کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
ممنون از همهSmile با این پیش بینی های خوب که کیس 20000 رو انداخته بهمن و اسفند امسال من هنوز هیچ کاری نکردم !! فقط فرمای اولیه رو فزستادم!دوستانی ک شماره کیسشون حدود 20000 هست لطفا بگین شما چیکار کردین؟...
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان:
من مغازه داشتم و 2 سال پیش واگذار کردم، چه مدرکی باید واسه این حرفم ارائه کنم؟ الانم تو یک شرکت ساختمانی کار میکنم، گواهی اشتغال بکار باید بدم؟ متنش چی باید توش نوشته باشه؟ اگه نمونه متن هست میشه یک کمکی بکنین؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
تشکر کنندگان:
دوستان من یه سوال دارم
می دونم جای مناسبی مطرح نکردم
اما ممنون میشم که دوستانی که اطلاعات دارند جواب بدهند
بزرگی و سایز چمدون حداکثر تا چه قدر می تونه باشه؟
من شنیدم 30 اینچ رو اجازه نمی دن
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان:
سلام دوستان . یه سوال مهم برام پیش اومده که می‌خوام باتون در میون بذارم . من ۲۰۱۲ شرکت کردم . الان دکتر گفت که باید بینیمو جراحی کنم . موضوع اینه که بد از جراحی ممکن چهرم یه کم تغییر کنه حالا چنتا سوال:

۱ اگر انشا‌الله تو ۲۰۱۲ قبول شدم . کی‌ سی‌ سی ایراد(منضورم تو کارنت شدنه) نمیگیره یعنی‌ بهم مشکوک نمی‌شه و قبولیمو باطل کنه ؟

۲ برای مصاحبه تو سفارت چی‌ ؟ بعدش تو کل پروسهٔ دریافت گرین کارد تو آمریکا چطور؟ سوالام طولانی‌ شد ولی‌ برام مهمه .مرسی‌

تشکر کنندگان:
(2010-11-06 ساعت 21:07)manhatan نوشته:  سلام دوستان . یه سوال مهم برام پیش اومده که می‌خوام باتون در میون بذارم . من ۲۰۱۲ شرکت کردم . الان دکتر گفت که باید بینیمو جراحی کنم . موضوع اینه که بد از جراحی ممکن چهرم یه کم تغییر کنه حالا چنتا سوال:

۱ اگر انشا‌الله تو ۲۰۱۲ قبول شدم . کی‌ سی‌ سی ایراد(منضورم تو کارنت شدنه) نمیگیره یعنی‌ بهم مشکوک نمی‌شه و قبولیمو باطل کنه ؟

۲ برای مصاحبه تو سفارت چی‌ ؟ بعدش تو کل پروسهٔ دریافت گرین کارد تو آمریکا چطور؟ سوالام طولانی‌ شد ولی‌ برام مهمه .مرسی‌

جسارته ولی مگه چقدر قراره ببُره که میترسین تغییر قیافه پیدا کنید؟!
/
نگران نشین. مشکلی از این بابت پیش نمیاد.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من می خوام بدونم که مدرک لیسانس مهندسی مکانیک من از دانشگاه سراسری گیلان رو تو آمریکا قبول میکنن واسه کار کردن یا نه؟
ممنون می شم راهنماییم کنید.
به امید موفقیت همه
تشکر کنندگان:
(2010-11-06 ساعت 23:46)hojat_nj نوشته:  سلام دوستان
من می خوام بدونم که مدرک لیسانس مهندسی مکانیک من از دانشگاه سراسری گیلان رو تو آمریکا قبول میکنن واسه کار کردن یا نه؟
ممنون می شم راهنماییم کنید.
به امید موفقیت همه

درود
دوست گرامی . در این تاپیک بیشتر دوستانی هستند که هنوز به آمریکا نرفته اند. اگر سری به انجمن " زندگی در آمریکا " بزنید بهتر میتونید به جوابتون برسید. یه نمونه تاپیک میزارم سوالتون رو اونجا مطرح کنید بهتره.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2887
تشکر کنندگان: Amir78 ، Linspire ، maxsupermax ، WIKIMAN
(2010-11-06 ساعت 21:07)manhatan نوشته:  سلام دوستان . یه سوال مهم برام پیش اومده که می‌خوام باتون در میون بذارم . من ۲۰۱۲ شرکت کردم . الان دکتر گفت که باید بینیمو جراحی کنم . موضوع اینه که بد از جراحی ممکن چهرم یه کم تغییر کنه حالا چنتا سوال:

دوست گرامی پروسه لاتاری همانگونه که از اسم آن مشخص است یعنی شانسی . و قبول شدن در آن واقعا به شانس بالایی نیاز است . و شما هرگز زندگی خود را برای چیزی که هنوز اتفاق نیفتاده به تاخیر نینداز. و در مورد عکس هم فکر میکنم چشمها بیشترین تاثیر را در شناسایی عکس دارد . به همین دلیل است که دیگر برای خانمها نیازی به عکس بی حجاب نیست و فکر میکنم اگر قبول شدید به مشکلی بر نخواهید خورد.
تشکر کنندگان:
دوستان 2012 ای لطفا سوال هاتون رو تو تاپیکی که به همین منظور برای 2012 ساخته شده مطرح کنین
مطمئنا باعث نظم بیشتر سایت میشه
من که همیشه اونجا سر میزنم تا اگه سوالی باشه جواب بدم دوستان 2011 هم همین حس کمک رو هم دارن و هم از کاربران قدیمی تر نیاز دارن
با تشکر
تشکر کنندگان: OMID_R ، Sooshians ، maxsupermax ، User
دوستان عزیز می تونید بگید در سایت ابوظبی در قسمت ویزا منظور از three letter ]di?
تشکر کنندگان:
(2010-11-08 ساعت 13:19)heli نوشته:  دوستان عزیز می تونید بگید در سایت ابوظبی در قسمت ویزا منظور از three letter ]di?

اگر سه حرف در کیس نامبر منظورتون هست که در مورد کیسهای خانوادگی است. این کیس نامبرها با سه حرف بزرگ شروع میشن که اول نام شهر محل مصاحبه است. مثلا برای ابوظبی ، ABD است. از قرار معلوم کیسهای لاتاری این وضعیت رو ندارند.

تشکر کنندگان: rayan.s ، Linspire ، maxsupermax ، امیر مهاجر
سلام دوستان من هر چی گشتم تاپیک ری انتری پرمیت رو پیدا نکردم . شرمنده سوالم رو اینجا مطرح می کنم. برای سوال کردن در مورد مشکلی در خصوص ری انتری و ایمیل زدن به اداره مهاجرت کسی ایمیلی رو داره؟ چون من تو هر سایتی گشتم در خصوص ایمیلی برای تماس در این رابطه چیزی رو نتونستم پیدا کنم.
بازم از سوال بی ربط به این تاپیک معذرت می خوام!!
تشکر کنندگان:
(2010-11-09 ساعت 09:43)melika64 نوشته:  سلام دوستان من هر چی گشتم تاپیک ری انتری پرمیت رو پیدا نکردم . شرمنده سوالم رو اینجا مطرح می کنم. برای سوال کردن در مورد مشکلی در خصوص ری انتری و ایمیل زدن به اداره مهاجرت کسی ایمیلی رو داره؟ چون من تو هر سایتی گشتم در خصوص ایمیلی برای تماس در این رابطه چیزی رو نتونستم پیدا کنم.
بازم از سوال بی ربط به این تاپیک معذرت می خوام!!

دوست گرامی به تایپیک زیر مراجعه نمایید:
مراحل اقدام برای دریافت پاس سفید، Re-entry permit (اجازه ورود مجدد)
در صفحه اول مهاجر سرا - آمریکا - قرعه کشی گرین کارت

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: melika64
من يه مكاتبه با يك شركتي در آمريكا براي كار كردم و اونا برام دعوتنامه فرستادند كه برم مصاحبه.
1-آيا اقدام براي ويزاي توريستي با اين دعوتنامه در اين مرحله كاردرستيه؟
2-ايا اين دعوتنامه در مصاحبه براي من امتياز مثبت محسوب ميشه يا منفي؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان:
(2010-11-09 ساعت 10:27)final destination نوشته:  من يه مكاتبه با يك شركتي در آمريكا براي كار كردم و اونا برام دعوتنامه فرستادند كه برم مصاحبه.
1-آيا اقدام براي ويزاي توريستي با اين دعوتنامه در اين مرحله كاردرستيه؟
2-ايا اين دعوتنامه در مصاحبه براي من امتياز مثبت محسوب ميشه يا منفي؟

1- اقدام در این مرحله مشکلی برای شما ایجاد نمی کنه. یعنی اختلالی در روند گرین کارت شما به وجود نمیاد. اما احتمال دادن ویزای توریستی بسیار بسیار کم خواهد بود، چون از یک طرف دادن ویزای توریستی منوط به آن است که برای آفیسر مسلّم شود شما حتما بعد از پایان مهلت ویزا به ایران باز می گردید. در این شرایط اگر برای ویزای اقامتی اقدام کرده باشید، تنها در صورتی ویزای توریستی به شما تعلق می گیرد که ثابت کنید در مهلتی ( مثلا سه ماهه ) برمی گردید و تا زمان دریافت ویزای مهاجرتی در ایران خواهید ماند. از طرف دیگر شما در پروسه اخذ گرین کارت هستید.

در این شرایط که شما نهایتاً یکسال دیگر ویزای مهاجرتی دریافت می کنید و دلیل موجهی هم برای بازگشت به ایران ندارید و هدف شما از ویزای توریستی هم ملاقات با کارفرمای جدید است ، بعید است با درخواست شما موافقت شود.

2- توصیه من به شما اینه که الان برای ویزای توریستی اقدام نکنید و بگذارید روال کرین کارت طی شود. اما ارائه دعوتنامه از سوی کارفرما در زمان مصاحبه ویزای مهاجرتی- اگر لازم می دانید - مشکلی ایجاد نخواهد کرد. هر چند لزومی به این کار هم نیست مگر شما بخواهید نشان دهید که قصد ماندن در امریکا ( نه رفت و آمد بین ایران و آمریکا) را دارید و کار مناسب هم پیدا کرده اید. در این صورت بهتره با کارفرما صحبت کنید و شرایط خودتون رو بگید تا شاید دعوتنامه رو برای آن زمان تجدید کند.
تشکر کنندگان: rayan.s ، final destination ، satusa ، hamed_gh ، امیر مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان