کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام من 2 تا سوال دارم
1- مادر من چند وقت پیش نام فامیلشان رو عوض کردن و به این ترتیب تو شناسنامه من فامیل قدیم و تو شناسنامه خودشان فامیل جدید رو دارن من تو فرم کدوم رو باید بنویسم ؟؟؟؟ چه توضیحی باید بدم ؟؟؟
2- من تو سپاه با درجه رزمدار دوم بودم تو فرم باید چی بنویسم ؟؟
تشکر کنندگان:
توی شناسنامه من که اصلا فامیل مادرم نیست فقط اسمش هست. از بقیه هم یحتمل باید همین طوری باشه....به هر حال فامیل فعلی را بنویسید بهتره
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: User ، AMIN3Y
اين هم از اون درجه هاي من درآوردي سپاه هست كه توي قوطي هيچ عطاري پيدا نمي شود!!!

از نظر سازماني اين درجه رو مي شه معادل استوار 2 ارتش دونست.

حالا اگه توي نيروي هوايي سپاه بودي به انگليسي مي شه Warrant Officer.
اگه تو نيروي زميني سپاه بودي به انگليسي مي شه Sergeant Major.

(2010-06-08 ساعت 00:10)saint نوشته:  2- من تو سپاه با درجه رزمدار دوم بودم تو فرم باید چی بنویسم ؟؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: User ، mahdi357
(2010-06-07 ساعت 22:19)sarfarash نوشته:  
(2010-06-07 ساعت 17:11)HOMAYON53 نوشته:  ... و مطمئنم كه سحر براي همه ما نزديك است.[/color]

Smile

سلام

آقا kcc به نامه من در خصوص رسيدن بسته هنوز جواب نداده معمولا چند روز طول مي كشه كه جواب بده؟ و آيا اساسا لازم كه اصلا جوياي رسيدن بسنه شد؟
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان:
(2010-06-08 ساعت 07:29)HOMAYON53 نوشته:  
(2010-06-07 ساعت 17:11)HOMAYON53 نوشته:  ... و مطمئنم كه سحر براي همه ما نزديك است.[/color]

Smile

سلام

آقا kcc به نامه من در خصوص رسيدن بسته هنوز جواب نداده معمولا چند روز طول مي كشه كه جواب بده؟ و آيا اساسا لازم كه اصلا جوياي رسيدن بسنه شد؟

سلام
کی سی سی به من هم هنوز جواب نداده.
بهتره یک هفته صبر کنیم، اگر جواب ندادند دوباره نامه می نویسیم.
موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2010-06-08 ساعت 07:53)sarfarash نوشته:  
(2010-06-08 ساعت 07:29)HOMAYON53 نوشته:  

Smile

سلام

سلام
کی سی سی به من هم هنوز جواب نداده.
بهتره یک هفته صبر کنیم، اگر جواب ندادند دوباره نامه می نویسیم.
موفق باشید
اگر از طریق DHL یا TNT فرستادید که از سایتشون میتونید پیگیری کنید. باید رسیدنش تایید شده باشه. اما فایده email اینه که اگر جواب بدن که رسیده مطمئن میشید که اطلاعات ثبت نام با فرم هاتون مچ هست و اگر جواب بدن که اطلاعات مچ نیست باید پیگیر درست کردنش باشید.
به هر حال عجله نکنید الان چون ماه های آخرDV2010 هست سرشون شلوغه و دیر جواب میدن.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: User ، Donkey chance
دوستان به نظرم اومد یک نکته ای رو بگم شاید به درد کسی بخوره، من فرمها مو با " ماشین تایپ دستی" پر کردم، خیلی تمیز از کار در اومد، پیشنهاد می کنم امتحان کنید، حس نوستالژیک جالبی بهتون دست می ده!

تشکر کنندگان: nasr ، hamed_gh ، User ، AMIN3Y
میخواستم بپرسم ایتم 4و5 فرم 122 رو اگر نخواهیم محل مصاحبه رو تغیییر بدیم باید پر کنیم یا جاشو خالی بزاریم؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-08 ساعت 13:29)kianoush نوشته:  دوستان به نظرم اومد یک نکته ای رو بگم شاید به درد کسی بخوره، من فرمها مو با " ماشین تایپ دستی" پر کردم، خیلی تمیز از کار در اومد، پیشنهاد می کنم امتحان کنید، حس نوستالژیک جالبی بهتون دست می ده!
سلام
حالا ماشین تایپ دستی دم دست نیست چکار کنیم؟! Smile
(2010-06-08 ساعت 15:15)peyman74 نوشته:  میخواستم بپرسم ایتم 4و5 فرم 122 رو اگر نخواهیم محل مصاحبه رو تغیییر بدیم باید پر کنیم یا جاشو خالی بزاریم؟

من تو نامه بهم اعلام کرده بودند آنکارا، خودم هم اونجا نوشتم آنکارا!
ننویسی هم مشکلی نیست!
موفق باشید
تشکر کنندگان:
فرمي غير از فرم 122 . 230 بايد فرم ديگه اي پر كرد . براي اسپانسر بايد فرمي پر كرد ؟ الان چه كاري اسپانسرم بايد انجام بده؟
تشکر کنندگان:
با درود به همه دوستان خوش شانس
یه سوال به ذهنم رسیده و اون اینکه وقتی ما به خاک آمریکا پا بذاریم هیچگونه حمایتی از ما توسط دولت ایالات متحده انجام نخواهد گرفت؟
شنیده بودم که این حمایت ها قبلا شامل بلیط هواپیما و حتی 3 سال حقوق تامین اجتماعی رایگان میشده است.
ا زدوستانی که دستی بر آتش دارند خواهش میکنم که ذهن ما را منور بسازند.

با تشکر فراوان
همتونو آمریکا میبینم
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2010-06-07 ساعت 15:11)omidstar2010 نوشته:  سلام. نمیدونم محلی که دارم سوالم رو مینویسم مناسبه یا خیر ؟
من در لاتاری 2011 شرکت کردم. من نمیدونم که توی این قرعه کشی برنده شده ام یا خیر ؟ توی سایت لاتاری نوشته که از حدود یک ماه دیگه نتایج از طریق وب سایت لاتاری اعلام میشه ؟ اگه قبول شده باشم باید نامه ای دریافت کنم ؟ یا خیر ؟ تا کی منتظر بمونم ؟

سلام دوست عزیز
اگه قبول شده باشی یه نامه تو یک پاکت نارنجی رنگ دریافت میکنی و اگر قبول نشده باشی هیچ چیز برات نمیاد. اگه به هر دلیلی نامه به دستت نرسیده باشه از اول جولا ی میتونی سایت رو چک کنی.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: User ، AMIN3Y
(2010-06-08 ساعت 17:39)free_free نوشته:  با درود به همه دوستان خوش شانس
یه سوال به ذهنم رسیده و اون اینکه وقتی ما به خاک آمریکا پا بذاریم هیچگونه حمایتی از ما توسط دولت ایالات متحده انجام نخواهد گرفت؟
شنیده بودم که این حمایت ها قبلا شامل بلیط هواپیما و حتی 3 سال حقوق تامین اجتماعی رایگان میشده است.
ا زدوستانی که دستی بر آتش دارند خواهش میکنم که ذهن ما را منور بسازند.

با تشکر فراوان
همتونو آمریکا میبینم

دوست عزیز تمام اینایی که شنیدین شایعه ای بیش نیست
روز مصاحبه از شما اسپانسر می خواهند چون می خواهند مطمئن باشند که شما از پس مخارج خودتون بر می آیید. اخه آمریکا واسه چی باید یه نفری که حتی بلیط هواپیماشو نمی تونه بگیره را بیاره توی خاک خودش و تازه حقوق رایگان هم به قول شما بهش بده.
با گرفتن ویزا شما صرفا به عنوان یک مهاجر وارد ایالات متحده می شوید و باید با پشتکار خودتون از فرصت های موجود در آمریکا استفاده کنید
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، Donkey chance ، AMIN3Y
(2010-06-07 ساعت 18:59)hamed_gh نوشته:  
(2010-06-07 ساعت 17:58)jamirfakhri نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز و تشکر به خاطر راهنماییهای ارزنده:

آیا امکان داره بعد از اینکه در فرمهای سری اول، سفارت خانه مورد نظر برای مصاحبه رو تعیین کردی محل مصاحبه رو تغییر بدی؟

من واسه Student Visa کانادا اقدام کردم ولی هنوز جوابی نگرفتم. میخواستم اگر انشاءالله کارام درست بشه محل مصاحبه رو از آنکارا به مونترال تغییر بدم.

سلام
بله دوست عزیز . نزدیک کارنت شدن کیس نامبرتون یه ایمیل به kcc میزنین و ازشون میخواین و هیچ مشکلی نداره .من خودم اینکارو کردم و از آنکارا به ابوظبی انداختم
موفق باشید

سلام دوست عزیزم
سپاسگزارم از راهنماییتون.
پیروز و شاد باشید.
تشکر کنندگان:
(2010-06-08 ساعت 12:38)amir reza نوشته:  با سلام و تبریک مجدد به تمامی قبول شدگان 2011
بچه ها در جواب چگونه تایپ کردن در فرم 122 که نمیشود تایپ کرد باید بگم که منم اولش قافیل گیر شدم و تصمیم گرفتم که دستی پرش کنم
اما بعد با کمک یکی از دوستانم فرمی که امکان تایپ کردن درونش نبود را توسط اسکن کردن توانستم در فتوشاپ تکمیلش کنم
به امید قبولی هر چه سریعتر تمامی هم سفریهای خوبم
که به قول معروف گفتنی میگوید:
امریکا ما داریم می اییم.

سلام دوست عزیز
من تو این سایت ورزن دینامیک فرم 122 رو پیدا کردم که میتونی با آکروبات پروفشونال پرش کنی. اونو واست میزارم. فکر کنم از راههای که گفتین راحت تر باشه.

فایل‌های پیوست
.pdf   80148-DSP-122-_ONLY_PA-Dynamic-Unsecured.pdf (اندازه 768.01 KB / تعداد دانلود: 143)
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان