کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام
من در ماه سپتامبر کارنت شدم اما هنوز نامه دوم به دستم نرسیده 1 بار بهشون زنگ و 3 بارم ایمیل زدم میگند نامت در حال بررسی در صورتی که تمام کسایی که بعد من نامه اولشونا ارسال کردند تاریخ مصاحبشون مشخص شده و این دفعه اخر که بهشون زنگ زدم عصبانی شدند من نمیدونم چرا جواب درست و حسابی بهم نمیدن!!!
کیس نامبر:2011as5xxx
تاریخ ارسال نامه اول:29june
تشکر کنندگان:
(2010-11-11 ساعت 12:19)shabnam1 نوشته:  سلام
من در ماه سپتامبر کارنت شدم اما هنوز نامه دوم به دستم نرسیده 1 بار بهشون زنگ و 3 بارم ایمیل زدم میگند نامت در حال بررسی در صورتی که تمام کسایی که بعد من نامه اولشونا ارسال کردند تاریخ مصاحبشون مشخص شده و این دفعه اخر که بهشون زنگ زدم عصبانی شدند من نمیدونم چرا جواب درست و حسابی بهم نمیدن!!!
تعیین زمان مصاحبه فقط به ارسال سریع تر بستگی نداره چون من خودم با کیس نامبر 9500 با کیس 200 که از منم زودتر مدارک رو ارسال کرده بود یه روز مصاحبه داشتیم. و زمانی که به من تلفنی تاریخ مصاحبه رو گفتن به بعضی از دوستان که تاریخ مصاحبه شان زودتر از من بود جواب ندادن پس از کار KCC نمیشه سر در آورد . مگه جواب میلتون نگفته کی میل بزنی جواب تاریخ مصاحبه رو میدن؟ چون به میل من که بعد از کارنت شدن برای دونستن تاریخ مصاحبه فرستاده بودم گفتن 7-10 روز کاری دیگه میل بزن. به هر حال امیدوارم زودتر جوابتان را بدند.
شما هم زحمت بکشید جهت ثبت اطلاعاتتان در جدول 2011 یه پیام خصوصی به FREE-FREE عزیز بزنید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: Sooshians ، shabnam1
سلام خدمت دوستان
نامه اسپانسر من به دستم نرسیده تاریخ مصاحبه منم 30نوامبر هست
ولی از اسپانسرم خواستم که مدارک را برای سفارت پست کند
بنظر شما کار درستی کردم که گفتم پستش کند به سفارت ؟؟؟؟
البته گفتم که شماره کیس را هم بنویسه

تشکر کنندگان:
نگران نباشید، یکی دیگر از دوستان با کیس 2300 و ارسال اواسط جولای هنوز منتظر تمام شدن بررسی پرونده است!

کلا نمیشه یک روال رو با ضریب اطمینان حتا 70 درصد برای کارهای کی سی سی پیشنهاد داد. فقط باید منتظر بود و زندگی را ادامه داد!

(2010-11-11 ساعت 12:19)shabnam1 نوشته:  سلام

تشکر کنندگان: rayan.s ، usa ، free_free ، Sooshians ، shabnam1
دوستان با توجه به شروع سفرها در آینده ای نزدیک به آمریکا و مشکل خارج کردن ارز از ایران خواهشمندم کسانی که اطلاع دارند به سوالات زیر پاسخ بدهند:

1: آیا خروج دلار از کشور محدودیتی دارد؟
2: در صورت محدودیت در مورد ارزهای دیگر نیز همینطور است؟
3:آیا ورود دلار به آمریکا محدودیت و یا مالیات دارد؟
4:در صورت محدود بودن ارز همراه مسافر بقیه پول مورد نیاز را چگونه می توان منتقل کرد؟(با توجه به تحریم ها)
5:آیا تحریم ها شامل حساب های مجازی مثل مستر و ویزا کارت هم می شود؟(به عبارتی بهتر در صورت داشتن این نوع حساب میتوان آنرا در آمریکا برداشت کرد؟)

هر چند من هنوز با این مراحل فاصله دارم ولی میدونم که همه دوستان دیر یا زود به این مشکلات برخورد میکنن و اگه از همین الان به فکر باشیم بهتره....

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: maxsupermax ، saman33
(2010-11-11 ساعت 15:13)free_free نوشته:  دوستان با توجه به شروع سفرها در آینده ای نزدیک به آمریکا و مشکل خارج کردن ارز از ایران خواهشمندم کسانی که اطلاع دارند به سوالات زیر پاسخ بدهند:

4:در صورت محدود بودن ارز همراه مسافر بقیه پول مورد نیاز را چگونه می توان منتقل کرد؟(با توجه به تحریم ها)
5:آیا تحریم ها شامل حساب های مجازی مثل مستر و ویزا کارت هم می شود؟(به عبارتی بهتر در صورت داشتن این نوع حساب میتوان آنرا در آمریکا برداشت کرد؟)

هر چند من هنوز با این مراحل فاصله دارم ولی میدونم که همه دوستان دیر یا زود به این مشکلات برخورد میکنن و اگه از همین الان به فکر باشیم بهتره....

free-free عزیز: خروج ارز از کشور محدودیت داره در مدخل ورودی در فرودگاه امام نوشته حداکثر ارز قابل خروج از کشور نفری 5000 دلاره ولی به نظر نظارتی وجود نداره. هنگام ورود به آمریکا برخلاف برخی ارسالهای سایت محدودیتی نیست و کافیست در فرمها واقعیت را بنویسید و حتی اعلام کنید چون امکان آوردن تمام پول خودتان را نداشتید مبلغ .... را بعدا" میارم که شامل مالیات نشه . ارسال پول از طریق حواله امکانپذیره و فقط محدودیت روزی 20000 تا 30000 دلار را داره و اگه اعلام نکرده باشید در کشور پول دارید انتقال پول به آمریکا براتون مشکل ساز میشه . موفق باشید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: free_free ، maxsupermax ، Linspire ، MOHSEN8766 ، hasti_banoo ، saman33
(2010-11-11 ساعت 16:13)rayan.s نوشته:  free-free عزیز: خروج ارز از کشور محدودیت داره در مدخل ورودی در فرودگاه امام نوشته حداکثر ارز قابل خروج از کشور نفری 5000 دلاره ولی به نظر نظارتی وجود نداره. هنگام ورود به آمریکا برخلاف برخی ارسالهای سایت محدودیتی نیست و کافیست در فرمها واقعیت را بنویسید و حتی اعلام کنید چون امکان آوردن تمام پول خودتان را نداشتید مبلغ .... را بعدا" میارم که شامل مالیات نشه . ارسال پول از طریق حواله امکانپذیره و فقط محدودیت روزی 20000 تا 30000 دلار را داره و اگه اعلام نکرده باشید در کشور پول دارید انتقال پول به آمریکا براتون مشکل ساز میشه . موفق باشید.

رایان عزیز
و بقیه دوستان
سلام
مطالبی که فری فری عزیز به سوال گذاشتن خیلی مهمه و مخصوصاً اگه پولی ببریم امریکا و تو فرودگاه اونجا به مشکلی بخوریم (مالیات یا توقیف پول یا حتی دردسرهایی که ممکنه برای خودمون پیش بیاد)
اگر یادتون باشه در مستند اعلام موجودی بانکی ذر ایران هم قرار و پیشنهاد می شد که خیلی ریاد اگرم داریم اعلام نکنیم تا مشکوک نباشه که چطور اینقدر پول تو حسابمونه.
اطلاعات شفاهی من درمورد سوالات فری فری با اطلاعات شما کمی متفاوته و میخوام از دوستانی که این مرحله رو پشت سر گذاشتند بخواهیم که اطلاعات صحیح و مستند خودشون رو بهمون بدهند.
شماره : 2011AS00009xxx
تاریخ نامه قبولی: April 28, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 28, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 10,2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 9 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر Smile
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 فوریه 2011 (85 روز)
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 2.5 میلیون حدوداً
تشکر کنندگان: free_free
(2010-11-11 ساعت 22:14)smsaipa نوشته:  رایان عزیز
و بقیه دوستان
سلام
مطالبی که فری فری عزیز به سوال گذاشتن خیلی مهمه و مخصوصاً اگه پولی ببریم امریکا و تو فرودگاه اونجا به مشکلی بخوریم (مالیات یا توقیف پول یا حتی دردسرهایی که ممکنه برای خودمون پیش بیاد)
اگر یادتون باشه در مستند اعلام موجودی بانکی ذر ایران هم قرار و پیشنهاد می شد که خیلی ریاد اگرم داریم اعلام نکنیم تا مشکوک نباشه که چطور اینقدر پول تو حسابمونه.
اطلاعات شفاهی من درمورد سوالات فری فری با اطلاعات شما کمی متفاوته و میخوام از دوستانی که این مرحله رو پشت سر گذاشتند بخواهیم که اطلاعات صحیح و مستند خودشون رو بهمون بدهند.

دوست عزیز؛من اگه به جوابام شک داشتم نمینوشتم من دو تا از دوستم امسال رفتن آمریکا که سرمایه شان حداقل چند میلیون دلار بوده و ضمنا" یکی از راههای مهاجرت به آمریکا سرمایه گذاری 500 هزار دلاریه پس کسی کاری نداره شما از کجا پول میارید اگه قرار باشه بگی ایران پول ندارم با 10-15 هزار دلار که میبری میخوای زندگی کنی؟ ضمنا" شرط ارسال پول از ایران که به دردسر نخورید اعلام روز وروده. متاسفانه در برخی ارسالها میگن نمی تونید بالای 10هزار دلار با خودتان ببرید آمریکا که اینم غلطه و شما اگه موقع ورود اعلام کنید چقدر پول همراه دارید کسی کاری باهاتون نداره. و ضمنا" مگه پولدار بودن در ایران یا هر کشور دیگری یعنی خلاف کار بودن؟ موفق باشید

تشکر کنندگان: MOHSEN8766 ، hasti_banoo ، satusa ، farshidkhalafi ، saman33 ، Sooshians
مطابق قانون اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، هر فردی ( دارنده گرین کارت/ سیتیزن) می تواند چه به صورت پستی و چه همراه خود، هر مقدار پولی که می خواهد به آمریکا وارد یا از آن خارج کند.

اما چنانچه این مقدار بیش از 10,000 دلار باشد، باید به گمرک اطلاع داده شود . در غیر این صورت جرایم سنگینی می تواند به همراه داشته باشد. برای اعلان مبلغ، از مامور گمرک فرم Currency Reporting Form -FinCen 105 را درخواست کنید.

منظور از پول، هر گونه ابزار مالی از قبیل دلار آمریکا یا پول در گردش سایر کشورها، چک مسافرتی در هر شکل، حواله پولی و اوراق بهادار می باشد.

Money and Other Monetary Instruments

(08/21/2009)You may bring into or take out of the country, including by mail, as much money as you wish. However, if it is more than $10,000, you will need to report it to CBP. Ask the CBP officer for the Currency Reporting Form (FinCen 105). The penalties for non-compliance can be severe.

“Money” means monetary instruments and includes U.S. or foreign coins currently in circulation, currency, travelers’ checks in any form, money orders, and negotiable instruments or investment securities in bearer form.

لینک مطلب (اداره گمرک آمریکا)
http://www.cbp.gov/xp/cgov/travel/vacati.../money.xml

فرم FinCEN Form 105 که توسط شبکه مبارزه با جرائم مالی آمریکا منتشر می شود ( اسم دیگر این فرم ،
Report of International Transportation of Currency or Monetary Instruments است ):

http://www.fincen.gov/forms/files/fin105_cmir.pdf

تشکر کنندگان: farshidkhalafi ، rayan.s ، free_free ، saman33 ، Hornet ، Sooshians ، MOHSEN8766 ، امیر مهاجر
(2010-11-11 ساعت 15:13)free_free نوشته:  دوستان با توجه به شروع سفرها در آینده ای نزدیک به آمریکا و مشکل خارج کردن ارز از ایران خواهشمندم کسانی که اطلاع دارند به سوالات زیر پاسخ بدهند:

تا حالا من جایی ندیدم که محدودیتی برای ورود ارز به امریکا اعمال شده باشه و نمیدونم دوستان طبق چه منبعی میگن هر خانواده یا هر نفر 10 هزار دلار میتونن ببرن؟از طرفی مگه دولت آمریکا بدش میاد پول بیشتری وارد کشور شه؟مساله اصلی اعلام کردن مبلغ دقیق پولیه که همراه میبرید و تا اونجا که میدونم اولین بار مالیات شامل این پول نمیشه.
شاد باشید Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، saman33 ، maxsupermax
(2010-11-11 ساعت 22:37)rayan.s نوشته:  
(2010-11-11 ساعت 22:14)smsaipa نوشته:  رایان عزیز
و بقیه دوستان
سلام

دوست عزیز؛من اگه به جوابام شک داشتم نمینوشتم من دو تا از دوستم امسال رفتن آمریکا که سرمایه شان حداقل چند میلیون دلار بوده و ضمنا" یکی از راههای مهاجرت به آمریکا سرمایه گذاری 500 هزار دلاریه پس کسی کاری نداره شما از کجا پول میارید اگه قرار باشه بگی ایران پول ندارم با 10-15 هزار دلار که میبری میخوای زندگی کنی؟ ضمنا" شرط ارسال پول از ایران که به دردسر نخورید اعلام روز وروده. متاسفانه در برخی ارسالها میگن نمی تونید بالای 10هزار دلار با خودتان ببرید آمریکا که اینم غلطه و شما اگه موقع ورود اعلام کنید چقدر پول همراه دارید کسی کاری باهاتون نداره. و ضمنا" مگه پولدار بودن در ایران یا هر کشور دیگری یعنی خلاف کار بودن؟ موفق باشید

رایان عزیز سلام
من اصلاً منظورم این نبود که شما اشتباه گفتید یا به حرفتون اطمینان نداشتید. اگر اینطور برداشت کردید معذرت میخوام.
منظور کلی من اینه که دوستان عمدتاً از منابع مختلفی اطلاعات رو ارائه می کنند. یا شنیدند ، یا تجربه کردند و یا از مستند دقیق قانونیش مطلعند.
منظورم اینه که در مواردی که خیلی مهمه خوبه فقط اطلاعات از نوع سوم رو استفاده کنیم و حتی منبع اطلاعاتمون رو ذکر کنیم. اینجوری اعتبار مهاجرسرا هم حفظ و حتی افزوده میشه.
در هر حال هم عذر میخوام و هم ممنونم .
درست مثل کار خوبی که هستی عزیز در همین موضوع انجام دادند
پیروز باشید :-)
شماره : 2011AS00009xxx
تاریخ نامه قبولی: April 28, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 28, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 10,2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 9 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر Smile
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 فوریه 2011 (85 روز)
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 2.5 میلیون حدوداً
تشکر کنندگان: free_free ، rayan.s
سلام
با توجه به این که من کارنت شدم ولی تاریخ مصاحبه هر چی میل می زنم و زنگ می زنم بهم نمی گوید...;-((((( به نظر شما اگر بخواهم یک پرینت از حساب بانکی خودم بگیرم , کی باید بگیرم ؟ طوری نیست چند ماه با تاریخ مصاحبه ام فاصله داشته باشه؟
شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
تشکر کنندگان:
دوستان هستی بانوی عزیز و بقیه دوستان در مورد اون قسمت توضیح دادند و دستشون درد نکنه.
بیشتر انرژیتون رو بذارید رو این قضیه انتقال پول از ایران به آمریکا چون ظاهرا بیشتر از 5000 تا نمیتونیم از ایران خارج کنیم. از دوستان عزیز اگه کسی از صرافی ها سوالی پرسیده و یا اینکه شرکت هایی که در این زمینه فعالیت دارند را می شناسند و تجربیاتی تو این زمینه دارند ما بقیه رو بی نصیب نذارن..
ممنون (فکر بردن دلار بصورت قاچاق رو از سرتون بیرون کنید چون در صورت لو رفتن قضیه بر چسب های ناجوری مثل خروج غیرقانونی ارز از کشور ، مفسد اقتصادی، قاچاقچی ارز و .... بهتون میچسبه)

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
دوستان سلام. چرا انقدر این ویزا بولتن داره کند میره جلو خدا به داد ما برسه که شمارمون جزء آخریاستSad
تشکر کنندگان:
سلام.

یک سوال فوری داشتم. اگر لطف کنین راهنماییم کنین.

من با توجه به اینکه 29 نوامبر مصاحبه دارم مدارکم رو برای سفارت فرستادم. ولی از شانسم با تعطیلات سفارت همزمان شده. هنوز هم نمی دانم مدارکم رسیده یا نه. چون آرامکس دفتر اصلیش در استانبوله و فعلا وضعیت بسته در آنکارا مشخص نیست و دوشنبه مشخص میشه. دوشنبه هم که تعطیلاتشون شروع میشه. و فکر نکنم پست هم باز باشه. بنابر این اگر تا دیروز نرسیده باشه میره برای یک هفته بعد که به این ترتیب یک هفته تا زمان مصاحبه باقی می مونه. از این نظر مشکلی ایجاد نمیشه یا باید با سفارت مکاتبه کنم و موضوع رو توضیح بدم؟ که در مدت زمان دو هفته قبل از مصاحبه مدارک نرسیده؟

2) آیا با توجه به اینکه سفارت صبح شنبه بازه پست سرویس خاصی داره که مخصوص روزهای تعطیل باشه چون از روز دوشنبه تعطیلاتشون شروع میشه.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان