کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مصاحبه - آنکارا
(2015-06-07 ساعت 08:35)amirsalehish نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 07:56)shmo نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 14:28)amirsalehish نوشته:  سلام دوستان.کسی آنکارا لیدر خوب سراغ نداره؟

سلام دوست عزیز

من چند ماه پیش آنکارا بودم و آقای امیر تبریزی خیلی کمک بود در ضمن آپارتمان هم دارد شماره اش این هست 009505445645903
خیلی آدم منصف و خوبی هست

دوست عزیز این شماره رو زدم اشتباه بود انگار عدد زیاد داره

فکر میکنم صفر وسطش اضافیه
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Masoudpish
سلام بر همه دوستان

همین الان از مصاحبه اومدم. ساعت 8 بود مصاحبه من. 7:20 اونجا بودم. همه تو یک صف دراز بودن که نگهبان میاد به ترکی میگه ساعت 7:30 یا تو صف بمونن بقیه برن اونطرف. بعدش ساعت 8:15 اومد گفت 8 یا بیان تو صف. 8:30 رفتم تو. اول پاسپورت میگیرن ساعتت رو چک میکنن و دوباره پاس رو بهت میدن. بعدش از پست تفتیش بدنی رد شدم. بعدش داخل سالن شدم سمت چپ یک خانم ایرانی از من پاسپورتم رو گرفت و عکسم رو چک کرد و ازم پرسید مصاحبه انگلیسی یا فارسی و من فارسی رو انتخاب کردم. بعدش شماره بهم داد. تو سالن نشستم تا شمارم اعلام شد. رفتم باجه 9 برای ارایه مدارک خواسته شده دقیقاً طبق آخرین ایمیلی که یک هفته قبل مصاحبه میزنن. فقط من چون من اصل شناسنامم دست اونها بود نتونسته بودم ترجمه جدید ببرم و همین رو توضیح دادم و گفت OK. بعدش گفت دوباره صبر کن تا شمارت رو صدا کنیم. 20 دقیقه بعد شمارم رو اعلام کردن. خود خانمی که مصاحبه میکرد ازو انگشت نگاری کرد. بعدش قسم خوردم. یعنی اون یک جملاتی گفت و من آخرش گفتم بله. بعدش پروندم رو باز کرد و شروع به سوال کردن کرد. فارسیش خوب بود و با لهجه شیرین. اول پرسید چه جوری با خانمت آشنا شدی که من توضیح دادام قبل اینکه خانمم لاتاری ببره با من همکار و نامزد بودیم. و من توضیح دادم که خانمم بعد از دریافت گرین کارد پاس سفید یا همون re-entry permit گرفته و برگشته ایران و یا من ازدواج کرده و بعد اتمام قرارداد کاریش با شرکتش و برگزاری مراسم عروسی (که کلا همه اینها 18 ماه طول کشیده) برگشته آمریکا. بعدش گفتم که عکسهای عروسی و فیلمش هم هست اگر میخواید بدم. گفت عکس ها رو بده و عکسها رو دید و یکی 2 تا سوال کرد مثل اینکه این کیه و اینجا کجاست و اینا. بعدش گفت رشته من چیه. پرسید بری امریکا میخوای چیکار کنی؟ منم گفتم مهندسی نفت خوندم و میخوام برم تگزاس کار کنم. پرسید سربازی کجا بودی؟ گفتم ارتش. بعدش گفت مدارک و پرونده کامله ولی مراحل اداریش باید طی بشه. بعدش به من یک برگه صورتی (که خیلی رنگش نزدیک سفید هست داد) و گفت از سایت چک کنم کی مرحله اداری تموم میشه. من پرسیدم یعنی بازم باید بیام مصاحبه که گفت نه فقط پاسپورتت رو با این برگه و پست انتخابی میاری. همین. والسلام.
حالا من یک سوال دارم. این بزگه یعنی اف بی آی چک؟ کلیرینس همون اف بی آی چک هستش؟ چقدر طول میکشه واسه من که هم سربازیم ارتش بوده و هم کار دولتی نداشتم؟در ضمن میخوام بدونم در این مدت که این مراحل اداری میخواد طی بشه خانم من میتونه بیاد ایران؟ یعنی میخوان من رو چک کنن دیگه یا همچنان خانمم هم باید امریکا باشه حتماً؟

ممنون میشم اگر کسی جواب سوالای بالا رو میدونه بده.
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، shadoow ، shmo ، milad_persia200 ، fahi ، free pigeon ، hamidoo_b ، tico ، sib 24 ، Masoudpish ، anahita1361
بله اين همون ap يا پروسه ادارى هست كه در واقعيت همون چك امنيتى است. در اين زمان خانم ميتونن آزادانه تشريف بيارن و ببرن و منعى وجود نداره. يه تاپيك داريم به نام "كليرنس متقاضيان ويزاى نامزدى و ازدواج" كه اونجا ميتونيد اطلاعات خوبى كسب كنيد. اميدوارم زياد منتظر نمونيد دوست عزيز، ولى زودتر از ٣-٤ ماه منتظرش نباشيد، چون انتظار آزاردهنده اى هست و تا ٦ ماه انتظار هم كاملا عاديست، به هر حال اميدوارم شما خوش شانس باشيد.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، shadoow ، sib 24
دوستان کسی انکارا نیست الان؟؟میخوام بدونم به همه گفتن صدور ویزا به مشکل خورده یا نه؟
سفارت از 5 شنبه تا دوشنبه اینده بدلیل مشکلات سیستم اصلی تعطیل شده کسی خبری داره؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi
طبق اعلامیه ای که صفحه ی هوملند سکیوریتی داده مشکلات صدور ویزا تا 27 جون حل نمیشه! اونایی هم که وقت مصاحبه دارن به موقع تو محل سفارت باشن و از طریق سایت های رسمی پیگیر اخبار جدید!

(2015-06-19 ساعت 17:44)jahanshahloo نوشته:  دوستان کسی انکارا نیست الان؟؟میخوام بدونم به همه گفتن صدور ویزا به مشکل خورده یا نه؟
سفارت از ۵ شنبه تا دوشنبه اینده بدلیل مشکلات سیستم اصلی تعطیل شده کسی خبری داره؟
بله داستان خیلی گسترده س و مختص ایرانی ها یا سفارت خاصی نیست ...
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24
(2015-06-19 ساعت 17:51)mobydick نوشته:  طبق اعلامیه ای که صفحه ی هوملند سکیوریتی داده مشکلات صدور ویزا تا 27 جون حل نمیشه! اونایی هم که وقت مصاحبه دارن به موقع تو محل سفارت باشن و از طریق سایت های رسمی پیگیر اخبار جدید!

(2015-06-19 ساعت 17:44)jahanshahloo نوشته:  دوستان کسی انکارا نیست الان؟؟میخوام بدونم به همه گفتن صدور ویزا به مشکل خورده یا نه؟
سفارت از ۵ شنبه تا دوشنبه اینده بدلیل مشکلات سیستم اصلی تعطیل شده کسی خبری داره؟
بله داستان خیلی گسترده س و مختص ایرانی ها یا سفارت خاصی نیست ...

لطفا لينك منبع برام بفرستيد ممنون

F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام دوستان.من الان ده روزه آنکارا هستم.پنجشنبه مصاحبه داشتم و ویزام تایید شد و پاسمو گرفتن ولی هنوز به دفتر پست نفرستادن.توی سیس هم نوشته بعداز دوروز کاری چک کن الان سه روز گذشته هیچ خبری نیست.اصلا از ۲۷ جون حتی آپدیت هم نشده.واقعا انتظار کلافه کننده ایه.نمیدونم چجوری میشه پیگیری کرد؟ میدونم که پاسپورتم هنوز تو سفارت گیر کرده شاید به همون دلیل مشکل صدور ویزاست.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، fahi ، inanna
نارسیس جان سفارتها دارن ویزاهارو بر اساس اولویت زمانی صادر میکنن. نگران نباشید.
ایشالا فردا میاد دیگه.

کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
پاسخ
ممنون.امیدوارم فردا بیاد .البته دوبارم بهشون ایمیل زدیم خداکنه رسیدگی کنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، fahi
(2015-05-16 ساعت 02:57)sib 24 نوشته:  
(2015-02-12 ساعت 13:26)qazaleh نوشته:  سلام
من و همسرم یک سال هست که ازدواج کردیم و برای ویزای من اقدام کردیم. من الان کیس نامبر هم دارم و ما بی صبرانه منتظر وفت سفارتیم. ما تصمیم داشتیم زمانیکه نوبتمون شد، همسرم از آمریکا و من از ایران به آنکارا بریم اما من به تازگی متوجه شدم که وقتی من برای مصاحبه در سفارتم همسرم باید آمریکا باشه. واقعن اینطوری؟ زمان مصاحبه نباید از آمریکا آنکارا بیاد و به من ملحق شه؟!

سلام دوست عزیز.سوالتون رو بدجایی پرسیدید کسی اینحا جوابگو نیست چونکه اینجا تاپیک سفرنامه هاست.بهتره به تاپیک ازدواج با کسی که گرین کارن دارد یا ویزای ازدواح به آمريکا مراجعه کنید و خلاصه از پروندتون رو بگید تا دوستان کمک کنند.

(2015-07-08 ساعت 01:57)qazaleh نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 02:57)sib 24 نوشته:  
(2015-02-12 ساعت 13:26)qazaleh نوشته:  سلام
من و همسرم یک سال هست که ازدواج کردیم و برای ویزای من اقدام کردیم. من الان کیس نامبر هم دارم و ما بی صبرانه منتظر وفت سفارتیم. ما تصمیم داشتیم زمانیکه نوبتمون شد، همسرم از آمریکا و من از ایران به آنکارا بریم اما من به تازگی متوجه شدم که وقتی من برای مصاحبه در سفارتم همسرم باید آمریکا باشه. واقعن اینطوری؟ زمان مصاحبه نباید از آمریکا آنکارا بیاد و به من ملحق شه؟!

سلام دوست عزیز.سوالتون رو بدجایی پرسیدید کسی اینحا جوابگو نیست چونکه اینجا تاپیک سفرنامه هاست.بهتره به تاپیک ازدواج با کسی که گرین کارن دارد یا ویزای ازدواح به آمريکا مراجعه کنید و خلاصه از پروندتون رو بگید تا دوستان کمک کنند.
سلام
عذر خواهی می کنم. چون زیاد با سایت آشنایی ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
بالاخره نوبت من هم رسید که سفرنامه خودم رو بنویسم.این سفرنامه رو تقدیم میکنم به همه دوستای خوبم در تاپیک "ازدواج با کسی که گرین کارت دارد" که با این که ندیدمشون ولی از همراهی و محبت همیشگی شون برخوردار بودم.امیدوارم بزودی سفرنامه همشون رو همینجا بخونم.
سفرنامه من هم با اومدن نامه مصاحبه شروع شد. به اصرار همسرم تصمیم گرفتم بدون تور سفر کنم که برنامه ریزی زمانها دست خودم باشه.پیش نیاز های سفر عبارت بودن از:
*مطالعه سفرنامه ها و اطلاعات موردنیاز سفر از طریق سایت مهاجرسرا تاپیک های ازدواج و لاتاری 2013، سایت applyabroad و ...
*گرفتن بلیط هواپیما:پرواز رفت و برگشت ماهان به مبلغ نفری 1128500 تومان برای رفت 9 اگوست و برگشت اپن از ازانس مسافرتی الیادگشت
*گرفتن وقت دکتر اونگان بصورت انلاین برای تاریخ 10 آگوست:نکته اول اینکه زودتر از یک ماه به تاریخ موردنظر نمیتونید نوبت بگیرید.نکته دوم:نوبت دکتر باید دو روز قبل مصاحبه (بدون در نظر گرفتن تعطیلی)باشه.البته بودن دوستانی که روز قبل گرفتن که من این ریسک رو نکردم.نکته سوم:نوبتها هر پنج دقیقه یکبار داده میشه که عملا کاربرد نداشت و هرکس زودتر پاسپورتشو تو نوبت گذاشته بود زودتر معاینه شد.به هر حال من نوبت دکتر رو هم گرفتم از سایت http://www.doctorun.com
* رزرو هتل:خیلی از سفرنامه دوستان برای شناسایی هتل های خوب خوندم.چون هتل تاحد زیادی به بودجه و سلیقه و انتظار بستگی داره تصمیم گرفتم بر اساس هزینه و موقعیت هتل تصمیم بگیرم.بعد از چندین روز بررسی سایت booking.com هتل رامادا انکارا رو که کمی پایینتر از خ جان اف کندی و در خ تونالی هیلمی هست با فاصله 10 دقیقه پیاده روی تا مطب دکتر و سفارت (البته با قدمهای اروم من) برای 4 شب به مبلغ 291$ دلار رزرو کردم.از هتل کاملا راضی بودم:تمیز، کارکنان مسلط به زبان و پاسخگو به نیازها، محیط دنج (البته بغیر شب اول که بدلیل کارکردن لودر شهرداری درست زیر پنجره تا صبح نخوابیدم)، داشتن کتری برقی و اتو در اتاق، صبحانه خوب .البته دوستان در بعضی سفرنامه ها گفته بودن که حضوری با قیمت پایینتر میشه گرفت و چونه زد. از سایت آژانس الی گشت هم میتونید افرهای خوبی پیدا کنید.
*انتخاب پست برای پیکاپ ویزا:سفارت انکارا ویزا رو از طریق پست ارسال میکنه.پس حتما باید یک ptt یا منطقه پستی رو قبل از مصاحبه انتخاب کنید. وارد سایت https://usvisa-info.com شده و از طریق ایجاد حساب یک اکانت میسازید.اطلاعات شخصی و ptt مورد نظر رو وارد میکنید و نهایتا از کانفرمیشن پرینت میگیرید و با خودتون روز مصاحبه میبرید. من به پیشنهاد اکتر دوستان پست Yenisehir یا پست 6441 رو که شنبه ها هم تا ساعت 16 بازه و نزدیک میدان کیزیلای هست انتخاب کردم.
*خرید ارز و پرداخت عوارض خروج در بانک ملی: مبلغ 900 دلار ارز آزاد به قیمت 3305 تومان، 100 لیر به قیمت 1230 تومان و ثبت نام ارز مسافرتی به مبلغ 300 دلار در سایت بانک ملت به قمیت 2980 تومان تقریباً (از طیق سایت ثبت نام و پول را واریز میکنید، برای گرفتن حواله به شعبه انتخابی که سعی کنید نزدیکتون باشه میرید و نهایتا بعد از پاسپورت چک از باجه بانک سالن ترانزیت فرودگاه با نشان دادن حواله ارز را میگیرید. بانک ملی و سامان هم میشود.نقل قول از سفرنامه دوستان:بانک سامان هزینه دارد، اما مطمئن نیستم.فقط نقل قول از یکی از سفرنامه ها بود).عوارض خروج رو حتما قبل از فرودگاه واریز کنید.چون به اندازه کافی تو فرودگاه کار دارین.
اغاز سفر:
بالاخره روز موعود فرا رسید. ساعت 5.5 صبح فرودگاه بودم و تا ساعت 7 در صف انتظار کارت پرواز...انقدر طول کشید که دچار استرس جا موندن از پرواز شدم.مسئول کانتر خیلی کند عمل میکرد.به ما که ریل حمل چمدون هم از کار افتاد و من دیگه داشت گریه ام میگرفت.نیم ساغت مونده به پرواز موفق شدیم کارت پرواز رو بگیریم و این در حالی بود که صف چک پاسپورت و گرفتن ارز مسافرتی هم در پیش داشتیم.اما وقتی فهمیدیم بلیط اکونومی ما بدلیل پر شدن این کلاس به بیزینس تبدیل شده کلی ذوق کردیم.پرواز عالی بود و بالاخره ساعت 9 صبح به وقت انکارا در فرودگاه Esenboga به زمین نشست.تا قبل از اومدن چمدونها سری به freeshop زدیم.توصیه میکنم تا اونجا که میشه از تاکسی استفاده نکنید.هزینه اش فوق العاده زیاده.از فرودگاه با اتوبوسهای belkoair که سمت راست در خروجی فرودگاه سوار میکنند با هزینه 8 لیر به میدان کیزیلای رفتیم.نگران ایستگاه ها نباشید. ایستگاه ها اعلام میشه.از میدان کیزیلای با تاکسی به هزینه 16 لیر (که زیاد گرفت قطعا) به هتل رسیدیم.بعد از صرف ناهار و کمی استراحت بعداز ظهر رو به گردش در همون خ تونالی هیلمی معروف و شناسایی محل مطب گذروندیم.توصیه میکنم از قبل حتما محلهای ضروری رو googlemap گوشی تلفنتون بوک مارک کنید. مطب دکتر در نزدیکی پارک kugulu park قرار داره.در ضلع شمالی پارک یه کوچه هست که چند تا کافه توشه. کافه ها رو که رد کنید به ساختما دُزِن لابراتوار (پلاک 237/45) میرسید.طبقه چهارم ساختمان کناری لابراتوار که دفتر ماهان هم در اون قرار دارد مطب دکتر اونگان هست. روز بعد ساعت 8:50 دقیقه در مطب بودم.ساعت شروع کار دکتر 9 صبح هست و ابتدا متقاضیان در اتاق 41 پاسپورت، کارت زرد بین المللی و نامه مصاحبه رو تو نوبت گذاشته بودن.ساعت 9 منشی دکتر تعدادی از پاسپورتها رو اورد، اسمها رو خوند (که منم بودم) و بعد همراه با خودش به سالن انتظار معاینه رفتیم.اسمها رو به نوبت صدا کرد و بعد از گرفتن عکس با وب کم و پرسیدن چند سوال در مورد اینکه ایا باردار هستید، بچه دارید و ...فرم معاینه رو تکمیل کرد و فرم و پاسپورت را امضا کردم و مجددا منتظر موندم.چند دقیقه بعد همراه با مدارکم من رو به اتاق خانم دکتر راهنمایی کرد.بعد از چند دقیقه خانم دکتر اومدن و شروع کرد به سوال کردن از من.ترجیح داد انگلیسی صحبت کنه و وقتی دید من هم جواب میدم به مکالمه اش ادامه داد.سابقه بیماری، واکسیناسیون، جراحی رو پرسید و بعد از تکمیل یه سری چیزا ازم خواست برای معاینه اماده شم.من میدونستم قطعا واکسن ابله مرغان رو باید تزریق کنم.چون تا حالا نگرفته بودم و بابت گرفتن تست انتی بادی هم هزینه نکردم.بعد از معاینه واکسن رو زد و منم با لبخند ازشون خداحافظی کردم.بعد از پرداخت 180$ (100$ معاینه و 80$ واکسن) راهی طبقه پنجم برای ازمایش خون و Xray شدم (هزینه 47.5$).روز بعد هم ساعت 3 همراه با پاسپورت برای دریافت نتیجه به مطب رفتم.یک پاکت،یک سی دی و گزارش واکسیناسیون بود. پاکت را باز نکنید و روز مصاحبه با خودتون ببرین. سی دی و برگه واکسیناسیون پیش خودتون میمونه. و اما روز مصاحبه....روز قبل مصاحبه رفتم محل سفارت رو شناسایی کردم.بدلیل حمله ای که به کنسولگری امریکا در استانبول شده بود، نیروهای پلیس ترکیه نزدیک سفارت مستقر بودن و نیروهای امنیتی خود سفارت هم کاملا رفت و امدها رو زیر نظر داشتن.در ورودی برای مصاحبه gate 4 هست که داخل خیابان فرعی هست.مصاحبه ساعت 8 بود.تقریبا از ساعت 3.5 بیدار بودم.استرس نداشتم، اما خوابمم نمیبرد.ساعت 6 بیدار شدم و بعد از اماده شدن یک صبحانه سبک خوردم و راهی سفارت شدم.چند تا نکته اشاره کنم:اولا ترجیح دادم لباس رسمی بپوشم (کت و شلوار که البته خیلی هم رسمی نبود) علیرغم اینکه دوستان گفته بودن خیلی مهم نیست و واقعا دیدم که ترک ها با لباسهای کاملا معمولی اومده بودن.این موضوع شخصیه و به سلیقه خودتون بستگی داره.روز قبل مصاحبه یه ایمیل اومد که چه مدارکی لازمه.مدارک ذکر شده عبارت بودند از: اصل شناسنامه، کپی و ترجمه، اصل عقدنامه، کپی و ترجمه، نتیجه مدیکال، دو قطعه عکس 5*5، پاسپورت، تاییدیه پست انتخابی برای دریافت ویزا، مدارک اثبات رابطه با همسر.البته من همراه خودم گواهی عدم سوپیشینه، گواهی محل کار، اصل فرمهای مالیاتی همسر و کواسپانسر، مدارک دامیسیل شامل فیش حقوق، اجاره نامه و.... برده بودم که هیچ کدوم نیاز نشد و دقیقا مدارک مندرج در ایمیل رو ازم خواستند.با خودتون وسایل الکترونیکی، کوله پشتی نبرید که در غیر این صورت مجبور میشید در ازای 5 لیر تحویل دکه روزنامه فروشی روبروی سفارت بدید.بر اساس ساعت مصاحبه افراد وارد سفرت میشن.ابتدا پاسپورت رو چک میکنن که ایا نوبت داشتین یا نه.مرحله بعد گیت بازرسی وسایل و بعد وارد حیاط سفارت میشین.حواستون باشه که خانمی که تو باجه حیاط مدارک رو تحویل میگیره مربوط به ویزا دانشجویی و توریستیه.من اشتباها خواستم به ایشون تحویل بدم یه یهو گفت فرم I-20 و من تقریبا سکته کردم.چون دیدم فرمی به این اسم ندارم.بهش گفتم من فقط نامه مصاحبه دارم که تازه فهمید من کیس مهاجرت خانوادگی هستم و باید داخل سالن مدارک رو تحویل بدم.وارد سالن انتظار که بشین ابتدا یه خانم پاسپورت و دو قطعه عکس رو چک میکنه و میپرسه مصاحبه فارسی یا انگلیسی که من فارسی رو انتخاب کردم و بعد بهم شماره داد.رو صندلی نشستم و بعد از 3-4 دقیقه صدای دینگ شماره من برای باجه 9 به صدا در اومد.رفتم و مدارک خواسته شده رو بترتیبی که افیسر گفت تحویل دادم و مجددا برای مرحله بعدی رو صندلی نشستم.نکته جالب اینجا بود که چندبار بخاطر سر و صدای یک پسربچه جامو عوض کردم و نمیدونم چرا از شانس من اونها هم با من جاشون رو عوض میکردن.اونجا یاد سفرنامه دوستان افتاده بودم که به این نکته اشاره کرده بودن و تفاوت ما با ترکها رو در زمینه تحمل سرو صدای بچه های گفته بودن. بعد از انتظار یک ساعت و نیم بالاخره مجددا شماره من رو تابلو به نمایش در اومد.به باجه 14 رفتم.افیسر یک خانم جوان بسیار خوش برخورد بود.بعد از سلام و احوالپرسی ازم خواست که قسم بخورم که من بهش گفتم من هنوز انگشت نگاری نشدم.فکر میکردم انگشت نگاری یه مرحله جداست که بهم گفت بله بعد از قسم، دست راست رو بالا بردم و قسم خوردم که مطالب گفته شده صحت داره.بعد 4 انگشت دست چپ، دست راست و دو شست باهم انگشت نگاری شد.دیدم صدای افیسر رو بسختی میشنوم.بهش گفتم من صدای شما ضعیف میشنوم اگر ممکنه بلندتر صحبت کنید.گفتم شاید گوشهای من مورد پیدا کرده ولی از شانس من بلندگوی باجه خراب بود، در حالی که من براحتی صدای افیسر باجه بغل دستی رو میشنیدم.سوالا شروع شد، از رابطه خودتون و همسرتون بگین، چرا شناسنامتون المثنی است، چرا با اینکه مدت زیادی هست همدیگرو میشناسین دیر ازدواج کردین، مدرکتون چیه، کارتون چیه....چند لحظه به من وقت بدین و رفت.اماده شدم که بخاطر کارم برگه صورتی دریافت کنم که برگشت و گفت:لطفا این برگه رو مطالعه کنید، چون شما با ویزا ازدواج وارد امریکا میشید از حقوقتون آگاه باشین.ویزای شما تایید شده و ظرف 3 الی 5 روز کاری دیگه بهتون تحویل داده میشه.باورم نمیشد.اینهمه انتظار با این چند سوال تموم شد.....با خوشحالی مدارک اضافه رو بهم پس داد و من با لبخند ازش خداحافظی کردم و گفتم لطفا بلندگو رو چک کنید، صدا شما نمیومد .......تمامممممممم...با خوشحالی از سفارت بیرون اومدم.میدونستم دل تو دل همسرم نیست.سریع خودممو به هتل رسوندم و بههش زنگ زدم و گفتم کلیرنس خوردم:دی طفلک شوکه شد.دیدم طاقت نداره و دست از اذیتش برداشتم.از لرزش صداش فهمیدم داره اشک شوق میریزه....واقعا لحظه خاطره انگیزیه وقتی میبینی اینهمه انتظار تموم شد.انگار داشتم خواب میدیدم.حالمو نمیفهمیدم..هنوزم باورم نشده.شاید وقتی دستهای همسرمو بگیرم باورم شه تموم شد.امیدوارم همتون بزودی این لحظه رو حس کنید.
فردای روز مصاحبه وضعیت کیس ما در ceas.state.gov از ready به Issued تغییر کرد و فردای اونروز به پست تحویل داده شد.نکته اینکه یه ایمیل براتون میاد که tracking number بسته اعلام شده.اگر به اکانت خودتون تو سایت usvisa-info.com هم مراجعه کنید اونجا هم ایت شماره به صورت هایپرلینک ذکر شده.اگر روی شماره کلیک کنید وارد سایت پست ترکیه میشید که متاسفانه زبانش ترکی هست و حتی خود ترکها هم نمیدونستن چطور میشه وضعیت بسته پستی رو بررسی کرد.اگر ترکی بلدین که فبها، وگرنه مثل من حرص میخورین که چرا این سایت گزینه انتخاب زیان نداره.نهایتا همسرم با زیر و رو کردن سایت ترکی موفق شده بود وضعیت بسته رو بررسی کنه که ساعت 10:45 دو روز بعد مصاحبه تحویل پست انتخابی شده.
بخش دوم نکات ضروری سفر:
این سفر تجربه خوبی برای ازمودن توانایی های خودم بود.البته اعتراف میکنم بقدری سفرنامه خونده بودم که انگار چندین بار به ترکیه سفر کرده بودم.به همین دلیل تصمیم گرفتم تا اونجا که امکانپذیره با جزییات سفرنامه رو بنویسم.از اینجا شروع میکنم که تو انکارا کمتر کسیو پیدا میکنید که بتونه انگلیسی صحبت کنه، اما مشکلی نیست و نگران نشید.ترکها ادمهای بسیار خوبی هستند و اگر در مکالمتون به یک کلمه کلیدی اشاره کنید یا حتی با ایما و اشاره منظورتونو برسونید حتما کمکتون میکنن.بنظر من هزینه اضافه بابت ترنسفر فرودگاهی و یا انجام کارهای مطب دکتر و گرفتن جواب نکنید. هونطور که گفتم با اتوبوس تا میدان کیزیلای که همون میدان اصلی انکارا هست خودتون میتونید بیای.فقط در مورد جهت یابی مسیر برای ادامه مسیر به سمت سفارت (اگر هتل رو همون اطراف میگیرید) اینو بگم که از طوری بایستید که مجتمع تجاری کیزیلای در سمت شمال غرب قرار بگیره شما باید به مست جنوب حرکت کنید(اینو واسه این گفتم که چون اینترنت نداشتم و نقشه گوشیم کار نمیکرد خودم مسیرو اشتباه رفتم:دی).از تاکسی برای رفت و امدها حداقل استفاده رو کنید (پرواز برگشت من ساعت 11 بود و من چون صبح همون روز ساعت 8:30 ویزا رو از پست گرفتم و نیاز داشتم پول چنج کنم، مجبور شدم با تاکسی برم فرودگاه که 85 لیر به معنای واقعی کلمه پیاده شدم:دی. از همون اتوبوس بلکو از میدان کیزیلای برای برگشت به فرودگاه استفاده کنید اگر زمان کافی دارید).تو سفرنامه دوستان اشاره شده بود که از صرافی فرودگاه استفاده نکنید و منم هم اویزه گوشم کردم.سه راه برای تبدیل ارز وجود داره:بر استناد سفرنامه دوستان ATMهای Sekerbank قابلیت چنج کردن دارن و از همه گزینه ها بهتره (نرخش بالاتره)،اما راستش من نتونستم استفاده کنم چون ATM به زبان ترکیه و من اونجا تازه قدر ATMهای ایران رو دونستم که اولش میگه زبانو انتخاب کنید :دی.دوم دویز (doviz) که همون صرافیه و به هرکی بگید دویز میفهمه چی میخواید.از صرافی فیش بگیرید حتما(ساعت کارشون 9 صبح شروع میشه).اگر به بی پولی خوردین نگران نشین.فروشگاه هاشونم چنج میکنن اما با نرخ کمتر، پس در مواقع ضروری از این حالت استفاده کنید.در مورد وسایلی که با خودتون میبرید بگم:دمپایی برای هتل،چای کیسه ای و قند، چتر اگر اهل قدم زدنین (هوای انکارا کاملا دمدمی مزاجه، هوا صافه یه دفعه بارونی میشه، وسط مرداد دوبار بارون شدید اومد،اما هواش عالی بود..کلی حسودیم شد)، داروهای که فکر میکنید نیاز بشه.بشقاب و لیوان و قاشق و چنگال هم بردم، اما چنگالمو موقع برگشت تو فرودگاه انکارا که تو کوله پشتیم بود به عنوان الت قتاله ازم گرفتن :دی.برای سفارت یه بالاپوش ببرین.من کت تنم بود ولی کاملا دستم یخ کرده بود که احتمالا بخشیش به علت استرس بود.
اماکن دیدنی انکارا:
مقبره اتاتورک: از میدان کیزیلای سوار متروی خط سبز میشین، ایستگاه Tandogan پیاده میشین.اونجا بپرسین آنتی کبیر بهتون میگن.
kocatepe cami: این مسجد قدمت چندانی نداره، اما فوق العاده زیبا و با عظمته.بهتون توصیه میکنم دم غروب برید ببینید، نورپردازی شبش واقعا زیباست.
مرکز خرید انکامال:مترو خط قرمز سوار شید و ایستگاه Akoppru پیاده شید.
همون میدان کیزیلای و پارک گون، خیابان کارانفیل که مرکز تجمع روشنفکراهای انکارا هست دیدنیه.یه بعداز ظهر رو میتونید به اونجا اختصاص بدین.
خوب من بخشی از سفر رو به رفتن به استانبول اختصاص دادم که پیشنهاد میکنم این کارو نکنید اگر تنها هستین.ولی اگر خواستین برین با قطار سریع السیر انکارا استانبول میتونین برین با مبلغ 70 لیر، البته pendik توقف میکنه که فاصله ان حدود 1.5 تا استانبول با اتوبوس (خط 251) و در نظر گرفتن ترافیک وحشتناک اتوبانهای استانبول بود.
از گفتن سفرنامه استانبول خودداری میکنم، اما اگر سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.
در پایان خدا روشکر میکنم که بالاخره این دوره از زندگی من هم به خوبی و با پایانی شیرین سپری شد و امیدوارم همه دوستان در تمام مراحل زندگیشون موفق باشن و به هدفشون در زندگی آتی برسن.
موفق و موید باشین.
پاسخ
(2015-08-17 ساعت 23:19)negin26 نوشته:  بالاخره نوبت من هم رسید که سفرنامه خودم رو بنویسم.این سفرنامه رو تقدیم میکنم به همه دوستای خوبم در تاپیک "ازدواج با کسی که گرین کارت دارد" که با این که ندیدمشون ولی از همراهی و محبت همیشگی شون برخوردار بودم.امیدوارم بزودی سفرنامه همشون رو همینجا بخونم.
سفرنامه من هم با اومدن نامه مصاحبه شروع شد. به اصرار همسرم تصمیم گرفتم بدون تور سفر کنم که برنامه ریزی زمانها دست خودم باشه.همسفرم هم دوستم بود که اونم تصمیم داشت برای سیاحت با من بیاد.پیش نیاز های سفر عبارت بودن از:
*مطالعه سفرنامه ها و اطلاعات موردنیاز سفر از طریق سایت مهاجرسرا تاپیک های ازدواج و لاتاری ۲۰۱۳، سایت applyabroad و ...
*گرفتن بلیط هواپیما:پرواز رفت و برگشت ماهان به مبلغ نفری 1128500 تومان برای رفت ۹ اگوست و برگشت اپن از ازانس مسافرتی الیادگشت
*گرفتن وقت دکتر اونگان بصورت انلاین:نکته اول اینکه زودتر از یک ماه به تاریخ موردنظر نمیتونید نوبت بگیرید.نکته دوم:نوبت دکتر باید دو روز قبل مصاحبه (بدون در نظر گرفتن تعطیلی)باشه.البته بودن دوستانی که روز قبل گرفتن که من این ریسک رو نکردم.نکته سوم:نوبتها هر پنج دقیقه یکبار داده میشه که عملا کاربرد نداشت و هرکس زودتر پاسپورتشو تو نوبت گذاشته بود زودتر معاینه شد.به هر حال من نوبت دکتر رو هم گرفتم از سایت http://www.doctorun.com
* رزرو هتل:خیلی از سفرنامه دوستان برای شناسایی هتل های خوب خوندم.چون هتل تاحد زیادی به بودجه و سلیقه و انتظار بستگی داره تصمیم گرفتم بر اساس هزینه و موقعیت هتل تصمیم بگیرم.بعد از چندین روز بررسی سایت booking.com هتل رامادا انکارا رو که کمی پایینتر از خ جان اف کندی و در خ تونالی هیلمی هست با فاصله ۱۰ دقیقه پیاده روی تا مطب دکتر و سفارت (البته با قدمهای اروم من) برای ۴ شب به مبلغ 291$ دلار رزرو کردم.از هتل کاملا راضی بودم:تمیز، کارکنان مسلط به زبان و پاسخگو به نیازها، محیط دنج (البته بغیر شب اول که بدلیل کارکردن لودر شهرداری درست زیر پنجره تا صبح نخوابیدم)، داشتن کتری برقی و اتو در اتاق، صبحانه خوب .البته دوستان در بعضی سفرنامه ها گفته بودن که حضوری با قیمت پایینتر میشه گرفت و چونه زد. از سایت آژانس الی گشت هم میتونید افرهای خوبی پیدا کنید.
*انتخاب پست برای پیکاپ ویزا:سفارت انکارا ویزا رو از طریق پست ارسال میکنه.پس حتما باید یک ptt یا منطقه پستی رو قبل از مصاحبه انتخاب کنید. وارد سایت https://usvisa-info.com شده و از طریق ایجاد حساب یک اکانت میسازید.اطلاعات شخصی و ptt مورد نظر رو وارد میکنید و نهایتا از کانفرمیشن پرینت میگیرید و با خودتون روز مصاحبه میبرید. من به پیشنهاد اکتر دوستان پست Yenisehir یا پست 6441 رو که شنبه ها هم تا ساعت 16 بازه و نزدیک میدان کیزیلای هست انتخاب کردم.
*خرید ارز: مبلغ 900 دلار ارز آزاد به قیمت 3305 تومان، 100 لیر به قیمت 1230 تومان و ثبت نام ارز مسافرتی به مبلغ 300 دلار در سایت بانک ملت به قمیت 2980 تومان تقریباً (از طیق سایت ثبت نام و پول را واریز میکنید، برای گرفتن حواله به شعبه انتخابی که سعی کنید نزدیکتون باشه میرید و نهایتا بعد از پاسپورت چک از باجه بانک سالن ترانزیت فرودگاه با نشان دادن حواله ارز را میگیرید. بانک ملی و سامان هم میشود.نقل قول از سفرنامه دوستان:بانک سامان هزینه دارد، اما مطمئن نیستم.فقط نقل قول از یکی از سفرنامه ها بود)
اغاز سفر:
بالاخره روز موعود فرا رسید. ساعت ۵.۵ صبح فرودگاه بودم و تا ساعت ۷ در صف انتظار کارت پرواز...انقدر طول کشید که دچار استرس جا موندن از پرواز شدم.مسئول کانتر خیلی کند عمل میکرد.به ما که ریل حمل چمدون هم از کار افتاد و من دیگه داشت گریه ام میگرفت.نیم ساغت مونده به پرواز موفق شدیم کارت پرواز رو بگیریم و این در حالی بود که صف چک پاسپورت و گرفتن ارز مسافرتی هم در پیش داشتیم.اما وقتی فهمیدیم بلیط اکونومی ما بدلیل پر شدن این کلاس به بیزینس تبدیل شده کلی ذوق کردیم.پرواز عالی بود و بالاخره ساعت ۹ صبح به وقت انکارا در فرودگاه Esenboga به زمین نشست.تا قبل از اومدن چمدونها سری به freeshop زدیم.توصیه میکنم تا اونجا که میشه از تاکسی استفاده نکنید.هزینه اش فوق العاده زیاده.از فرودگاه با اتوبوسهای belkoair که سمت راست در خروجی فرودگاه سوار میکنند با هزینه ۸ لیر به میدان کیزیلای رفتیم.نگران ایستگاه ها نباشید. ایستگاه ها اعلام میشه.از میدان کیزیلای با تاکسی به هزینه 16 لیر (که زیاد گرفت قطعا) به هتل رسیدیم.بعد از صرف ناهار و کمی استراحت بعداز ظهر رو به گردش در همون خ تونالی هیلمی معروف و شناسایی محل مطب گذروندیم.توصیه میکنم از قبل حتما محلهای ضروری رو googlemap گوشی تلفنتون بوک مارک کنید. مطب دکتر در نزدیکی پارک kugulu park قرار داره.در ضلع شمالی پارک یه کوچه هست که چند تا کافه توشه. کافه ها رو که رد کنید به ساختما دُزِن لابراتوار (پلاک 237/45) میرسید.طبقه چهارم ساختمان کناری لابراتوار که دفتر ماهان هم در اون قرار دارد مطب دکتر اونگان هست. روز بعد ساعت ۸:50 دقیقه در مطب بودم.ساعت شروع کار دکتر ۹ صبح هست و ابتدا متقاضیان در اتاق 41 پاسپورت، کارت زرد بین المللی و نامه مصاحبه رو تو نوبت گذاشته بودن.ساعت ۹ منشی دکتر تعدادی از پاسپورتها رو اورد، اسمها رو خوند (که منم بودم) و بعد همراه با خودش به سالن انتظار معاینه رفتیم.اسمها رو به نوبت صدا کرد و بعد از گرفتن عکس با وب کم و پرسیدن چند سوال در مورد اینکه ایا باردار هستید، بچه دارید و ...فرم معاینه رو تکمیل کرد و فرم و پاسپورت را امضا کردم و مجددا منتظر موندم.چند دقیقه بعد همراه با مدارکم من رو به اتاق خانم دکتر راهنمایی کرد.بعد از چند دقیقه خانم دکتر اومدن و شروع کرد به سوال کردن از من.ترجیح داد انگلیسی صحبت کنه و وقتی دید من هم جواب میدم به مکالمه اش ادامه داد.سابقه بیماری، واکسیناسیون، جراحی رو پرسید و بعد از تکمیل یه سری چیزا ازم خواست برای معاینه اماده شم.من میدونستم قطعا واکسن ابله مرغان رو باید تزریق کنم.چون تا حالا نگرفته بودم و بابت گرفتن تست انتی بادی هم هزینه نکردم.بعد از معاینه واکسن رو زد و منم با لبخند ازشون خداحافظی کردم.بعد از پرداخت 180$ (100$ معاینه و 80$ واکسن) راهی طبقه پنجم برای ازمایش خون و Xray شدم (هزینه 47.۵$).روز بعد هم ساعت ۳ برای دریافت نتیجه به مطب رفتم.یک پاکت،یک سی دی و گزارش واکسیناسیون بود. پاکت را باز نکنید و روز مصاحبه با خودتون ببرین. سی دی و برگه واکسیناسیون پیش خودتون میمونه. و اما روز مصاحبه....روز قبل مصاحبه رفتم محل سفارت رو شناسایی کردم.بدلیل حمله ای که به کنسولگری آمریکا در استانبول شده بود، نیروهای پلیس ترکیه نزدیک سفارت مستقر بودن و نیروهای امنیتی خود سفارت هم کاملا رفت و امدها رو زیر نظر داشتن.در ورودی برای مصاحبه gate ۴ هست که داخل خیابان فرعی هست.مصاحبه ساعت ۸ بود.تقریبا از ساعت ۳.۵ بیدار بودم.استرس نداشتم، اما خوابمم نمیبرد.ساعت ۶ بیدار شدم و بعد از اماده شدن یک صبحانه سبک خوردم و راهی سفارت شدم.چند تا نکته اشاره کنم:اولا ترجیح دادم لباس رسمی بپوشم (کت و شلوار که البته خیلی هم رسمی نبود) علیرغم اینکه دوستان گفته بودن خیلی مهم نیست و واقعا دیدم که ترک ها با لباسهای کاملا معمولی اومده بودن.این موضوع شخصیه و به سلیقه خودتون بستگی داره.روز قبل مصاحبه یه ایمیل اومد که چه مدارکی لازمه.مدارک ذکر شده عبارت بودند از: اصل شناسنامه، کپی و ترجمه، اصل عقدنامه، کپی و ترجمه، نتیجه مدیکال، دو قطعه عکس ۵*۵، پاسپورت، تاییدیه پست انتخابی برای دریافت ویزا، مدارک اثبات رابطه با همسر.البته من همراه خودم گواهی عدم سوپیشینه، گواهی محل کار، اصل فرمهای مالیاتی همسر و کواسپانسر، مدارک دامیسیل شامل فیش حقوق، اجاره نامه و.... برده بودم که هیچ کدوم نیاز نشد و دقیقا مدارک مندرج در ایمیل رو ازم خواستند.با خودتون وسایل الکترونیکی، کوله پشتی نبرید که در غیر این صورت مجبور میشید در ازای ۵ لیر تحویل دکه روزنامه فروشی روبروی سفارت بدید.بر اساس ساعت مصاحبه افراد وارد سفرت میشن.ابتدا پاسپورت رو چک میکنن که ایا نوبت داشتین یا نه.مرحله بعد گیت بازرسی وسایل و بعد وارد حیاط سفارت میشین.حواستون باشه که خانمی که تو باجه حیاط مدارک رو تحویل میگیره مربوط به ویزا دانشجویی و توریستیه.من اشتباها خواستم به ایشون تحویل بدم یه یهو گفت فرم I-20 و من تقریبا سکته کردم.چون دیدم فرمی به این اسم ندارم.بهش گفتم من فقط نامه مصاحبه دارم که تازه فهمید من کیس مهاجرت خانوادگی هستم و باید داخل سالن مدارک رو تحویل بدم.وارد سالن انتظار که بشین ابتدا یه خانم پاسپورت و دو قطعه عکس رو چک میکنه و میپرسه مصاحبه فارسی یا انگلیسی که من فارسی رو انتخاب کردم و بعد بهم شماره داد.رو صندلی نشستم و بعد از ۳-۴ دقیقه صدای دینگ شماره من برای باجه ۹ به صدا در اومد.رفتم و مدارک خواسته شده رو بترتیبی که افیسر گفت تحویل دادم و مجددا برای مرحله بعدی رو صندلی نشستم.نکته جالب اینجا بود که چندبار بخاطر سر و صدای یک پسربچه جامو عوض کردم و نمیدونم چرا از شانس من اونها هم با من جاشون رو عوض میکردن.اونجا یاد سفرنامه دوستان افتاده بودم که به این نکته اشاره کرده بودن و تفاوت ما با ترکها رو در زمینه تحمل سرو صدای بچه های گفته بودن. بعد از انتظار یک ساعت و نیم بالاخره مجددا شماره من رو تابلو به نمایش در اومد.به باجه 14 رفتم.افیسر یک خانم جوان بسیار خوش برخورد بود.بعد از سلام و احوالپرسی ازم خواست که قسم بخورم که من بهش گفتم من هنوز انگشت نگاری نشدم.فکر میکردم انگشت نگاری یه مرحله جداست که بهم گفت بله بعد از قسم، دست راست رو بالا بردم و قسم خوردم که مطالب گفته شده صحت داره.بعد ۴ انگشت دست چپ، دست راست و دو شست باهم انگشت نگاری شد.دیدم صدای افیسر رو بسختی میشنوم.بهش گفتم من صدای شما ضعیف میشنوم اگر ممکنه بلندتر صحبت کنید.گفتم شاید گوشهای من مورد پیدا کرده ولی از شانس من بلندگوی باجه خراب بود، در حالی که من براحتی صدای افیسر باجه بغل دستی رو میشنیدم.سوالا شروع شد، از رابطه خودتون و همسرتون بگین، چرا شناسنامتون المثنی است، چرا با اینکه مدت زیادی هست همدیگرو میشناسین دیر ازدواج کردین، مدرکتون چیه، کارتون چیه....چند لحظه به من وقت بدین و رفت.اماده شدم که بخاطر کارم برگه صورتی دریافت کنم که برگشت و گفت:لطفا این برگه رو مطالعه کنید، چون شما با ویزا ازدواج وارد آمریکا میشید از حقوقتون آگاه باشین.ویزای شما تایید شده و ظرف ۳ الی ۵ روز کاری دیگه بهتون تحویل داده میشه.باورم نمیشد.اینهمه انتظار با این چند سوال تموم شد.....با خوشحالی مدارک اضافه رو بهم پس داد و من با لبخند ازش خداحافظی کردم و گفتم لطفا بلندگو رو چک کنید، صدا شما نمیومد .......تمامممممممم...با خوشحالی از سفارت بیرون اومدم.میدونستم دل تو دل همسرم نیست.سریع خودممو به هتل رسوندم و بههش زنگ زدم و گفتم کلیرنس خوردم:دی طفلک شوکه شد.دیدم طاقت نداره و دست از اذیتش برداشتم.از لرزش صداش فهمیدم داره اشک شوق میریزه....واقعا لحظه خاطره انگیزیه وقتی میبینی اینهمه انتظار تموم شد.انگار داشتم خواب میدیدم.حالمو نمیفهمیدم..هنوزم باورم نشده.شاید وقتی دستهای همسرمو بگیرم باورم شه تموم شد.امیدوارم همتون بزودی این لحظه رو حس کنید.
فردای روز مصاحبه وضعیت کیس ما در ceas.state.gov از ready به Issued تغییر کرد و فردای اونروز به پست تحویل داده شد.نکته اینکه یه ایمیل براتون میاد که tracking number بسته اعلام شده.اگر به اکانت خودتون تو سایت usvisa-info.com هم مراجعه کنید اونجا هم ایت شماره به صورت هایپرلینک ذکر شده.اگر روی شماره کلیک کنید وارد سایت پست ترکیه میشید که متاسفانه زبانش ترکی هست و حتی خود ترکها هم نمیدونستن چطور میشه وضعیت بسته پستی رو بررسی کرد.اگر ترکی بلدین که فبها، وگرنه مثل من حرص میخورین که چرا این سایت گزینه انتخاب زیان نداره.نهایتا همسرم با زیر و رو کردن سایت ترکی موفق شده بود وضعیت بسته رو بررسی کنه که ساعت ۱۰:45 دو روز بعد مصاحبه تحویل پست انتخابی شده.
پارت دوم سفرنامه رو بزودی در مورد نکات ضروری در سفر و اماکن دیدنی هست در اینده نزدیک به سفرنامه اضافه میکنم.امیدوارم بتونه کمکی برای دوستان عزیز باشه.با ارزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی برای تک تک دوستان

مرسي نگين جان اميدوارم هميشه شاد و خوشحال باشيد
فقط يك سوال داشتم اصل و كپي شناسنامه همراه با ترجمه و بقيه مدارك كه يك كپي مي خواد همون كپي كه به ترجمه وصل هست كافيه يا باز يه كپي ديگه بگيرم ؟
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-18 ساعت 11:21)ATYY نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 23:19)negin26 نوشته:  بالاخره نوبت من هم رسید که سفرنامه خودم رو بنویسم.این سفرنامه رو تقدیم میکنم به همه دوستای خوبم در تاپیک "ازدواج با کسی که گرین کارت دارد" که با این که ندیدمشون ولی از همراهی و محبت همیشگی شون برخوردار بودم.امیدوارم بزودی سفرنامه همشون رو همینجا بخونم.
سفرنامه من هم با اومدن نامه مصاحبه شروع شد. به اصرار همسرم تصمیم گرفتم بدون تور سفر کنم که برنامه ریزی زمانها دست خودم باشه.همسفرم هم دوستم بود که اونم تصمیم داشت برای سیاحت با من بیاد.پیش نیاز های سفر عبارت بودن از:
*مطالعه سفرنامه ها و اطلاعات موردنیاز سفر از طریق سایت مهاجرسرا تاپیک های ازدواج و لاتاری ۲۰۱۳، سایت applyabroad و ...
*گرفتن بلیط هواپیما:پرواز رفت و برگشت ماهان به مبلغ نفری 1128500 تومان برای رفت ۹ اگوست و برگشت اپن از ازانس مسافرتی الیادگشت
*گرفتن وقت دکتر اونگان بصورت انلاین:نکته اول اینکه زودتر از یک ماه به تاریخ موردنظر نمیتونید نوبت بگیرید.نکته دوم:نوبت دکتر باید دو روز قبل مصاحبه (بدون در نظر گرفتن تعطیلی)باشه.البته بودن دوستانی که روز قبل گرفتن که من این ریسک رو نکردم.نکته سوم:نوبتها هر پنج دقیقه یکبار داده میشه که عملا کاربرد نداشت و هرکس زودتر پاسپورتشو تو نوبت گذاشته بود زودتر معاینه شد.به هر حال من نوبت دکتر رو هم گرفتم از سایت http://www.doctorun.com
* رزرو هتل:خیلی از سفرنامه دوستان برای شناسایی هتل های خوب خوندم.چون هتل تاحد زیادی به بودجه و سلیقه و انتظار بستگی داره تصمیم گرفتم بر اساس هزینه و موقعیت هتل تصمیم بگیرم.بعد از چندین روز بررسی سایت booking.com هتل رامادا انکارا رو که کمی پایینتر از خ جان اف کندی و در خ تونالی هیلمی هست با فاصله ۱۰ دقیقه پیاده روی تا مطب دکتر و سفارت (البته با قدمهای اروم من) برای ۴ شب به مبلغ 291$ دلار رزرو کردم.از هتل کاملا راضی بودم:تمیز، کارکنان مسلط به زبان و پاسخگو به نیازها، محیط دنج (البته بغیر شب اول که بدلیل کارکردن لودر شهرداری درست زیر پنجره تا صبح نخوابیدم)، داشتن کتری برقی و اتو در اتاق، صبحانه خوب .البته دوستان در بعضی سفرنامه ها گفته بودن که حضوری با قیمت پایینتر میشه گرفت و چونه زد. از سایت آژانس الی گشت هم میتونید افرهای خوبی پیدا کنید.
*خرید ارز: مبلغ 900 دلار ارز آزاد به قیمت 3305 تومان، 100 لیر به قیمت 1230 تومان و ثبت نام ارز مسافرتی به مبلغ 300 دلار در سایت بانک ملت به قمیت 2980 تومان تقریباً (از طیق سایت ثبت نام و پول را واریز میکنید، برای گرفتن حواله به شعبه انتخابی که سعی کنید نزدیکتون باشه میرید و نهایتا بعد از پاسپورت چک از باجه بانک سالن ترانزیت فرودگاه با نشان دادن حواله ارز را میگیرید. بانک ملی و سامان هم میشود.نقل قول از سفرنامه دوستان:بانک سامان هزینه دارد، اما مطمئن نیستم.فقط نقل قول از یکی از سفرنامه ها بود)
اغاز سفر:
بالاخره روز موعود فرا رسید. ساعت ۵.۵ صبح فرودگاه بودم و تا ساعت ۷ در صف انتظار کارت پرواز...انقدر طول کشید که دچار استرس جا موندن از پرواز شدم.مسئول کانتر خیلی کند عمل میکرد.به ما که ریل حمل چمدون هم از کار افتاد و من دیگه داشت گریه ام میگرفت.نیم ساغت مونده به پرواز موفق شدیم کارت پرواز رو بگیریم و این در حالی بود که صف چک پاسپورت و گرفتن ارز مسافرتی هم در پیش داشتیم.اما وقتی فهمیدیم بلیط اکونومی ما بدلیل پر شدن این کلاس به بیزینس تبدیل شده کلی ذوق کردیم.پرواز عالی بود و بالاخره ساعت ۹ صبح به وقت انکارا در فرودگاه Esenboga به زمین نشست.تا قبل از اومدن چمدونها سری به freeshop زدیم.توصیه میکنم تا اونجا که میشه از تاکسی استفاده نکنید.هزینه اش فوق العاده زیاده.از فرودگاه با اتوبوسهای belkoair که سمت راست در خروجی فرودگاه سوار میکنند با هزینه ۸ لیر به میدان کیزیلای رفتیم.نگران ایستگاه ها نباشید. ایستگاه ها اعلام میشه.از میدان کیزیلای با تاکسی به هزینه 16 لیر (که زیاد گرفت قطعا) به هتل رسیدیم.بعد از صرف ناهار و کمی استراحت بعداز ظهر رو به گردش در همون خ تونالی هیلمی معروف و شناسایی محل مطب گذروندیم.توصیه میکنم از قبل حتما محلهای ضروری رو googlemap گوشی تلفنتون بوک مارک کنید. مطب دکتر در نزدیکی پارک kugulu park قرار داره.در ضلع شمالی پارک یه کوچه هست که چند تا کافه توشه. کافه ها رو که رد کنید به ساختما دُزِن لابراتوار (پلاک 237/45) میرسید.طبقه چهارم ساختمان کناری لابراتوار که دفتر ماهان هم در اون قرار دارد مطب دکتر اونگان هست. روز بعد ساعت ۸:50 دقیقه در مطب بودم.ساعت شروع کار دکتر ۹ صبح هست و ابتدا متقاضیان در اتاق 41 پاسپورت، کارت زرد بین المللی و نامه مصاحبه رو تو نوبت گذاشته بودن.ساعت ۹ منشی دکتر تعدادی از پاسپورتها رو اورد، اسمها رو خوند (که منم بودم) و بعد همراه با خودش به سالن انتظار معاینه رفتیم.اسمها رو به نوبت صدا کرد و بعد از گرفتن عکس با وب کم و پرسیدن چند سوال در مورد اینکه ایا باردار هستید، بچه دارید و ...فرم معاینه رو تکمیل کرد و فرم و پاسپورت را امضا کردم و مجددا منتظر موندم.چند دقیقه بعد همراه با مدارکم من رو به اتاق خانم دکتر راهنمایی کرد.بعد از چند دقیقه خانم دکتر اومدن و شروع کرد به سوال کردن از من.ترجیح داد انگلیسی صحبت کنه و وقتی دید من هم جواب میدم به مکالمه اش ادامه داد.سابقه بیماری، واکسیناسیون، جراحی رو پرسید و بعد از تکمیل یه سری چیزا ازم خواست برای معاینه اماده شم.من میدونستم قطعا واکسن ابله مرغان رو باید تزریق کنم.چون تا حالا نگرفته بودم و بابت گرفتن تست انتی بادی هم هزینه نکردم.بعد از معاینه واکسن رو زد و منم با لبخند ازشون خداحافظی کردم.بعد از پرداخت 180$ (100$ معاینه و 80$ واکسن) راهی طبقه پنجم برای ازمایش خون و Xray شدم (هزینه 47.۵$).روز بعد هم ساعت ۳ برای دریافت نتیجه به مطب رفتم.یک پاکت،یک سی دی و گزارش واکسیناسیون بود. پاکت را باز نکنید و روز مصاحبه با خودتون ببرین. سی دی و برگه واکسیناسیون پیش خودتون میمونه. و اما روز مصاحبه....روز قبل مصاحبه رفتم محل سفارت رو شناسایی کردم.بدلیل حمله ای که به کنسولگری آمریکا در استانبول شده بود، نیروهای پلیس ترکیه نزدیک سفارت مستقر بودن و نیروهای امنیتی خود سفارت هم کاملا رفت و امدها رو زیر نظر داشتن.در ورودی برای مصاحبه gate ۴ هست که داخل خیابان فرعی هست.مصاحبه ساعت ۸ بود.تقریبا از ساعت ۳.۵ بیدار بودم.استرس نداشتم، اما خوابمم نمیبرد.ساعت ۶ بیدار شدم و بعد از اماده شدن یک صبحانه سبک خوردم و راهی سفارت شدم.چند تا نکته اشاره کنم:اولا ترجیح دادم لباس رسمی بپوشم (کت و شلوار که البته خیلی هم رسمی نبود) علیرغم اینکه دوستان گفته بودن خیلی مهم نیست و واقعا دیدم که ترک ها با لباسهای کاملا معمولی اومده بودن.این موضوع شخصیه و به سلیقه خودتون بستگی داره.روز قبل مصاحبه یه ایمیل اومد که چه مدارکی لازمه.مدارک ذکر شده عبارت بودند از: اصل شناسنامه، کپی و ترجمه، اصل عقدنامه، کپی و ترجمه، نتیجه مدیکال، دو قطعه عکس ۵*۵، پاسپورت، تاییدیه پست انتخابی برای دریافت ویزا، مدارک اثبات رابطه با همسر.البته من همراه خودم گواهی عدم سوپیشینه، گواهی محل کار، اصل فرمهای مالیاتی همسر و کواسپانسر، مدارک دامیسیل شامل فیش حقوق، اجاره نامه و.... برده بودم که هیچ کدوم نیاز نشد و دقیقا مدارک مندرج در ایمیل رو ازم خواستند.با خودتون وسایل الکترونیکی، کوله پشتی نبرید که در غیر این صورت مجبور میشید در ازای ۵ لیر تحویل دکه روزنامه فروشی روبروی سفارت بدید.بر اساس ساعت مصاحبه افراد وارد سفرت میشن.ابتدا پاسپورت رو چک میکنن که ایا نوبت داشتین یا نه.مرحله بعد گیت بازرسی وسایل و بعد وارد حیاط سفارت میشین.حواستون باشه که خانمی که تو باجه حیاط مدارک رو تحویل میگیره مربوط به ویزا دانشجویی و توریستیه.من اشتباها خواستم به ایشون تحویل بدم یه یهو گفت فرم I-20 و من تقریبا سکته کردم.چون دیدم فرمی به این اسم ندارم.بهش گفتم من فقط نامه مصاحبه دارم که تازه فهمید من کیس مهاجرت خانوادگی هستم و باید داخل سالن مدارک رو تحویل بدم.وارد سالن انتظار که بشین ابتدا یه خانم پاسپورت و دو قطعه عکس رو چک میکنه و میپرسه مصاحبه فارسی یا انگلیسی که من فارسی رو انتخاب کردم و بعد بهم شماره داد.رو صندلی نشستم و بعد از ۳-۴ دقیقه صدای دینگ شماره من برای باجه ۹ به صدا در اومد.رفتم و مدارک خواسته شده رو بترتیبی که افیسر گفت تحویل دادم و مجددا برای مرحله بعدی رو صندلی نشستم.نکته جالب اینجا بود که چندبار بخاطر سر و صدای یک پسربچه جامو عوض کردم و نمیدونم چرا از شانس من اونها هم با من جاشون رو عوض میکردن.اونجا یاد سفرنامه دوستان افتاده بودم که به این نکته اشاره کرده بودن و تفاوت ما با ترکها رو در زمینه تحمل سرو صدای بچه های گفته بودن. بعد از انتظار یک ساعت و نیم بالاخره مجددا شماره من رو تابلو به نمایش در اومد.به باجه 14 رفتم.افیسر یک خانم جوان بسیار خوش برخورد بود.بعد از سلام و احوالپرسی ازم خواست که قسم بخورم که من بهش گفتم من هنوز انگشت نگاری نشدم.فکر میکردم انگشت نگاری یه مرحله جداست که بهم گفت بله بعد از قسم، دست راست رو بالا بردم و قسم خوردم که مطالب گفته شده صحت داره.بعد ۴ انگشت دست چپ، دست راست و دو شست باهم انگشت نگاری شد.دیدم صدای افیسر رو بسختی میشنوم.بهش گفتم من صدای شما ضعیف میشنوم اگر ممکنه بلندتر صحبت کنید.گفتم شاید گوشهای من مورد پیدا کرده ولی از شانس من بلندگوی باجه خراب بود، در حالی که من براحتی صدای افیسر باجه بغل دستی رو میشنیدم.سوالا شروع شد، از رابطه خودتون و همسرتون بگین، چرا شناسنامتون المثنی است، چرا با اینکه مدت زیادی هست همدیگرو میشناسین دیر ازدواج کردین، مدرکتون چیه، کارتون چیه....چند لحظه به من وقت بدین و رفت.اماده شدم که بخاطر کارم برگه صورتی دریافت کنم که برگشت و گفت:لطفا این برگه رو مطالعه کنید، چون شما با ویزا ازدواج وارد آمریکا میشید از حقوقتون آگاه باشین.ویزای شما تایید شده و ظرف ۳ الی ۵ روز کاری دیگه بهتون تحویل داده میشه.باورم نمیشد.اینهمه انتظار با این چند سوال تموم شد.....با خوشحالی مدارک اضافه رو بهم پس داد و من با لبخند ازش خداحافظی کردم و گفتم لطفا بلندگو رو چک کنید، صدا شما نمیومد .......تمامممممممم...با خوشحالی از سفارت بیرون اومدم.میدونستم دل تو دل همسرم نیست.سریع خودممو به هتل رسوندم و بههش زنگ زدم و گفتم کلیرنس خوردم:دی طفلک شوکه شد.دیدم طاقت نداره و دست از اذیتش برداشتم.از لرزش صداش فهمیدم داره اشک شوق میریزه....واقعا لحظه خاطره انگیزیه وقتی میبینی اینهمه انتظار تموم شد.انگار داشتم خواب میدیدم.حالمو نمیفهمیدم..هنوزم باورم نشده.شاید وقتی دستهای همسرمو بگیرم باورم شه تموم شد.امیدوارم همتون بزودی این لحظه رو حس کنید.
فردای روز مصاحبه وضعیت کیس ما در ceas.state.gov از ready به Issued تغییر کرد و فردای اونروز به پست تحویل داده شد.نکته اینکه یه ایمیل براتون میاد که tracking number بسته اعلام شده.اگر به اکانت خودتون تو سایت usvisa-info.com هم مراجعه کنید اونجا هم ایت شماره به صورت هایپرلینک ذکر شده.اگر روی شماره کلیک کنید وارد سایت پست ترکیه میشید که متاسفانه زبانش ترکی هست و حتی خود ترکها هم نمیدونستن چطور میشه وضعیت بسته پستی رو بررسی کرد.اگر ترکی بلدین که فبها، وگرنه مثل من حرص میخورین که چرا این سایت گزینه انتخاب زیان نداره.نهایتا همسرم با زیر و رو کردن سایت ترکی موفق شده بود وضعیت بسته رو بررسی کنه که ساعت ۱۰:45 دو روز بعد مصاحبه تحویل پست انتخابی شده.
پارت دوم سفرنامه رو بزودی در مورد نکات ضروری در سفر و اماکن دیدنی هست در اینده نزدیک به سفرنامه اضافه میکنم.امیدوارم بتونه کمکی برای دوستان عزیز باشه.با ارزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی برای تک تک دوستان

فقط يك سوال داشتم اصل و كپي شناسنامه همراه با ترجمه و بقيه مدارك كه يك كپي مي خواد همون كپي كه به ترجمه وصل هست كافيه يا باز يه كپي ديگه بگيرم ؟
ممنونم اتی جان.شما هم همینطور.برای شناسنامه همون کپی متصل به ترجمه رو دادم.اما برای عقدنامه چون همسرم امریکا ترجمه کرده بود و فرستاده بود کپی نداشتم.دادم تو هتل یه سری کپی گرفتن و بدون هیچ مهر برابر با اصلی تحویل دادم و ایرادی هم نگرفتن[emoji6]
پاسخ
(2015-08-18 ساعت 11:34)negin26 نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 11:21)ATYY نوشته:  
اغاز سفر:

ممنونم اتی جان.شما هم همینطور.برای شناسنامه همون کپی متصل به ترجمه رو دادم.اما برای عقدنامه چون همسرم آمریکا ترجمه کرده بود و فرستاده بود کپی نداشتم.دادم تو هتل یه سری کپی گرفتن و بدون هیچ مهر برابر با اصلی تحویل دادم و ایرادی هم نگرفتن[emoji6]

نميدونم چرا اينقدر استرس دارم .مرسي
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، free pigeon ، fahi
سلام وقتتون بخیر
منم تقریبا تمام پست های اینجا رو خوندم بنظرم خیلی مفید بود اما دنبال یکی میگردم که یک قدم جلوتر از من باشه بتونم مراحلو ازش بپرسم و راهنماییم کمه ممنون میشم اگه بتونین راهنماییم کنین من الان اپروو شدم تو مرحله ای هستم که فرم ساپورت مالی رو ازم خواسته پدر خانومم تا اخر هفته اونو میفرسته که بعد ازون وقت مصاحبه تعیین شه حالا میخواستم بدونم ازین مرحله تا وقت مصاحبه چقدر طول میکشه ؟ در ضمن من با محیط اینجا زیاد اشنا نیستم من ادرس ایمیلمو میزارم اینجا ممنون میشم اگه امکانش هست از طریق ایمیل بتونیم باهم صحبت کنیم و من از راهنماییتون استفاده کنم من تا دو هفته دیگه فرزندم به دنیا میاد نمیدونم چقدر طول میکشه تا بتونم برم پیششون
sepehr.ns@gmail.com
من هرچی خواستم پیغام خصوصی بفرستم گفت باید 25 تا پست بزاری خواستم پست بزارم نمیدونستم از کجا باید بزارم خلاصه ببخشید بچه ها ممنون میشم کسایی که تجربه دارن و مصاحبه رو انجام دادن منو راهنمایی کنن
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان