موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی می تونه راجع به هزینه های بیمه درمانی و ماشین در کالیفرنیا اطلاعاتی بده.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
ایا راهی هست واسه کسی که در خارج از امریکاست مثلا دبی بتونه واسه خرید یا اجاره خونه تو امریکا کردیت اسکور جمع کنه؟
ایا داشتن کردیت کارد ویزا گلد یا داینرکلوب واسه چندین سال با سابقه عالی تاثیری داره؟ یا اینکه میشه مثلا در سیتی بانک حسابی باز کرد و تو این مساله اقدامی کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان در مورد pierceصحبت کرده بود.من دارم ویزای تحصیلی از طریق این دانشگاه می گیرم و باید بگم کلا 1 بار فقط دولت به شما هزینه تحصیل می ده پس حیف نیست برای این دانشگاه بداریدش؟ این کالج در اصل چیزی شبیه پیش دانشگاهی می مونه کمی پیشرفته تر و دروس عمومی بیشتر در community collegeافراد می گذرونند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز pierceیه community collegeو خیلی بهتره برای کسی که تو امریکا زندگی می کنه در دانشگاه های بهتر درس می خونند چون این دانشگاه ها بیشتر دروس عمومی تدریس میشه.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا از گذاشتن مطالبی که با موضوع تاپیک همخونی نداره خودداری کنید ..ارسالهای نامربوط رو به تاپیکهائی که به همین منظور ایجاد شده منتقل کنید چون به زودی پاک خواهند شد ..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان عزیز سوالی داشتم
من با ویزای J2 الان حدود یک هفته است که به لس انجلس آمده ام.و مدت اعتبار ویزای من سه ماه است.با توجه به شرایط همسرم و خودم میخواهم با یک وکیل مورد اطمینان مشورت کنم.اما ظاهرا برای همین مشورت اولیه هم باید خیلی هزینه کرد .آیا کسی را میشناسید که حداقل یک مشاوره اولیه بدهد .(چنانچه بدانم اصلا برای گرین کارد میتوانیم اقدام کنیم ، حاضرم هزینه ها را پرداخت کنم .اما فعلا نیازبه یک مشاوره اولیه دارن)
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-09 ساعت 04:55)maryam62 نوشته: سلام
از دوستان عزیز سوالی داشتم
من با ویزای J2 الان حدود یک هفته است که به لس انجلس آمده ام.و مدت اعتبار ویزای من سه ماه است.با توجه به شرایط همسرم و خودم میخواهم با یک وکیل مورد اطمینان مشورت کنم.اما ظاهرا برای همین مشورت اولیه هم باید خیلی هزینه کرد .آیا کسی را میشناسید که حداقل یک مشاوره اولیه بدهد .(چنانچه بدانم اصلا برای گرین کارد میتوانیم اقدام کنیم ، حاضرم هزینه ها را پرداخت کنم .اما فعلا نیازبه یک مشاوره اولیه دارن)
خیلی از وکلا اولین جلسه مشاوره رایگان دارند.. شما حتی میتونید تا حدودی اطلاعات بصورت تلفنی کسب کنید..
در این سایت شما میتونید لیستی از اطلاعات تماس وکیلهای ایرانی مقیم آمریکا را پیدا کنید:
http://08.net/
http://5050100.info/
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام مجدد
من الان 2 ماه اومدم لس آنجلس توی این دو ماه خیلی چیزا برام روشن شده که اگر از قبل میدونستم کل مسیر زندگیم عوض میشد. بگذریم. برای همین می خواستم راهنماییم کنید که بیشتر از این راه اشتباه نرم.
در به در دنبال یه کار توی رشته تحصیلیم می گردم اما پیدا نمیکنم با اینکه توی درخواستم مینوشتم با حداقل حقوق کار می کنم. حتی این آخریا می نویسم مجانی کار میکنم اما بازم کار پیدا نمیشه. رزومه کاملی دارم حتی Portfolio آماده کردم cover letter هم دارم. نمی دونم اشکال کار کجاست!! یکی میگفت برو مدرک LEED از USGBC بگیر. اما اونم سابقه کار توی زیر شاخه خودشو لازم داره!!! توی ایران هر لحظه که اراده میکردم میتونستم کار جدید انتخاب کنم و 4 تا شغل مختلف داشتم. ممکن دیگه توی شهر لس آنجلس شغل من کارایی نداره؟ یا کلا بخاطر وضع اقتصادی آمریکاست و هر جا برم وضع همینه؟
شماره کیس:2011as10000 نامه قبولی :may18th,2010 کارنت شدن کیس:November دریافت نامه دوم : nov1t,2010 مصاحبه : dec19th,2010 دریافت کلیرنس:jan4th 2011 سفر اول:july7th 2011 سفر مجدد به آمریکا:jan29th 2012
انجمن معماران مهاجرسرا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز میشه یکkindergarten and primary school پابلیک خوب که رنکینگ بالا هم داشته باشد را در ,Encino or white oak or aok woodبه من معرفی کنید؟و آیا این که به طور معمول مدارسfree lunch دارند یا نه؟من خودم خیل searchکردم ولی نمیدونم کدام خوب است و کدام بد.و یک سوال دیگه اینکه دقیقا از چه سنی بچها حتما باید مدسه بروند؟بر اساس سرچهای من کودکان از سنّ ۵ سالگی(اگر تاریخ تولدشان در اول نوامبر ۲۰۱۲ به ۵ سالگی رسیده باشد)برای سال تحصیلی2012-13 باید وارد مدرسه شوند kindergarten نه primary school.آیا این به این معنی است که آنجا هم مثل اینجا یک سال بچها پیشدبستانی میروند و اجباری است؟اگر کودکی این یک سال را در آنجا نرود میتواند سال بد واردprimary school شود?.این مسأله شده دغدغه من.چون پسر من همین شرایط را دارد و ما هم تصمیم داریم فعلا چند سفر دو ماه بیاییم تا بد درست و حسابی ساکن شویم.دوستنیک در این زمینه تجربه دارند بسیار ممنون میشوم اگر راهنمایی بفرمایند.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-06 ساعت 11:56)shahyad نوشته: (2012-04-06 ساعت 03:58)persian_viper نوشته: (2011-12-25 ساعت 02:03)Nazem نوشته: (2011-12-25 ساعت 00:43)hamid sam نوشته: سلام.من میخواستم بدونم وضعیت خرج ومخارج تو سانتا مونیکا چجوریه البته فقط برای یه نفر منظورمم از خرج و مخارج اجاره خونه وخوردوخوراک و... هستش.
اگر بخوای تنها زندگی کنی استودیو از 900 دلار هست به بالا و خونه یک خوابه هم از 1200 دلار به بالا
خورد و خوراک هم بستگی به خود شخص داره میشه با ماهی 200 دلار زندگی کنی میشه هم با ماهی 1000 دلار
سلام این استودیو جی هست؟ممنون میشم توضیح بدید.
استودیو همان سوئیته به خونه هایی میگن که اتاق نشیمن خواب و اشپزخونه با هم ترکیب شده و یکی شدند
**CN:2013AS0000*0
رویت قبولی :3 می 2012
ارسال فرمهای سری اول: 20 می-ارامکس
دریافت تاییدیه دریافت:
سفارت : انکارا
مصاحبه: انشالا..
افرادکیس: 1
هزینه ها :10تومان عکس+ 55تومن ارسال+70 تمدید پاس