کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام،

می خواستم بدونم میشه از کی سی سی خواست تا محل مصاحبه رو از آنکارا به ابوظبی تغییر بده؟؟
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان:
(2010-11-01 ساعت 16:04)لیلا ج نوشته:  سلام،

می خواستم بدونم میشه از کی سی سی خواست تا محل مصاحبه رو از آنکارا به ابوظبی تغییر بده؟؟
سلام
اگر شماره كيس نامبرتون بالا هست و هنوز كارنت نشده ايد يا پرونده شما از kcc به آنكارا ارسال نشده است اين كار به راحتي با ارسال نامه امكان پذير است ولي اگر پرونده شما به تركيه ارسال شده است توصيه مي كنم كه اين كار را انجام ندهيد .
موفق باشيد

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان:

سلام
بله ، به تاپيك نمونه مكاتبات با كي سي سي و سفارت مراجعه كنين ، متن ارسالي رو پيدا مي كنين
تشکر کنندگان:
سلام عزیزان.
من ترم بعدمدرک کارشناسی ارشد رشته بازرگانی بین الملل را از دانشگاه بغازیچی(بهترین دانشگاه ترکیه) میگیرم.
آیا میتونم با این مدرک در آمریکا در شرکتهای بازرگانی شغل با درآمد خوب
پیدا کنم. در ضمن مدرک تافل هم دارم.
متشکرم اگه راهنماییم کنید.
تشکر کنندگان:
سلام
آیا می شه از KCC درخواست کرد تاریخ مصاحبه رو دیرتر انداخت؟
من هنوز کارنت نشدم
کیس نامبر2011AS00015XXX
نامه اول: اواخرخرداد
ارسال فرمها:17 مهر
کارنت :فوریه 2011
نامه دوم: -----
سفارت : ابوظبی
مصاحبه : march 13
تشکر کنندگان:
من آخرین روز و آخرین ساعت و برای اولین بار ثبت نام کردم و برنده شدم.
تشکر کنندگان: laili ، یاشار و ماری ، success ، Sooshians ، ramiz
(2010-11-02 ساعت 06:12)maryam sadafi نوشته:  سلام
آیا می شه از KCC درخواست کرد تاریخ مصاحبه رو دیرتر انداخت؟
من هنوز کارنت نشدم
در صورت کارنت شدن آره میتونی

هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: maryam sadafi
(2010-11-01 ساعت 19:11)success نوشته:  

سلام
اگر شماره كيس نامبرتون بالا هست و هنوز كارنت نشده ايد يا پرونده شما از kcc به آنكارا ارسال نشده است اين كار به راحتي با ارسال نامه امكان پذير است ولي اگر پرونده شما به تركيه ارسال شده است توصيه مي كنم كه اين كار را انجام ندهيد .
موفق باشيد

سلام،

ممنون از پاسختون.
کیس نامبر من حدود 16000 هست و هنوز کارنت نشده؛ و از اونجاییکه که یکی از فرمهام ناقص بوده و کی سی سی خواسته که دوباره واسشون بفرستم فکر نمی کنم پروندم به آنکارا رفته باشه (حداقل من اینجوری فکر می کنم).
با این اوصاف به نظر شما صلاح هست که من این کار رو انجام بدم؟
ایمیلی که در این رابطه به کی سی سی می زنم چه جوری باشه؟ لازمه که توضیح بدم چرا میخوام محل مصاحبم رو تغییر بدم؟

ممنون میشم باز هم راهنماییم کنید.

تشکر کنندگان:
(2010-11-02 ساعت 13:28)لیلا ج نوشته:  ممنون از پاسختون.
کیس نامبر من حدود 16000 هست و هنوز کارنت نشده؛ و از اونجاییکه که یکی از فرمهام ناقص بوده و کی سی سی خواسته که دوباره واسشون بفرستم فکر نمی کنم پروندم به آنکارا رفته باشه (حداقل من اینجوری فکر می کنم).
ایمیلی که در این رابطه به کی سی سی می زنم چه جوری باشه؟ لازمه که توضیح بدم چرا میخوام محل مصاحبم رو تغییر بدم؟

دراین مرحله هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد. برای درخواست تغییر محل هم نیاز به دلیل آوردن نیست. فقط ایمیل بزنید ( البته با ذکر مشخصات کامل خودتون ، اعم از نام و نام خانوادگی، شماره کیس و تاریخ تولد ) و به سادگی عنوان کنید که مایلید محل مصاحبه شما از ... به ... تغییر کند. معمولا حدود یک هفته بعد تایید این تغییر رو براتون ایمیل می کنند.

تشکر کنندگان: satusa ، امیر مهاجر
(2010-11-02 ساعت 13:28)لیلا ج نوشته:  

سلام
موفق باشيد

سلام،

ممنون از پاسختون.

با توجه به اينكه شما داريد فرمهاي اصلاح شده رو مجددا ارسال مي كنيد، اگر مي خواهيد محل مصاحبتون رو تغيير بدهيد لازم هست كه در فرم 122 محل مصاحبه رو مشخص كنيد.

تشکر کنندگان:

سلام
موفق باشيد

سلام،

ممنون از پاسختون.

با سلام
در اينحالت شما مي توانيد محل مصاحبه خود را تغيير دهيد و فرمهاتون هم هنوز در KCC هست . من نمي دونم به چه دليل شما چنين قصدي را داريد كه بگم صلاح هست يا نه فقط مي تونم بگم كه براي تغيير محل مصاحبه مشكلي نداريد. در زمينه متن ايميل هم به قسمت نمونه مكاتبات با kcc مراجعه بفرماييد. همچنين جهت تغيير محل مصاحبه لازم به توضيح دليل آن نمي باشد.
موفق باشيد
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: satusa
(2010-11-02 ساعت 14:05)success نوشته:  

سلام
موفق باشيد

سلام،

ممنون از پاسختون.

با سلام
در اينحالت شما مي توانيد محل مصاحبه خود را تغيير دهيد و فرمهاتون هم هنوز در KCC هست . من نمي دونم به چه دليل شما چنين قصدي را داريد كه بگم صلاح هست يا نه فقط مي تونم بگم كه براي تغيير محل مصاحبه مشكلي نداريد. در زمينه متن ايميل هم به قسمت نمونه مكاتبات با kcc مراجعه بفرماييد. همچنين جهت تغيير محل مصاحبه لازم به توضيح دليل آن نمي باشد.
موفق باشيد

ممنونم از پاسخ دوستان،

توی همین سایت جایی هست که با توجه به تجربه های بقیه دوستان، مقایسه ای بین این دو سفارت انجام گرفته باشه که در کل کدوم یکی بهترن؟

تشکر کنندگان:
(2010-10-26 ساعت 10:13)DLT نوشته:  دوستان گرامی
من یک ایمیل به سفارت زدم و گفتم اگر که مدارک من کسری دارد بفرمایین تا با خودم در روز مصاحبه بیارم.
سفرت هم پس از دو ساعت این جواب رو داد:
Following is the list of documents which you should bring to your interview:

- Passports
- Diploma (original)
- Birth Certificates (original)
- Marriage Certificate (original)
- National ID Cards (original)
- Medical reports
- $819 X 3 Immigrant visa application fees
- 2009 W2 forms from sponsor

We would like to remind you that additional documentation, information or processing may be required for your file after the interview.

We hope this information is helpful to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
خواهشن همه دوستان 3-4 روز قیل از پرواز به سفرت ایمیل بزنن و حتما" کسری مدارک رو ازشون جویا بشن.من اگر نمیپرسیدم، نمیدونستم که فرم W2 باید میفرستادم.(اخه من همه مدارک اسپانسر حتی کپی پاسپورتش رو هم فرستاده بودم)
موفق باشین

سلام ممکنه بگید چه متنی رو برای سفارت بفرستیم تا مطمئن شیم چه مدارکی رو برای سفارت ببریم؟ممنون
تشکر کنندگان:
ببخشید من اینجا می نویسم نمی دونم کجا با ید بگم...من برای کسی فرم را نوشتم در 2012 ولی confirmation number را گم کردم ...مجبور شدم به دلا ئلی دو باره ثبت نام کنم و میدونم حذف میشه...می خواستم بدونم موقع جواب دادن confirmation number را بزنن میزنه که شما حذف شدین یا میزنه شما قبول نشدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی منتظره جوابتونم
تشکر کنندگان:
(2010-10-31 ساعت 16:10)مونیکا نوشته:  
(2010-10-31 ساعت 13:03)Amir78 نوشته:  
(2010-10-30 ساعت 13:30)مونیکا نوشته:  دوستان سلام. می خواستم راهنماییم کنید که برای ما که حدوداً اگوست 2011 مصاحبمونه از الان زوده که برای واکسنها و همینطور مدارک اقدام کنیم نه؟؟ ممنون از نظرتون
نه دوست من شما از الان که اقدام کنید برای واکسن ها بسیار به موقع می باشد به علت اینکه مراحل واکسن هپاتیت 7 ماه طول می کشد
هم من هم شوهرم هر دو واکسن هپاتیت رو 10 سال پیش زدیم که 3 مرحله هم بود ولی مدرکی نداریمو گفتم اگه به مسئولش بگم حتماً قبول می کنن و دیگه نیازی به واکسن هپاتیت نیست! بقیه موارد هم که در یک روز زده می شه! درست نمیگم!!!؟؟

یه آزمایش خون بدین. فاکتور HBS-AG مشخص میکنه که واکسن زدین
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان