موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
تشکر ... فکر می کردم با ورود من Kcc خجات بکشه و یه تکونی به خودش بده ، ولی مثل اینکه شرم و حیا مال نو عروس .... این ها خیلی بی ادب هستند ! حرمت ما را هم نگه نداشتن بزار برسم اونجا خودم یک KCC غیر انتفاعی می زنم و حالشون و میگیرم
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها
شوهر من روی گردنش قبلا ی خال گوشتی بزرگ بوده ک چند سال پیش برش داشته اما جای سفیدش معلومه
باید نامه بگیریم؟
ی وقت گیر ندن ک این چیه؟؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-11 ساعت 13:43)mitr.p نوشته: بچه ها
شوهر من روی گردنش قبلا ی خال گوشتی بزرگ بوده ک چند سال پیش برش داشته اما جای سفیدش معلومه
باید نامه بگیریم؟
ی وقت گیر ندن ک این چیه؟؟
دوست عزیز اصلاً اینقدر ریز بین نیستند.
با خیال راحت برید چون معاینات اونا تعریف شدست و کاری با این گونه جراحیها ندارند.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید این فرم 9 سوالی یا 8 سوالی چی هستند و کی و به کجا باید اونها را فرستاد ؟
(2011-01-10 ساعت 10:11)DLT نوشته: دوستان عزیز
من فرم 9 سوالی رو در زیر براتون میگذارم.ایتم 9 رو من N/A زدم.من توی WORD سوال و جواب رو با هم زدم.یعنی سوال رو نوشتم و پاسخش رو هم زیرش با یک رنگ دیگه دادم.روز بعد هم سفارت ایمیل داد که فرم هاتون رو گرفتیم و پروسه از امروز شروع میشه.
موفق باشین
1- Your name and family members who will be traveling with you.
-
2- State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. with your immigrant visa.
-
3- List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.(The street address(es), Web site address(es), phone numbers of, and points of contact at, the organizations, institutes, and/or companies the applicant intends to visit in the United States (applicants going to academic institutions or conferences should give the name of an academic contact, not the name of the foreign student advisor.
4- Please list detailed descriptions of your proposed research or work plans in the U.S., if any and also please include a statement of purpose of your travel to the U.S
5- List your entire employment background. (List the most recent employment first and include specific duties and responsibilities.)
6- Please list your entire educational background, including dates attended, degrees received, projects worked on, names of professors you worked with, and any publications you wrote. Please provide
-Complete list of publications of the applicant (and, if accompanying please provide your spouse’s publications too)
- List of references in your country of birth or residence
7. List all overseas travel you have made, most recent trip first
8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide
-Letters of invitation from the United States sponsor;
-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;
-Letters of support from the financial sponsor;
9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available)
Not Applicable
شماره کیس : 13XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی : May 2010
کنسولگری : ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : June 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم : 13January 2011
تاریخ مصاحبه :28Febuary 2011
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
من یه جایی تو پستها خونده بودم چه مدارکی رو قبل از مصاحبه باید به آنکارا فرستاد اما الان پیداش نمی کنم. می شه لینکش رو برام بذارید یا لطف کنید واسم بنویسید؟
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-11 ساعت 15:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-11 ساعت 16:08 توسط golesang.)
سلام دوستان عزیز ما بعد از اینکه نامه برنده شدنمون تو لاتاری اومد خونمونو عوض کردیم و تو فرمهای سری اول آدرس جدیدمون رو نوشتیم حالا الان مجبوریم باز خونمون رو عوض کنیم میشه بگید چیکار باید بکنیم تا وقتی که نامه دوم برامون میاد دچار مشکل نشیم وکلا بعد این به مشکلی بابت آدرس جدید برنخوریم البته شماره کیس ما بالاست و خیلی مونده تا کارنت بشیم ولی خوب باید بدونیم چیکار کنیم ؟؟؟؟ و اگه میشه کلا بگید الان خونمونو عوض کنیم ممکنه تو کدوم مرحله به مشکلی بر بخوریم بابت آدرس ؟؟؟؟
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-11 ساعت 16:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-11 ساعت 16:23 توسط DLT.)
دوست عزیز
من با سفارت قبل از رفتنم به مصاحبه مکاتبه کردم و گفتم چه مدارکی میخواین؟اونا هم فرم پیوست رو برام ارسال کردن و من هم بر اساس اون رفتم مصاحبه.
موفق باشین
پیوست نمیشه ظاهرا".
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-11 ساعت 15:59)golesang نوشته: سلام دوستان عزیز ما بعد از اینکه نامه برنده شدنمون تو لاتاری اومد خونمونو عوض کردیم و تو فرمهای سری اول آدرس جدیدمون رو نوشتیم حالا الان مجبوریم باز خونمون رو عوض کنیم میشه بگید چیکار باید بکنیم تا وقتی که نامه دوم برامون میاد دچار مشکل نشیم وکلا بعد این به مشکلی بابت آدرس جدید برنخوریم البته شماره کیس ما بالاست و خیلی مونده تا کارنت بشیم ولی خوب باید بدونیم چیکار کنیم ؟؟؟؟ و اگه میشه کلا بگید الان خونمونو عوض کنیم ممکنه تو کدوم مرحله به مشکلی بر بخوریم بابت آدرس ؟؟؟؟
دوست عزیز
من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم، اما به خاطر اینکه نگران نامه دوم بودم به کی سی سی ایمیل دادم و آدرس محل کارمو اعلام کردم و خواهش کردم که نامه رو به آدرس محل کارم بفرستن و اونها هم ok دادن
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-11 ساعت 16:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-11 ساعت 16:35 توسط mr.amir.)
من هیچ مدارکی را به آنکارا نفرستادم و یکشنبه هفته آینده 5 روز دیگه میرم آنکارا تا روز 5 شنبه هفته بعد مصاجبه دارم . وقت دکتر برام تو انکارا گرفتن ( اونگان) .
نامه ام اومده و کارها را انجام دادم .
واکسن هارو زدم و تو کارت زرد بین المللی واردکردن . مدارکها را ترجمه کردم وتایید شده . عکس هم گرفتم .
حال باید چکار کنم ؟ ؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-11 ساعت 15:59)golesang نوشته: سلام دوستان عزیز ما بعد از اینکه نامه برنده شدنمون تو لاتاری اومد خونمونو عوض کردیم و تو فرمهای سری اول آدرس جدیدمون رو نوشتیم حالا الان مجبوریم باز خونمون رو عوض کنیم میشه بگید چیکار باید بکنیم تا وقتی که نامه دوم برامون میاد دچار مشکل نشیم وکلا بعد این به مشکلی بابت آدرس جدید برنخوریم البته شماره کیس ما بالاست و خیلی مونده تا کارنت بشیم ولی خوب باید بدونیم چیکار کنیم ؟؟؟؟ و اگه میشه کلا بگید الان خونمونو عوض کنیم ممکنه تو کدوم مرحله به مشکلی بر بخوریم بابت آدرس ؟؟؟؟
سلام
اگه میخواید نامه دوم رو حتما بگیرید ( برای اطمینان خودتون و لو نرفتن اطلاعاتتون بهتره که نامه به دست خودتون برسه) ، خوب به kcc تغییر آدرس رو اطلاع بدید.
اگرم نخواستید مهم نیست چون تاریخ مصاحبه رو با ایمیل هم میتونید بپرسید.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-11 ساعت 17:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-11 ساعت 17:32 توسط armido.)
(2011-01-11 ساعت 16:34)mr.amir نوشته: من هیچ مدارکی را به آنکارا نفرستادم و یکشنبه هفته آینده 5 روز دیگه میرم آنکارا تا روز 5 شنبه هفته بعد مصاجبه دارم . وقت دکتر برام تو انکارا گرفتن ( اونگان) .
نامه ام اومده و کارها را انجام دادم .
واکسن هارو زدم و تو کارت زرد بین المللی واردکردن . مدارکها را ترجمه کردم وتایید شده . عکس هم گرفتم .
حال باید چکار کنم ؟ ؟
!!!!!!!!!!!!یعنی چی هیچ مدرکی نفرستادم؟؟؟؟؟مگه نباید زودتر مدارکو فرستاد به سفارت در آنکارا؟
اگه نامه دیر اومده و شما تاریخ مصاحبه رو نمیدونستی حتما اینو به سفارت اطلاع بده و با فکسی چیزی مدارک اصلی رو براشون بفرست تا مشکلی پیش نیاد یه وقت.
مدارک مالی چی ؟ دارید؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
میشه جواب منو بدید لطفا؟
من یه جایی تو پستها خونده بودم چه مدارکی رو قبل از مصاحبه باید به آنکارا فرستاد اما الان پیداش نمی کنم. می شه لینکش رو برام بذارید یا لطف کنید واسم بنویسید؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-12 ساعت 12:04)لیلا ج نوشته: سلام،
میشه جواب منو بدید لطفا؟
دوست عزیزم
توی تاپیک نمونه مکاتبه با Kcc و سفارت....صفحه 37 ارسال 552 پیداش میکنی.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-12 ساعت 12:04)لیلا ج نوشته: سلام،
میشه جواب منو بدید لطفا؟
دوست عزیز، شما باید:
1- کپی و ترجمه شناسنامه.
2- کپی و ترجمه کارت ملی.
3- کپی و ترجمه سند ازدواج یا طلاق یا فوت (برای هر ازدواج جداگانه).
4- کپی و ترجمه کارت پایان خدمت.
5- کپی پاسپورت.
6- کپی و ترجمه مدارک تحصیلی (دیپلم + آخرین مدرک)
7- مدارک اسپانسر یا کپی و ترجمه مدارک نشان دهنده تمکن مالی، از قبیل: گواهی حساب بانکی و یا ترجمه سند ملک.
* در ضمن یه دو برگی هم که باید برنده اصلی پر کنه در مورد اطلاعات شخصی و سفرهای خارجی و اطلاعات تحصیلی *
منبع: مهاجر سرا
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON