونه حرف بزنه یا نه،ازم عکس نخواست همونطور که قبلان اینجا خونده بودم و خودش با وب عکس گرفت، ازم پرینت وقت مدیکال هم نخواست، فقط کیس نامبر خواست و پاسپورت و کارت زرد بین المللی نکته مهم : من کارت زردم و از هلال احمر شهرم یعتی یزد گرفتم , 'پس اونچه که تا به حال اینجا خونده بودم درست نبود کارت زردو فقط پاستور تهران صادر نمیکنه بلکه میتونید از هلال احمر شهرتون هم بگیرید، و طبقه معمول .نوبت بر اساس کسیه که زودتر اومده نه به ترتیب نوبت اینترنتی . من همهٔ واکسان‌ها رو ایران زده بودم ، ابلمرغون هم رو گرفته بودم ، ولی‌ با این حل بهم ۲ تا وکسان زد ، البته نپرسید آبله مرغون گرفتی یا نه، به هر حل آزمایش که عکس قفس سینه، و ۲ واکسان شد ۳۰۰ دلار برای من ، چند تا سوال راجع به سابقه بیماری . آسم بیماری قلبی عمل جراحی لک مادر زادی پرسید، بعد اونجا یه عکس بود که رهنمایی میکرد لخت بشم و یه چیزی مس پیشبند بپوشم،به غیر از لباس زیر همه چیو باید در می‌آوردم ، بعد یه چیزی مس اون چیزی که جراح‌ها میپوشن رو پوشیدم ، توی این فاصله دکتر توی اتاق نبود، خودم حدس زدم که دارن از دوربین منو نگاه می‌کنن که شاید بخوان ببینن خالکوبی یا علامت خاصی‌ روی بدنم دارم یا نه ،خلاصه دکتر اومد معین بدنی کرد ، نگاه کرد ببین مرد هستم یا نه Smile و بعد گفت تموم.فرداش تعطیل بود، بهم گفتن ۲ شنبه ساعت ۳ بیا جواب بگیر، دو شنبه ساعت ۲:۳۰ رفتم جوابو گرفتم ، یه پاکت در بسته که که باید ببریدش به سفارت روز مصاحبه، و یه برگ با یه سی‌دی که باید نگهش دارید ، مس اینکه بعدا توی آمریکا به کارتون میاد و زیاد ازتون می‌خوانش، کلا من ۳ -۴ روزی بیکار بودم تا روز مصاحبه، یکی‌ دو دفعه رفتم موقعیت سفارتو بررسی کنم . یه توصیه دارم اینکه نزدیک سفارت عکس نگیرید که به دردسر نیافتید، هم ترک‌ها هم ایرانی‌‌ها معمولا پوشش معمولی‌ و غیر رسمی‌ داشتن .

روز مصاحبه:

روز مصاحبه من هم رسید بالاخره، ساعت ۳ صبح از خواب پاشدم اینقدر‌ها استرس نداشتم ولی‌ خوابم نمیومد، ساعت ۷:۳۰ صبح شروع کارم به آماده شدم .ساعت ۸:۱۵ دم در سفارت بودم . ۹ وقت مصاحبم بود، ولی‌ تقریبا ۲۰ دقیقه دقیقه به ۹ تونستم وارد بشم ،خلوت بود تقریبا ، از اون صف‌های طولانی که خونده بودم خبری نبود، چون اون موقع که من وقت داشتم اون موقع از سال نیس که گرین کارتیا هستن ،اکثرا توریستی هستند ،چند تائی‌ دانش جویی ،و شاید یکی‌ دو تا مس من نامزدی و ازدواج ،یادتون باشه موبایل و کیف با خودتون نیارید سفارت ،چون نمیذارن وارد بشه ، بعد از گذاشتن از مراحل امنیتی ،یه صف بود برای غیر مهاجرتی ها، و یه مسیر برای مهاجرتی‌ها که هیچ کی‌ توی اون مسیر نبود پس شک داشتم که من باید پشت سر اینا وایسم یا باید برم اون طرف که نوشته مهاجرتی و هیچ کس نیس :د خلاصه تصمیم گرفتم برم طرف مهاجرتی و تصمیم درستیم بود، چون از غیر مهجرتیا یه مدارکی باید تحویل میدادن که من نباید میدادم ، خلاصه وارد شدم یه خانم که انگلیسی‌ با من حرف زد، عزم پرسید می‌خوای مصاحبت انگلیسی‌ باشه یا فارسی که من طبیعتاً چون نامزدم آمریکایی بود انگلیسیو انتخاب کردم که توصیه می‌کنم به دیگران که اونا هم همین کارو بکنن اگه نامزد آمریکایی دارن ، همونطور که قبلان خوندید ، تقریبا مثل محیط بانک اونجا ، ۸۷ نفر گنجایش صندلی‌‌های اونجاس .خیلی‌ تمیز، دستشویی مردونه و زنونه داره ، و چند تا وسیله مختصر برای بچه‌ها ،بچه هایی که گاهی خیلی‌ سرو صدا میکردن و پدر مدارهای بی‌خیالی داشتند ! خلاصه روی سندلی‌ نشستم ، سندلی‌ هایی که پشت به باجه ها هستن. هیچ در یا مانعی بین سندلی‌‌های ما و کسائی که مصاحبه می‌شدن نبود فقط ۲ متر فاصله بود ،بعد از یک رب منو صدا زدن مدارکو تحویل بدم ، باز خانم انگلیسی‌ باهم صحبت کرد، فک کنم چون میدونست که من زبان انگلیسیو برای مصاحبه انتخاب کردم ، گفت فرم ptt رو بده ، که همون فرم پست هست ، ۲ برگ بود ،بعد رفت برگشت گفت مدارک اثبات رابطتو بده، گفت بشین صدات می‌کنم . دیگه کل سالن تقریبا مصاحبه شدن بودن ، فک کنم اول غیر مهاجرتیا رو مصاحبه می‌کنن بعد مهاجرتیا رو ، خلاصه تقریبا ۲ ساعتی نشستم تا اینکه دیدم شماره من روی تابلوه اعلانات که هر دفعه یه دینگی میکردو شماره جدیدیو نشون میداد اومد، بلند شدم برم طرف باجم ، که دیدم شماره من بالای یه در نمایش داده می‌شه، به خودم گفتم این دیگه چیه، چرا مس بقیه باجه ها خبری از شیشه و کسی‌ که باهاش صحبت کنم نیس، خلاصه چند ثانیه ای گیج بودم که خانمی که قبلان بهم شماره داده بود ، همون جاها می‌چرخید واسه خودش ، بهم گفت باید وارد همین در بشی‌ ،درسته ،منم وارد شدم ، و تعجب کردم که مصاحبه من باید اینجا انجام بشه ، مس یه اتاق کوچیک بود، مصاحبه کننده که یه آقا بود اون طرف شیشه بود، سلام کردم و گفتم خوشحالم میبینمت، اونم همینو گفت، بعد گفت دست راست بعد دست چپ بعد ۲ تا انگشت شصت‌و بذار اینجا برای انگشت نگری ، بعد گفت دست راستتو بیار بالا، بعد گفت آیا قسم می‌خوری که .... منم گفتم باید یه چیزیو اصلاح کنم ، گفتم بهش ، گفت چیز مهم نیس، بعدم جفتمون یادمون رفت که قسم نخوردم ، شروع کرد به سوال کردن ، چطوری با نامزدت آشنا شودی، کجا زندگی‌ می‌کنه، کارش چیه، خودت چیکار میکنی‌ ، کار قبلیت چی‌ بود، چند وقت کار جدیدتو داری ، فامیل داری آمریکا یا نه؟ فامیل درجه یک چطور؟ سربازی رفتی‌؟ چند سال پیش سربازی بودی ؟ بعد یه دفعه گفت این برگو بگیر بخون ، اینجا که تیک خردا رو نگاه کن ، این سایت رو چک کن اسمتو که دیدی بیا پاسپورتتو بگیر، خودش توضیح داد که نگران نباش این مرهلأی که تقریبا همهٔ ایرانیا طی‌ می‌کنن ، بعد من پسرسیدم ممکن بپرسم چقد طول میکش حدوداً؟ گفت تاریخ دقیقی‌ نداره ولی‌ حدود چند هفته، مدارک اضافی و که خیلی بودو بهم پس داد. به شوخی کفت اینا خیای زیادن باید بهت پسشون بدم ( عکس و کلی ایمیل با خودم برده بودم .عکس ها و فله ای بهشون دادم یعنی توی البوم نبودن. همینطور ایمیل ها توی پاکت یه جعبه ای نبودن,منم لبخند زدن و تشکر، خداحافظی کردم اومدم بیرون ، من کار دولتی نداشتمو ندارم ، ولی‌ سربازی سپاه بودم پس احتمالا به خاطره همین چک خوردم ، اومدم هتل ، با وایبرو واتس‌اپ به همه خبر دادم ، خیلی‌ خوشحال بودم ، ۲ روزی هم توی آنکارا مندم و بعد اومدم ایران ، نکته خاصی‌ به ذهنم نمیاد که بگم ، امیدوارم کمکی‌ کرده باشم . تاریخ apply september 2014 -اپروو 6 ماه بعد و الانم که 3 روزه گزشتع منتظر کلیزنس هستم.

نکته ها : واکسن ها رو حداقل یک ماه قبل وقت سفارت زده باشید .هپاتیت 3 مرحله داره - نوبت سوم 6 ماهست -پس هپاتیتو 9 ماه قیل از مصاحیه شروع کنید . MMR رو هر جایی براتون نمیزنن .من با کلی اسرار توی شهر خودم ( یزد ) توی یه درمونگاه دولتی که برای بچه ها واکسن میزنه ( مجانی ) و مطمین، mmr و دیفتیری گزازو هم زدم .ما بقیو توی هلال احمر . هلال احمر کارت زرد بین المللی داره پس نیازی به پاستور تهران نیس! من ازشوم پرسیدم کفنن ما 5 سال هست که این کارت رو توی هلال احمر صادر میکنبم.

تور رو به نظر من از سایت lastsecond.ir انتخاب کنید ، چون اونجا انتخاب زیاده پس راحت میتونید از بین همهٔ آژانس‌ها یکی‌ و انتخاب کنید، .و یه توصیه دیگه اینکه ستاره هتل اهمیتی نداره اینقدرا ،با خیال راحت 3 ستاره رو انتخاب کنید ،هر چند هتل من 4 ستاره بود ولی قبلا هتل 3 ستاره رو تجربه کرده بودم ،همشون تمیزن ،مطمین باشید .
اگه از شهرستان و یا حتی تهران یکی از اژانس های توی سایت lastsecond.ir رو انتخاب کردید ،لازم نیست به اژانس مراجعه کنید برای گرفتن قرار داد، پول رو میریزید به حساب ،عکس پاسپورت رو به اژانس ارسال میکنید از طریق واتس اپ ،تلگرام ... و قرار داد و بلیط براتون ایمیل میشه ،البته میتونید به اژانس هم مراجعه کنید اگه خیالتون راحت نیست،ولی خواستم بگم من 3 دفعه از یزد تور گرفتم از همین سایت و هیچ مراجعه ای به این اژانس ها نداشتم ،همه چی اینترنتی انجام شده برام.

آدرس مدیکال : پشت به بست هتل بایستید، همون طرفی‌ که هتل هست ، ۴۰۰ متر به طرف چپ برید ، به یه ساختمون چند طبقه می‌رسید که روش با حروف آبی نوشته Excel fusion

روز مدیکال ، من ۲ تا عکس ، پرینت وقت ملاقات ، شماره کیس نامبر ، (برگشو نداشتم با خودم ) البته منشی گفت مهم نیس من فقط شماره رو میخوام،کارت زرد بین‌ مللی .و پاسپورت رو برده بودم که ، فقط پاسپورت ، شماره کیس نامبر، و کارت زرد‌و ازم خواست ،هر کیم زود تر برسه کارش انجام می‌شه ،اونجا ۹ صبح باز می‌شه.

به نظر من روز مصاحبه پوشش رسمی‌ ولی‌ ساده داشته باشید ، مدارک اثبات رابطه زیاد با خودتون ببرید چون به نظر من تاثیر گذاره، اگه نامزد آمریکایی دارید ،مصاحبه رو انگلیسی‌ انتخاب کنید.

پروازتون اکه ماهان باشه حالا از هر نوعش چارتری غیر چارتری . بسته یا باز مهم نیست . شما میتونید قبل از سفر برگشت از دفاتر ماهان توی انکارا با پرداخت مبلغ حدود 50 یورو پروازو عقب بندازید.من خودم از دفاتر ماهان ترکیه پرسیدم. پس حرفایی که اژانسا میزنن که نمیشه نمیشه درست نیست.

سعی کنید حتما فرم ها رو خودتون پر کیند و تور رو از جای معتبر بگیرید ،البته توصیه من اینه از اول وکیل داشته باشید چون با یه اشتباه کوچیک چند ماه از وقتتون میره. یه زن و شوهرو روز مصاحبه دیدم که اژانس براشون فرم D160 رو پر کرده بود و مصاحبه رو برای دوبی گرفته بود ولی همون آژانس بلیط و برای این بد بختا برای ترکیه گرفته بود یعنی اینا اشتباه اومده بودن ترکیه به جای دبی.

با دکتر و مصاحبه کنند بحث یا اصراری نداشته باشید، تا میتونید خوب برخورد کنید که به نفع خودتونه.

امروز 6 شهریور 94 هست 3 روز بعد از مصاحبه منتظر کلیرنس هستم :دی

مردم ترکیه خیلی مردم خوب با انصاف و خوش برخوردی هستند. بر عکس مردم کشور خودمون .حقه باز -بد اخلاق- سو استفاده کن و تا بتوننیم کلاه میزاریم سر هم دیکه .این نظر منه. همه نه ولی اکثرمون. به امید ترک اینجا هر چه زودتر
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، ATYY ، hamidoo_b ، amirsalehish ، tabangigs ، fahi ، mohammadlove ، shadoow ، inanna ، free pigeon ، anahita1361 ، bargak
سلام
من ٢٧ August 2015 مصاحبه داشتم
٣ روز قبلش رفتم انكارا واسه مديكال ، برگه واكسيناسيون پاستور تهران رو داشتم توي برگه ٧ تا امپول رو ثبت كرده بودن
ولي با اين حال آمپول ابله رو بهم زد كلا شد حدود ٢٤٠ $ ( اخرين mmr رو ٢٥ روز قبل مصاحبه زده بودم )
روز مصاحبه ١ ساعت زودتر رفتم سفارت ، يك خانم مهربان إيراني مدارك رو چك كرد و يك شماره بهم داد.
بعد شمارم رو رو تابلو ديدم رفتم يك خانم امريكايي مدارك رو ازم گرفت ( بجز پرينت هاي sms و مكالمه ها ، چون حجمش زياد بود ، گفت خودت بدش به افيسر) بعد گفت دوباره صدات ميكنيم، بعد از حدودآ ١ ساعت صدام كردن !
افيسر يك اقاي امريكايي بود ( با وجود اين كه من مصاحبه رو فارسي انتخاب كرده بودم ) البته گفت اگر دوست نداري انگليسي صحبت كني مشكلي نيست ، معرفيت كنم به همكارم با اون ميتوني فارسي حرف بزني ، منم چون نامزدم امريكايي هست و فارسي بلد نيست ، گفتم نه ترجيح ميدم انگليسي صحبت كنم.
مرد خيلي خوب و خوشرويي بود ، بعد از چند سوال گفت پرونده شما به زمان بيشتري نياز داره و اصلا جاي نگراني نيست ، اين مرحله براي مرد هاي ايراني كاملا طبيعي است، و جاي نگراني نيست ،يك برگه بهم داد و گفت تا ٣ ماه اينده كيس نامبرتو تو اين سايت چك كن و وقتي ديدي دوباره بيا اينجا ويزاتو بگير! من هم كه فعلا منتظر هستم كليير بشم!??
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January 
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، inanna ، Tolu IR ، mohammadlove ، shadoow ، amirsalehish ، fahi
حامد جان شما سربازی یا کار دولتی یا حساس داشتید؟
یه سوال مهم از دوستان : مگه شما مدارک اثبات رابطه رو قبل از مصاحبه پست نمیکنید؟ همچنین فرم PTT. پس چرا بازم این ها رو میخوان؟
ما فقط چت واتس اپ (فراوان) داریم و عکسهای یک سفری که با هم داشتیم. به نظر شما دوستان کافی هست؟
خیلی ممنون
کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shadoow
دوستان فرم ptt چيه؟؟؟؟؟
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-31 ساعت 01:46)Tolu IR نوشته:  دوستان فرم ptt چيه؟؟؟؟؟

براى انتخاب پستيه كه ويزا رو بهش تحويل ميدن، اين قضيه براى آنكاراست، و ممكنه سفارت شما چنين چيزى نياز نداشته باشه

كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، amirsalehish ، shadoow
نوع ازدواج من با سيتيزن هستش ،چقدر هزينه ويزا ميشه؟
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-31 ساعت 02:15)Tolu IR نوشته:  نوع ازدواج من با سيتيزن هستش ،چقدر هزينه ويزا ميشه؟

بابت صدور ویزا هزینه ای پرداخت نمیشه.ترکیه که اینجوری بود.شما فقط 165$ باید بابت صدور گرین کارت پرداخت کنید اونم بعد از گرفتن ویزا و قبل ورود به آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، ATYY ، Tolu IR ، fahi
با سلام از اونجايى كِه سفرنامه من نه ابوظبى بود و نه آنكارا همينجا مينويسم،١١:٣٠رسيدم استكهلم و تا ٦ صبح توى فرودگاه موندم و با تاكسى جلوى سفارت پياده شدم و كارهاى كنترل بدنى براى ورود انجام شد با اينكه ٨:٣٠نوبتم بود١٠از من مصاحبه گرفتن پرسيدم مترجم كجاست گفتن نداريم(بااينكه من رزرو كرده بودم)و ميتونى نوبتتو كنسل كنى و يك موقع ديگه بياى كِه گفتم شما مثبت بديد يا منفى من نوبتم رو كنسل نميكنم چون خطا از من نبوده،گفت مدارك كوااسپانسر رو بديد،پاسپورت،مدارك اثبات رابطه،خلاصه با هزارتا دنگ وفنگ از يك زن ايرانى كِه اومده بود براى پدرش ويزا بگيره خواستم مترجمم بشه،خانومه گفت بايد كلى فرم پر كنى تا بپذيرن،باآفيسر كِه يك پسر جوان بود صحبت كردم بلافاصله اُكى داد خبرى از قسم نبود،بلافاصله اثر انگشت و سؤالها اينهابودند:
كجا،كى،چجورى با همسرت آشنا شدى؟
شغل همسرت چيه؟
ميخواى بعد از ورود درس بخونى ياكاركنى؟
چند ساله ازدواج كرديد؟
شغلت در ايران چه بوده؟
شوهرت چجورى رفته امريكا؟
تو چجورى رفتى اروپا؟
كيست در اروپا در يك جمله چى بوده؟
چند بار شما و همسرت همديگرو در اين سه سال ملاقات كرديد؟
چجورى با همسرت ارتباط بر قرار ميكنى؟منم گفتم اسكايپ
خانوادت كجا هستن؟تا حالا كجاها به جز ايران زندگى كردى؟
تاحالا چندبار تقاضاى ويزاى امريكارو كردى؟
همسرت آخرين بار كى اومده ديدنت؟
آيا شما يا همسرتون ازدواج ديگه ايى داشتيد؟
فرزند داريد؟
كارتون در حال حاضر چيه؟
در انتها گفت شما نقص مدرك ميگيريد،يكى اينكه مدارك اصلى كوااسپانسر رو بياريد چون من كپى برده بودم،دوم مدارك بيشتر براى تداوم ازدواجتون ارائه بديد،شناسنامه بياريد،جالبه اصلا راجع به مديكال نپرسيد،پايان مصاحبه،منم تشكر كردم و اومدم بيرون و با تاكسى رفتم يك رستوران ايرانى و بعد با تاكسى رفتم فرودگاه اورلاندا و باز گشت به خانه با دلى شكسته
امروز چهارنفر ايرانى بوديم و بقيه سوئدى،يك پيرمرد٧٨ساله ويزا شد كِه پدر مترجم من بود،يك دختر جوان نقص مدرك گرفت مثل من،يك خانواده با يك عالمه ساپورت مالى،شغل معتبر،كلى مهر اروپا در پاسپورت و يك خروار دليل متاسفانه از ويزاى توريستى منفى گرفتند و خيلى داغون بودند
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، amirsalehish ، shadoow ، tico ، Haghighat ، free pigeon
(2015-08-30 ساعت 00:42)mohammadlove نوشته:  حامد جان شما سربازی یا کار دولتی یا حساس داشتید؟
یه سوال مهم از دوستان : مگه شما مدارک اثبات رابطه رو قبل از مصاحبه پست نمیکنید؟ همچنین فرم PTT. پس چرا بازم این ها رو میخوان؟
ما فقط چت واتس اپ (فراوان) داریم و عکسهای یک سفری که با هم داشتیم. به نظر شما دوستان کافی هست؟
خیلی ممنون

سلام
من نمیدونستم که باید مدارک مربوط به رابطه رو هم با مدارک پرونده واسه سفارت میل کنم . اگر میتونی و مقدار مدارکت زیاد نیست مدارکی که اثبات میکنه رابطه شما واقعی است رو با پوست بفرست من اونجا دستی دادمش به افیسر. . برای من خیلی زیاد بودو نمیشود با پست فرستاد. همه مدارک روگرفت دید و بعضی هاش که مربوط به رابتم بود روبرگردوند و بعضی ها رو مثل ترجمه کارت پایان خدمت و شناسنامه و.... پیش خودش نگهر داشت .گفت بعد از اینکه کیس نامبرتو تو سایت دیدی برگرد سفارت و دیگه نیازی نیست مدارکتو بیاری فقط پاسپورت و رسید PPT (رسید پست انتخابی برای دریافت ویزا) رو بیار. من کار دولتی نداشتم و سربازی رفتم.
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January 
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، mohammadlove ، Tolu IR
(2015-09-10 ساعت 15:37)Hamed.nf نوشته:  
(2015-08-30 ساعت 00:42)mohammadlove نوشته:  حامد جان شما سربازی یا کار دولتی یا حساس داشتید؟
خیلی ممنون

سلام
من نمیدونستم که باید مدارک مربوط به رابطه رو هم با مدارک پرونده واسه سفارت میل کنم . اگر میتونی و مقدار مدارکت زیاد نیست مدارکی که اثبات میکنه رابطه شما واقعی است رو با پوست بفرست من اونجا دستی دادمش به افیسر. . برای من خیلی زیاد بودو نمیشود با پست فرستاد. همه مدارک روگرفت دید و بعضی هاش که مربوط به رابتم بود روبرگردوند و بعضی ها رو مثل ترجمه کارت پایان خدمت و شناسنامه و.... پیش خودش نگهر داشت .گفت بعد از اینکه کیس نامبرتو تو سایت دیدی برگرد سفارت و دیگه نیازی نیست مدارکتو بیاری فقط پاسپورت و رسید PPT (رسید پست انتخابی برای دریافت ویزا) رو بیار. من کار دولتی نداشتم و سربازی رفتم.
در مورد ویزای cr1 اصولاً به جز مدارکی که تو مرحله ی اول به uscis و بعد از اپروو به nvc ارسال میشه دیگه لازم نیست چیزی رو پست کنیم. فقط باید مدارکی رو دستی روز مصاحبه به سفارت تحویل بدیم. اون کیس های لاتاری هستن که پست می کنن نه ما!!

خیلی ممنون

سلام
در مورد ویزای cr1 اصولاً به جز مدارکی که تو مرحله ی اول به uscis و بعد از اپروو به nvc ارسال میشه دیگه لازم نیست چیزی رو پست کنیم. فقط باید مدارکی رو دستی روز مصاحبه به سفارت تحویل بدیم. اون کیس های لاتاری هستن که پست می کنن نه ما!!

خیلی ممنون

سلام
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
دوست عزیز ویزای نامزدی فرق داره.
توی پی دی اف راهنمایی که خود سفارته میفرسته که اصطلاحا بهش میگن packet 3، یه سری مدارک رو میخوان که باید حداقل 15 روز قبل از مصاحبه توسط پست به دستشون رسونده باشید. یکی از مدارک درخواستی proof of ongoing relationship هست. یعنی از زمانی که مدارک اولیه رو پست کردید تا زمانی که سفارت ازتون مدارک جدید رو میخواد.
پاسخ
(2015-09-10 ساعت 18:58)mohammadlove نوشته:  دوست عزیز ویزای نامزدی فرق داره.
توی پی دی اف راهنمایی که خود سفارته میفرسته که اصطلاحا بهش میگن packet ۳، یه سری مدارک رو میخوان که باید حداقل 15 روز قبل از مصاحبه توسط پست به دستشون رسونده باشید. یکی از مدارک درخواستی proof of ongoing relationship هست. یعنی از زمانی که مدارک اولیه رو پست کردید تا زمانی که سفارت ازتون مدارک جدید رو میخواد.

دوست عزيز شما داخل امضاتون نوشتيد تاريخ رسيدن مدارك به سفارت، يعني وقتي مدارك تو nvc كامپليت ميشه بعدش بايد يك نامه از سفارت دريافت كنيم كه مدارك ما به دستشون رسيده؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR
بله
خود سفارت آنکارا گفته نامزدی ها اگر قبل از اینکه مدارکشون به ما رسیده باشه وقت بگیرن، وقتشونو کنسل میکنیم. برای ایرانی ها ایمیل میکنن. البته شما که ویزاتون فرق داره.
ارسال مدارک از NVC به تمام سفارتهای امریکا در تمام کشورهای دنیا بین 1 تا 4 روز طول میکشه. بجز آنکارا. که معمولا 12 تا 20 روز طول میکشه. که اینم واسه خودش رکوردیه. به نظر من شلوغترین سفارت و بی نظم ترینشون آنکارا هست. هیچ حساب کتابی نداره و بارها شده بچه ها رو با داشتن وقت مصاحبه دم درب سفارت نگه داشتن و گفتن برید خونه هاتون. دیشب بهتون ایمیل زدیم گفتیم reschedule کنید. این چیزها برای امریکایی ها خیلی خیلی زشته. ای کاش امریکایی ها هم نظم مردم اروپا رو داشتن. واقعا کلافه شدیم دیگه. سفارتهای امارات و ارمنستان مرتب وقت باز میکنن. اما آنکارا 2 روز باز میشه برای 3 ماه آینده.
متاسفم برای خودم که این اشتباه رو کردم و بدترین سفارت دنیا رو انتخاب کردم.ارمنستان سریع و بی دردسره. ترکیه از امنیتش بگیرید تا دکتر اونگانش و پست کردن مدارک و وقت گرفتنش همه مسخره و ترسناکه.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR ، Sam-90 ، inanna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان