موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
جناب رضا خيلى ممنون از راهنمايى زيباتون
شماره کیس:$$2016AS2$ ، کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC، تعداد افراد کیس: 1نفر، تاريخ مصاحبه: هفته دوم اكتبر، آپديت : 16 اكتبر ، 3 مارچ ، کلیرنس : 3 مارچ
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه زبانم خوب باشه ایا در کالیفرنیا کار زود پیدا میشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من میخوام وقتی اومدم در زمانی که هستم از کلاسای زبان رایگان استفاده کنم.آیا امکان اینکه همزمان از یه کلاس دیگه هم استفاد6 کنم؟ البته قطعا با شهری6
منظورم اینه که چون زبان خیلی قوی نیست میپذیرند ؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا پست من به تایید نرسید؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مدیر عزیز بنده احتیاج به راهنمایی دارم
چرا ایدی بنده اینجوریست
به خدا من ربات نیستم
اون 10 تا پست هم وقتشون ندارم بگذارم
لطفا من رو فول کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خيلي ممنون ميشم اگر يه راهنمايي مختصر به من هم بكنيد . من پونصد هزار دلار در امريكا سرمايه گذاري كردم و گرين كارت امريكارو گرفتم مقصد من در امريكا لس انجلسه قصدم از سفر به اونجا زندگي و شروع بكاره ميخوام يه ارايشگاه كه در كنارش تتو وغيره هم كار كنم رو ايجاد كنم نظر شما چيه ايا در بدو ورود ميتونم شروع يكار كنم براي خريد يه مغازه كه تقريبا يجاي خوب باشه چقدر بايد پول بدم اگر نتونم خونه بخرم اصلا ميتونم مدتي تويه مغازه خودم زندگي كنم ؟
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
من امروز از بزرگراه سن دیگو رد شدم. کلی علامت دیدم مبنی بر پرداخت عوارض به صورت آنلاین. من ماشینم رو تازه خریدم و هنوز پلاک نشده.
باید چی کار کنم؟ اصلا اطلاعاتی راجع به عوارض راه ها ندارم میشه راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من از دوستان خواهش میکنم در رابطه با مرحله بعد از گرفتن ویزا هزینه ها رو توضیح بدن از بلیط هواپیما لس آنجلس و خصوصا اجاره منزل و مبلغ پول آب و برق و گاز وهزینه های ذیگه توضیح بدید ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من برنده لاتاری 2018 هستم از کسانیکه مصاحبه رفتند چند تا سوال دارم 1- من برا تمکن مالی اسپانسر ندارم موجودی بانک هم ندارم اما 4 واحد اپارتمان دارم میتونم اسناد خونه ها رو ترجمه و ارائه بدم 2- یکی از فرزندانم رو توی فرم 260 نوشتم با ما میاد اما الان به دلایلی نمیخواد بیاد موقع مصاحبه نبرم اشکال نداره 3- من و همسرم بازنشسته فرهنگی هستیم شنیدم رو ی شغلهای دولتی حساس هستند اگه راهنمایی کنید ممنون میشم4- من با در آمد اینجا که با اجاره خونه و بازنشتگی که میگیرم حدود 9 میلیون تومان میشه با این مبلغ میشه زندگی متوسط ذاشت و دیگه کار نکنم