کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
بچه ها این چرت وپرتایی که دیشب می گن تلویزیون ایران گفته درباره لاتاری راست؟می گه لاتاری دروغ
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو
تشکر کنندگان:
ساعت چند و چه كانالي؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-09 ساعت 09:26)vafa628 نوشته:  سلام
اول از همه متشکرم به خاطر این همه اطلاعات که باعث آرامش ذهن ما شده و راحتتر می تونیم کارها رو ادامه بدیم. بعد اگر توی فرمهای ارسالی مشکل اسپل باشه مثلا محل تولد را یک طور دیگه از ترجمه مدارک بنویسیم می شه کاری کرد و بعدا براشون توضیح داد چون من همزمان فرمها رو فرستادم و مدارکم رو ترجمه کردم حالا می بینم اسپل بعضی کلمات با اون چیزی که من فرستادم فرق می کنه.
بعد کیس نامبر من 000097XX حدودا کی کارنت می شم. قبل از اون باید کار خاصی انجام بدم یا نه؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.

اشکالات رو در تاپیک مربوط به اشکال در فرم های ارسالی پیگیری کن. اما نقدا اینو داشته باشید که شما با ایمیل با کی سی سی مکاتبه کنید، توضیح بدید و هنگام مصاحبه تمامی مکاتبات و ایمیل ها را همراه ببرید

(2010-06-09 ساعت 12:10)nasr نوشته:  بچه ها این چرت وپرتایی که دیشب می گن تلویزیون ایران گفته درباره لاتاری راست؟می گه لاتاری دروغ

دوستی به من میگفت "الان می فهمم چرا اینقدر آرامش دارید!" هنگامی که براش توضیح دادم که من سالهاست تلویزیون ر.س.ا.ن.ه_م.ل.ی رو نگاه نمی کنم.
تشکر کنندگان:
(2010-06-09 ساعت 08:42)pond56 نوشته:  سلام:
من فرم ها رو با عجله بدون پرسيدن از كسي با پست سفارشي فرستادم كه احتمالا بعد از 3 هفته برسه(يا شايدم نرسه)خيلي نگرانم.آيا دير رسيدن فرمها شانس كارنت شدن رو پايين مياره؟كيس نامبر من ***38 است.
يه سوال ديگه:اگه به هردليلي فرمها نرسه آيا شانس اينكه بتونم دوباره فرمها رو بفرستم وجود داره؟
دوست عزيز بهتر بود با DHL مي فرستادي تا بتوني از طريق وب سايتش پي گيري كني به هر حال نگران نباش بعدا اي ميل بزن ببين رسيده و اگر بعد از 5 هفته نرسيده بود اونوقت يه كاري بكن
ضمنا با توجه به كيس نامبر شما براي كارنت شدن دير نمي شه
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: pond56 ، User ، AMIN3Y
(2010-06-09 ساعت 12:40)sarfarash نوشته:  
اول از همه متشکرم به خاطر این همه اطلاعات که باعث آرامش ذهن ما شده و راحتتر می تونیم کارها رو ادامه بدیم. بعد اگر توی فرمهای ارسالی مشکل اسپل باشه مثلا محل تولد را یک طور دیگه از ترجمه مدارک بنویسیم می شه کاری کرد و بعدا براشون توضیح داد چون من همزمان فرمها رو فرستادم و مدارکم رو ترجمه کردم حالا می بینم اسپل بعضی کلمات با اون چیزی که من فرستادم فرق می کنه.
بعد کیس نامبر من 000097XX حدودا کی کارنت می شم. قبل از اون باید کار خاصی انجام بدم یا نه؟

اشکالات رو در تاپیک مربوط به اشکال در فرم های ارسالی پیگیری کن. اما نقدا اینو داشته باشید که شما با ایمیل با کی سی سی مکاتبه کنید، توضیح بدید و هنگام مصاحبه تمامی مکاتبات و ایمیل ها را همراه ببرید

(2010-06-09 ساعت 12:10)nasr نوشته:  بچه ها این چرت وپرتایی که دیشب می گن تلویزیون ایران گفته درباره لاتاری راست؟می گه لاتاری دروغ

دوستی به من میگفت "الان می فهمم چرا اینقدر آرامش دارید!" هنگامی که براش توضیح دادم که من سالهاست تلویزیون ر.س.ا.ن.ه_م.ل.ی رو نگاه نمی کنم.
منم نگاه نمیکنم گفتم که شنیدم ولی برام جای تعجب داره چرا اینقدر دروغ می گن بهشون چی میرسه
پس اینایی که از طریق لاتاری رفتن امریکا حتما امریکا نرفتن دیگه !
تشکر کنندگان: User ، AMIN3Y
(2010-06-09 ساعت 13:23)nasr نوشته:  پس اینایی که از طریق لاتاری رفتن امریکا حتما امریکا نرفتن دیگه !
شاید هم توطئه سیا و ایادی استکبار و دشمن هستش که دارند دانشمندان جوان (با متوسط سن 16 سال) رو می دزدند؟!
کار، کار انگلیسیاست!

راستی مدیر جان اگر پست 30آسی شده دستور و اقدام لازم در جهت معدوم نمودن آن!
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، nasr ، AMIN3Y
(2010-06-09 ساعت 13:23)nasr نوشته:  
(2010-06-09 ساعت 12:40)sarfarash نوشته:  

منم نگاه نمیکنم گفتم که شنیدم ولی برام جای تعجب داره چرا اینقدر دروغ می گن بهشون چی میرسه
پس اینایی که از طریق لاتاری رفتن امریکا حتما امریکا نرفتن دیگه !

سلام
من اون برنامه رو کامل دیدم .فقط یه کلمه گفت لاتاری گرین کارت.منظور برنامه ایمیل های برنده شدن پول و بردن در لاتاری و کلاهبرداری های اینترنتی و ایجور چیزا بود .
اصلا به لاتاری گرین کارت مربوط نبود . با خیال راحت فرماتون رو پر کنین Big Grin
موفق باشین
تشکر کنندگان: nasr
دقيقا درسته من رفتم تو آرشيو شبكه 2 نگاه كردم . منظور برنامه ایمیل های برنده شدن پول و بردن در لاتاری و کلاهبرداری های اینترنتی و ایجور چیزا بود .
بعدش كدوم حرفشون راست بوده آخه
تشکر کنندگان: nasr ، hamed_gh ، User ، AMIN3Y
سلام
عکسهای من یعنی 2 قطعه عکسی که میخوام بفرستم وقتی پشت نویسی کردم تو نور از طرف جلو عکس مشخصه که پشتش نوشته شده یعنی یه کم برآمدگی نوشته ها مشخصه میخواستم بدونم آیا ایرادی داره و دوباره عکسهارو چاپ کنم ؟؟؟؟؟و در ضمن عکسهامون کاغذش براقه آیا موردی داره؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
یک نکته ای درباره فرستادن 2تا عکس .تو راهنمایی که پارسال تو پاکت ما 2010 ای ها بودش میگفت 1عدد عکس بفرستین و منم مثل دوستان 2تا عکس فرستادم .روز مصاحبه دیدم که 2تا عکسی که فرستادم را رو هم دیگه گذاشتن و به فرم منگنه شده. یعنی همون یه عکس لازم بودش .گفتم که تو دلم نمونه Big Grin
راستی من عکس هام پشت نویسی نداشت و مشکلی نبود
اما فرستادن 2عکس و پشت نویسی حاشیه اطمینان بیشتری داره
در ضمن من فرم هامو با دست پر کردم چون اصلا حوصله دردسر های تایپ کردنشو نداشتم !
(اینا تجربه شخصی من بود)
موفق باشین
تشکر کنندگان: User ، b!ta ، اليزا ، honareirani ، Donkey chance ، AMIN3Y
(2010-06-10 ساعت 02:17)golesang نوشته:  سلام
عکسهای من یعنی 2 قطعه عکسی که میخوام بفرستم وقتی پشت نویسی کردم تو نور از طرف جلو عکس مشخصه که پشتش نوشته شده یعنی یه کم برآمدگی نوشته ها مشخصه میخواستم بدونم آیا ایرادی داره و دوباره عکسهارو چاپ کنم ؟؟؟؟؟و در ضمن عکسهامون کاغذش براقه آیا موردی داره؟؟؟؟؟

نخیر.
هیچ ایرادی ندارد.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Donkey chance
آخرین بند بولتن این ماه 2010 اطلاعات مفیدی از DV-2011 منتشر کرده(G. DIVERSITY VISA LOTTERY 2011 (DV-2011) RESULTS)
اینم لینکش http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5019.html
واقعا خوش شانسید چون امسال 12.1 میلیون نفر ثبت نام کرده بودند!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: User ، Donkey chance ، AMIN3Y
این 12.1چه ربطی به خوش شانسی داره یعنی تعداد شرکت کننده ها کمتر شده بوده
تشکر کنندگان:
100,600 نفر از بین 12.1 میلیون نفر برنده شدند که شما هم جزوشون هستید این شانسه دیگه احتمالشو حساب کنید!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
با افراد خانواده 5/16 ميليون و برنده ها هم دقيقا 100615 نفر. يعني از هر 1000 شركت كننده 6 نفر برنده شدند.

كاش K.C.C اطلاعات شركت كنندگان رو به صورت Break Down كشورها و قاره ها مي داد. اون جوري خيلي نتايج مي شد گرفت.

(2010-06-11 ساعت 00:50)yas نوشته:  آخرین بند بولتن این ماه 2010 اطلاعات مفیدی از DV-2011 منتشر کرده(G. DIVERSITY VISA LOTTERY 2011 (DV-2011) RESULTS)
اینم لینکش http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5019.html
واقعا خوش شانسید چون امسال 12.1 میلیون نفر ثبت نام کرده بودند!
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان