موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از در اختیار قرار دادن تجربیاتتون
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من توریستی دارم میام لوس انجلس .به نظر شما کدوم منطقه هتل بگیریم واینکه یعد از لوس انجلس کدوم شهر بریم ما 22 روز امریکا میمونیم وکسی رو هم امریکا نداریم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-06 ساعت 23:32)panika نوشته: سلام من توریستی دارم میام لوس انجلس .به نظر شما کدوم منطقه هتل بگیریم واینکه یعد از لوس انجلس کدوم شهر بریم ما 22 روز امریکا میمونیم وکسی رو هم امریکا نداریم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز من توی این تاپیک جواب شما رو دادم....دوستانی هم که لطف میکنند و میخوان جواب بدن لطفا پاسخهاتون رو اینجا بذارید:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2185&page=2
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 1
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
2010-05-07 ساعت 11:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-07 ساعت 11:40 توسط charisma8.)
با سلام خدمت panika
یه سوال پرسیدید که یه مقدار جوابش سخته به چندین علت:
در مرحله اول:
اینجا بسیار بسیار پهناوره و شما 100% به ماشین نیاز دارید.اگر ماشین می داشتید خیلی خیلی راحت بود که بهتون بگم.
در مرحله دوم :
اگر کردیت کارت و گواهی نامه اینجا رو میداشتید کار بسیار بسیار راحت میشد ،چون میتونستید با کردیت کارت بیشتر هتلهای 4 یا 5 ستاره رو با نصف قیمت رزرو کنید(البته آن لاین) و با گواهی نامه میتونستید یه ماشین خوب اجاره کنید و خودتون هر جایی میخواستید میرفتید.
اگر ایرادی نداشته باشه میتونم بپرسم که کی میخواهید تشریف بیارید؟(برام پیام خصوصی بزارید).تاریخ رو بهم بگید و یه مقدار زمان بهم بدید تا تحقیق کنم که کجاها میتونید راحت تر باشید.
شاد و سلامت باشید.
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
من شنیدم داشتن گواهینامه معادل ID است. و خیلی ها به گواهینامه رانندگی میگن ID. اگر اشتباه میکنم بفرمایید.
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت msnazi
شما درست شنیده اید و حق با شماست .من توضیح بالا رو برای ziba دادم که حتما بره DMV قبل از اینکه گواهی نامه بگیره یه کارت شناسایی معتبر در اینجا داشته باشه .
اینجا همه از گواهی نامه به عنوان کارت شناسایی استفاده میکنند.
شاد و سلامت باشید.
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
برای گرفتن گواهینامه یا آی دی باید گرین کارت و سوشال سکیوریتی اومده باشه... (حداقل مال کالیفرنیا اینطوریه!)
اگر هم گرین کارت اومده باشه می تونن از اون به عنوان آی دی کارت استفاده کنن، البته ترجیحا محدود، چون به هر حال ما برای گرفتن این گرین کارت خیلی زحمت کشیدیم، برای همین من هم مثل بقیه دوستان توصیه می کنم حتما گواهینامه رو در اسرع وقت بگیرین....
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
یه چیزی بنویسم خوشحال بشی؟؟؟
برای اون یکسال اقامت ایالتی از وقتی که به مصاحبه دعوت شدید)یادتون هست ک قبلنا بود...( آره ازون موقع حساب میشه.! یعنی الانم مقیم حسان میشید!
این یه قانونه...
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
دوست من میشه بگید شما کجا اینو خوندین؟ مطمئنید؟
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
2010-05-08 ساعت 11:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-08 ساعت 11:42 توسط charisma8.)
با سلام
در مورد یک سال اقامت در کالیفرنیا شما به دو تا از مدارک زیر نیاز دارید :
1 . برگه هایی مالیاتی سال قبل.
2 . برگه قانونی که نشان بده شما یک خانه رو یا خرید و یا اجاره کرده اید.(همون سند ویا اجاره نامه)
3 . برگه پرداخت مالیات سالیانه ماشین.
4 . برگه ثبت نام برای رأی دادن.
5 . قبض های ماهیانه کردیت کارت از یک سال پیش .
6 . صورتحساب حساب های جاری و پس انداز از یک سال پیش.
7 . قبوض خانگی (آب ،برق ، گاز ،تلفن ،... ) با آدرس کالیفرنیا.
8 . گواهی نامه کالیفرنیا و یا کارت شناسایی کالیفرنیا.
9 . برگه ثبت نام اعلام آمادگی برای پیوستن به ارتش در موقع لزوم.
10 . رسیدهای کمکهای دولتی از یک سال پیش.
11 . ریز نمرات دبیرستان و یا دیپلم.
12 . هر نوع گواهی نامه هنرستانی کالیفرنیا.
اینها تمام چیزهایی هستند که شما میتونید به سازمان و یا هر جایی که از شما بخواهند ثابت کنید که به مدت یک سال و یک روز و یا بیشتر در کالیفرنیا بوده اید.شما فقط به دو مورد از این لیست نیاز دارید . پس با این تفاسیر میبینید که اینها کاری به زمان مصاحبه و امثال اون ندارند و فقط وفقط به این نکته توجه میکنند که شما از یک سال پیش تا اون روزی که اعلام میکنید شهروند شدید کلاً در کالیفرنیا بوده اید.
شاد و سلامت باشید.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
خدمططون ارز کنم کهههه
من اونجا که بودم با دانشگاه سن دیگو مکاتبه کردم. حتما به سایتش سری بزنند دوستان تا اطلاعات در مورد قضیه فوق به روش دیداری حاصل و شبهات برطرف گردد انشا ا...
موفق باشیم جمیعا رفته گان و روندگان