کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
تاریخ گواهی تمکن من 5 دسامبر هست و الان 14 ژانویه حال باید چیکارکنم ؟

( از یکماه بیشتره )

چیکارکنم ؟
تشکر کنندگان:
(2011-01-14 ساعت 09:49)mr.amir نوشته:  تاریخ گواهی تمکن من 5 دسامبر هست و الان 14 ژانویه حال باید چیکارکنم ؟

( از یکماه بیشتره )

چیکارکنم ؟

منظور اون بنده این بود که از یک ماه کمتر نباشه
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: mr.amir
منظورم تاریخ صدور گواهی تمکن مالی بود . حالا برم تاریخ را از 5 دسامبر بکنم 15 ژانویه یا نه همین خوبه ؟

Sad تاریخ را درست کنم یا مهم نیست ؟؟
تشکر کنندگان:
(2011-01-14 ساعت 00:58)saint نوشته:  سلام
من تو سپتامبر بعد از افتضاح ابوظبی و بعد انکارا محل مصاحبه رو از ابوظبی به انکارا تغییر دادم این تغییر محل میتونه زمان مصاحبه من رو عقب بندازه
من مدارک رو حدود 12 jun پست کردم
با تشکر

کسی چیزی میدونه ؟
تشکر کنندگان:
(2011-01-14 ساعت 11:35)free_free نوشته:  
(2011-01-14 ساعت 09:49)mr.amir نوشته:  تاریخ گواهی تمکن من 5 دسامبر هست و الان 14 ژانویه حال باید چیکارکنم ؟

( از یکماه بیشتره )

چیکارکنم ؟

یعنی چی؟ یعنی اگر وقتی می خواهیم مدارک رو برای سفارت ارسال کنیم، بریم تمکن بگیریم ایرادی داره؟(یعنی همون روز)

تشکر کنندگان:
(2011-01-14 ساعت 14:15)ali.sh نوشته:  

( از یکماه بیشتره )

چیکارکنم ؟

یعنی چی؟ یعنی اگر وقتی می خواهیم مدارک رو برای سفارت ارسال کنیم، بریم تمکن بگیریم ایرادی داره؟(یعنی همون روز)

دوستان عزیز، من 26 سپتامبر نامه تمکن مالیم رو گرفتم، 27 سپتامبر مدارک رو پست کردم و مدارکم 31 سپتامبر رسید سفارت و مصاحبه ام هم روز 3 نوامبر بود. خوب حالا مشکل حل شد؟ موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: ali.sh ، farzad.s
(2011-01-14 ساعت 14:39)rayan.s نوشته:  

( از یکماه بیشتره )

چیکارکنم ؟

دوستان عزیز، من 26 دسامبر نامه تمکن مالیم رو گرفتم، 27 دسامبر مدارک رو پست کردم و مدارکم 31 دسامبر رسید سفارت و مصاحبه ام هم روز 3 نوامبر بود. خوب حالا مشکل حل شد؟ موفق باشید
رایان جان واقعا ممنون که همیشه با حوصله جواب میدی.البته فکر کنم که استثنا یک بار اشتباه جواب دادی( دسامبر مدارک رو پست کردم و مدارکم 31 دسامبر رسید سفارت و مصاحبه ام هم روز 3 نوامبر بود) .
در هر صورت امیدوارم همیشه در زندگیت موفق و شاد باشیWinkSmile

تشکر کنندگان: rayan.s
(2011-01-14 ساعت 14:50)ali.sh نوشته:  
(2011-01-14 ساعت 14:39)rayan.s نوشته:  

( از یکماه بیشتره )

چیکارکنم ؟

دوستان عزیز، من 26 دسامبر نامه تمکن مالیم رو گرفتم، 27 دسامبر مدارک رو پست کردم و مدارکم 31 دسامبر رسید سفارت و مصاحبه ام هم روز 3 نوامبر بود. خوب حالا مشکل حل شد؟ موفق باشید
رایان جان واقعا ممنون که همیشه با حوصله جواب میدی.البته فکر کنم که استثنا یک بار اشتباه جواب دادی( دسامبر مدارک رو پست کردم و مدارکم 31 دسامبر رسید سفارت و مصاحبه ام هم روز 3 نوامبر بود) .
در هر صورت امیدوارم همیشه در زندگیت موفق و شاد باشیWinkSmile

مرسی از تذکرتان. دسامبر ها همون سپتامبره.ارسالم را اصلاح میکنم.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان:
سوال من چه ربطی به بقیه داشت

من مشگل خودم رادارم من میگم تاریخ تمکن مالی من 5 دسامبر هست و مصاحبه من 20 ژانویه و 1 ماه نیم زمان میبره آیا مشگلی پیش نمیاد ؟
یا برم تاریخ را به 15 ژانویه تبدبل کنم چون بیشتر از 1 ماه از تاریخ تمکنم میگذره ؟
تشکر کنندگان:
(2011-01-14 ساعت 17:25)mr.amir نوشته:  سوال من چه ربطی به بقیه داشت

من مشگل خودم رادارم من میگم تاریخ تمکن مالی من 5 دسامبر هست و مصاحبه من 20 ژانویه و 1 ماه نیم زمان میبره آیا مشگلی پیش نمیاد ؟
یا برم تاریخ را به 15 ژانویه تبدبل کنم چون بیشتر از 1 ماه از تاریخ تمکنم میگذره ؟
هم تو پیام خصوصی که داده بودید خدمتتان عرض کردم هم تو چند ارسال قبلی نوشتم که بین تاریخ نامه تمکن من و مصاحبه ام 1ماه و 8 روز فاصله بوده و مشکلی هم نداشتم خوب حالا شما خوب باور نداری تشریف ببرید نامه تمکن را به تاریخ 15ژانویه بگیرید.موفق باشید

تشکر کنندگان: mr.amir ، free_free ، farzad.s
(2011-01-14 ساعت 18:14)rayan.s نوشته:  
(2011-01-14 ساعت 17:25)mr.amir نوشته:  سوال من چه ربطی به بقیه داشت

هم تو پیام خصوصی که داده بودید خدمتتان عرض کردم هم تو چند ارسال قبلی نوشتم که بین تاریخ نامه تمکن من و مصاحبه ام 1ماه و 8 روز فاصله بوده و مشکلی هم نداشتم خوب حالا شما خوب باور نداری تشریف ببرید نامه تمکن را به تاریخ 15ژانویه بگیرید.موفق باشید

خیلی ممنون دوست عزیز Wink خیالم راحت شد Shy

تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free
یک سوال دارم از دوستانی که مصاحبه انجام دادن

روز مصاحبه چند سوال از ما میپرسن ؟ درباره چیست ؟

آیا باید فرمی را پرکنیم و با خود ببریم فرم 2 صفحه ای ؟
تشکر کنندگان:
سلام
مصاحبه من ابوظبي بود .. هيچ فرمي نياز نيست كه ببريد فقط فرم هايي كه قبلا براي كي سي سي فرستاده بودين را بايد امضا كنيد و قسم بخوريد.. تعداد سئوالات هم متغيره بستگي به افسر و مصاحبه شونده داره ولي در كل سخت نيست.. اصلا سخت نگيريد ريلكس باشيد.در مورد اعتبار نامه تمكن هم من از يكي از دوستان شنيده بودم 2 ماه است
شاد و پيروز باشيد
(2011-01-14 ساعت 23:41)mr.amir نوشته:  یک سوال دارم از دوستانی که مصاحبه انجام دادن

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: Linspire ، mr.amir ، armido ، clear ، maaref ، free_free ، mehran626
(2011-01-15 ساعت 01:16)mahmood_eng نوشته:  سلام
مصاحبه من ابوظبي بود .. هيچ فرمي نياز نيست كه ببريد فقط فرم هايي كه قبلا براي كي سي سي فرستاده بودين را بايد امضا كنيد و قسم بخوريد.. تعداد سئوالات هم متغيره بستگي به افسر و مصاحبه شونده داره ولي در كل سخت نيست.. اصلا سخت نگيريد ريلكس باشيد.در مورد اعتبار نامه تمكن هم من از يكي از دوستان شنيده بودم 2 ماه است
شاد و پيروز باشيد
(2011-01-14 ساعت 23:41)mr.amir نوشته:  یک سوال دارم از دوستانی که مصاحبه انجام دادن

دوست عزیز هیچ چیز ثابتی وجود نداره که مثلاً بگی 2 یا 5 تا سیوال میپرسند.
بسته به آفیسر میتونه تعداد سیوالها متفاوت باشه.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: mahmood_eng ، armido ، maaref ، free_free
سلام دوستان.

لطف می کنید ایمیل سفارت تو آنکارا رو برام بذارید؟
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان