موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
توی اون فرم 9 سوالی معروف میگند میخوای بری زندگی کنی یا باسه خودت دلی دلی کنی.
ما مینویسیم زندگی.اما برای چند بار اول توریستی میریم و میایم .این مشکلی نمیاره؟
دوم اینکه باز تو همون سوال ها نوشته مقصدتون کجاست.....اگر بنا به دلایلی بعد ها تغییر کنه چی؟؟
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-17 ساعت 17:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-17 ساعت 17:41 توسط rayan.s.)
(2011-01-17 ساعت 17:25)mitr.p نوشته: توی اون فرم 9 سوالی معروف میگند میخوای بری زندگی کنی یا باسه خودت دلی دلی کنی.
دوم اینکه باز تو همون سوال ها نوشته مقصدتون کجاست.....اگر بنا به دلایلی بعد ها تغییر کنه چی؟؟
قابل توجه دوستان؛ نوع ویزایی که ما میگیریم اقامتی هست نه توریستی.پس اگرچه برخی از ذوستان 6 ماه 6ماه میرند و میان ولی این تخلفه و هر زمانی که آفیسر مهاجرت متوجه بشه با این موضوع برخورد میکنه و با وجود اینکه قبلا" نوشتم بازم جهت اطلاع دوستان مجدد خدمتتان عرض میکنم: اگر بیش از 1سال از خاک آمریکا بدون پاس سفید دور باشید آفیسر مهاجرت موقع ورود امکان داره اقامتتان را باطل کنه در این صورت اگر شما اعتراض نکنید ویزای 6ماه توریستی براتون صادر میشه و اگر اعتراض کنید تا زمان دادگاه وارد آمریکا میشید و در دادگاه باید ثابت کنید به آمریکا وابستگی دارید مثل داشتن خونه....ولی اگر زیر 1سال و بیش از 6ماه خارج باشید ممکنه موقع ورود آفیسر بهتون گیر بده و بهتون برگه تذکر بده و برای بار دوم روند قبلی (ابطال اقامت) حادث بشه.
منظور از بعدها محل اقامتتان تغییر کنه زمان اولین ورود باشه تو تایپیک اولین سفر همین امروز جواب دادم و اگر منظورتان بعدهاست که اهمیتی نداره.موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ببخشید نمیدونستم سوالم رو کجا مطرح کنم:
من یه گربه دارم و میخوام با خودم ببرم آمریکا.کسی میدونه که تو تهران کجا میشه یک شناسنامه بین المللی معتبر برای گربه تهیه کرد؟کسی تجربه ای داره؟
بازم ببخشید
[font=Trebuchet MS]شماره کیس:****ANK2009
تاریخ مصاحبه:17 آبان
تاریخ کلیرنس:21 دی
تاریخ عزیمت:24 آوریل
عزیمت به:Saint Louis,Missouri
[/font]
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-17 ساعت 23:12)bbboys1981 نوشته: دوستان ببخشید نمیدونستم سوالم رو کجا مطرح کنم:
من یه گربه دارم و میخوام با خودم ببرم آمریکا.کسی میدونه که تو تهران کجا میشه یک شناسنامه بین المللی معتبر برای گربه تهیه کرد؟کسی تجربه ای داره؟
بازم ببخشید
تو خیابان آزادی سر سه راهی که دانشکده کشاورزی قرار داره وقتی رو به شمال بایستی،سمت راستت دانشکده دامپزشکیه و سمت چپت مطب دامپزشکی قرار داره که میتونی شناسنامه بین المللی را ازشون بگیری ولی یادت باشه ورودش به آمریکا را ببینی بخاطر بیماری و ... ممنوع نباشه و ممکنه تو قرنطینه طولانی مدت نگهش دارند.موفق باشی
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
مطمئن هستم که سوالم تکراریه! من همین امروز نامه مصاحبه ام رو گرفتم و نامه اول رو هم نگرفته بودم! می شه به من بگین
1- چه مدارکی باید آماده کنم؟ این تاپیک خیلی پست داره نمی تونم پیدا کنم!
2- آیا اسپانسر باید فرم خاصی رو پر کنه؟ من از تو سایت چیزی پیدا نکردم.
لطفا کمکم کنید، من 1 فوریه وقت مصاحبه ام هست.... فقط به من بگین کجا این مطالب رو بخونم؟؟؟؟
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-18 ساعت 10:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-18 ساعت 11:34 توسط rayan.s.)
(2011-01-18 ساعت 10:31)mitr.p نوشته: (2011-01-17 ساعت 17:39)rayan.s نوشته: (2011-01-17 ساعت 17:25)mitr.p نوشته: توی اون فرم 9 سوالی معروف میگند میخوای بری زندگی کنی یا باسه خودت دلی دلی کنی.
قابل توجه دوستان؛ نوع ویزایی که ما میگیریم اقامتی هست نه توریستی.پس اگرچه برخی از ذوستان 6 ماه 6ماه میرند و میان ولی این تخلفه و هر زمانی که آفیسر مهاجرت متوجه بشه با این موضوع برخورد میکنه و با وجود اینکه قبلا" نوشتم بازم جهت اطلاع دوستان مجدد خدمتتان عرض میکنم: اگر بیش از 1سال از خاک آمریکا بدون پاس سفید دور باشید آفیسر مهاجرت موقع ورود امکان داره اقامتتان را باطل کنه در این صورت اگر شما اعتراض نکنید ویزای 6ماه توریستی براتون صادر میشه و اگر اعتراض کنید تا زمان دادگاه وارد آمریکا میشید و در دادگاه باید ثابت کنید به آمریکا وابستگی دارید مثل داشتن خونه....ولی اگر زیر 1سال و بیش از 6ماه خارج باشید ممکنه موقع ورود آفیسر بهتون گیر بده و بهتون برگه تذکر بده و برای بار دوم روند قبلی (ابطال اقامت) حادث بشه.
منظور از بعدها محل اقامتتان تغییر کنه زمان اولین ورود باشه تو تایپیک اولین سفر همین امروز جواب دادم و اگر منظورتان بعدهاست که اهمیتی نداره.موفق باشید
من و همسرم نامزد هستیم و قرار بود ک اواخر تیر ماه بریم خونه خودمون.
از اونجایی ک شوهرم در تهران کار وخونه داره و در اینجا کارش گرفته نمیتونیم یک دفعه همه زندگیمون رو تعطیل کنیم و بریم امریکا.....
ما اواخر اسفند مصاحبه داریم. قرار گذاشتیم هر وقت ویزامون اومد( چون احتمالا در وسط سال میافته و تعطیلی هم نداریم ک همسرم از کارش بزنه ) یک سفره 10 تا 20 روزه بریم برای اینکه ویزامون باطل نشه.
و توی این مدت شهر های مختلف رو مورد بررسی قرار بدیم .هم برای کار و هم زندگی...
قرار شد ک وقتی برگشتیم بریم سرخونه خودمون.و 1 الی 2 سال دیگه بریم امریکا
واقعا بد وضعیتی گیر کردیم.یعنی اگر کمتر از 6 ماه اونجا باشیم ویزامون باطل میشه؟؟
چون در جایی خوندم برای اقامت باید در مدت 5 سال 3 سال رو پر کرده باشی...البته با همون قانون ک بیشتر از 6 ماه از امریکا خارج نشی
کسی میتونه راهنماییمون کنه ک چی کار کنیم؟؟
شما باید برای پاس سفید اقدام کنید و شرایط اخذ و ... را در تایپیک : مراحل اقدام جهت اخذ پاس سفید پیگیری کنید.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1938
پ.ن: من نگفتم کمتر از 6 ماه باشید ویزای اقامتتون باطل میشه.لطفا" متن را با دقت بخوانید.ضمنا" 3سال نیست و 2.5 ساله.موفق باشید
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-18 ساعت 02:31)arezoo_zarrabi نوشته: (2011-01-18 ساعت 01:57)gadfly نوشته: [/size][/font] (2011-01-18 ساعت 01:39)arezoo_zarrabi نوشته: سلام،
مطمئن هستم که سوالم تکراریه! من همین امروز نامه مصاحبه ام رو گرفتم و نامه اول رو هم نگرفته بودم! می شه به من بگین
1- چه مدارکی باید آماده کنم؟ این تاپیک خیلی پست داره نمی تونم پیدا کنم!
2- آیا اسپانسر باید فرم خاصی رو پر کنه؟ من از تو سایت چیزی پیدا نکردم.
لطفا کمکم کنید، من 1 فوریه وقت مصاحبه ام هست.... فقط به من بگین کجا این مطالب رو بخونم؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
پیشنهاد بنده اینست که حداقل 5 تا 6 ساعت وقت بگذارید و تاپیکهای برندگان 2011 که مربوط به واکسیناسیون ، اسپانسرآماده شدن برای مسافرت به ابوظبی یا آنکار می باشد را بخوانید تا کلی اطلاعات ارزشمند به دست بیاورید . ارسالهای صفحه زیر نیز می تواند کمک کننده باشد .
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2595&page=137
ما فردا صبح در کپنهاگ مصاحبه داریم و در نامه سفارت هیچ توضیحی برای مدارک مورد نیاز داده نشده است ! اگر راهنمایی های دوستان خوب مهاجرسرایی نبود بنده نه از واکسیناسیون خبری داشتم و نه از اسپانسر و مدارک مالی
[font=Tahoma]پس توصیه می کنم قدر سایت ارزشمند مهاجرسرا و راهنمایی های بی دریغ دوستان را بدانید[/font]
امیدوارم موفق باشید..... من هم از تاپیک ها خیلی استفاده کردم، ولی الان کارام یه جورایی تو هم گره خوردن و واقعا وقت ندارم!!!!
بهتون تبریک میگم. برای پیگیری سریع برید به تایپیک زیر و ارسال اول که توسط میلاد عزیز نوشته شده را بخوانید. تمام مدارکی که باید بفرستید آنکارا یا ابوظبی چه مدارکی میخواد و فرمهای اسپانسر همه به خوبی توضیح داده شده.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من به سفارت mail زدم میگه مدارکت دست kcc یه.مگه کسی کارنت می شه مدارکش نمی ره سفارت؟
kcc تاریخ مصاحبه رو می ده یا سفارت؟ هر کدوم بدن درسته؟
کیس نامبر2011AS00015XXX
نامه اول: اواخرخرداد
ارسال فرمها:17 مهر
کارنت :فوریه 2011
نامه دوم: -----
سفارت : ابوظبی
مصاحبه : march 13
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من شس41000 هستم کسی میدونه نوبت ما کی میشه و چقدر هزینه در ابوظبی داریم؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-18 ساعت 13:24)sanam2011 نوشته: با سلام من شس41000 هستم کسی میدونه نوبت ما کی میشه و چقدر هزینه در ابوظبی داریم؟
سلام. شما به احتمال زیاد توی آگوست یا سپتامبر کارنت می شید. اگه یه نفر هستید شما باید حدود 1000دلارو برای مصاحبه و پزشک کنار بذارید + هزینه سفرتون
دوست عزیز تاپیک سفرنامه بچه ها رو توی ابوظبی بخونید اطلاعات خوبی می گیرید: http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2601
اگه لطف کنید و اطلاعات خودتون رو مطابق جدول لینک زیر به صورت پیام خصوصی به free-free بفرستید اسم شما به جدول اضافه می شه و شما می تونید شرایط خودتون رو با دیگر دوستان مقایسه کنید:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3283
موفق باشید
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-18 ساعت 13:11)maryam sadafi نوشته: سلام دوستان
من به سفارت mail زدم میگه مدارکت دست kcc یه.مگه کسی کارنت می شه مدارکش نمی ره سفارت؟
kcc تاریخ مصاحبه رو می ده یا سفارت؟ هر کدوم بدن درسته؟
چرا میره، ولی امـــّـــــــا داره
اماش هم اینه که یه چند روزی طول می کشه واسه این که مدارک به سفارت برسه.
اگه واسه دونستن تاریخ مصاحبه هست بزار سایت آپدیت بشه تا تاریخ مصاحبت مشخص بشه.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی ممنون
یه سوال دیگه تو ابوظبی سفارت چه روزایی تعطیله؟ nmc چی؟اول هفته از کی شروع میشه
کیس نامبر2011AS00015XXX
نامه اول: اواخرخرداد
ارسال فرمها:17 مهر