موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان با توجه به اینکه بچه های مهاجر سرا خیلی به من کمک کردن از جمله آزاداندیش عزیز که جاداره ازش تشکر کنم وظیفه خودم میدونم که سفرنامه بنویسم هرچند ممکن تکراری باشه
من 18 فوریه وقت مصاحبه داشتم به دلیل تعطیلات مجبور بودم که زودتر به آنکارا برم برای مدیکال و برای 13 فوریه از سایت دکتر وقت گرفتم. چهارشنبه
12فوریه با پرواز ایران ایر به آنکارا امدم که بر خلاف تصوراتم پرواز خوب و بدون تاخیری بود. من با تور نبودم اما ترانسفر گرفتم واسه رفت و برگشت
پنجشنبه 13 فوریه 9 صبح رفتم کلینیک همه مراحل به خوبی انجام شد و هیچ واکسنی نزد . جمعه 20 فوریه جواب آزمایش رو دادن
روز مصاحبه: 7/5 صبح جلو در سفارت بودم و نفر سوم . یکی یکی داخل شدیم. 3بار شماره اعلام کردن بار اول مدارک تحویل دادم.(اصل شناسنامه،پاسپورت، عکس های 2نفره و پرینتهای اسکایپ) . بار دوم رفتم واسه انگشت نگاری و بار سوم مصاحبه انجام شد :
اول قسم خوردم بعد گفت شما میتونی انگلیسی صحبت کنید گفتم تا حدودی دیگه انگلیسی میپرسید البته هرجاییش متوجه نمیشدم باز با حوصله فراوان تکرار میکرد
این سوالا پرسید:
ازدواج کردید؟ . کی و کجا آشنا شدید؟ فامیل هستید؟ چه رشته ای خوندید؟ کی نامزد کردید؟
ویزای شما تایید شد
به همین راحتی ...
21 فوریه توی سایت سیس چک کردم که ویزا ایشود شده و 22فوریه بارکد اومد اما پست انتخابی من که همون بود که سفارت پیشنهاد داده بود شنبه و یکشنبه تعطیل هست و من نتونستم برم پاکت بگیرم. دوشنبه صبح رفتم پست مرکزی گرفتمش
از کیزیلای با 411 مستقیم جلو پست نگه داشت و برگشت هم با 317 تا نزدیک هتل امدم. من هتل سیاو بودم که خیلی هم راضی هستم
البته دوست دارم چندتا مسیله بگم
قبل از من یه خانم بود که دانشجوی دکترای پیراپزشکی بود تمام مدارکش کامل بود اما اف بی آی چک خورد
و خانم دیگه بخاطر عکساشون نقص مدرک خوردو گفتن برای ما بیشتر ثابت کنید که نامزد هستید عکس زیاد داشت اما همش توی یک روز بود.عکسایی که میبرید در روزای مختلف باشه
و خانم دیگه که بچه داشتن به خاطره نداشتن کو اسپانسر نقص مدرک خورد تاچندروز فرصت دادن که فرم کواسپانسر بفرستن
با آرزوی موفقیت همه دوستان خوب مهاجرسرا
اگه چیزه خاصی یادم اومد، عنوان میکنم
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیزم خدا رو شکر میکنم که ویزات رو گرفتی . خیلی خوشحالم برات و آرزوی موفقیت میکنم . از اینکه لطف کردی و یادی از من هم کردی ممنونم هر چند که خود من هم به بچه های خوب مهاجرسرا مدیونم .
خوشبخت و خرم باشی عزیزم . راستی الان امریکا هستی یا برگشتی ایران ؟
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من خیلی زود تر از این موقع میخواستم اما خیلی دل و دماغ نداشتم .
من 27 ژانویه رفتم سفارت برای مصاحبه قبلش هم از آژانس پارک سفر بلیط گرفتم که خیلی قیمت مناسبی داشت و هتل ما هتل heaven بود که خیلی نزدیک کیزیلای بود و من واقعا راضی بودم ، کیس من نامزدی بود وپروندم خیلی کامل بود وقتی افسر صدام کرد برای مصاحبه حتی یک سوال هم راجع به اینکه با نامزدم کجا آشنا شدم و رابطم نپرسید فقط پرسید کجا کار میکنی و راجع به رشته تحصیلیم از من سوال کرد و بعد گفت بین 1 تا 3 ماه دیگه تو سایت چک کن و بعد بیا ویزات رو بگیر .فردای اون روز سفارت به من ایمیل زد و 10 تا سوال از من پرسید که کجا ها کار کردم و جا ها درس خوندم عنوان مقاله هایی که چاپ کردم و اسامی اساتیدم روازم پرسید که من هم جواب دادم و براشون به همراه رزومم ایمیل کردم و دوران انتظار شروع شد و من هر هفته سایت رو چک میکردم تا بالاخره امروز یعنی 4 مارچ تقریبا 35 روز بعد از مصاحبم کلیر شدم و خدا رو شکر میرم که ویزامو بگیرم و برم پیش نامزدم .
این 35 روز خیلی به من سخت گذشت بهتون توصیه میکنم شما خیلی سخت نگیرید چون بالاخره همه ویزا میگیریم دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-05 ساعت 10:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-18 ساعت 11:31 توسط فری خانم.)
(2014-03-05 ساعت 01:43)shsep نوشته: سلام به همه دوستان
من خیلی زود تر از این موقع میخواستم اما خیلی دل و دماغ نداشتم .
من 27 ژانویه رفتم سفارت برای مصاحبه قبلش هم از آژانس پارک سفر بلیط گرفتم که خیلی قیمت مناسبی داشت و هتل ما هتل heaven بود که خیلی نزدیک کیزیلای بود و من واقعا راضی بودم ، کیس من نامزدی بود وپروندم خیلی کامل بود وقتی افسر صدام کرد برای مصاحبه حتی یک سوال هم راجع به اینکه با نامزدم کجا آشنا شدم و رابطم نپرسید فقط پرسید کجا کار میکنی و راجع به رشته تحصیلیم از من سوال کرد و بعد گفت بین 1 تا 3 ماه دیگه تو سایت چک کن و بعد بیا ویزات رو بگیر .فردای اون روز سفارت به من ایمیل زد و 10 تا سوال از من پرسید که کجا ها کار کردم و جا ها درس خوندم عنوان مقاله هایی که چاپ کردم و اسامی اساتیدم روازم پرسید که من هم جواب دادم و براشون به همراه رزومم ایمیل کردم و دوران انتظار شروع شد و من هر هفته سایت رو چک میکردم تا بالاخره امروز یعنی 4 مارچ تقریبا 35 روز بعد از مصاحبم کلیر شدم و خدا رو شکر میرم که ویزامو بگیرم و برم پیش نامزدم .
این 35 روز خیلی به من سخت گذشت بهتون توصیه میکنم شما خیلی سخت نگیرید چون بالاخره همه ویزا میگیریم دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره .
شما دیگه چرا دل و دماغ نداری؟
با وجود کلیر شدن الان باید خیلی خوشحال و سر حال باشی.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-15 ساعت 10:37)omnia نوشته: سفرنامه دوم:
دوستان عزیزم با سلام مجدد من سفرنامه دوم آنکارا بعد از کلیر شدن براتون می نویسم .
از خیلی از مسایل فاکتور میگیرم چون قبلاً گفته شده.
من بعد از کلیر شدن واسه یکشنبه با ماهان و برگشت 5 شنبه هتل best روبروی سفارت آمریکا تور گرفتم . به خیال خودم گفتم دوشنبه پاسپورت رو می دم باضافه ptt انتخاب شده . نهایتاً 4 شنبه می گیرم و 5 شنبه برمی گردم . این عرف معمولاً اتفاق می افته و خیلی از دوستان که باهاشون در ارتباط هستن همینطوری برنامه ریزی کرده بودن . من هم از کارم 5 روز مرخصی گرفتم . این رو می گم اگر که مثل من شدین هم پول کافی همراهتون باشه هم مثل من اذیت نشین از انتظار .
من دوشنبه پاسمو تحویل دادم کارم کلاً 5 دقیقه هم طول نکشید . از فرداش سایت سیس رو چک کردم که یکبار 3 شنبه آپدیت شدم ولی خبری از ایشود نبود . چهارشنبه با اعتماد بنفس رفتم پست به گفته خیلی ها که می گفتن به سایت اصلاً اعتماد نکن . یه خانومی بود اسمم رو پرسید گفت نیومده برو فردا بیا . ازم tracking number خواست که من گفتم نیومده ایمیلی برام . سرتون رو درد نیارم رفتم دفتر ماهان پروازم رو انداختم واسه یکشنیه هفته بعدش که دیگه مطمئن بودم تا جمعه گرفتمش چون پست من شنبه تعطیل بود. پست باز شنبه هم اگر انتخاب کرده بودم فایده نداشت. رفتم دفتر ماهان دیدم مثل صف شیر زمان جنگه . همه اومده بودن عوض کنن بلیطو . این داستان واسه اوایل اسفنده . خلاصه واسه هیچکی نیومده بود پاسش . ما هم نگران.
هر روز می رفتم پست تا جمعه عصر که دیدم باز هم نیومده . خانومه دیگه منو میشناخت می گفت نیومده برو دوشنبه بیا . حالا هی بگو بابا من یکشنبه پرواز دارم . بیچاره تقصیری نداشت . رفتم سفارت دوباره که رام ندادن گفتن 5 روز کاری باید صبر کنی .
هیچی دیگه حتی امید داشتم شنبه برم از پست مرکزی بگیرم که نشد . شنبه عصر که رفتم عوض کنم بلیطمو واسه سه شنبه همون دوستانی که قبلاً دیدم اومده بودن دوباره . بله هیچکی پاسش نیومده بود ! می گفتن بخاطر ترافیک کاریه .
دوشنبه سر صبحانه من ایشود شدم . سریع رفتم پست تا عصر نشستم که باز هم نیومد گفتن اگه ایشود شدی فردا بیا . هیچی دیگخ رفتم دوباره بلیطمو عوض کنم 5 شنبه جا نداشت ! گفت یا بیزینس بگیر یا بره واسه یکشنبه هفته بعد :[
خلاصه واسه اینکه بلیطم کنسل نشه عقبش انداختم واسه 2 هفته دیگه که هر موقع پاسم اوکی شد تصمیم بگیرم اینقدر هم جریمه نداده بودم . شما این اشتباه رو نکنین.من نزدیک 100 دلار جریمه پرواز دادم.+ پول هتل 5 شب اضافه
خلاصه سه شنبه صبح بعد از 8 روز که پاسمو داده بودم ایمیل پست اومد . رفتم گرفتم ولی تا ظهر منتظر موندم ساعت 2 . وقتی بهم داد بستمو باورم نمیشد که این چند سال صبر یک طرف این 10 روز انتظار یکطرف . گرفتم اومدم دفتر ماهان که بهم یه پیشنهاد داد گفت استانبول تهران هر روز پرواز داره . شب مثل مارکوپولوهایی که فقط می خواستم برگردم به تهران با اتوبوس رفتم استانبول .12 شب راه افتادم 6 رسیدم استانبول . 50 لیر بلیطش بود .ترمینال معروف سمت اروپا پیاده شدم (اسندلر) . با مترو رفتم فرودگاه اتاتورک و برگشتم چهارشنبه تهران . وقتی رسیدم تهران باورم نمیشد . فکر می کردم تا آخر عمر باید آنکارا بمونم از بس که صبر کردم و هر روز انتظار کشیدم . خلاصه سفر آنکارای من بجای 4 شب و 5 روز شد 10 شب و 11 روز . ایشالله برای شما این اتفاق نیفته . اگر هم افتاد پول کافی داشته باشین .
راستی برگشتم از کار هم اخراجم کردن گفتن تا عید بیا بعدش نیا به جرم اینکه چرا مرخصی گرفتی نگفتی نزدیک دو هفته نمیای و اینگونه من کار خود را بعد از 4 سال اتوماتیک وار از دست دادم
این بود سفرنامه من حقیر . به امید موفقیت همه دوستان و کلیر شدن هر چه زودتر منتظران
انشا اله که از این پس همه کارهاتون به خوبی و روی روال درست پیش بره و دیگه دچار مشکلات این چنینی نشید.
لطفا در مورد تجدید واکسن، مدیکال، ترجمه مدارک، به روز کردن فرم PTT و ... نیز بنویسید.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سفر نامه دوم به انکارا،
من بعد از کلیر شدن دوباره از همون اژانس پارک سفر بلیط خریدم به شما توصیه میکنم قبل از سفر به انکارا حتما یه سر به این اژانس بزنید ،من شب عید رفتم انکارا ولی با قیمت فوق العاده مناسب اقای راهواری و همکاراشون تو انکارا واقعا کمک میکنند من به هر کسی که تو انکارا کار سفارتی داره فقط این اژانس رو توصیه میکنم،خلاصه من 29 اسفند پاسپورتم رو به سفارت دادم و خانمی که مدارک رو تحویل گرفتن گفتن 5 روز بعد برم پست و ویزام رو بگیرم منم دیگه کاری انکارا نداشتم همون شب با اتوبوس رفتم استانبول و هفته بعد سه شنبه تو سایت چک کردم که ویزام صادر شده فرداش هم رفتم پست،همان پستی که موقع ثبت نام معرفی کرده بود من ساعت 3 ویزام رو گرفتم و ساعت 7 شب با پرواز ایران ایر اومدم ایران شکر خدا بیشتر نموندم ترکیه و همون 5 روز کاری ویزای من رو دادن،برای همتون سال خوبی رو ارزو میکنم و امیدوارم به زودی کنار همسرتان باشید
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
سفر نامه دوم - قسمت اوّل
خوب قرعه به نام من افتاد که بیام اینجا و سفرنامه دومم رو بعد از 9ماه بنویسم. خلاصه مینویسم که حوصله بکنین بخونین.
من 7 روز مونده به عید کلیر شدم و فرصتی برای ترجمه یا واکسن نداشتم برای همین برخلاف همیشه با تکیه به شانس و اقبال اومدم آنکارا و فقط برگه مکان ptt رو پرینت کردم. از طرفی با توجه به ایام عید پروازا گرون بود و روزهای اول سال جا نمیداد. من میخواستم اول هفته (دوشنبه) اینجا باشم که تا آخر هفته کارام انجام بشه و برگردم برای همین از طریق آژانس 7شب از 10 فروردین هتل elit گرفتم به همراه پرواز وسایر موارد 2میلیون.
البته اگر کسی حوصله داشته باشه میتونه خودش بیاد و هتل بگیره ولی من تنها چیزی که الان ندارم حوصله هستش. فقط بگم که هتل etap بهتر از elit هستش ولی متأسفانه جای خالی نداشت. بهتره چون محیط تمیزتری داره... صبحانه بهتری میده... دسترسی اینترنتش راحت تره. elit فقط توی لابیش درست آنتن میده.
طبق معمول پرواز ایران ایر یکشنبه 6عصر پریدم 7 به وقت محلی رسیدیم و خسته و کوفته 9 با ترانسفر تور رسیدم هتل. رفتم خرید میوه و سایر موارد لازمه. هوا همونطوری که انتظار میرفت سرد بود و خبری از شلوغی نبود فقط تبلیغات انتخابات دیده میشد.
صبح بدون وقت قبلی، قبل از ساعت 9 محل مدیکال بودن(لازم به توضیح نیست که من چون حدود 9 ماه از مدیکال قبلیم میگذشت نیاز به تجدید داشتم). همونطور که انتظار میرفت کسی حتی نپرسید که نوبتت کو ولی شما تونسین نوبت بگیرین حساب که نداره میگن از امروز فقط با نوبت. مدیکال شلوغ بود ولی نه به اندازه سری قبل که رفته بودم. دوستان توجه کنن توی همون اتاقی که پاسپورت رو میدن بمونین تا برای گرفتن عکس صداشون کنن. به اتاق 44 نرین که کسی اونجا صداتون نمیکنه. عکس و خون گرفتن همون 50 دلار شد ولی من چون برگه واکسن جدید نداشتم 3تا واکسن خوشگل (هنوز وقت نکردم ببینم چی بود) بهم زد و 280 دلار گرفت. تا ساعت 12:30 کارا تموم شد و جالبه که به من گفت فردا 11 بیا نتیجه رو بگیر بصورت عادی 3عصر میگه بیا که خوب من شانس اوردم چون میتونستم همون فردا سفارت هم برم.
امروز (فردای مدیکال) رفتم نتیجه مدیکال رو سرساعت گرفتم و رفتم سفارت (به همراه برگه پست، برگه رنگی و پاسپورت و دیگر هیچ). خلوت بود حدود 7 نفر بودیم که رفتیم داخل. توجه مهم: برخلاف سال قبل نمیزارن وسایل الکترونیکی مثل موبایل رو حتی دم در سفارت هم بیارین. بدین به دکه مطبوعاتی جلوی سفارت یا اصلاً نیارین که حالتون گرفته نشه. توی اتاق دم در دونه دونه گشتن در کل یک مقداری سخت گیر تر شدن. مدارک رو توی محوطه (بدون ورود به سالن اصلی) گرفتن و گفتن به سلامت.
الان هم که در خدمت شما هستم و منتظریم ببینیم کی چشم ما به جمال این ویزا روشن میشه. اگر کم توضیح دادم ببخشید. یا علی.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-20 ساعت 23:21)8457 نوشته: سلام دوستان
من 21 فروردین نوبت مصاحبه ام توی آنکارا بو که 15 هم نوبین معاینه پزشکی داشتم . خیلی نگران بوذم چون کارت واکسن نداشتم اونایی که با من بودند همه کارت واکسن داشتند. به من دکتر 3 تا واکسن زدو که بعدا فهمیدم به اونایی که کارت واکسن هم داشتن 3 تا واکسن زدند ) در کل ضرر نکردم.
21 رفتم مصاحبه همه چی عالی بود سریع رفتم برای مصاحبه یه چند تا سوال کوتاه پرسید که رشته ات چیه چطوری با همسرت آشنا شدی و کار همسرت چیه. البوم عکسم رو دید. بعدم گفت بعد 3-4 روز ویزات میاد. الانم ویزام خداروشکر اومده
امیدوارم کار بقیه هم خوب جلو بره. کلا امسال انگار برای ویزای ازدواج سال خوبی بوده
تبریک می گم دوست عزیز. امیدوارم که امسال و هر سال برای شما و بقیه دوستان سالهایی پر از سلامتی و موفقیت و بهروزی باشه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ممنون ميشم راهنمايي كنيد براي مصاحبه ويزاي ازدواج چه مداركي روزه مصاحبه بايد ببرم فرمي بايد پر كنم دوباره به غير از فرم هايي كه قبلا فرستاديم؟ ptt كجا رو انتخاب كنم بهتره ، اون كه سفارت پيشنهاد داده خوبه؟ ما كه سفارت خودش وقت بهمون داده نيازي نيست ديگه تو سايت وقت بگيريم؟ و پولي براي مصاحبه بايد پرداخت كنيم ؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز
نه فرمي پر نميكنيم.
والا منم دنبال پست هستم.كه شنبه ها باز باشه اوني كه سفارت معرفي ميكنه شنبه ها باز نيست.
والا ميگن ايميل ميزنن نزديك مصاحبه ،همه چيرو فرستاديم ولي مدارك تازه اگه ترجمه هاتون قديميه ترجمه كنيد با فرم مالياتي ٢٠١٣ اگه نفرستاده باشين.
وقت دكتر گرفتين؟ كي مصاحبه؟پول ١٦٠دلار بعداز گرفتن ويزا انگار ميريزيم تو حسابشون دقيق نميدونم. اونايي رفتين بيااين راهنمايي كنين.
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!