موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-07 ساعت 21:42)Monica نوشته: من مطمئنم تو از پسشون بر میای!
از کجا فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی واقعا توی کشور گل و بلبل خودمون یه دفعه یه دزد به من حمله کرد و داشت خفه ام میکرد.....
هنوز از یادآوری خاطره اش تنم میلرزه...........
خدا بهتون خیلی رحم کرد....خدا دوستون داشت.......وگرنه اگه من الان نبودم چی میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
حالا که اینطوری شد منم بگم: یه بار داشتم از زیرگدر متروی کرج رد می شدم، تنها بودم، یه پسره اون پایین داشت مثلا دوچرخه شو درست می کرد، من که ازش رد شدم بعد از چند قدم دوید دنبالم و تا من روم رو برگردوندم یه دستم رو گرفت! توی اون یکی دستش هم یه چاقوی ضامن دار گنده بود! من هنگ کردم! مونده بودم چی از جون من می خواد!
بگذریم که از من چی می خواست! من هی دستمو می پیچوندم اون هی چاقوشو به رخم می کشید... آخر سر با دیدن گلوله های اشک در چشم بنده من رو عفو کرد و گذاشت برم! نشون به اون نشون دیگه همیشه زنگ میزدم بابام میومد دنبالم منو از اون زیرگذر رد می کرد...
جالبش اینجا بود که هیچ وقت هیچ کس فکری به حال اون زیرگذر نکرد، الان هم تنها موردی که باعث میشه اونجا امن تر از سابق باشه اینه که رفت و آمد توش بیشتر شده...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
بابا لیلی جون، داد میزدم که چاقو رو با ضامن و دسته و مخلفات می کرد تو حلقم! اتفاقا من وقتی جیغ می کشم دیوار صوتی پودر میشه! اما اونجا فقط چاقو رو میدیدم حتی قیافه اش یادم نمیاد از بس به چاقوش زل زده بودم! یواش یواش داشتم با چاقوئه هیپنوتیزم میشدم!
آخ گقتی پل عابر پیاده! من همیشه ازش متنفرم، خوشحالم که اینجا فرت و فرت توی خیابوناش محل عبور عابر پیاده داره... (من ترس ار ارتفاع دارم، برای همین ار هر چی پله و جوب و اینجور چیزا می ترسم!)
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
بحث امنیتیه دیگه!!!! شما هم حالا خاطره داری بگو!
.
.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها دیگه خاطره نگید نامحرم اومده تو تاپیک صدامون رو میشنفه...........من که دیگه حرف نمیزنم.....شما هم گناهش گردن خودتون
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-08 ساعت 01:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-08 ساعت 01:25 توسط Monica.)
من هم داشتم از امنیت اونجا نعریف می کردم دیگه!!! خب اینهایی که ما گفتیم همه نمونه های مسلم امنیت کامل هستش دیگه! وگرنه اگر توی خیابون راه بری و کیف زنها بهت محل نذارن مگه به این میشه گفت امنیت! درست نمی گم؟!
-------------------------------------------------------------------
لیلی جون این دیگه آخریش بود!
.
.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
خانم مدیر رزا هم هستند..............ماشالله داشتم آنلاینها رو چک میکردم چقدر مدیر آنلاین بودند............مثل لونه زنبور شده اینجا
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
2010-05-08 ساعت 01:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-09 ساعت 02:34 توسط hvm.)
من فكر نمي كنم آزادي حمل سلاح تاثيري در ميزان جرم و جنايت داشته باشه
در كانادا حمل سلاح آزاد نيست اما جرم و جنايت خيلي كم اتفاق مي افتد
در آمريكا آزاد است باز هم (بالنسبه)جرم و جنايت كم است
در سومالي آزاد نيست ولي جرم زياد است
در پاكستان آزاد نيست اما سلاح در دست افراد بسيار زياد است و جرم وجنايت هم بيداد ميكند
با توجه به اينكه جنايت هميشه محتاج سلاح نيست اما:
در بحث جرم شناسي سلاح را به انواع مختلفي تقسيم ميكنيم كه يكي از آنها سلاح گرم است و باز از ميان سلاحهاي گرم تنها معدودي از آنها شامل قانون آزادي حمل در آمريكا ميشوند در صورتي كه جنايت را ميتوان با انواع اسلحه گرم يا سرد و يا حتا چيزهايي كه در عرف سلاح ناميده نمي شوند اما ميتوانند آلت قتاله شوند (مانند كلنگ و داس و كارد سلاخي و پاره آجر و غيره )انجام داد
بنابراين عوامل موثر در كاهش و يا افزايش جنايت را در جاي ديگر بايد جست
البته من كلا با حمل سلاح مخالفم اما اين مسئله تقريبا در آمريكا جا افتاده و بايد با آن يك جوري كنار بياييم
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید