موضوعها: 1
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
2010-05-04 ساعت 22:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-04 ساعت 22:07 توسط charisma8.)
با سلام
من یکی از عضوهای قدیمی هستم ولی به علت مشغله های کاری زیاد که در اینجا (منطقۀ ولی ) دارم نتونستم بیام که براتون مطلب بزارم. الان من اینجا هستم و منتظر سوالهای شما در مورد منطقه لس آنجلس و تا حدودی کارهایی که توی کل آمریکا مشترک میباشد هستم.خوشحال میشم اگر سوالهاتون رو واضح بپرسید و از کلی پرسیدن بپرهیزید.
به عنوان مثال خواهشاً نپرسید : زندگی در لس آنجلس چطوریه؟
این یه سوال کلی و جوابی که منطقاً شما باید بگیرید هم باید کلی باشه و جوابش هم میشه این : هر روز باید کار کرد (7 ساعت کار مفید) ، خرید کرد ،رانندگی کرد و از آب و هوا لذت برد.
پس با این تفاسیر من منتظر سوالهای شما هم وطنان و دوستان هستم.
شاد و سلامت باشید.
موضوعها: 2
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-05 ساعت 00:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-05 ساعت 00:58 توسط sh-b.)
duste aziz mamnoon az komakhaoon
mandar dar los angles mantahe shermanox zedegi mikonam fekr konam dakhele vally hastesh . mitoonid clas zaban be mamoarefi konid dar hamin havali bahe?
دوست گرامی لطفا فارسی تایپ کنین
موضوعها: 1
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
2010-05-05 ساعت 03:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-05 ساعت 03:54 توسط charisma8.)
با سلام خدمت Hossein81
بازم کار رو سخت کردید و سوال کلی پرسیدید ولی دوست دارم به این سوال شما یه جواب کلی بدم که ممکنه یه مقدار به شما شک وارد کنه.
برای شروع در مورد زندگی کردن در خارج از کشوری که داخلش متولد شدید، باید خیلی چیزها رو در نظر بگیرید و بپذیرید. اولین کاری که باید انجام بدهید اینه که کلمه پذیرفتن رو هیچ وقت و به هیچ عنوان فراموش نکنید.
می خوام یه مقدار مطلب بنویسم و سعی میکنم که عمومی باشه و کمتر از نظرات شخصی استفاده کنم.ولی در بعضی مواقع ممکنه که یه مقدار نظر شخصی هم باهاش مخلوط کنم و شما لطف کنید و از من حقیر نارحت نشید.
اولین گام : تمام کارهایی رو که دارید در راه گرفتن ویزا و آمدن به اینجا انجام میدهید روی یک ورق کاغذ بنویسید و همیشه همراه خودتون داشته باشید،به این خاطر اینو میگم که بعد از یه مدت خیلی کوتاه که در اینجا زندگی میکنید تمام اون کارهایی رو که برای رسیدن به اینجا انجام داده اید رو فراموش میکنید و دوباره هوای ایران به سرتون میزنه و ایران ایران میکنید.
زندگی کردن در لس آنجلس به خصوص در منطقه ولی به هیچ عنوان شبیح به اون تصویرهای ذهنی که الان تو ذهتون دارید نیست.جمعیت مهاجرین مختلف از سراسر دنیا بیش از حد زیاده و به همین دلیل هیچ کدوم از مهاجرها دوست ندارند که با فرهنگ امریکایی زندگی کنند و هر ملیتی داره با فرهنگ خودش در اینجا زندگی میکنه و به نحوی دارند از معنای آزادی سوۀ استفاده میکنند.البته مهمترین نکته که باید در نظر داشته باشید اینه که اینجا دروغ هم هست و به نسبت اون چیزی که فکر میکنید خیلی زیاد تره،پس به هر کسی یا سازمانی اعتماد 100% نکنید.
اینجا جمعیت آمریکای جنوبی(مکزیکی ،گواتمال، السالوادور،شیلی ،و ... )خیلی زیاده و مشکل اصلی بیکاری و گیر آوردن کار هم به خاطر جمعیت زیاد اینهاست ،چونکه تمام کارها رو اینها با کمترین توقع انجام میدهند و تقریباً هیچوقت هم اعتراض ندارند.جمعیت ایرانیهاهم در اینجا خیلی خیلی زیاده که ترجیح میدم در موردش چیزی ننویسم.
حالا من نمیدونم که شما چند ساله و یا مجرد یا متعهل هستید ولی هر کسی و با هر وضعیتی که هستید با این دید بیایید اینجا که دارید به خودتون این فرصت رو میدید که دوباره متولد بشید.پس هر کسی و با هر سمتی و هر مقامی که هستید و د ارید میایید اینجا این رو بپذیرید که همه چیز رو باید از اول شروع کنید که شامل یادگیری زبان جدید ،نحوه رفت و آمد در اجتماع ،کار با سازمانها و غیره و غیره.پس وقتی که اینجا آمدید با خودتون این رو مرور نکنید که من توی ایران برای خودم کسی بودم ولی حالا اینجا باید برم توی یه فروشگاه ساده یه کار ساده انجام بدم.
تشکیل زندگی در اینجا تفریبا 2 تا 5 سال زمان میبره ،پس عجله نکنید و یه مقدار زمان به خودتون بدید .اینجا یه خوبی که داره اینه که اگر توی مسیر زندگی بیفتید اتوماتیک وار همۀ کارها پیش میره .
به خاطر اینکه از مبحث دور نشم همین جا مطلب رو تموم میکنم و منتظر نظر شما میمونم.
یه جمله از دیل کارنگی براتون مینویسم که فکر میکن برای تمام انسانها لازمه:
به روی گذشته و آینده دربهای محکم وفولادین ببندید وبگذارید و هر روز را برای همان روز زندگی کنید.
یک بار دیگه:
تمام کارهایی رو که برای رسیدن به اینجا دارید انجام میدهید فراموش نکنید.
شاد و سلامت باشید.
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-05 ساعت 10:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-31 ساعت 10:41 توسط kasra.)
سلام charisma8
من 20 روزی هست که اومدم به (ولی) victory & reseda
و کسی را در اینجا ندارم.برای پیدا کردن کار چکار کنم؟لطفا راهنمایی کنید.
البته تخصصم مترجمی زبان انگلیسی است اما فکر نکنم به درد بخوره.متشکرم.
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
برای تحصیل در همان کالج دولتی تقریباً چقدر باید کنار بذاریم؟
شما در نظر بگیرید پس از یکسال Instate شده باشیم.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
من شنیدم برای داشتن کارهای دولتی باید سیتیزن بود........درسته؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
مرسی. سن من و خانمم بالا نیست و مشکلی برای شروع مجدد تو دانشگاه نداریم. فقط میخواستم بدونم که اگه aid بگیریم همه خرجها رو میدن که شما فرمودید اینطوره.
من تصمیم دارم به مدت یکسال صبر کنم تا هم زبان یاد بگیرم هم Instate بشم
تو این یکسال هم یه جوری زندگی رو میچرخونیم دیگه... حالا یا از جیب یا یه کاری پیدا میکنیم.
سناریو من چطوره؟ خوبه؟
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-05 ساعت 11:35)msnazi نوشته: مرسی. سن من و خانمم بالا نیست و مشکلی برای شروع مجدد تو دانشگاه نداریم. فقط میخواستم بدونم که اگه aid بگیریم همه خرجها رو میدن که شما فرمودید اینطوره.
من تصمیم دارم به مدت یکسال صبر کنم تا هم زبان یاد بگیرم هم Instate بشم
تو این یکسال هم یه جوری زندگی رو میچرخونیم دیگه... حالا یا از جیب یا یه کاری پیدا میکنیم.
سناریو من چطوره؟ خوبه؟
محسن جان سناریوت که حرف نداره فقط باید ببینی بازیگرهاش چطوری اجراش میکنند
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-05 ساعت 12:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-05 ساعت 12:05 توسط ramin2010.)
با سلام خدمت charisma8
ممنون از اطلاعات مفیدی که اینجا در اختیار همه میزارین
در مورد کلاس های فنی و حرفه ای و دوره های مختلفی که درش برگزار می شه و میتونیم با گواهی نامش کار پیدا کنیم گفته بودید . ممنون میشم در مورد این کلاس ها بیشتر توضیح بدید ؟؟ مثلا هزینش چقدر هست - هر دوره برای گرفتن مدرک چقدر طول میکشه - چه کلاس هایی درش برگزار میشه - شرایط شرکت در این کلاس ها چی هست ( گرین کارت - سیتیزنی - 1 سال در کالیفرنیا بوده باشیم ) ؟؟؟ و اگه من قبل از مهاجرتم , داخل ایران یکی از این کلاس های فنی حرفه ای مثلا ارایشگری رو برم و مدرک بگیرم بهتر هستش یا بعد از مهاجرتم در لس انجلس این دوره را بگذزونم و مدرک بگیرم بهتر هست ؟!
پیشاپیش از جوابتون تشکر می کنم
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12