کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-10-19 ساعت 07:34)sam_hash نوشته:  
(2010-10-18 ساعت 23:17)Donkey chance نوشته:  سلام
من یک سئوال دارم که جستجو کردم اما نتوانستم جوابی پیدا کنم و تایپیک مخصوص این سئوال را هم پیدا نکردم
سئوالم در خصوص نحوه گرفتم مدرک تحصیلی ست، من سربازی نرفته ام و اصل مدرک لیسانس یا حتی دیپلم و پیش دانشگاهی را به من نمیدهند، آیا مدرک موقت ارزشی برای سفارت یا ترجمه دارد؟
اصلاً راهی برای گرفتن اصل مدرک و ریز نمرات وجود دارد؟
لطفاً اگر کسی را در سایت می شناسید که سال های قبل با مشکل مشابه من (نرفتن سربازی ) ویزا گزفته معرفی کنید، ثواب داره.

شما برو اول ببین دیپلمت دست کیه. در خیلی از موارد دست دبیرستان هستش هنوز. اگه دست دانشگاه باشه گرفتنش سختتره.
در هر صورت با هر بهانه و بهایی باید بگیری و برای مصاحبه با خودت ببری.
در ضمن اگه مشمولی به فکر گرفتن پاسپورت و اجازه خروج هم باش.
فقط این رو از من داشته باش که کار نشد نداره تو این مملکت. هم مدرکت رو میگیری ازشون و هم اجازه خروجت رو

موفق باشی
دوست عزیز با توجه به تجربیات دوستان حتما اصل مدرک رو میخوان
در ضمن این رو در نظر داشته باش که این موقعیت در طول زندگیت دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه
پس حتما تلاش کن

تشکر کنندگان: rayan.s ، Donkey chance ، Sooshians
دوست عزیز
من هم مشکل شما رو داشتم.نه میدونستم دیپلمم کجاست نه میدونستم که مدرک دبستان و راهنمایی و دبیرستانم کجاست.
خلاصه پیگیری کردم و همشو گرفتم.مدرک دیپلمت حتما" دانشگاه محل تحصیل وجود داره.در نتیجه پیگیر باش و ازشون بگیر.به من که دادن و امضا گرفتند.به شرطی که پیگیر باشی
تشکر کنندگان: rayan.s ، Donkey chance ، Sooshians
سلام
یکی از دوستان در خصوص کارت ملی سوال کردند و من هم برای ایشان این متن رو از سایت سفارت آنکارا گرفتم.ظاهرا" اصل کارت ملی در روز مصاحبه الزامیست.
3. ORIGINAL AND TRANSLATION OF CIVIL DOCUMENTS:
* Marriage Certificate: One copy for each applicant;
* Birth certificate: “Shenasname” for Iranian applicants;
“Nufus Kayit Ornegi” for Turkish applicants;
“Hawiat Al Ahwal Al Madniya” for Iraqi applicants.
* Military card: For Iranian applicants only;
* National ID card: “Cart e Meli” for Iranian applicants;
“Shahadat Al Jinsiya Al Iraqiya” for Iraqi applicants
تشکر کنندگان: satusa ، rayan.s ، success ، javidk ، Sooshians
اگه ممکنه به من بگین که فرم اسپانسر برای سفارت ابوظبی همون I_134 است یا فرم دیگری هم هست؟
به این خاطر می پرسم که امروز در سایت ابوظبی فرم
I-864 دیدم که باید پر کنیم میشه توضیح بدین؟
تشکر کنندگان:
(2010-10-19 ساعت 18:41)heli نوشته:  اگه ممکنه به من بگین که فرم اسپانسر برای سفارت ابوظبی همون I_134 است یا فرم دیگری هم هست؟
به این خاطر می پرسم که امروز در سایت ابوظبی فرم
I-864 دیدم که باید پر کنیم میشه توضیح بدین؟

فرم 864 برای اسپانسر روشهای دیگه مهاجرتی (غیر از DV) هست. برای DV همون 134 هست.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز

ممنون می شویم اگر به تاپیک "برندگانی که نامه اول را دریافت نکردند" مراجعه کرده و ما را در ارائه یک پیشنهاد منطقی به وکیل ( جهت دریافت کیس نامبر از کی سی سی ) راهنمایی نمایید.

با تشکر
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان:
(2010-10-18 ساعت 22:16)peyman2011 نوشته:  اون نوع كاري و شغلي كه براي خودم در نظر گرفتم واسه اونجاست رو نوشتم. منظورم اين بود اگه بپرسند چرا آمريكارو انتخاب كردين چي بگيم كه خوششون بياد؟

هرچی که خودتون خوشتون می یاد که به خاطرش می خواید برید امریکاWink!!!
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa
سلام
یکسری از دوستان فرم ها و مدارک مربوط به اسپانسر رو به سفارت آنکارا فرستادند. در مورد ابوظبی نمید ونم . سوال من راجع به بقیه سفارتهاست
ما در سیدنی استرالیا مصاحبه داریم و نمی دونم باید مدارک رو براشون بفرستیم یا با خودمون ببریم.
ممکنه دوستان راهنمایی کنن که این فرستادن مدارک قضیه اش چیه؟؟
ممنون
شماره کیس: 2011AS000070XX
تاریخ دریافت: 21 می
محل دریافت: صندوق پستی منزل ( استرالیا )
کنسولگری: سیدنی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 9 جون
تاریخ کارنت شدن کیس: اکتبر 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 اکتبر 2010
تاریخ مصاحبه تعیین شده: 16 نوامبر
تغییر تاریخ مصاحبه: 23 نوامبر
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
(2010-10-21 ساعت 15:38)mahdi14u نوشته:  سلام
یکسری از دوستان فرم ها و مدارک مربوط به اسپانسر رو به سفارت آنکارا فرستادند. در مورد ابوظبی نمید ونم . سوال من راجع به بقیه سفارتهاست
ما در سیدنی استرالیا مصاحبه داریم و نمی دونم باید مدارک رو براشون بفرستیم یا با خودمون ببریم.
ممکنه دوستان راهنمایی کنن که این فرستادن مدارک قضیه اش چیه؟؟
ممنون

دوست عزیز؛ هر سفارت قوانین خاص خودش رو داره برای آنکارا باید مدارک رو ارسال کنیم برای ابوظبی باید همراه ببریم شما با سفارت تماس بگیرید و ازشون سوال کنید.موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: mahdi14u
دوستان سلام
اميدوارم سوالم رو تو تالار درستي مطرح كرده باشم.
درمورد گواهي تمكن مالي اشاره شده و استنباط ميشه كه اگه بخوايم به موجودي بانكي تكيه كنيم براي هر نفر حدود 25 تا 30 ميليون تومان لازمه
سوال من اينه كه آيا به نظر دوستان باتجربه تر اگر اين عدد از يك حدي بالاتر بره ميتونه خطرناك باشه يا اثر معكوس و منفي داشته باشه يا نه؟
يعني مثلاً اگر گواهي موجودي 100 يا 200 يا ... ميليوني ارائه بشه ممكنه كه در نظر سفارت اثر بدي بگذاره؟
اگر كسي در اين مورد تجربه يا اطلاعات دقيقي داره لطفاً بگه.
ممنونم.
شماره : 2011AS00009xxx
تاریخ نامه قبولی: April 28, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 28, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 10,2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 9 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر Smile
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 فوریه 2011 (85 روز)
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 2.5 میلیون حدوداً
تشکر کنندگان:
(2010-10-24 ساعت 23:30)smsaipa نوشته:  دوستان سلام
درمورد گواهي تمكن مالي اشاره شده و استنباط ميشه كه اگه بخوايم به موجودي بانكي تكيه كنيم براي هر نفر حدود 25 تا 30 ميليون تومان لازمه
سوال من اينه كه آيا به نظر دوستان باتجربه تر اگر اين عدد از يك حدي بالاتر بره ميتونه خطرناك باشه يا اثر معكوس و منفي داشته باشه يا نه؟
يعني مثلاً اگر گواهي موجودي 100 يا 200 يا ... ميليوني ارائه بشه ممكنه كه در نظر سفارت اثر بدي بگذاره؟
ممنونم.

سلام دوست عزیز

من این مطلب را عیناً از بین مطالبی که در سایت خواندم نقل قول می کنم :

"یکی از پسرهایی که برای مصاحبه به ابوظبی رفته بود، درحدود 25-26 ساله ،به گفته ی خودش در حسابش 200-250 میلیون پول موجودی داشت چراکه پسر یکی از بسازبفروش بزرگ تهران بود و در روز مصاحبه بهش گفتند باید بروی ریز تمام معاملات و خرید و فروش ها بیاوری و اثبات کنی که از دارایی های خودت است"

بنابراین بنظربنده، همان مبلغ معمول و منطقی 30-20 میلیون و حتی براساس شنیده ها 20-15 میلیون هم کفایت می کندو طوری نباشد که از آن طرف بوم بیفته آدم!

البته بازهم تحقیق کنید و دوستان نظرات خود را بدهند.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: Sooshians
دقيقا وسواسيت زياد مايه دردسره.من تنها بودم.21 تومان داشتم با يه ملك.اصلا سوالم نكرد.30 توان عاليه براي يه نفر.زيادم هست.اون مبلغ زياد شما براي يه ادم جوان وتنها سوال برانگيزه.
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان: rayan.s ، Sooshians
(2010-10-25 ساعت 00:13)sorooshii نوشته:  
ممنونم.

سلام دوست عزیز

من این مطلب را عیناً از بین مطالبی که در سایت خواندم نقل قول می کنم :

"یکی از پسرهایی که برای مصاحبه به ابوظبی رفته بود، درحدود 25-26 ساله ،به گفته ی خودش در حسابش 200-250 میلیون پول موجودی داشت چراکه پسر یکی از بسازبفروش بزرگ تهران بود و در روز مصاحبه بهش گفتند باید بروی ریز تمام معاملات و خرید و فروش ها بیاوری و اثبات کنی که از دارایی های خودت است"

بنابراین بنظربنده، همان مبلغ معمول و منطقی 30-20 میلیون و حتی براساس شنیده ها 20-15 میلیون هم کفایت می کندو طوری نباشد که از آن طرف بوم بیفته آدم!

البته بازهم تحقیق کنید و دوستان نظرات خود را بدهند.

ممنونم از راهنمائیون و به نظرم درست میگید.
بزم ممنون.
شماره : 2011AS00009xxx
تاریخ نامه قبولی: April 28, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 28, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 10,2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 9 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر Smile
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 فوریه 2011 (85 روز)
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 2.5 میلیون حدوداً
تشکر کنندگان:
سلام
اگر كسي مي تونه به من كمك كنه ممنون ميشوييممم
من در contatct information form كه بايد پر كنم و به آنكارا بفرستم در قسمت usa mail address و local چه بنويسم ؟
اگه local آدرس منزل خودم هست پس اون آخر كه زده home چيه ؟ تلفن منزل را مي خواهد ؟
يا مثلا work mobile‌يهني اينكه موبايل كاري را بدهم ؟
پس در تلفن خالي تلفن كجامو بدم ؟ ‌:\
كلا دستي پر كنم يا تايپ كنم ؟؟؟
ببخشيدا ولي به خدا اين فرم خيلي گنگه !!!!
تشکر کنندگان:
ممنونم.

سلام دوست عزيز
من براي سه نفر 42 ميليون بردم همه چي اكي شد شايد اين حدود و يك كمي بيشتر مناسب باشه

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: satusa ، success ، 1979SAM

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان