کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام
با توجه به این که من کارنت شدم ولی تاریخ مصاحبه هر چی میل می زنم و زنگ می زنم بهم نمی گوید...;-((((( به نظر شما اگر بخواهم یک پرینت از حساب بانکی خودم بگیرم , کی باید بگیرم ؟ طوری نیست چند ماه با تاریخ مصاحبه ام فاصله داشته باشه؟
شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
تشکر کنندگان:
(2010-11-13 ساعت 19:13)shery نوشته:  سلام
با توجه به این که من کارنت شدم ولی تاریخ مصاحبه هر چی میل می زنم و زنگ می زنم بهم نمی گوید...;-((((( به نظر شما اگر بخواهم یک پرینت از حساب بانکی خودم بگیرم , کی باید بگیرم ؟ طوری نیست چند ماه با تاریخ مصاحبه ام فاصله داشته باشه؟

دوست عزيز
شما كه خيلي وقته كارنت شده ايد. چطور هنوز تاريخ مصاحبه را بهتون اعلام نكرده اتد. آيا تا به حال به سايت آنكارا سر زده ايد و كيس خودتان را جستجو كرده ايد؟ سايت آنكارا مصاحبه كارنت شده ها را تا 17 دسامبر اعلام كرده.
البته با توجه به اينكه مدارك رو دير فرستاديد طبيعي هست كه تاريخ مصاحبه شما ديرتر از هم قطاران شما باشد.
به اين لينك مراجعه كنيد:

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html

ضمنا در خصوص حساب بانكي سعي كنيد تا جايي كه امكان دارد نزديك به زمان ارسال مدارك/مصاحبه باشد (يك ماه معقول است ولي چند ماه ممكنه از اعتبارش كم كند).
تشکر کنندگان: shery
سلام :
فكرميكنم كارنت ماهها ي بعد تاانتهاي پروسه امسال به صورت زير باشه:

FEB;14770
MAR;16800
APR;19040
MAY;22960
JUN;27370
JUL;32900
AUG;40180
SEP;CURRENT
تشکر کنندگان: Sooshians
(2010-11-13 ساعت 19:13)shery نوشته:  سلام

دوست عزیز نگران نباشید.
من هم کیس ام زودتر کارنت شده، هم فرم ها رو زودتر فرستادم ولی هنوز وقت مصاحبه بهم ندادن.
ایشالا برای ژانویه...
تشکر کنندگان:
با سلام
گرفتن گواهینامه رانندگی بین الملی برای رفتن لازم است؟
اصلا گواهینامه رانندگی بین الملی اونجا اعتبار دارد؟
شماره کیس:2011AS00030XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: خرداد 89
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمهای سری اول:13 July
کارنت شدن کیس:May 2011
دریافت نامه دوم:20 June
مصاحبه:July 12
دریافت کلیرنس:7 سپتامبر
دریافت ویزا:13 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2010-11-14 ساعت 01:18)zerogalaxy نوشته:  با سلام
گرفتن گواهینامه رانندگی بین الملی برای رفتن لازم است؟
اصلا گواهینامه رانندگی بین الملی اونجا اعتبار دارد؟

بستگی به ایالتی که تشریف می برید داره.
اگر کالیفرنیا میایید به نظر من بهتره پولتون رو خرج نکنید برای اون. اینجا باید گواهینامه بگیرید. اهالی ایالات دیگه هم اینجا بخوان مدتی بمونن باید گواهینامه بگیرید. اما تو مدتی که گواهینامه ندارین میشه با اتوبوس سر کرد.
اما اگر مثلا میرید تگزاس حتما گواهینامه بین المملی بگیرید. چون تو تگزاس خیلی زود باید رانندگی رو شروع کنید و بدون ماشین نمیشه سر کرد.
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa
دوستان بلاخره گواهینامه بین المللی بگیریم یا نه؟ من شنیدم که اون جا اعتبار نداره درسته؟
تشکر کنندگان:
(2010-11-14 ساعت 10:32)rezakln نوشته:  دوستان بلاخره گواهینامه بین المللی بگیریم یا نه؟ من شنیدم که اون جا اعتبار نداره درسته؟

دوست گرام؛ قوانین ایالتهای مختلف آمریکا با هم فرق میکنه ضمنا" مگه گرفتن گواهینامه بین المللی کار شاق و هزینه برییه ؟ بگیر یا لازم میشه یا نمیشه.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: rezakln
دوستان سلام
من در فرم ها ي ارسالي در بندهاي 10 و11 آدرس كسي را درامريكا ننوشتم .آيا كسي از دوستان بوده آدرس ننوشته و تاريخ مصاحبه دريافت كرده باشه؟مي ترسم اين مسئله نقص مدرك تلقي بشه وپرسه طول بكشه.آخه يكي از دوستان نوشته بود براي همسرش نامه اومده ونوشته آدرس كسي در امريكا كه گرين كارت به آنجا ارسال بشه را بنويسيد.
شماره کیس: 2011AS00005XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:31july2010
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2AUGUST2010
تاریخ کارنت شدن کیس:OCT.2010
تاریخ دریافت نامه دوم:29JAN2011
تاریخ مصاحبه:3FEB2011
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
سلام
عکس برای سفارت چطوریه؟همونی که گوش راست پیدا باشه یا عادی کافیه.
ممنون
لطفا سایت www.dvselectee.state.gov بعد وارد صفحه 4 بشید بعد قسمت interview prepreation انجا یک لینک هست interview prepration/Embassy Guidelines سفارت Abu dahabi رو انتخاب کنید.عکس رو هم انداخته .اما یکی از مهاجر سرایی ها در سفر نامش نوشته که همون عکسی که برای kccفرستاده به سفارت داده.
تشکر کنندگان:
سلام

لطفا یه نفر جواب منو بده. اگر با توجه به تعطیلات پیش رو به جای دو هفته قبل یک هفته قبل مدارک به سفارت برسه باید چیکار کرد.

خواهش می کنم از دوستان هر کی می دونه جواب منو بده.
تشکر کنندگان:
(2010-11-15 ساعت 00:59)twilight نوشته:  سلام

لطفا یه نفر جواب منو بده. اگر با توجه به تعطیلات پیش رو به جای دو هفته قبل یک هفته قبل مدارک به سفارت برسه باید چیکار کرد.

خواهش می کنم از دوستان هر کی می دونه جواب منو بده.

خوب حالا که نمی تونی کاری کنی زودتر برسه و باید قبلا" فکرش رو میکردید....حالا خودت رو ناراحت نکن مشکلی پیش نمیاد سال پیش بعضیها مدارک رو پست نکردن.موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان:

خیلی ممنون از جوابتون. لازم نیست باهاشون تماس بگیرم و موضوع رو توضیح بدم؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
از دوستان کسی هست که تاریخ ارسال مدارکش به kcc بین 15 تا 25 تیر ماه بوده باشه و هنوز تاریخ مصاحبه اش رو نگرفته باشه ؟
من 21 تیر مدارکمو فرستادم ولی هنوز جواب ندادن ؟

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام رايان جان
از شما بخاطر جملات زيبايي كه هميشه در امضايتان قرار مي دهيد و همچنين پاسخهاي خوبتان تشكر مي كنم(البته بخاطر امضاهاي زيبايتان خواستم بهتون رتبه بدم ديدم كه چون رتبه ام كم است اجازه اين كار را ندارم به همين دليل بجاي رتبه براتون تشكر گذاشتم). راستي دوست خوبم از user مدتي است كه خبري نيست . شما از ايشان خبر داريد؟

loveusa2010 عزيز زياد نگران نباش كه بزودي تاريخ مصاحبه شما هم اعلام مي شود و فكر مي كنم بخاطر تعطيلاتي كه در پيش هست يك مقدار تاريخ مصاحبه شما با تاخير اعلام شود چون من حدودا 10 روز زوتر از شما نامه ام را ارسال كرده ام و 2 دسامبر مصاحبه دارم .

موفق باشيد
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، loveusa2010

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان