کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
ی سوال تخصصی!!!!!!!!!!!برای اصلاحیه فقط قسمتهایی که لازم به اصلاح هست باید فرستاد یا باید فرمها از اول پر شن؟من قسمتهایی که اصلاح کردم رو فرستادم اونا هم جواب دادن که اینا به پروندتون اضافه میشه.پس دیگه مشکلی نیست؟

تشکر کنندگان:
(2011-02-16 ساعت 09:56)tamanna نوشته:  ی سوال تخصصی!!!!!!!!!!!برای اصلاحیه فقط قسمتهایی که لازم به اصلاح هست باید فرستاد یا باید فرمها از اول پر شن؟من قسمتهایی که اصلاح کردم رو فرستادم اونا هم جواب دادن که اینا به پروندتون اضافه میشه.پس دیگه مشکلی نیست؟

نه دوست عزیز . شما کارتون درست بوده و پروندتون هم تکمیل هستش.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: tamanna ، clear ، armido
سلام
دوستان واسه مدارك سفارت ابوظبي براي مصاحبه
عدم سو پيشينه هم لازمه؟
کیس نامبر2011AS00015XXX
نامه اول: اواخرخرداد
ارسال فرمها:17 مهر
کارنت :فوریه 2011
نامه دوم: -----
سفارت : ابوظبی
مصاحبه : march 13
تشکر کنندگان:
(2011-02-18 ساعت 01:46)maryam sadafi نوشته:  سلام
دوستان واسه مدارك سفارت ابوظبي براي مصاحبه
عدم سو پيشينه هم لازمه؟

سلام
نه احتیاجی نیست توی سایت خودشون نوشته.

A police clearance certificate from the countries in which the visa applicant lived for more than one year after the age of 16. Please note this is not needed for the UAE or Iran;

اینم آدرسش
http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html

ولی اگر در کشور دیگه ای غیر از ایران بیشتر از 1 سال زندگی کرده اید حتما از سفارت اون کشور بگیرید .
تشکر کنندگان: maryam sadafi ، armido
(2011-02-16 ساعت 01:41)ARASH@MH نوشته:  با سلام
من به هیلتون می روم و لپ تاپ هم نمی برم احتمالا کامپیوتر برای مواقع ضروری دارند؟ کلا"در مورد هیلتون دوستانی که رفتند اگر توصیه ای دارند بفرمایند .
دوست عزیز ، سلام
ما هم هیلتون بودیم ولی در ارسالهای هستی بانوی عزیز پستی هست که با جزییات کامل راجع به هیلتون نوشته . اگه تا حالا نخوندین پیشنهاد می کنم حتما بخونید . ضمنا من اونجا کامپیوتری ندیدم هر چند که لپ تاپ برده بودم و موردش پیش نیومد ولی همونطور که میدونید اینترنت اونجا مجانی نیست و بد نیست لپ تاپتون رو همراه خودتون ببرید. راستی بطری آبی که هر روز رو یخچال براتون می ذارن(نه داخلش ) با خیال راحت بنوشید که مجانیه و هر روز هم جایگزین میشه . مواد غذایی و نوشیدنیهای داخل درب یخچال رو هم اگر قصد استفاده ندارین خیلی جابجا نکنید که قفل می شه و می مونه رو دستتون (مجبورین استفاده کنین ) . خلاصه هتل خوبی میرین . لذتش رو ببرین و امیدوارم دست پر برگردین . موفق باشید .
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند. Rolleyes
تشکر کنندگان: rayan.s ، mml ، javidk ، hasti_banoo ، ARASH@MH
مرسي.ممنونمBig Grin
کیس نامبر2011AS00015XXX
نامه اول: اواخرخرداد
ارسال فرمها:17 مهر
کارنت :فوریه 2011
نامه دوم: -----
سفارت : ابوظبی
مصاحبه : march 13
تشکر کنندگان:

سلام دوستان

من ابو ظبی باید مصاحبه بدم و الان بیش از ۳ سال هست که امارت زندگی‌ می‌کنم آیا باید گواهی پلیس اینجا را هم بگیرم؟ یا نه؟؟؟؟

شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: SH1A2R3
با سلام
بعلت درگيري كاري و تهيه و تدارك براي خريد بليط و فروش بعضي لوازم و غيره - خيلي وقت است كه به سايت سر نزده بودم و از اين بابت عذرخواهي مي كنم.
سئوالي داشتم.
مدت اعتبار پاسپورت ما تا مرداد سال 90 مي باشد . و اعتبار ويزاي آمريكا تا خرداد 90 . ما ارديبهشت عازم هستيم.
سئوال اين است كه ما آيا لازم است پاسپورت را تمديد كنيم و بعد برويم ؟
ترس دارم كه در اين پروسه تمديد اعتبار پاسپورتم ، ويزا آمريكا مخدوش شود. گم شود و يا سهل انگاري شود.
آيا در خود آمريكا اين امكان هست كه پاسپورت را تمديد كنيم تا هر وقت خواستيم برگرديم مشكلي پيش نيايد ؟؟؟؟
آيا تضميني هست كه همين جا پاسپورتي را كه ويزا ارزشمند آمريكا داخلش هست را بدهي براي تمديد و اتفاقي نيافتد؟؟؟
آيا اصلا بايد اين سئوال را همينجا مطرح مي كردم يا جاي ديگر ؟ Big Grin
آيا كسي هست به من كمك كند ؟؟؟ ((:
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز.
یه سوال در مورد application form که باید پر کنیم و برای سفارت بفرستیم:
آخر فرم اسم و آدرس و شماره تلفن تو آمریکا رو خواسته. باید همون آدرسی که توی فرم 230 ذکر کردیم رو بنویسیم؟ در این صورت co name رو اسم خودمونو بزنیم دیگه؟
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان:
(2011-02-19 ساعت 15:35)TAHSINO نوشته:  با سلام
بعلت درگيري كاري و تهيه و تدارك براي خريد بليط و فروش بعضي لوازم و غيره - خيلي وقت است كه به سايت سر نزده بودم و از اين بابت عذرخواهي مي كنم.
سئوالي داشتم.
مدت اعتبار پاسپورت ما تا مرداد سال 90 مي باشد . و اعتبار ويزاي آمريكا تا خرداد 90 . ما ارديبهشت عازم هستيم.
سئوال اين است كه ما آيا لازم است پاسپورت را تمديد كنيم و بعد برويم ؟
ترس دارم كه در اين پروسه تمديد اعتبار پاسپورتم ، ويزا آمريكا مخدوش شود. گم شود و يا سهل انگاري شود.
آيا در خود آمريكا اين امكان هست كه پاسپورت را تمديد كنيم تا هر وقت خواستيم برگرديم مشكلي پيش نيايد ؟؟؟؟
آيا تضميني هست كه همين جا پاسپورتي را كه ويزا ارزشمند آمريكا داخلش هست را بدهي براي تمديد و اتفاقي نيافتد؟؟؟
آيا اصلا بايد اين سئوال را همينجا مطرح مي كردم يا جاي ديگر ؟ Big Grin
آيا كسي هست به من كمك كند ؟؟؟ ((:

بخشي از سوالتون رو من جواب ميدم:
براي تعويض پاسپورت، به هنگام مراجعه پاسپورت قبلي را مي گيرند و 7 صفحه اول (كه مربوط به مشخصات و همراهان مي باشد) رو سوراخ مي كنند و همون موقع پس مي دهند و پاس جديد بعد از چند روز توسط پست برايتان ارسال مي شود.

موفق باشيد
تشکر کنندگان: TAHSINO ، rayan.s ، frozen mind
من تو فرم اولی آدرسی در آمریکارو N/A گذاشتم اما ی فامیل دور اونجا داریم که تازه ازش اجازه گرفتم و توی مصاحبه میخوام آدرسشو بدم .ازم ایراد نگیرن چرا از اول نگفتی ؟
تشکر کنندگان:
(2011-02-20 ساعت 09:42)zohre61 نوشته:  من تو فرم اولی آدرسی در آمریکارو N/A گذاشتم اما ی فامیل دور اونجا داریم که تازه ازش اجازه گرفتم و توی مصاحبه میخوام آدرسشو بدم .ازم ایراد نگیرن چرا از اول نگفتی ؟
دوست عزیز؛نگران نباش این مورد اصلا" مهم نیست. موفق باشید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: frozen mind ، armido ، zohre61 ، User
(2011-02-19 ساعت 15:12)Ehsan2011 نوشته:  سلام دوستان
من ابو ظبی باید مصاحبه بدم و الان بیش از ۳ سال هست که امارت زندگی‌ می‌کنم آیا باید گواهی پلیس اینجا را هم بگیرم؟ یا نه؟؟؟؟

بله لازم است.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: armido ، javidk ، rayan.s ، Sooshians ، free_free ، DLT
دوستان سلام.
با توجه به آماده شدن ویزام من هفته آینده باید برم ترکیه.
حالا دو سئوال تخصصی...

1- اگر من با پرواز ترکیش در روز پنج شنبه برم و برای یک شنبه بلیط برگشت بگیرم به نظر صاحبنظران جمع که تجربه لازم رو دارن این چهار روز کافی هست و UPS ویزا رو در روز شنبه میرسونه به دستم یا نه؟
پنج شنبه پاسپورت رو تحویل سفارت بدم و جمعه یا شنبه UPS پاسپورتها رو بیاره.
به نظرتون کافی هست یا نه؟ ممنون میشم که جواب بدید.

2- بین هتل سگمن و اوزیلهان موندم؟!! به نظرتون کدومش بهتره؟ و آیا آپشن بهتری تو همین رنج قیمتها سراغ دارید یا نه؟
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: rokmita ، User ، free_free ، maaref ، alisarshar ، mml ، DLT
(2011-02-21 ساعت 03:08)javidk نوشته:  بین هتل سگمن و اوزیلهان موندم؟!! به نظرتون کدومش بهتره؟ و آیا آپشن بهتری تو همین رنج قیمتها سراغ دارید یا نه؟
سلام و تبریک مجدد
چون ما هم درگیر همین موضوعات هستیم. با کنکاشی که من تو تاپیک سفر به ترکیه کردم بسیاری از دوستان هتل ارگن رو پیشنهاد دادن که هم ارزونتر هست و هم اینکه صراحتا چند تا از دوستان نوشتن بهتر از اوزیلهانه .
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند. Rolleyes
تشکر کنندگان: javidk ، free_free ، maaref ، DLT

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان