کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-10-28 ساعت 00:37)alim295 نوشته:  
(2010-05-12 ساعت 15:58)Nazem نوشته:  در این تاپیک به سوالات مطرح شده برندگان لاتاری 2011 می پردازیم. ارسال های غیر مرتبط با عنوان حذف خواهند شد.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال 2010 اینجا را کلیک کنید.

با سلام به همه دوستان
من 21 اکتبر مصاحبه داشتم و اف بی ا چک خوردم +فرم 9 سوالی
لطفا اگه کسی در مورد پر کردن اون اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه !

بسیاری از اطلاعات خواسته شده تکراری هستند فقط کمی بیشتر باید توضیح بدی.
دقیقا کدوم قسمت رو مشکل داری؟
9 تا سوال هست. فقط سوال های 6-8 ممکنه کمی توضیح زیادی نیاز داشته باشند.
تشکر کنندگان:
من یه مشکل دارم هر کس میتونه جواب بده.
همه جا نوشته سند اردواج اصل و کپی از تمام صفحات. اما مال من یک برگ بیشتر نیست اونم المثنی. چکار کنم راهنمایی لطفا
تشکر کنندگان:
کافیه که اون برگه مهر برجسته قوه قضاییه رو داشته باشه
کفایت می کنه
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان:
یک سوال از برندگان2011 : آیا در میان شما کسی هست که در ساعتهای آخر ثبت نام در قرعه کشی در سایت ثبت نام کرده باشد؟
تشکر کنندگان:
دوستان سلام. می خواستم راهنماییم کنید که برای ما که حدوداً اگوست 2011 مصاحبمونه از الان زوده که برای واکسنها و همینطور مدارک اقدام کنیم نه؟؟ ممنون از نظرتون
تشکر کنندگان:
(2010-10-30 ساعت 13:30)مونیکا نوشته:  دوستان سلام. می خواستم راهنماییم کنید که برای ما که حدوداً اگوست 2011 مصاحبمونه از الان زوده که برای واکسنها و همینطور مدارک اقدام کنیم نه؟؟ ممنون از نظرتون

مونیکای عزیز، اصلاً اینطوری فکر نکن.
از الان کارات رو با خیال راحت انجام بده، چون اون موقع به اندازه کافی
استرس خواهی داشت.
مثل من که آخر سر چند تا از مدارکم رو ترجمه فوری کردم.
با اینکه زمان زیاد داشتم ولی سهل انگاری کردم!

هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان:
(2010-10-30 ساعت 13:30)ramiz نوشته:  یک سوال از برندگان2011 : آیا در میان شما کسی هست که در ساعتهای آخر ثبت نام در قرعه کشی در سایت ثبت نام کرده باشد؟
من شخصا روز چهارم يا پنجم ثبت نام كردم ولي يكي از دوستانم دقيقه 90 خودش و شوهرش را ثبت نام كرد و شوهرش هم بعنوان برنده و با شماره كيس خيلي پايين تر از من اعلام شد.

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: ramiz
سلام بروبچ گل مهاجرسرا. بچه ها چرا یه مدته خبری از اشکان و صدرا نیست؟
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان:
(2010-10-30 ساعت 13:30)مونیکا نوشته:  دوستان سلام. می خواستم راهنماییم کنید که برای ما که حدوداً اگوست 2011 مصاحبمونه از الان زوده که برای واکسنها و همینطور مدارک اقدام کنیم نه؟؟ ممنون از نظرتون
نه دوست من شما از الان که اقدام کنید برای واکسن ها بسیار به موقع می باشد به علت اینکه مراحل واکسن هپاتیت 7 ماه طول می کشد
تشکر کنندگان: satusa
(2010-10-31 ساعت 13:03)Amir78 نوشته:  
نه دوست من شما از الان که اقدام کنید برای واکسن ها بسیار به موقع می باشد به علت اینکه مراحل واکسن هپاتیت 7 ماه طول می کشد
هم من هم شوهرم هر دو واکسن هپاتیت رو 10 سال پیش زدیم که 3 مرحله هم بود ولی مدرکی نداریمو گفتم اگه به مسئولش بگم حتماً قبول می کنن و دیگه نیازی به واکسن هپاتیت نیست! بقیه موارد هم که در یک روز زده می شه! درست نمیگم!!!؟؟

تشکر کنندگان:
سلام عزیزان
آیا این مطلب درست است که ما باید در عرض یک سال 6 ماه و 1 روز را حتما در آمریکا باشیم یا اینکه میتونیم کمتر از 6 ماه ایران باشیم و بریم 1 یا 2 ماه بمونیم و برگردیم و یا به زبان ساده سالی 1 یا 2 ماه اونجا باشیم؟
متشکرم.
تشکر کنندگان:
(2010-10-31 ساعت 20:31)omid-texas نوشته:  سلام عزیزان
آیا این مطلب درست است که ما باید در عرض یک سال 6 ماه و 1 روز را حتما در آمریکا باشیم یا اینکه میتونیم کمتر از 6 ماه ایران باشیم و بریم 1 یا 2 ماه بمونیم و برگردیم و یا به زبان ساده سالی 1 یا 2 ماه اونجا باشیم؟
متشکرم.

اگر تصمیم دارید که در طول پنج سال بعد از گرفتن گرین کارت، سیتیزن شوید باید حداقل 30 ماه از 60 ماه (6 ماه در هر سال ) رو آمریکا باشید . البته این فقط شرط زمانی سیتیزن شدن است. در صورتی که کمتر از این مدت آمریکا باشید پروسه سیتیزنی شما به تعویق می افتد

تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2010-10-31 ساعت 12:58)saman33 نوشته:  سلام بروبچ گل مهاجرسرا. بچه ها چرا یه مدته خبری از اشکان و صدرا نیست؟

درود
صدرا که ایدیشو به NAZEM تغییر داده و اشکان هم در تدارک سفر هست . بازم پست میزاره ولی کمتر.
تشکر کنندگان: saman33
(2010-10-30 ساعت 13:30)ramiz نوشته:  یک سوال از برندگان2011 : آیا در میان شما کسی هست که در ساعتهای آخر ثبت نام در قرعه کشی در سایت ثبت نام کرده باشد؟

منم در ساعتهای آخر ثبت نام کردم و البته برای اولین بار و برنده هم شدم Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان: daryadelan ، ramiz
(2010-10-25 ساعت 10:24)javidk نوشته:  
(2010-10-25 ساعت 09:57)TAHSINO نوشته:  سلام
اگر كسي مي تونه به من كمك كنه ممنون ميشوييممم
من در contatct information form كه بايد پر كنم و به آنكارا بفرستم در قسمت usa mail address و local چه بنويسم ؟
اگه local آدرس منزل خودم هست پس اون آخر كه زده home چيه ؟ تلفن منزل را مي خواهد ؟
يا مثلا work mobile‌يهني اينكه موبايل كاري را بدهم ؟
پس در تلفن خالي تلفن كجامو بدم ؟ ‌:\
كلا دستي پر كنم يا تايپ كنم ؟؟؟
ببخشيدا ولي به خدا اين فرم خيلي گنگه !!!!

دوست عزیز اینقدر موضوع رو سخت نکنید.
من Home رو خالی گذاشتم.
Work Mobile هم مهم نیست، مهم آدرس و تلفن هستش که یه جایی بنویسی.
دستی یا تایپ هم فرقی نداره
سلام دوستان اين موضوع رو آسون نگيريد
چون من آسون گرفتم يه كمي به مشكل خوردم و تو آنكارا دربه در دنبال آدرس بودم
آدرس توي امريكا رو حتما بنويسيد مهم نيست اونجا بريد ولي حتما يه آدرس داشته باشيد( البته آدرس بايد واقعي باشه )
شما توي فرودگاه كه برسيد آدرسو مي‌تونيد تغيير بديد و يا بعد از مستقر شدن در يه مكان ثابت اين كار رو بكنيد و اين آدرسيه كه مداركتونو براتون به اين آدرس مي فرستنيا مكاتباتشونو با اين آدرس باهاتون انجام مي دن البته بعد از ورود به امريكا
موفق باشيد

سلام
من از برندگان 2010 كه شب آخر ساعت 2 نصف شب كارام تموم شد يعني همون شب تو خونه عكس گرفتم توي كامپيوتر ويرايش كردم و نهايتا تا فرمها رو پر كردم ساعت 2 نصف شب شد كه گفتم ديگه قبول نمي كنه ولي وقتي فرستادم ديدم به خاطر اختلاف زماني موجود (12+) اونا هنوز تو روز قبل بودن و رديف شد. مشخصاتمو توي امضام همين پايين ببين شماره كيسم بد نبود

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: ramiz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان