کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-01-15 ساعت 11:26)لیلا ج نوشته:  سلام دوستان.

لطف می کنید ایمیل سفارت تو آنکارا رو برام بذارید؟

آدرس ایمیل سفارت آنکارا: CA-Ankara@state.gov
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: rayan.s ، maaref ، free_free
(2011-01-14 ساعت 23:41)mr.amir نوشته:  یک سوال دارم از دوستانی که مصاحبه انجام دادن

روز مصاحبه چند سوال از ما میپرسن ؟ درباره چیست ؟

آیا باید فرمی را پرکنیم و با خود ببریم فرم 2 صفحه ای ؟

دوستان عزیزی زحمت کشیدن و جواب این سوالات را دادن حالا به سوال منم هم امیر آقا هم دوستان دیگر لطف کنند و جواب بدن ممنون میشم،
"چرا دوستان عزیز وقت میذارن و سفرنامه مینویسند ؟ "

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: armido ، frozen mind ، Linspire ، clear ، maaref ، free_free
(2011-01-15 ساعت 12:19)rayan.s نوشته:  
(2011-01-14 ساعت 23:41)mr.amir نوشته:  یک سوال دارم از دوستانی که مصاحبه انجام دادن

دوستان عزیزی زحمت کشیدن و جواب این سوالات را دادن حالا به سوال منم هم امیر آقا هم دوستان دیگر لطف کنند و جواب بدن ممنون میشم،
آخه بیکارن ، حوصله شون هم سر رفته ، هیچ انتشاراتی هم حاضر به چاپ داستانهاشون نمی شه Sad نه اینکه فکر کنین ما می تونیم جواب سوالاتمون را از سفر نامه ها در بیاریم هاااااااااا Tongue

تشکر کنندگان: rayan.s ، maaref ، success ، free_free
(2011-01-15 ساعت 14:17)clear نوشته:  

آخه بیکارن ، حوصله شون هم سر رفته ، هیچ انتشاراتی هم حاضر به چاپ داستانهاشون نمی شه Sad نه اینکه فکر کنین ما می تونیم جواب سوالاتمون را از سفر نامه ها در بیاریم هاااااااااا Tongue
سلام

چون اصلا كاري نداريمWinkا خه مهاجرت كه كاري ندارهCool
من وخانمم با خواندن سفر نامه هاي 2010و2011 در انكارا هيچ مشكلي نداشتيم وچون 10 روز انجا بوديم كلي هم رفتيم و گشتيم واز نكات گفته شده بچه ها بيشترين استفاده را كرديم.
دست تمام بچه هاي گل مهاجر سرا درد نكند.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: clear ، rayan.s ، maaref ، satusa ، mr.amir ، goli20 ، mahmood_eng ، free_free ، farzad.s
سلام بچه ها اگه یکی از برندگان بچه داشته باشه و بعد از اومدن نامه ها قبل از کارنت شدن بچه اش بخواد ازدواج کنه از زیرگروه پدر یا مادر خارج میشه؟؟ یعنی دیگه نمیتونه ویزا بگیره؟؟؟؟ بعدشم اگه ازدواج کرد کی سی سی گفته باید اعلام کنین..حتما باید اونا عقد باشن و عقدنامه رو براشون بفرستن یا همینجوری با ایمیل هم میشه خبرشون کرد؟! آخه کی سی سی گفته بود هرگونه تغییر وضعیت در آدرس محل سکونت یا ازدواج فرزندان را بما خبر بدین.
با تشکر
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: maaref
(2011-01-15 ساعت 21:21)goli20 نوشته:  سلام بچه ها اگه یکی از برندگان بچه داشته باشه و بعد از اومدن نامه ها قبل از کارنت شدن بچه اش بخواد ازدواج کنه از زیرگروه پدر یا مادر خارج میشه؟؟ یعنی دیگه نمیتونه ویزا بگیره؟؟؟؟ بعدشم اگه ازدواج کرد کی سی سی گفته باید اعلام کنین..حتما باید اونا عقد باشن و عقدنامه رو براشون بفرستن یا همینجوری با ایمیل هم میشه خبرشون کرد؟! آخه کی سی سی گفته بود هرگونه تغییر وضعیت در آدرس محل سکونت یا ازدواج فرزندان را بما خبر بدین.
با تشکر
تنها فرزندان زیر 21 سال مجرد میتوانند بعنوان همراه پدر یا مادر ویزای اقامت بگیرند. در صورت ازدواج خودبخود از چرخه صدور ویزا خارج میشند. اگر اعلام کنید یا نکنید فرقی نمیکنه فقط روز مصاحبه میگید دلیل عدم حضورش ازدواجش میباشه. موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: free_free ، maaref ، goli20
سلام
به نظرم سفرنامه ها خيلي مفيده من تمام سفرنامه ها را به دقت مي خونم هر چند تكرار وجود داره ولي براي هر كس يك اتفاقي افتاده كه امكان داره براي ما هم پيش بياد و قتي كه از قبل مطلع باشيم مي تونيم عكس العمل بهتري داشته باشيم و خودم هم سعي كردم تا اونجا كه ممكنه در سفرنامه جزئيات را بنويسم و جا داره از تمام دوستاني كه سفرنامه نوشتن و همينطور بقيه دوستان كه با صبر و حوصله جواب ديگران را مي دهند تشكر وقدرداني كنم
شاد و پيروز باشيد

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، Linspire ، success ، maaref ، User
بچه ها ی سوالی برام پیش اومده
وقتی برای ملاقات دکتر اونگان و مصاحبه میریم باید پاسپورتومون همرا باشه
ولی مگه وقتی میریم هتل میگیریم پاسپورتوم رو هتل نگه نمیداره؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2011-01-16 ساعت 10:45)mitr.p نوشته:  بچه ها ی سوالی برام پیش اومده
وقتی برای ملاقات دکتر اونگان و مصاحبه میریم باید پاسپورتومون همرا باشه
ولی مگه وقتی میریم هتل میگیریم پاسپورتوم رو هتل نگه نمیداره؟؟؟

تو آنکارا چون میدونند شما برای ویزا اقدام کردید پاسپورتتان را ازتان نمی گیرند. موفق باشید

تشکر کنندگان: mitr.p
دوستان عزیز مهاجر سرا،
با سلام.
یک مطلب خیلی خیلی مهم که خیلی از ما به سادگی از کنارش می گذریم و نگاهی سَر سَری به اون داریم موضوع زبان هستش. بچه ها لطفاً این جریان آموختن زبان رو جدی بگیرید چون خیلی خیلی هایز اهمّیت هستش. برای کار ، زندگی ، مراوده روزانه ، و خیلی چیزهای دیگه لازم و ضروری هست.

اگر ســوالی بود در خدمت هستم.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: mitr.p ، success
سلام دوستان
من یه سوال دارم.

مصاحبه من روز پنج شنبه هست. من می خوام پرواز برگشتو یک شنبه بعدش بگیرم. به نظر شما اگه قرار باشه انشاال... من یه ضرب ویزا بگیرم 3 روز واسه گرفتن ویزا وقت بذارم کافیه؟ با توجه به اینکه به تعطیلات آخر هفته هم می خوره. اصلا یو پی اس شنبه و یک شنبه هم کار می کنه؟
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان:
(2011-01-16 ساعت 14:55)لیلا ج نوشته:  سلام دوستان
من یه سوال دارم.

مصاحبه من روز پنج شنبه هست. من می خوام پرواز برگشتو یک شنبه بعدش بگیرم. به نظر شما اگه قرار باشه انشاال... من یه ضرب ویزا بگیرم 3 روز واسه گرفتن ویزا وقت بذارم کافیه؟ با توجه به اینکه به تعطیلات آخر هفته هم می خوره. اصلا یو پی اس شنبه و یک شنبه هم کار می کنه؟

نگران نباش روز جمعه ویزات صادر میشه و تحویل ups میشه و شنبه بدستت میرسه. من مدارکم و پنج شنبه ساعت 14 تحویل سفارت داده بودم و شنبه ویزام اومد. موفق باشید

تشکر کنندگان: free_free ، DLT
دوستان خوبم من بازم گل كاشتم.توي مداركي كه به آنكارا فرستادم يك فرم 2 برگي بود كه پر كردم و فرستادمش الان همينجوري با فرمهاي اولي چكش مي كردم ديدم تاريخ شروع كارم را بجاي 10/2001 نوشتم 01/2001 و همينطور هم اسم دبيرستان را اشتباه نوشتم.
البته فرمهاي همسرم كه برنده اصلي هستند درسته.حالا فرم خودم را اصلاح كنم و الان با ايميل بفرستم يا همان روز مصاحبه بگم اشتباه كردم.راستش از اونجايي كه مدتي هست كه دائم گيج ميزنم و ميترسم روز مصاحبه فراموش كنم بگم و با برگه قرمز بيام بيرون.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان:
(2011-01-16 ساعت 15:04)arshida نوشته:  دوستان خوبم من بازم گل كاشتم.توي مداركي كه به آنكارا فرستادم يك فرم 2 برگي بود كه پر كردم و فرستادمش الان همينجوري با فرمهاي اولي چكش مي كردم ديدم تاريخ شروع كارم را بجاي 10/2001 نوشتم 01/2001 و همينطور هم اسم دبيرستان را اشتباه نوشتم.
البته فرمهاي همسرم كه برنده اصلي هستند درسته.حالا فرم خودم را اصلاح كنم و الان با ايميل بفرستم يا همان روز مصاحبه بگم اشتباه كردم.راستش از اونجايي كه مدتي هست كه دائم گيج ميزنم و ميترسم روز مصاحبه فراموش كنم بگم و با برگه قرمز بيام بيرون.
این مورد که میگم باعث بد آموزی نشه و بقیه کارشون را دقیق انجام بدن و این حرف مرا بهونه قرار ندند و فرم را بد پر کنند.
تو مدارکی که به من برگردوندند شامل همین دو صفحه فرمی بود که فرستاده بودم. پس نگران نشو و فرم اصلاح شده را روز مصاحبه تحویل بده. موفق باشید

تشکر کنندگان: gadfly ، satusa ، arshida ، success ، DLT
با سلام
کسی می دونه که اگر من بخوام در کالیفرنیا رزیدنت بشم ولی اولش تو یک ایالت دیگه وارد بشم و چند روزی بمونم ،بعدش می تونم به کالیفرنیا برم و IN-state کالیفرنیا محسوب بشم؟ ؟
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان