موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من کل صفحات این موضوع رو خوندم و از کسایی که چند سال هست تو لس آنجلس یا اطرافش هستند می خوام یه چند تا محله ی مناسب از لحاظ امنیت رو معرفی کنند و البته اگه قیمت ها و دسترسی به حمل و نقل عمومی رو هم تو هر محله مقایسه کنید ممنون میشم.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-07 ساعت 07:19)rahbar نوشته: راستش واقعیتها و شاید تجربیات بنده از اون مملکت (آمریکا) میگه رفتن به روش قانونی شاید مفتش هم گران باشه... چه برسه بخواهید به این کلاهبردارها متوسل بشید تا زندگیتون را نابود کنند. اینقدر آنجا دیدم توریستی آمدند تو ذوقشون خورد برگشتند...ببینید اونجا الان بقول دوستم امپراطوری در هم ریخته ایست که نمیتونم توچند خط خلاصه کنم...شاید هم کالیفرنیا/لس آنجلس که من دیدم ورشکسته ترین قسمتش بود ...بعد یکسال که برگشتم ایران...علیرغم گرونی ترافیک و الودگی بازهم می بینم این مملکت چقدر برکت و فراوانی داره... 40 ساله مل...ها غارتش کردند هنوزهم سرشار از ثروته...البته میدونم سهمی به من و شما نمیرسه... ولی حداقل همین زندگی کارمندی و متوسط را میشه داشت... اونجا خیر... البته شاید بیشتر از همه یکسال بیکاری برای منی که همیشه از 7 صبح تا یازده شب سرکار بودم خیلی زجرآور بود
همیشه فکر میکنم بچه های این سایت از کدوم آمریکا حرف میزنند؟ چرا من ندیدم؟ اصلا نتونستم خودم را مچ کنم.... شاید اونجا که من بودم آنگولا بود... فکر برگشت مثل کابوسه. ماندم چه کنم؟
برگرد دوست عزیز برگرد .... و از اون ثروتی که صحبتش را می کنی اگه چیزی گیرت اومد همه را خبر کن . برو تو متن جامعه ببین چه خبره ... ما مشکل مون همونی که بانوی قصه گو هم بهش اشاره کرده ... خوردن خوابیدن .... سرماه سود فلان درصد را گرفتن .. دو سه برابر شدن خونه یا زمینی که خریدیم دلالی و احتکار هر چی که میشه . این شعارها را خیلی ها دادن و میدن .اهل عملی بسم اله . سفرنامه و تجربه کارمند شدن در تهران هم یادت نره
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به rahbar
دوست عزيز و گرامي ، از اينكه نظرت را بصورت واضح و روان بدون ترس از انگ خوردن مطرح مي كني خيلي خوشحالم ، و از اينكه حداقل در اين سايت دوستان ظرفت شنيدن نظر مخالف را دارند هم خوشحالم . مهاجرت به اندازه تعداد ادمها متفاوت است و نتيجه انهم متفاوت ؛ يك تجربه برايتان بگويم . دوستم در سن 40 سالگي رفت كه حداقل فرزندانش در محيط خوب تحصيل كنند . هر دو فرزند يك ليسانس معمولي با كار معمولي دارند .ولي خودش در سن 55 سالگي استاد دانشگاه و پرفسور دارو ساز است . بنظر شما چه چيزي باعث پيشرفت اين دوست در اين مدت 15سال شده ؟ ايثار ؟ تدين ؟ شهادت ؟ يا مشروب يا لاس وگاس ؟ من فكر مي كنم خواست خودش را به همه ثابت كند ؛ اينفدر كه اينجا تحقير شد .............................. من ايران را خيلي دوست دارم .وطنم، را از رفتن خيلي مي ترسم و ولي بايد يكبار همت كرد . موفق باشيد .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-16 ساعت 08:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-16 ساعت 08:56 توسط rahbar.)
سلام افشین خان...ممنونم از پست بالا بلندتان...ولی چندتا توضیح شاید لازم باشه:
1-بنده دنبال مدیریت و اینا نیستم...بدلیل عدم بنیه جسمی و تاحدی ارتروز توان کارهای وحشتناک سخت فیزیکی اینجا را ندارم...در حالت نرمال فشار خونم از هفت بالانمیره...چه برسد به اینکه هشت ساعت بخام کارکشیری سرپایی انجام بدم.
2-کارم بازرگانی و مدرکم مترجمی هست..تو کارخودم بدک نبودم...ولی فقط بصورت آنکال و محدود برای سوشال سکوریتی و دیزبلیتی و... کارمیکنم. شاید توآگهیها دیدید خیلی شرکتها برامون هست که درنهایت به س آی ااااا ختم میشه. اما هرگز من وطنم را نمیفروشم...
