موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
1- برای حساب برای برنده اصلی کافیه اما مقدارش باید برای دو نفر کافی باشه. توصیه دوستان و اساتید هم حدود 30- 40 تومنه فکر کنم. اگر شما اخیرا تاپیک را مطالعه کرید حتما حضور ذهنتون بیشتر از منه.
2- نه خیر پاسپورت جدید کفایت می کنه. اما اگر من جای شما بودم باخودم میبردمش. ضرر که نداره. اگر فرم 9سوالی گرفتین (که ان شاءالله نمی گیرید) اونجا باید سفرهاتون رو وارد کنید وگرنه لازم نیست.
[/quote]
یاشار عزیز خیلی ممنونم از پاسخت ، این فرم سوال چیه دیگه البته دیدمش ولی بهتر نیست که پرش کنم وقتی میرم؟ یا همونج اباید پر بشه.
بازم ممنون از راهنمأیی شما
شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من اين سايت و برو بكسش را دوست مي دارم.
بچه ها آيا مهر وزارت امور خارجه براي ترجمه مدارك لازمه؟اصلا اين مهر به چه كار آيد؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
نگران نباشین
این موضوع رو به کی سی سی گزارش دادین ؟
زمان مصاحبه متن ایمیل ها و جواب ها از کی سی سی رو همراه داشته باشین
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
2011-02-09 ساعت 20:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-09 ساعت 20:15 توسط یاشار و ماری.)
(2011-02-09 ساعت 11:21)zohre61 نوشته: ببخشيد؟ اونهايي كه اسيانسر ندارن كدوم بانك حساب باز كنن ؟ مراحل اينكار چجوريه ؟ ممنون
تا جایی که من میدونم هر بانک خصوصی و دولتی میشه حساب باز کرد و حتی لازم نیست که پولتون مدت زمان زیادی اونجا باشه. اگر من جای شما بودم بانکی حساب باز میکردم که راحتتر و به زبان انگلیسی، نامه موجودی بدهند. فکر میکنم دوستان نوشته بودند که بانک سامان شعبه مرکزیش، در صورت درخواست نامه انگلیسی میده.البته لازم نیست که حسابتون در شعبه مرکزی باشه. اگر تاپیک ها رو مطالعه بفرمایید خیلی بیشتر دستگیرتون میشه. من در حال حاضر کمی سرم شلوغه و نمی تونم سایت رو بگردم و لینک بدم. امیدوارم توضیح مختصر من به دردتون بخوره.
(2011-02-09 ساعت 16:41)Ehsan2011 نوشته: سلام
1- برای حساب برای برنده اصلی کافیه اما مقدارش باید برای دو نفر کافی باشه. توصیه دوستان و اساتید هم حدود 30- 40 تومنه فکر کنم. اگر شما اخیرا تاپیک را مطالعه کرید حتما حضور ذهنتون بیشتر از منه.
2- نه خیر پاسپورت جدید کفایت می کنه. اما اگر من جای شما بودم باخودم میبردمش. ضرر که نداره. اگر فرم 9سوالی گرفتین (که ان شاءالله نمی گیرید) اونجا باید سفرهاتون رو وارد کنید وگرنه لازم نیست.
یاشار عزیز خیلی ممنونم از پاسخت ، این فرم سوال چیه دیگه البته دیدمش ولی بهتر نیست که پرش کنم وقتی میرم؟ یا همونج اباید پر بشه.
[/quote]
این فرم برای کسانی داده میشه که کلیرنس میخورند و رشته تحصیلیشون کمی حساسه. تمام اساتید توصیه میکنند که یک رزومه خوب و یک فرم پر شده جوابهای این فرم پیشمون باشه تا در صورت درخواست هر چه زودتر ارائه بدهیم. فرم نه سوالی سوالاتی در خصوص اسم و فامیل و رشته تحصیلی و محل کار و مسافرتهای خارجه هستش که هستی بانو زحمت کشیده اند و خیلی کامل و دقیق توضیح داده اند. می تونید برین توی پروفایل ایشون و توی ارسالهاشون سرچ کنید و پیداش کنید. ببخشید که نمی تونم خودم این کار رو بکنم. کمی درگیر کار هستیم و فرصت پیدا نمی کنیم.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-10 ساعت 11:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-10 ساعت 11:54 توسط clear.)
[quote='alisarshar' pid='96455' dateline='1297258290']
[quote='clear' pid='95576' dateline='1296723631']
[quote='alisarshar' pid='95547' dateline='1296709927']
بالاخره سفارت تاريخ مصاحبه رو عقب...
آقای سرشار عزیز همین ایمیل خودشونو بفرست و بعد یک پرینت از ش بگیر ... موفق باشید.
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-10 ساعت 12:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-10 ساعت 12:14 توسط shadow_1352.)
دوست عزیز
بانک پارسیان هم همون موقع نامه انگلیسی میده.
بانک ملی هم همون موقع که موجودی میده وقتی اون کاغذ رو ببری شعبه بین الملل اون بانک براتون مهر برجسته ای میزنه که قابل تائیده و فقط اون باید ترجمه بشه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه بخوره.
موفق باشید
(2011-02-09 ساعت 20:09)یاشار و ماری نوشته: (2011-02-09 ساعت 11:21)zohre61 نوشته: ببخشيد؟ اونهايي كه اسيانسر ندارن كدوم بانك حساب باز كنن ؟ مراحل اينكار چجوريه ؟ ممنون
تا جایی که من میدونم هر بانک خصوصی و دولتی میشه حساب باز کرد و حتی لازم نیست که پولتون مدت زمان زیادی اونجا باشه. اگر من جای شما بودم بانکی حساب باز میکردم که راحتتر و به زبان انگلیسی، نامه موجودی بدهند. فکر میکنم دوستان نوشته بودند که بانک سامان شعبه مرکزیش، در صورت درخواست نامه انگلیسی میده.البته لازم نیست که حسابتون در شعبه مرکزی باشه. اگر تاپیک ها رو مطالعه بفرمایید خیلی بیشتر دستگیرتون میشه. من در حال حاضر کمی سرم شلوغه و نمی تونم سایت رو بگردم و لینک بدم. امیدوارم توضیح مختصر من به دردتون بخوره.
(2011-02-09 ساعت 16:41)Ehsan2011 نوشته: سلام
این فرم برای کسانی داده میشه که کلیرنس میخورند و رشته تحصیلیشون کمی حساسه. تمام اساتید توصیه میکنند که یک رزومه خوب و یک فرم پر شده جوابهای این فرم پیشمون باشه تا در صورت درخواست هر چه زودتر ارائه بدهیم. فرم نه سوالی سوالاتی در خصوص اسم و فامیل و رشته تحصیلی و محل کار و مسافرتهای خارجه هستش که هستی بانو زحمت کشیده اند و خیلی کامل و دقیق توضیح داده اند. می تونید برین توی پروفایل ایشون و توی ارسالهاشون سرچ کنید و پیداش کنید. ببخشید که نمی تونم خودم این کار رو بکنم. کمی درگیر کار هستیم و فرصت پیدا نمی کنیم.
[/quote]
دوست عزیزم
یه سوال دارم از شما و از همه کسانیکه در فرمها اشتباه داشتند.
آیا شماها اشتباهتون رو با ایمیل اطلاع دادید؟
(2011-02-09 ساعت 14:17)final destination نوشته: بعد از ماجراي ترانه خيلي افسردم بابت اشتباه اسپل اسمم!بچه ها يه كم به من دلداري بديد.
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی که لاتاری برنده شده داریم که قبلا آمریکا بصورت توریستی رفته باشه و آیا این رفتن کمکی به clearance ایشون کرده. مرسی
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
منم سوالی مثل کیوان رو دارم
من اگه تا قبل از کارنت شدن شمارم یک ویزای f4 بخوره تو پاسم و یا حتی یه 20 روز هم برم آمریکا تاثیری تو روند کارم داره؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-11 ساعت 13:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-11 ساعت 14:50 توسط arshida.)
(2011-02-11 ساعت 13:06)shiva_h نوشته: منم سوالی مثل کیوان رو دارم
من اگه تا قبل از کارنت شدن شمارم یک ویزای f4 بخوره تو پاسم و یا حتی یه 20 روز هم برم آمریکا تاثیری تو روند کارم داره؟
سلام
یکی از دوستان من که برادرشون آمریکا زدرس می خونند. پدر دوستم دو سال پیش که می خواست برای چندمین بار بره آمریکا (البته این دفعه برای گرین کارت اقدام کرده بود)، باز هم کلیرنس خورد و جالبیش این بود که 6 ماه جوابش طول کشید. برای همین فکر می کنم خیلی کار کلیرنس حساب کتاب نداره.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من چند ماه پیش یک ویزای شینگن 3 ماه بدرخواست شرکت هانیول امریکا نمایندگی ایتالیا گرفتم و رفتم حالا میخواستم بدونم این مورد میتونه تاثیری در سریع ویزا گرفتنم بشه و حتی اف بی ای چک هم نشم مرسی