کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام بچه ها
شماره كيس: 2011AS000049XX
تاریخ دریافت نامه قبولی : 3 jun
كسي مي دونه من تا كي وقت دارم بفرستم مدارك و كسي ميدونه كي وقت سفارت بهم مي دن ؟
يك سوال ديگه پدرم سرهنگ بازنشسته هست امكان داره براش مشكلي پيش بياد؟
البته مادرم قبول شده!
تشکر کنندگان:
هر چه زودتر بفرستی بهتر ومعمولا تا 4 الی 5 ماه بعد بهت وقت مصاحبه می دن فکر کنم بازم اگه اشتباه می گم بگین
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو
تشکر کنندگان:
(2010-06-06 ساعت 12:48)hamid1243 نوشته:  سلام بچه ها
شماره كيس: 2011AS000049XX
تاریخ دریافت نامه قبولی : 3 jun
كسي مي دونه من تا كي وقت دارم بفرستم مدارك و كسي ميدونه كي وقت سفارت بهم مي دن ؟
يك سوال ديگه پدرم سرهنگ بازنشسته هست امكان داره براش مشكلي پيش بياد؟
البته مادرم قبول شده!

وقت سفارت بستگی به کیس نامبرتون داره . کار صحیحی نیست که من کیس نامبر شما را با روند کارنت شدن بچه های 2010 مقایسه کنم ولی واسه اینکه حدودی بدونید من هم 4000 بودم و دسامبر رفتم مصاحبه. هر چه فرم ها رو زودتر بفرستید خودتون خیالتون راحت تره. دیگه نهایتا ظرف این هفته و هفته اینده بفرستید بره.

سوال بعدیتونو نمی دونم. اگر دوستان تجربه دارند راهنمایی کنند
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: AMIN3Y
بچه ها من الان دانشجو ترم چهار کارشناسی ام..ترم بعد بهم مدرک فوق دیپلم می دن اما باید انصراف بدم..به نظرتون اگه برم آمریکا می تونم از همون موقع دانشگاه ثبت نام کنم و مدرک فوق دیپلمم لحاظ بشه؟؟ یا نه!باید یه سال صبر کنم دوره زبان بگذرونم و امتحان بدم؟؟از صفر شروع کنم!!!
یه سوال دیگه اینکه از کجا می تونم تحقیق کنم برای رشته تحصیلیم کدوم ایالت بهتره؟؟
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: mahdi357 ، AMIN3Y
سلام
یه کسی شماره کیس نامبر و نسخه اسکن شده نامه منو داره.آیا میتونه مشکلی برام پیش بیاره؟البته بهش نمیخوره بچه بدی باشه.
تشکر کنندگان:
بچه ها من میخوام این تاریخ روبه میلادی بدونم. سایتهای مختلف، جوابهای مختلف داده.
سایت مطمئنی سراغ دارین؟
1354/12/25
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-06-06 ساعت 23:43)Neda نوشته:  بچه ها من میخوام این تاریخ روبه میلادی بدونم. سایتهای مختلف، جوابهای مختلف داده.
سایت مطمئنی سراغ دارین؟
1354/12/25
ممنون

برابر است با Monday, March 15, 1976
سال ۱۳۵۴ کبیسه است.

تشکر کنندگان: AMIN3Y
سلام دوستان ممنونم از راهنمایی های خوبتون من تازه عضو شدم و یک سوال داشتم
نامه قبولی من 4 روز پیش اومد زمان ثبت نام اسم همسرم و پسر 6 سالم را هم نوشتم .اعتبار پاسم تمام شده و همسرم هم همینطور آیا باید 3 تا پاس جدا برای هرکدوممون بگیرم یا میشه هر سه نفر توی یک پاس باشیم ؟

شماره کیس:2011AS00041XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:89/3/13
کنسولگری:ABU DHABI
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تشکر کنندگان: User ، AMIN3Y
دقيقا جواب شما و ساير دوستان درسته. سايت مطمئن براي اين كار هم www.time.ir

(2010-06-06 ساعت 23:43)Neda نوشته:  بچه ها من میخوام این تاریخ روبه میلادی بدونم. سایتهای مختلف، جوابهای مختلف داده.
سایت مطمئنی سراغ دارین؟
1354/12/25
ممنون
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
سلام
من تو سایت نپال اسم و فامیل میزنم می گه نامه ای برات نیومده یعنی بی خیال ؟
اصلا باید چطوری نام و نام خانوادگی رو وارد کرد ؟
تشکر کنندگان:
اشکان جان ،مدیران محترم آیا کسی هست که مرا یاری کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شماره کیس:2011AS00041XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:89/3/13
کنسولگری:ABU DHABI
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تشکر کنندگان:
یاری واسه چی می خوای ؟
نامت رو در کدوم شهر دریافت کردی ؟
تشکر کنندگان:
سلام. نمیدونم محلی که دارم سوالم رو مینویسم مناسبه یا خیر ؟
من در لاتاری 2011 شرکت کردم. من نمیدونم که توی این قرعه کشی برنده شده ام یا خیر ؟ توی سایت لاتاری نوشته که از حدود یک ماه دیگه نتایج از طریق وب سایت لاتاری اعلام میشه ؟ اگه قبول شده باشم باید نامه ای دریافت کنم ؟ یا خیر ؟ تا کی منتظر بمونم ؟
تشکر کنندگان:
با سلام

من فرم هاي سري اولم را 10 روز پيش ارسال كردم و يك نامه امروز براي KCC ارسال كردم كه ببينم مدارك رسيده و يا خير ولي فقط از سيستم اتوماتيك يك ايميل آمد كه فقط سايت را چك كنم كه توش فقط اطلاعات لاتاري بود. حال سوالي كه دارم اين است كه چگونه از رسيدن مداركم اطلاع حاصل كنم.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان:
لزومی نداره نامه رو دریافت کنی بودن کسانی که نامه دریافت نکردن ودر سایت اسمشون رو دیدن پارسال که تا 20 تیر نامه دریافت کردن
از کدوم شهری ؟
تشکر کنندگان: omidstar2010 ، AMIN3Y

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان