(2010-06-09 ساعت 12:23)rasarasa نوشته:(2010-06-09 ساعت 08:44)nefarioos نوشته: قيمتاش چي؟ گرونه؟ ......يعني واسه خونواده ي 4 نفري سالي چقد حدودي خرج دارن....آخه ما زياد نميتونيم با خودمون پول بياريم واسه يه مدتي..قیمتهاش متوسطه. خرج یک خانوادۀ 2نفره تقریبا ماهی 1800 و برای خانوادۀ 4نفره با یک خانۀ دوخوابه احتمالا حداقل ماهی 2500 باشد (البته این را بهتر است دوستانی که ایالوارند ومی دانند نظر بدهند).قیمتی که گفتم حداقل خرج است و صد البته بستگی داره که بخواهید چند تا ماشین بخرید، چندتا خط موبایل بگیرید و خانۀ چند خوابه اجاره کنید. وبرای تحصیل به کجا بروید ولی کلا قیمتهاش از نظر خورد وخوراک مثل شهرهای ارزانتری مثل لاس وگاس است ،خوراکیهای ایرانی به مراتب از بقیۀ شهرهای آمریکا ارزانتر است. پول گاز خیلی ارزان و معمولا مجانیست.قیمت برق هم خوب است.اجارۀ خانه ها متوسط است ویک خوابه از 1000به بالاست.
نقل قول:من نمیدونم شما کدوم ".... ولی " هستی!!! ولی اگر در محدوده van nuys هستی، بدلیل جنگلهای ملی لوس آنجلس که اطرافش را گرفته، و در گودی هم است هوا در تابستان مقداری شرجی میشه. بهمین دلیل هم است که آنقدر سرسبز است. من هر بار از hollywood freeway به سمت بالا میایم، یاد سرسبزی جنگلهای شمال میافتم. البته هوایش اصلا به حد شمال شرجی نمیشه، ولی همان حد شرجی و دم، هم زیباست.والا ما درسن فرناندو ولی در خیابان شرمن وی هستیم و محل کار همسرم هم در همان ون نایز است ولی تاکنون هیچ گونه رطوبتی رویت نشده .اتفاقا ما وقتی به لس آنجلس و سانتامونیکا می رویم تازه کمی رطوبت حس می کنیم که همیشه هم از کم بودن رطوبت در مجاورت اقیانوس متعجب می شیم .احتمالا شما درروز خاصی گذرت به این طرفها افتاده، چون اهالی سن فرناندو ولی معمولا از خشکی هوای اینجا شکایت دارند.
راستی کسی میدونه چرا لس انجلس و شهرهای مجاورش با اینکه در کنار اقیانوس هستند اصلا شرجی نیستند؟!! شمال خودمون کنار یک وجب دریاچۀ خزر بود ،آدم از رطوبت نابود می شد ولی این اقیانوس به این بزرگی چرا اینقدر بی بخاره؟!
سلام ، من اونجا نبودم اما میدونم فرق اقیانوس با دریای خزر اینه که اینجا بسته است یعنی بین کوه البرز هواش گیر افتاده اما اونجا بازه و به همین دلیل هم هوای کنار اقیانوس خیلی شرجی نمیشه /
سلام ، من اونجا نبودم اما میدونم فرق اقیانوس با دریای خزر اینه که اینجا بسته است یعنی بین کوه البرز هواش گیر افتاده اما اونجا بازه و به همین دلیل هم هوای کنار اقیانوس خیلی شرجی نمیشه /