البته همین کارهم تاحدزیادی باعث دید منفی من شده...وقتی جوان هموطنم را درآن اداره کذایی میبینم که ادیکت و هوملس شده... یا هموطنم با بیماری یا بیکاری و ندادن چهارتا قسط دولت دودمانش نابود شده...
3-4 به همان دلیل یک معذورم
5- زیاد موافق نیستم..هنوزم پزشکان ایرانی جزو تاپهای دنیا هستند...هنوزم خیلیا برای دوادرمون میرن ایران... معتقدم سریال مدیری درراستای سیاستهای فردی بود که 40سال پیش گفت کشورتحصیلکرده نمیخاد... از طرفیم اینطورفکر نکنم باشه که بابت خدمات پزشکی امریکاخیریه کار کنند... سوشال ملت را دارندباهاش تمام اطلاعات فرد میاد ... دیدم بابیماری یک عضو خانواده-خانواده ای هوملس میشن ... مگر اینکه دوز و کلکهای خاص سوار کنند...
6-ایران را موافقم...ولی بنظرم اینجام ملت زیاد خیری نمی بینند از مالیاتهایی که میدن و غیره...بیشتر درآمداینا صرف جنگ افروزی سراسر دنیا میشه
بندآخر را کامل قبول دارم...جهت اطلاع خانم/ویزای ازدواج هستم... طالب هجرت هرگزنبودم بخاطر مشکلاتی که گفتم...درحالیکه شرایطش را همیشه داشتم... رابطه خوبی با همسرم دارم اما هرگز نتوانستم با این مملکت مچ بشم و چیزهایی که شما میفرمائید تجربه کنم...بهرحال کمتر از یکسال اینجا بودم...ولی واقعا اذیت شدم... من برای اینجا ساخته نشدم... شب عید برگشتم ایران... حقیقتش با یادآوری مشکلات اینجا نمیخاستم برگردم...رفتم شرکت آلمانی سرکار..درآمدش هم عالی بود..حتی امریکاچنین دریافتی نخواهم داشت... بهرحال بافشار خانواده ها برام بلیط یکطرفه گرفتند و الان 48 ساعته برگشتم...ولی از شما چه پنهون بازم یواشکی چیپوایر دنبال بلیطم...
من آدم اینجایی نیستم ... از ابتدا همه چیز با سختی و مشکلات دراینجا برام پیش رفت... خرافاتی نیستم... ولی یکساعت قبل آمدن کیف و مدارک و موبایلم را گم کردم...تو مسیر فرودگاه ماشین برادرم مشکل پیدا کرد... رسیدم هم آفیسر ایمیگرشن اذیت کرد...راسش خدا خدا میکردم دیپورتم کنه دیگه خانواده ها حرفی نتونند بزنند!!
البته چیزی که هست ایالتهای شمالی خیلی اوضاع بهتری از کالیفرنیا دارند...شمارا به یک سفر اکتشافی به لس آنجلس دعوت میکنم تا حقایق این دیار را لمس کنید.دوستاتم در ایالات شمالی اکثرا راضی هستند ...ماههای اول مشغول شدند و مشکلات ایالات جنوبی خیلی خیلی آنجاها کمتر است.
بابت ضرب المثل شما هم خیلی لطف دارید... شرمنده کردید ما رو!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='afshin4749' pid='612355' dateline='1431..
۶-ایران ر44 سالمه دارم درس میخونم ، کار هم میکنم !! وضع زیاد عالی هم ندارم اما چرا یه جوون بیست یا سی و چند ساله باید مفلسی کنه ؟؟!! یعنی از اون مکزیکی که کارگری میکنه کمتره ؟؟!!اما به قول معروف " ما نخوردیم نون گندم ، اما دیدیم دست مردم " کمی منصف باشید
موفق و بهروز باشید. :)
[/quote]
آقای افشین جان
گل گفتی نفست حق بود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه از دوستان کسی بتونه منو راهنمایی کنه واقعا ممنون میشم من دو ماه دیگه با همسرم میام لوس انجلس برای ورود کجا باید اقامت کرد؟متل یا هتل مناسب میشناسید؟دوستان دانشگاه من در وست وود هست من کجا باید خونه بگیرم؟تا ۱۵۰۰ میتونم اجاره بدم.جایی نزدیک به وست وود حتی داخل وست وود اصلا ایده ای ندارم