موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-08 ساعت 12:46)shari نوشته: سلام ميشه آدرس جدول كليرنس رو اينجا بذارين ممنون ميشم
سلام دوست عزیز
به تاپیک کلیرنس برندگان 2011 ارسال 859 مراجعه فرمایید ، جناب free-free قبلا سوالتون رو پاسخ دادن.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-08 ساعت 10:40)rayan.s نوشته: (2011-01-08 ساعت 10:33)HOMAYON53 نوشته: يك سوال دارم مي دونم كه در موردش بارها بحث شده و من كل بحث هاي مربوطه را خوندم ولي هنوز يك چيزو متوجه نشدم. آيا فرم 8 سوالي با 9 سوالي فرق دارد؟ در صورت امكان يك توضيحي در اين خصوص ارائه فرماييد. با كمال تشكر
همایون جان؛ فرقی نمیکنه موقع مصاحبه آفیسر از کشو میزش فرم سوالات رو میکشه بیرون به یکی 8 سوالی به یکی 9 سوالی میفته .بعد از اونی که بهش فرم 8 سوالی رو دادن بعضی وقتها با ایمیل میخوان به فرم 9 سوالی جواب بده که احتمالا" فرم 9 سوالی بعد 8 سوالی اومده حیفشون اومده فرمهای 8 سوالی ها رو بریزن دور...موفق باشی
يعني محتواي دو فرم با هم فرق مي كنه. چند وقت پيش هستي بانو يك فرمي را ترجمه كرده بود گذاشته بود فكر كنم 9 سوالي بود. حالا اين محتواش با 8 سوالي فرق مي كنه؟ من يكمي گيج شدم؟ ( حالا يكي نيست به من بگه حالا تو صبر كن ببين اصلا بولتن ويزات مياد؟ )
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
فرم 9 با 8 سوالی فرقی نداره.من 8 سوالی از آفیسر گرفتم،اما چند روز بعد سفارت به من ایمیل زد و گفت که این 9 سوال رو پر کن و برامون بفرست.تفاوتی هم نداره.فقط در سوال 9 مباحث تجاری که من N/A زدم.
موفق باشین
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
من فرم 9 سوالی رو در زیر براتون میگذارم.ایتم 9 رو من N/A زدم.من توی WORD سوال و جواب رو با هم زدم.یعنی سوال رو نوشتم و پاسخش رو هم زیرش با یک رنگ دیگه دادم.روز بعد هم سفارت ایمیل داد که فرم هاتون رو گرفتیم و پروسه از امروز شروع میشه.
موفق باشین
1- Your name and family members who will be traveling with you.
-
2- State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. with your immigrant visa.
-
3- List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.(The street address(es), Web site address(es), phone numbers of, and points of contact at, the organizations, institutes, and/or companies the applicant intends to visit in the United States (applicants going to academic institutions or conferences should give the name of an academic contact, not the name of the foreign student advisor.
4- Please list detailed descriptions of your proposed research or work plans in the U.S., if any and also please include a statement of purpose of your travel to the U.S
5- List your entire employment background. (List the most recent employment first and include specific duties and responsibilities.)
6- Please list your entire educational background, including dates attended, degrees received, projects worked on, names of professors you worked with, and any publications you wrote. Please provide
-Complete list of publications of the applicant (and, if accompanying please provide your spouse’s publications too)
- List of references in your country of birth or residence
7. List all overseas travel you have made, most recent trip first
8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide
-Letters of invitation from the United States sponsor;
-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;
-Letters of support from the financial sponsor;
9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available)
Not Applicable
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
شخم ؟؟؟؟؟ چه پذیرایی گرمی ...خوب 20011 هی هستم ، حدود 16000 ، ابوظبی ... جایی باید ثبت کنم ؟ یا همین کافیه ؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-10 ساعت 16:24)clear نوشته: شخم ؟؟؟؟؟ چه پذیرایی گرمی ...خوب 20011 هی هستم ، حدود 16000 ، ابوظبی ... جایی باید ثبت کنم ؟ یا همین کافیه ؟
سلام دوست عزیز. به مهاجرسرا خوش اومدی. توی این لینک جدولو نگاه کن و اطلاعات بالای جدول مربوط به خودتو توی پیام خصوصی به free-free بده که توی اون جدول ثبت بشه...
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3283
با تشکر...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-10 ساعت 18:28)free_free نوشته: (2011-01-10 ساعت 16:24)clear نوشته: شخم ؟؟؟؟؟ چه پذیرایی گرمی ...خوب 20011 هی هستم ، حدود 16000 ، ابوظبی ... جایی باید ثبت کنم ؟ یا همین کافیه ؟
مگه شخم زدن کار بدیه؟...؟
در اینجا به معنی زیر و رو کردنه!!! مگه خودت نگفتی دارم مهاجرسرا رو زیر و رو میکنم.
(2011-01-10 ساعت 17:33)saman33 نوشته: (2011-01-10 ساعت 16:24)clear نوشته: شخم ؟؟؟؟؟ چه پذیرایی گرمی ...خوب 20011 هی هستم ، حدود 16000 ، ابوظبی ... جایی باید ثبت کنم ؟ یا همین کافیه ؟
سلام دوست عزیز. به مهاجرسرا خوش اومدی. توی این لینک جدولو نگاه کن و اطلاعات بالای جدول مربوط به خودتو توی پیام خصوصی به free-free بده که توی اون جدول ثبت بشه...
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3283
با تشکر...
سامان جان ..عزیزم ..اینقدر سرت و نزن به دیوار(دیفال)....گچ دیوار(دیفال) خراب میشه....
نه، دیفال بتنیه. آخه وضعیتم همینه. الان 9ماهه همش دارم انتظار می کشم.
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
آقا سامان ، امشب جدول ها به روز میشه (انشاالله) تو را قسم می دهم اینقدر خودتو نزن دلمون غش رفت ضمنا جهت free_freeگرامی ارسال شد .
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-10 ساعت 23:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-10 ساعت 23:49 توسط saman33.)
(2011-01-10 ساعت 18:55)clear نوشته: آقا سامان ، امشب جدول ها به روز میشه (انشاالله) تو را قسم می دهم اینقدر خودتو نزن دلمون غش رفت ضمنا جهت free_freeگرامی ارسال شد .
ببین آخه این KCC زبون نمی فهمه. گفتم شاید اینجوری دلشون بسوزه. سر خودم هم درد گرفت بخدا
ممنون. الان دیگه واقعا به مهاجرسرا خوش اومدید...
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
" clear " عزیز،
ورودت رو به مهاجر سرا تبریک میگم.
بیا که خوب جایی اومدی.
یه سایت باحال با بروبچه های خوب و باحال و باصفا.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON