موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من امسال برنده نشدم ولی یکی از دوستانم که ثبت نامش کرده بودم امروز از طریق سایت متوجه شدیم برنده شده
نامه ای هم هنوز دریافت نکرده حالا باید چکار کنیم؟
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من يه ميل زدم كه مطمئن بشم مداركم رسيده kcc
و اين جواب به دستم رسيده:
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
مشخصاتم كامل وصحيح فرستاده شده بود
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منهم در DV ۲۰۱۱ قبول شدم اما گیج شدم این نامه باید به ایمیل بیاد یا به آدرس پستی و اگر بخواد بیاد از چه زمانی باید منتظر بود این متن من هست .
Dear Selectee,
Based on the information and confirmation number provided, you should have received a letter by mail from the United States Department of State’s Kentucky Consular Center (KCC) notifying you that your Diversity Visa entry was selected in the DV-2011 lottery.
If you have not yet received your selectee letter, please do not contact KCC until after August 1, 2010. International mail delivery delays of one month or more are normal. KCC will not respond to questions they receive before August 1, 2010 regarding non-receipt of selectee letters. If you still have not received your selectee letter by August 1, 2010, however, you may contact KCC by email at kccdv@state.gov.
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
از اینکه سریع جواب میدید کمال تشکر را دارم 2 لینکی که فرستادید متاسفانه کار نمیکنه میخواستم بپرسم من نامه قبولی را به دستم نرسیده ایا نامه ها برای همه در یک زمان خاص فرستاده میشود و اینکه برای من تاخیری داشته یا طبیعی هست؟ که اقدام به فرستادن ایمیل به کی سی سی کنم یا منتظر باشم
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تازه توي سايت متوجه شدم كه برنده شدم ولي هنوز نامه اي رسمي برام نرسيده. الان 15 تير است مي خوام ببينم كه دير نشده و بايد چي كار كنم؟
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا