موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-30 ساعت 19:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-22 ساعت 13:59 توسط ParsTrader.)
سلام دوستان می خواستم ببینم این که حمل اسلحه تو آمریکا باعث افزایش جرم وجنایت در آمریکا می شه یا نه و این که من از یک نفر شنیدم که اگر در آمریکا یکی مورد هجوم دزدان قرار گرفت باید بلا فاصله حرف او نا رو گوش کنید وگر نه بنگ بنگ- موفقیت آن نیست که هرگز زمین نخوری اینه که هر وقت زمین خوردی بلند شی
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
بله شده. آدم های بیگناه زیادی بودند که بی دلیل توسط بعضی آدمهای روانی سلاخی شده اند!!!!! 2 هفته پیش یک خانم را در ماشینش در خیابانهای اطراف هالیوود کشتند!! چند وقت پیش هم یک نفر دیوانه بی دلیل به یک رستوران در منطقه ولی حمله کرد و چند نفر را کشت. اینجا از این اتفاقات زیاد میبینید. پلیس هم وقتی میرسه که قتل صورت گرفته. درضمن فکر نکنید این اتفاقات فقط در مناطق خاصی اتفاق میافته!!!!
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
این کاملا طبیعیه که در هر جائی جرم و جنایت وجود داره....به نظر من هر جائی که آدم باشه جرم هم هست....مگه توی کشور خودمون در بهترین منطقه هاش این اتفاق نمیوفته؟
ولی در هر صورت به نظر من اینجا امنیتش بیشتر از خیلی جاهای دیگه هست.....
یه چیز جالبی هم که من اینجا شنیدم اینه که شما اگه دزدی وارد خونت شد و بهش حمله کردی باید مطمئن بشی که حتما بکشیش چون اگه فقط زخمیش کنی ممکنه بره و ازش شکایت کنه و محکوم بشی و مجبور شی بهش خسارت هم بدی
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
این اسلحه نیست که انسان را می کشد، این انسان است که انسان را می کشد.
یک ضرب المثل نمی دونم کجایی
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-01 ساعت 15:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-01 ساعت 15:35 توسط Ali Sepehr.)
(2010-04-30 ساعت 21:14)laili نوشته: یه چیز جالبی هم که من اینجا شنیدم اینه که شما اگه دزدی وارد خونت شد و بهش حمله کردی باید مطمئن بشی که حتما بکشیش چون اگه فقط زخمیش کنی ممکنه بره و ازش شکایت کنه و محکوم بشی و مجبور شی بهش خسارت هم بدی
جالبه این طوری که قاتل زیاد میشه
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
بنظر من یه سری چیزا نباید در هیچ کدوم از جوامع انسانی آزاد باشه چه در یه کشور عقب افتاده یا متمدن.چون بشر برای زندگی در آرامش و امنیت همیشه نیاز به قانون و کنترل داره و وجود این دو به معنی سلب آزادی مردم نیست.حمل اسلحه هم از اون موارده که بنظر من آزاد بودنش اصلا درست نیست در هیچ جامعه ای..................عداه ای برای دفاع از خودشون اقدام به تهیه اسلحه می کنن و عده ای برای آسیب رسوندن به مردم و امنیت جامعه خب پس این وسط کار پلیس چیه؟چرا باید مردم تا این حد حس ناامنی داشته باشن که برای دفاع از خودشون به نیروی پلیس نتونن کاملا اعتماد کنن و خودشون اسلحه تهیه کنن
موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-01 ساعت 21:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-03 ساعت 11:21 توسط loony.)
یک چیز دیگه هم هست اونم اینه که توی جاهایی که اسلحه ممنوعه فقط جنایتکارا اسلحه دارن! اینو تو یه کتاب انگلیسی خوندم که یک آمریکایه میره چین و خیلی تعجب می کنه . نوشته بود اینجا اسلحه ممنوعه اما همه جنایتکارها اسلحه دارند! به نظر منم خیلی عجیبه توی همین ایران یک نفر به من گفت که با ۴۰۰۰۰ تومان میشه اسلحه تهیه کرد! خوب پس اگه آزاد باشه که بهتره حداقل مثل اینجا مجبور نیستیم همه درها را آهنی کنیم و هزار تا قفل و زنجیر و نرده های آهنی داشته باشیم. جنایتکارها میدونن که هرکسی توی خونش مسلحه و زور گویان هم نمیتون همینطور بدون اجازه با یک اسلحه بیان تو کوچه خیابون مردمو بکشن!
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
ليلي جون من با حرف هاي شما موافقم. ولي بايد اين طرف قضيه رو هم در نظر داشته باشيم. متاسفانه mass shooting در ايالات متحده به نظر من جزو بدترين چيزهايي كه منو واقعا مي ترسونه مثله جريان دانشگاه Virginiaتو سال 2007، كه يكي از دلايلش آزاد بودن اسلحه است. حتي اگه قراره به بهانه دفاع شخصي حمل اسلحه آزاد باشه،بايد قوانين سختگيرانه ايي در رابطه با مجوز يا كنترل اون صورت بگيره.
“Success comes in cans; failure in can'ts