موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-24 ساعت 21:33)POSTiGA نوشته: دوستان عزیز..
خبر ندارید که نامه برای آدرس استرالیا و نیوزلند رسیده ؟ "یعنی یک ایرانی نامه رو به آدرس این 2 کشور دریافت کرده باشه ؟
من آدرسم استراليا بود حدود 22 مي دريافت كردم.
شماره کیس: 2011AS000299XX
کنسولگری:ابوظبی
ارسال فرمها:31 May
کارنت شدن: بولتن June 2011 -
دریافت نامه دوم: 21 June
تاریخ مصاحبه: July 11
تاریخ دریافت کلیرنس:10 Aug برای سه نفر
تاریخ صدور ویزا: 17 Aug برای سه نفر
جمع هزینه ها: 6,450,000 تومان
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-29 ساعت 11:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-29 ساعت 11:16 توسط mehran61.)
(2010-05-29 ساعت 10:47)gladiator نوشته: ممنونم آقا مهران منم آرش هستم از یوسف آباد فرم ها را دیشب پر کردم کامل فقط این قضیه PETITIONER یه کم گیج کننده شده من فعلا دو تا پرینت از اون صفحه گرفتم که یکیش تو اون قسمت را خالی گزاشتم و اون یکی را اسم و آدرس خودم را دادم تماس هم گرفتم دیشب با کنتاکی ولی رو پیغام گیر بود . امروز میرم سراغ تهیه عکس منتها نمیدونم از بچه ها کسی جای را سراغ داره که این کاره باشن و خودشون بدونن ججوری عکس بگیرن خصوصا 5 در 5..؟ راستی کیس نامبر من چطوره کسی تجربه ای داره؟
دوست من لطفاً به اين آدرس ها مراجعه كنيد البته فقط به اين تاپيك ها بسنده نكنيد. سعي كنيد همه تاپيك هاي مورد نياز رو در مهاجرسرا بخونيد. با وجود اين كه مطمئنم اگر صحيح از تجارب بچه هاي مهاجرسرا استفاده كنيد به احتمال 99 درصد مشكلي براتون پيش نمياد اما ميتونيد براي اطمينان از منابع ديگه و حتي افراد باتجربه به صورت حضوري بهره ببريد. ما رو هم فراموش نكنيد و براي بچه هاي مهاجرسرا كه براي رسيدن نامه لحظه شماري مي كنند دعا كنيد
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2587
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2597
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2674
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2595
كيس نامبرتون هم عاليه. اصلاً نگران كيس نامبر نباشيد و ذهنتون رو مشغول اين حرف ها نكنيد سعي كنيد رو مسير كار تمركز كنيد و اميدتون رو به خاطر منفي بافي بعضي ها كمرنگ نكنيد. به نظرم نمي بايست با اين عجله با KCC تماس مي گرفتيد. اگر واقعاً اينجا به جواب نرسيديد تماس بگيريد. همه سوالاتتون تو تاپيك هايي كه آدرس دادم و تاپيك هاي ديگه جواب داده شده. خواهش مي كنم عجله نكنيد اگه يه روز دو روز نامه رو ديرتر بفرستيد خيلي بهتر از اينه كه فرم ها رو اشتباه پر كنيد و بعد دلشوره اين رو داشته باشيد كه زمان مصاحبه مشكلي پيش نياد. بازم ميگم عجله نكنيد!
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک می گم برای قبولیتون، برای ما هم دعا کنید، من یکی از دوستام پارسال عکسشو عکاسی عکس باران انداخت که تو ساختمونه اسکان هست و خیلی راضی بود،موفق باشید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بچه های گل مهاجرسرا
بچه ها کسی از نامه های مشهد خبر نداره ک رسیده یا نه ؟
برا تهران که 22 می اومد پی امکان داره نامه دیرتر برسه ؟چون دوستمون نامش 4 /3اومده میگم
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
مديران عزيز سايت نور چشمان من توروخدا بذاريد يه بارم ما راه حل بديم. الان دوباره حرف هاي خودموني من و بقيه دوستام تو سطح "تاپيك هاي برندگان 2011" پخش ميشه. بعد دردسر شما هم زياد ميشه چون بايد حذف كنيد ويرايش كنيد اخطار بديد و ... از همه بدتر اينه كه حداقل پست ها يه جا هم نيستند كه بشه راحت مديريتش كرد. يه سري شاكي ميشن كه چرا تو تاپيك ها پست ميذاريد؟ يه سري شاكي ميشن چون مي خوان دو كلام درد و دل كنند! من نميگم خداي ناكرده مهاجرسرا بشه يه انجمن عمومي يا ... ولي ميشه به حجت جان زحمت داد يه دونه تاپيك "هر چه مي خواهد دل تنگت بگو" رو از سرفصل تعطيل شده "شركت كنندگان 2011" ورداره بياره تو "برندگان 2011" اينجوري همه چيز حل ميشه(مثل آخر فيلم ايراني :d) همه تاپيك ها ميشن اون چيزي كه بايد باشند. آقا ما مهاجرسرا رو دوست داريم مي خوايم حرف بزنيم كسي مشكلي نداره كه؟ داره؟! درسته مهاجرسرا يه سايت خصوصيه كه قوانين خاص خودش رو داره ولي ما هم يوزر سايت هستيم مي خوايم نظرامون نافذ باشه ! هرچه مي خواهد دل تنگم بگويد هم دوباره راه ميفته و دل ما شاد ميشه و از همه مهمتر از همه مهمتر شما هم از دست گيرهاي مهران اسمي خلاص خواهيد گرديد :p
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بيتا خانم. تبريك ميگم هم به شما و هم به همسرتون. ميشه بفرماييد تو كدوم شهر نامه به دستتون رسيده؟ و ضمناً ميتونيد براي كسب اطلاعات بيشتر چند پست قبل لينك هايي كه به دوستمون رو پيشنهاد كردم مطالعه بفرماييد.
ترجيح ميدم جواب سوالاتتون ندم و اون ها رو به اساتيد سايت بسپرم.
اميدوارم به خوشي و سلامتي همه كارهاتون انجام بشه و به آمريكا برسيد. بازم مباركه و مباركه
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-29 ساعت 15:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-30 ساعت 13:15 توسط solanje.)
نامه ی قبولی من تاریخ 3 خرداد تهران و در خونه رسید .
شماره کیس as201100037xxx
کنسولگری آنکارا
شماره کیس: AS00037XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3 خرداد
محل دریافت نامه قبولی: تهران
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمهای اول:30 خرداد
کارنت : June/10
نامه دوم: July/7
مصاحبه: 2/Aug
دریافت ویزا: 2/Aug
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون از همه دوستانی که لطف دارن واقعا امیدوارم همتون قبول بشین
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
موضوعها: 2
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من اینجا تقریبا جدید هستم. یک سوال داشتم. کسی از آلمان هم برنده شده؟ یعنی برای کسی که آلمان هست هم نامه اومده؟ میخام ببینم امیدوارم باشم هنوز یا نه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال ؟ غیر از یه پاکت که توش دوتا برگه مثل آقای سیاوش هست و یک برچسب،چیز دیگه ای هم باید میومد؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-29 ساعت 16:24)Sahar-Germany نوشته: سلام دوستان من اینجا تقریبا جدید هستم. یک سوال داشتم. کسی از آلمان هم برنده شده؟ یعنی برای کسی که آلمان هست هم نامه اومده؟ میخام ببینم امیدوارم باشم هنوز یا نه؟
سحر جان اگر هم بر فرض برای آلمان نامه اومده باشه و برای شما نه
این دلیل نمی شه که فکر کنید دیگه همه چیز تموم شده
مثلا همین تهران
از یکی دوهفته پیش نامه های تهران اومده اما هنوز هم ادامه داره و ادامه خواهد داشت
و حتی اگر هم تا آخر جون هم نامه تان نرسید می توانید سایت مربوطه را چک کنید و در آن صورت جواب قطعی را ببینید
موفق باشید
خداوندا، مگذار آنچه را که حق مي دانم،به خاطر آنچه که بد مي دانند، کتمان کنم
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-29 ساعت 16:34)doreenheimbach نوشته: یه سوال ؟ غیر از یه پاکت که توش دوتا برگه مثل آقای سیاوش هست و یک برچسب،چیز دیگه ای هم باید میومد؟
ظاهرا از امسال KCC برای پایین آوردن هزینه مرسولاتش فقط همون 2صفحه رو پست میکنه. برای ما فرمها و یک سری توضیحات اضافه هم داخل پاکت بود ولی از امسال دیگه فرق کرده.
فرم ها رو از همون سایتی که تو کاغذ اول نوشته دانلود کنید.
موفق باشید
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
موضوعها: 1
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای ارسال مدارک به kcc فرستادن دو فرم تکمیل شده + عکس کافیه ؟
یهنی لازم نیست برچسب رو ارسال کنیم ؟
به این خاطر این سوال رو میپرسم که نامه قبولی من به آدرسی که در خود آمریکا داده بودم آمده.
میخوام ببینم اگه لازمه بگم سریعا برام بفرستنش.
منتظر جوابهای خوبتون هستم.
درود بر شما