کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-01-05 ساعت 13:06)shari نوشته:  سلام مي خواستم بدونم توي برندگان امسال و سالهاي قبل كسي بوده كه اقامت كانادا رو هم داشته باشه . و اين مسئله مشكلي ايجاد نمي كنه . ممنون ميشم اگه جواب بدين

درود
یک زوج برنده لاتاری 2010 که برای اقامت کانادا هم اقدام کرده بودند . موفق به دریافت هر دو شدند .و الان هم کانادا هستند. که از بچه های مهاجر سرا بودند. و یه وبلاگ هم دارند که میتونید به آن مراجعه و شرایطشون رو بررسی کنید.
http://www.neli-basi.blogfa.com
تشکر کنندگان: gadfly ، armido
سلام دوستان
من همیشه یه سوال تو ذهنم هست ممنون می شم جواب بدین
آیا کسی بوده که برنده لاتاری بوده ولی در روز مصاحبه رد شده باشه؟ اگر بوده به چه دلیلی رد شده؟
شماره کیس : 13XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی : May 2010
کنسولگری : ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : June 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم : 13January 2011
تاریخ مصاحبه :28Febuary 2011
تشکر کنندگان:
(2011-01-06 ساعت 16:23)Fred نوشته:  سلام دوستان
من همیشه یه سوال تو ذهنم هست ممنون می شم جواب بدین
آیا کسی بوده که برنده لاتاری بوده ولی در روز مصاحبه رد شده باشه؟ اگر بوده به چه دلیلی رد شده؟

بله دوست عزیز
این دو حالت رو من میدونم،ممکنه موارد دیگه ای هم باشه :
--اگر افسر مصاحبه کننده یا کسانی که قبلا پرونده شما رو بررسی کردن، بفهمن تناقضی در مدارک وجود داره یا دروغی گفته شده،امکان رد کردن کیس وجود داره که چند مورد تا حالا تو مهاجرسرا هم گزارش شده. به همین دلیل باید اگر اشتباهی چه در موقع ثبت نام و چه بعدا در پر کردن مدارک داشته اید ، یا اگر شرایطتون تغییر کرده مثلا ازدواج کرده اید یا طلاق و... هرچه زودتر به KCC اعلام کنید .(البته رفع اتهام از بعضی اشتباهات هم اصلا ساده نیست.) و قبل از قسم خوردن در حضور آفیسر هم مطمئن بشید تناقضی در پرونده تون نیست.
--دومین حالت نقص مدارک هست که یکی از مهمترینشون نداشتن تمکن مالی مورد نیازه.البته در این مورد وقت داده میشه تا مدارک مورد نیاز آورده بشه ولی اگه به هر دلیلی این کار صورت نگیره باعث رد شدن کیس میشه.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: gadfly ، rayan.s ، AmericanHamid
با سلام به همه دوستان عزیز:من یه سوال راجع به ویزا داشتم.می خواستم بپرسم بعد ازاینکه کلیرنسمون اومد،اگه پاسپورتمونو واسه اخذ ویزا به کسی بدیم و بعد از اینکه ویزا توی پاس خورد اگه پاسپورت گم بشه آیا میشه دوباره پاس گرفت و به سفارت واسه اخذ مجدد ویزامراجعه کرد یا اینکه دیگه شانس ورود به امریکا رو از دست می دیم.........
تشکر کنندگان:
بچه هايي كه سفارت رفتند يا اطلاع دقيقي دارند ممنون مي شم كه جواب بدن
به نظر شما تاريخ فرم هاي اوليه كه پر كرديم براي لاتاري |(زمان ثبت نام اينترنتي) در فرم هاي اوليه كه سفارت بررسي مي كنه وجود دارن؟ يا فقط مشخصات شخص هست؟
تشکر کنندگان:
(2011-01-06 ساعت 18:45)sunrise نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز:من یه سوال راجع به ویزا داشتم.می خواستم بپرسم بعد ازاینکه کلیرنسمون اومد،اگه پاسپورتمونو واسه اخذ ویزا به کسی بدیم و بعد از اینکه ویزا توی پاس خورد اگه پاسپورت گم بشه آیا میشه دوباره پاس گرفت و به سفارت واسه اخذ مجدد ویزامراجعه کرد یا اینکه دیگه شانس ورود به امریکا رو از دست می دیم.........

فکرمی کنم اون نفر بایستی از افراد خانواده شما باشه.

اگه پاسو گم کنین چون احتمال سوءاستفاده از اون هستش صدور مجدد اون بایستی خیلی محدودیت داشته باشه یا غیر ممکن باشه..

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Amir78 ، maxsupermax ، Sooshians
(2011-01-06 ساعت 18:45)sunrise نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز:من یه سوال راجع به ویزا داشتم.می خواستم بپرسم بعد ازاینکه کلیرنسمون اومد،اگه پاسپورتمونو واسه اخذ ویزا به کسی بدیم و بعد از اینکه ویزا توی پاس خورد اگه پاسپورت گم بشه آیا میشه دوباره پاس گرفت و به سفارت واسه اخذ مجدد ویزامراجعه کرد یا اینکه دیگه شانس ورود به امریکا رو از دست می دیم.........

دوست عزیز؛ اگه پاسپورت شما گم بشه یه پروسه حداقل 6 ماه برای اخذ پاسپورت تو ایران دارید و با این حساب اینکه تعداد ویزای لاتاری محدود بوده و صدور دو ویزا برای یک نفر ممکن نمی باشد بهتر است اگر می خوایید برید آمریکا از پاسپورت ویزا خوردتان مثل تخم چشمتان مراقبت کنید. موفق باشید
(2011-01-07 ساعت 22:51)mjh نوشته:  بچه هايي كه سفارت رفتند يا اطلاع دقيقي دارند ممنون مي شم كه جواب بدن
به نظر شما تاريخ فرم هاي اوليه كه پر كرديم براي لاتاري |(زمان ثبت نام اينترنتي) در فرم هاي اوليه كه سفارت بررسي مي كنه وجود دارن؟ يا فقط مشخصات شخص هست؟

خوب دوستانی که مشکل عدم تطابق مدارک رو می خورن و ویزاشون صادر نمیشه بخاطر اینه که فرم اولیه تو KCC موجوده ذیگه.موفق باشی

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: free_free ، AmericanHamid
سلام دوستان
كسي مي دونه مبلغي كه امسال تو نامه دوم خواسته شده و در صورت دريافت ويزا بايد به سفارت داد، به ازاي هر نفر چه قدره؟ آيا براي همه يكسانه يا بسته به سن فرق مي كنه؟
يك سوال ديگه هم داشتم
اگر كليرنس بخوريم بعدش اگر مشكل حل شه براي دريافت ويزا بازم بايد رفت سفارت؟
مرسي
کیس نامبر2011AS00015XXX
نامه اول: اواخرخرداد
ارسال فرمها:17 مهر
کارنت :فوریه 2011
نامه دوم: -----
سفارت : ابوظبی
مصاحبه : march 13
تشکر کنندگان:
(2011-01-08 ساعت 04:42)maryam sadafi نوشته:  سلام دوستان
كسي مي دونه مبلغي كه امسال تو نامه دوم خواسته شده و در صورت دريافت ويزا بايد به سفارت داد، به ازاي هر نفر چه قدره؟ آيا براي همه يكسانه يا بسته به سن فرق مي كنه؟
يك سوال ديگه هم داشتم
مرسي
مبلغ حدودا به ازای هر نفر 820 دلاره و برای همه یکسانه و هیچ ربطی به سن نداره اگر هم کلیرنس بخورید بعدش دوباره باید برید سفارت البته یکی از اعضا خانواده می تونه همه پاسپورتها رو ببره

تشکر کنندگان: maryam sadafi
(2011-01-08 ساعت 04:42)maryam sadafi نوشته:  سلام دوستان
يك سوال ديگه هم داشتم
مرسي

دوست عزیز؛ بدون استثناء هزینه هر نفر با هر سن و سالی 819 دلار می باشد که این مبلغ هم غیر قابل استرداد است.
خوب اگه نرید سفارت چطور ویزاتون را میگیرید؟ اگه منظورتان مراجعه خودتان لازمه که باید خدمتتان بگم که اگر محل مصاحبتان ابوظبی باشه این امکان وجود داره که کس دیگری بره و ویزا رو بگیره ولی برای سفارت آنکارا مراجعه خودتان (یکنفر از اعضا خانواده که قرار ویزا بگیره برای همه امکان پذیره) لازمه. (البته برای آنکارا اگر به شخصی وکالت نامه بدید و به سفارت اعلام کنید و سفارت شخص مورد نظر را تایید کنه امکان دادن ویزا به وکیلتان هست، که این پروسه وقت گیره) موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: free_free ، maryam sadafi
سلام بر همه دوستان مهاجرسرائي

دوستان تاريخ انقضاء پاسپورت من 17/10/1390 معادل 2012/01/07 - بنظر شما نسبت به تعويضش اقدام كنم.
راستي بنده هنوز نامه اول را دريافت نكرده ام و شماره كيسم را ندارم.
لطفا راهنمائي فرمائيد.

باتشكر فراوان.
تشکر کنندگان:
(2011-01-08 ساعت 09:34)maaref نوشته:  سلام بر همه دوستان مهاجرسرائي

دوستان تاريخ انقضاء پاسپورت من 17/10/1390 معادل 2012/01/07 - بنظر شما نسبت به تعويش اقدام كنم.
راستي بنده هنوز نامه اول را دريافت نكرده ام و شماره كيسم را ندارم.
لطفا راهنمائي فرمائيد.

باتشكر فراوان.

دوست عزیز؛ امیدوارم هرچه سریعتر نامه دوم بدستتان برسد.
چون زیر یک سال، پاسپورتت اعتبار داره می تونی درخواست بدی عوض کنند ولی اگه درخواست ندادی و ویزات رو گرفتی و اعتبار پاسپورتت موقع رفتن تموم شد باید موقع تعویض پاسپورت بگید " صفحه ایی که ویزا آمریکا خورده را سوراخ نکنند" بعد موقع ورود به خاک آمریکا ویزاتون را به همراه پاس جدید نشون میدید و به سلامت وارد خاک آمریکا میشید.

تشکر کنندگان: User ، maaref ، HOMAYON53 ، free_free
يك سوال دارم مي دونم كه در موردش بارها بحث شده و من كل بحث هاي مربوطه را خوندم ولي هنوز يك چيزو متوجه نشدم. آيا فرم 8 سوالي با 9 سوالي فرق دارد؟ در صورت امكان يك توضيحي در اين خصوص ارائه فرماييد. با كمال تشكر
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: free_free ، Sooshians
(2011-01-08 ساعت 10:33)HOMAYON53 نوشته:  يك سوال دارم مي دونم كه در موردش بارها بحث شده و من كل بحث هاي مربوطه را خوندم ولي هنوز يك چيزو متوجه نشدم. آيا فرم 8 سوالي با 9 سوالي فرق دارد؟ در صورت امكان يك توضيحي در اين خصوص ارائه فرماييد. با كمال تشكر
همایون جان؛ فرقی نمیکنه موقع مصاحبه آفیسر از کشو میزش فرم سوالات رو میکشه بیرون به یکی 8 سوالی به یکی 9 سوالی میفته .بعد از اونی که بهش فرم 8 سوالی رو دادن بعضی وقتها با ایمیل میخوان به فرم 9 سوالی جواب بده که احتمالا" فرم 9 سوالی بعد 8 سوالی اومده حیفشون اومده فرمهای 8 سوالی ها رو بریزن دور...موفق باشی

تشکر کنندگان: armido ، free_free ، HOMAYON53 ، DLT ، Sooshians
سلام ميشه آدرس جدول كليرنس رو اينجا بذارين ممنون ميشم
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان