موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-11 ساعت 18:36)hamidt نوشته: سلام
من چند ماه پیش یک ویزای شینگن 3 ماه بدرخواست شرکت هانیول امریکا نمایندگی ایتالیا گرفتم و رفتم حالا میخواستم بدونم این مورد میتونه تاثیری در سریع ویزا گرفتنم بشه و حتی اف بی ای چک هم نشم مرسی
دوست عزیز؛ پروسه F.B.I چک پروسه نا مشخصیه! الان پدر دوست من دو سال پشت سرهم رفته بود آمریکا امسال که برای سرمایه گذاری 500.000 دلاری اقدام کرده بعد 6ماه جواب کلییرش نیومده!!!و میتونی وضعیت کلییر شدهها و نشدههای امسال را هم مقایسه کنی...موردی داشتیم که با وجود انجام خدمت سربازی یه ضرب ویزا گرفت!!!موفق باشی
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-10 ساعت 12:08)shadow_1352 نوشته: دوست عزیز
بانک پارسیان هم همون موقع نامه انگلیسی میده.
بانک ملی هم همون موقع که موجودی میده وقتی اون کاغذ رو ببری شعبه بین الملل اون بانک براتون مهر برجسته ای میزنه که قابل تائیده و فقط اون باید ترجمه بشه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه بخوره.
موفق باشید
(2011-02-09 ساعت 20:09)یاشار و ماری نوشته: (2011-02-09 ساعت 11:21)zohre61 نوشته: ببخشيد؟ اونهايي كه اسيانسر ندارن كدوم بانك حساب باز كنن ؟ مراحل اينكار چجوريه ؟ ممنون
تا جایی که من میدونم هر بانک خصوصی و دولتی میشه حساب باز کرد و حتی لازم نیست که پولتون مدت زمان زیادی اونجا باشه. اگر من جای شما بودم بانکی حساب باز میکردم که راحتتر و به زبان انگلیسی، نامه موجودی بدهند. فکر میکنم دوستان نوشته بودند که بانک سامان شعبه مرکزیش، در صورت درخواست نامه انگلیسی میده.البته لازم نیست که حسابتون در شعبه مرکزی باشه. اگر تاپیک ها رو مطالعه بفرمایید خیلی بیشتر دستگیرتون میشه. من در حال حاضر کمی سرم شلوغه و نمی تونم سایت رو بگردم و لینک بدم. امیدوارم توضیح مختصر من به دردتون بخوره.
(2011-02-09 ساعت 16:41)Ehsan2011 نوشته: سلام
1- برای حساب برای برنده اصلی کافیه اما مقدارش باید برای دو نفر کافی باشه. توصیه دوستان و اساتید هم حدود 30- 40 تومنه فکر کنم. اگر شما اخیرا تاپیک را مطالعه کرید حتما حضور ذهنتون بیشتر از منه.
2- نه خیر پاسپورت جدید کفایت می کنه. اما اگر من جای شما بودم باخودم میبردمش. ضرر که نداره. اگر فرم 9سوالی گرفتین (که ان شاءالله نمی گیرید) اونجا باید سفرهاتون رو وارد کنید وگرنه لازم نیست.
یاشار عزیز خیلی ممنونم از پاسخت ، این فرم سوال چیه دیگه البته دیدمش ولی بهتر نیست که پرش کنم وقتی میرم؟ یا همونج اباید پر بشه.
بازم ممنون از راهنمأیی شما
این فرم برای کسانی داده میشه که کلیرنس میخورند و رشته تحصیلیشون کمی حساسه. تمام اساتید توصیه میکنند که یک رزومه خوب و یک فرم پر شده جوابهای این فرم پیشمون باشه تا در صورت درخواست هر چه زودتر ارائه بدهیم. فرم نه سوالی سوالاتی در خصوص اسم و فامیل و رشته تحصیلی و محل کار و مسافرتهای خارجه هستش که هستی بانو زحمت کشیده اند و خیلی کامل و دقیق توضیح داده اند. می تونید برین توی پروفایل ایشون و توی ارسالهاشون سرچ کنید و پیداش کنید. ببخشید که نمی تونم خودم این کار رو بکنم. کمی درگیر کار هستیم و فرصت پیدا نمی کنیم.
دوست عزیزم
یه سوال دارم از شما و از همه کسانیکه در فرمها اشتباه داشتند.
آیا شماها اشتباهتون رو با ایمیل اطلاع دادید؟
(2011-02-09 ساعت 14:17)final destination نوشته: بعد از ماجراي ترانه خيلي افسردم بابت اشتباه اسپل اسمم!بچه ها يه كم به من دلداري بديد.
من بعد از اينكه متوجه اشتباهم شدم ايميل زدم و اسكن پاسپورت رو ضميمه كردم و فرستادم.بعد از دريافت جواب فرمها رو با اسپل درست مجددا تايپ كردم و با پست براشون فرستادم.
[/quote]
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
من واکسن هپاتیت رو زدم و تست هم گرفتم. از دوستان عزیز کسی میدونه در مشهد کجا میشه تائیدیه مورد قبول واسه مدیکال گرفت؟
شماره کیس: ***2011AS00007
تاریخ دریافت نامه قبولی: نگرفتم
ارسال فرمهای سری اول: 17آگوست2010
دریافت توسط کی سی سی: 21آگوست2010
کارنت شدن کیس:11دسامبر
دریافت نامه دوم:20 ژانویه
مصاحبه: 22 فوریه
دریافت کلیرنس:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-12 ساعت 15:00)free_free نوشته: (2011-02-12 ساعت 14:45)pejvakgroup نوشته: سلام،
من واکسن هپاتیت رو زدم و تست هم گرفتم. از دوستان عزیز کسی میدونه در مشهد کجا میشه تائیدیه مورد قبول واسه مدیکال گرفت؟
دوست عزیز بنده 2 بار پاسخ شما رو تو پیام خصوصی خدمتتون عرض کردم. گویا سیستم پیام خصوصی شما مشکلاتی دارد.
شما هر جا که واکسن میزنید گواهی مربوط به اون رو بگیرید و آخر کار که همه رو زدید میتونید تشریف ببرید پاستور تهران و اونجا با ارائه گواهی ها کارت زرد بین المللی بگیرید و یا اینکه به دکتر دهقان نیری واقع در میدان امام رضا مراجعه تموده و ایشان در قبال دریافت مبالغی کارت خودشان را برای شما صادر خواهند کرد(اعتبار این کارت برای مهاجرت به کاناداست و لی 2 مورد به دکتر اونگان ارائه شده و ایشان نیز قبول کرده اند در مورد ابوظبی چیزی نمیدونم)
در ضمن این سوال بایستی در تاپیک مربوط به واکسیناسیون مطرح می شد و زحمت انتقال این پست میفته گردن مدیران محترم سایت....
ممنون. چون پیام شما باز نشد اینجا مطرح کردم.
شماره کیس: ***2011AS00007
تاریخ دریافت نامه قبولی: نگرفتم
ارسال فرمهای سری اول: 17آگوست2010
دریافت توسط کی سی سی: 21آگوست2010
کارنت شدن کیس:11دسامبر
دریافت نامه دوم:20 ژانویه
مصاحبه: 22 فوریه
دریافت کلیرنس:
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-12 ساعت 11:55)final destination نوشته: (2011-02-10 ساعت 12:08)shadow_1352 نوشته: دوست عزیز
بانک پارسیان هم همون موقع نامه انگلیسی میده.
بانک ملی هم همون موقع که موجودی میده وقتی اون کاغذ رو ببری شعبه بین الملل اون بانک براتون مهر برجسته ای میزنه که قابل تائیده و فقط اون باید ترجمه بشه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه بخوره.
موفق باشید
(2011-02-09 ساعت 20:09)یاشار و ماری نوشته: (2011-02-09 ساعت 11:21)zohre61 نوشته: ببخشيد؟ اونهايي كه اسيانسر ندارن كدوم بانك حساب باز كنن ؟ مراحل اينكار چجوريه ؟ ممنون
تا جایی که من میدونم هر بانک خصوصی و دولتی میشه حساب باز کرد و حتی لازم نیست که پولتون مدت زمان زیادی اونجا باشه. اگر من جای شما بودم بانکی حساب باز میکردم که راحتتر و به زبان انگلیسی، نامه موجودی بدهند. فکر میکنم دوستان نوشته بودند که بانک سامان شعبه مرکزیش، در صورت درخواست نامه انگلیسی میده.البته لازم نیست که حسابتون در شعبه مرکزی باشه. اگر تاپیک ها رو مطالعه بفرمایید خیلی بیشتر دستگیرتون میشه. من در حال حاضر کمی سرم شلوغه و نمی تونم سایت رو بگردم و لینک بدم. امیدوارم توضیح مختصر من به دردتون بخوره.
(2011-02-09 ساعت 16:41)Ehsan2011 نوشته: سلام
1- برای حساب برای برنده اصلی کافیه اما مقدارش باید برای دو نفر کافی باشه. توصیه دوستان و اساتید هم حدود 30- 40 تومنه فکر کنم. اگر شما اخیرا تاپیک را مطالعه کرید حتما حضور ذهنتون بیشتر از منه.
2- نه خیر پاسپورت جدید کفایت می کنه. اما اگر من جای شما بودم باخودم میبردمش. ضرر که نداره. اگر فرم 9سوالی گرفتین (که ان شاءالله نمی گیرید) اونجا باید سفرهاتون رو وارد کنید وگرنه لازم نیست.
یاشار عزیز خیلی ممنونم از پاسخت ، این فرم سوال چیه دیگه البته دیدمش ولی بهتر نیست که پرش کنم وقتی میرم؟ یا همونج اباید پر بشه.
بازم ممنون از راهنمأیی شما
این فرم برای کسانی داده میشه که کلیرنس میخورند و رشته تحصیلیشون کمی حساسه. تمام اساتید توصیه میکنند که یک رزومه خوب و یک فرم پر شده جوابهای این فرم پیشمون باشه تا در صورت درخواست هر چه زودتر ارائه بدهیم. فرم نه سوالی سوالاتی در خصوص اسم و فامیل و رشته تحصیلی و محل کار و مسافرتهای خارجه هستش که هستی بانو زحمت کشیده اند و خیلی کامل و دقیق توضیح داده اند. می تونید برین توی پروفایل ایشون و توی ارسالهاشون سرچ کنید و پیداش کنید. ببخشید که نمی تونم خودم این کار رو بکنم. کمی درگیر کار هستیم و فرصت پیدا نمی کنیم.
دوست عزیزم
یه سوال دارم از شما و از همه کسانیکه در فرمها اشتباه داشتند.
آیا شماها اشتباهتون رو با ایمیل اطلاع دادید؟
(2011-02-09 ساعت 14:17)final destination نوشته: بعد از ماجراي ترانه خيلي افسردم بابت اشتباه اسپل اسمم!بچه ها يه كم به من دلداري بديد.
من بعد از اينكه متوجه اشتباهم شدم ايميل زدم و اسكن پاسپورت رو ضميمه كردم و فرستادم.بعد از دريافت جواب فرمها رو با اسپل درست مجددا تايپ كردم و با پست براشون فرستادم.
[/quote]
هیچ نگران نباشید دوست عزیز.براتون مشکلی پیش نمیاد و مشکلتون با داستان ترانه و مادرش خیلی فرق می کنه
موفق باشید
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-13 ساعت 02:43)AmericanHamid نوشته: (2011-02-13 ساعت 01:05)rm_1360 نوشته:
این ایمیل کلاه برداری هست دوست عزیز چون ایمیل باید از طرف KCC در آمریکا بیاد نه از انگلیس و شما چول رو باید نقدی در خود سفارت پرداخت کنید نه آنلاین .
دوست عزیز 'AmericanHamid'
آخه تو چرا آقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما که لطف می کنی جواب دوستان رو می دی، حداقل لطف کن اصل متن رو پاک کن که الکی صفحه رو پر نکنه. زبون frozen mind و user مو در آورد بس که پای امضاشون نوشتن: " از دوستان عزیز خواهش می کنم تا به نهضت «خودحذفی» پستهای بدون بار اطلاعاتی بپیوندند "
لطفاً دوستان دقّت کنند.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشيد دوستان ميشه يكي به من بگه چرا مادر ترانه اسم اونو نداده بوده موقع ثبت نام . البته اگه اشتباه نكنم خود ترانه هم جداگانه ثبت نام كرده بوده و برنده شده بود . اما اگر سنش بين 18 تا 21 بوده ميتونسته با خانوادش هم باشه . پس چرا اسمش و نداده بودن و بعدا اضافه كردن . ضمنا تكليف برنده بودن خود ترانه چي مي شه با اون نمي تونه اقدام كنه؟ ممنون مي شم اگه يك نفر توضيح بده
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
این ایمیلی که شما بهش اشاره میکنی،سرکاریه و بس.از این چیزا زیاد میاد.تایلند،لهستان،انگلیس،آلمان، و ....
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-13 ساعت 10:41)shari نوشته: ببخشيد دوستان ميشه يكي به من بگه چرا مادر ترانه اسم اونو نداده بوده موقع ثبت نام . البته اگه اشتباه نكنم خود ترانه هم جداگانه ثبت نام كرده بوده و برنده شده بود . اما اگر سنش بين 18 تا 21 بوده ميتونسته با خانوادش هم باشه . پس چرا اسمش و نداده بودن و بعدا اضافه كردن . ضمنا تكليف برنده بودن خود ترانه چي مي شه با اون نمي تونه اقدام كنه؟ ممنون مي شم اگه يك نفر توضيح بده
دوست عزیز؛ ما از کجا باید بدونیم؟بعدشم در این شرایط حال روحی برنده بهم میریزه پس بهتره پیگیر دلیل این اشتباه نباشیم. بعدشم در زمان ثبت نام از این اشتباهات زیاد اتفاق میفته. در فرم ثبت نام قسمت تعداد فرزندان نوشته اختیاری شاید به این دلیل باشه.متاسفانه ترانه خانوم به تنهایی برنده نشده و دوستی که خودش به تنهایی و همچنین همراه مادرش برنده شده شخص دیگریست.موفق باشید
پ.ن: این تایپیک مربوط به طرح سوالات برندگان لاتاری 2011 لطفا" قوانین را رعایت نماییید.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-13 ساعت 11:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-13 ساعت 11:21 توسط final destination.)
(2011-02-13 ساعت 02:43)AmericanHamid نوشته: (2011-02-13 ساعت 01:05)rm_1360 نوشته: سلام
توسط میل نامه زیر برام فرستاده شده آیا این اعتبار هم دارد یا مانند لاتاری ها کلاهبردای است :
U.S. Department of State sent this message to mahdi
این ایمیل کلاه برداری هست دوست عزیز چون ایمیل باید از طرف KCC در آمریکا بیاد نه از انگلیس و شما چول رو باید نقدی در خود سفارت پرداخت کنید نه آنلاین .
براي من و همسرم هم همين اي ميل اومده;بابا من يكي اصلا امسال ثبت نام نكردم.
(2011-02-13 ساعت 11:11)rayan.s نوشته: [quote='shari' pid='96841' dateline='1297577511']
ببخشيد دوستان ميشه يكي به من بگه چرا مادر ترانه اسم اونو نداده بوده موقع ثبت نام . البته اگه اشتباه نكنم خود ترانه هم جداگانه ثبت نام كرده بوده و برنده شده بود . اما اگر سنش بين 18 تا 21 بوده ميتونسته با خانوادش هم باشه . پس چرا اسمش و نداده بودن و بعدا اضافه كردن . ضمنا تكليف برنده بودن خود ترانه چي مي شه با اون نمي تونه اقدام كنه؟ ممنون مي شم اگه يك نفر توضيح بده
دوست عزیز؛ ما از کجا باید بدونیم؟بعدشم در این شرایط حال روحی برنده بهم میریزه پس بهتره پیگیر دلیل این اشتباه نباشیم. بعدشم در زمان ثبت نام از این اشتباهات زیاد اتفاق میفته. در فرم ثبت نام قسمت تعداد فرزندان نوشته اختیاری شاید به این دلیل باشه.متاسفانه ترانه خانوم به تنهایی برنده نشده و دوستی که خودش به تنهایی و همچنین همراه مادرش برنده شده شخص دیگریست.موفق باشید
پ.ن: این تایپیک مربوط به طرح سوالات برندگان لاتاری 2011 لطفا" قوانین را رعایت نماییید.
من حدسم اينه كه چون ترانه شهريور ماه 21 ساله ميشده بهمين خاطر اونا فكر كردن كه شايد مشكل پيش بياد و اسمشو ننوشتن و بعدا فهميدن كه سن موقع ثبت نام مهمه.ترانه جون كه بياد خودش توضيح ميده البته.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. تو سایت اداره مهاجرت امریکا برای عکس خانوم ها نوشته :
If you normally wear a headpiece daily for religious purposes, it should be worn and should not obscure or cause shadows on your eyes or any other part of your face
یعنی احتیاجی که بیرون گذاشتن گوش ها نیست؟ کسی از خانوم های محجبه بوده تا حالا که عکس با حجاب کامل داده باشه و ایراد نگرفته باشن؟
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-15 ساعت 09:17)moraddad نوشته: سلام. تو سایت اداره مهاجرت امریکا برای عکس خانوم ها نوشته :
If you normally wear a headpiece daily for religious purposes, it should be worn and should not obscure or cause shadows on your eyes or any other part of your face
یعنی احتیاجی که بیرون گذاشتن گوش ها نیست؟ کسی از خانوم های محجبه بوده تا حالا که عکس با حجاب کامل داده باشه و ایراد نگرفته باشن؟
دم در سفارت مشخصات عکس را نوشته که باید حتما" صورت و گوش مشخص باشه.موفق باشید
رتبه:
2
3 تشکر در 0 ارسال
2011-02-16 ساعت 01:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-16 ساعت 01:46 توسط ARASH@MH.)
با سلام
من هم کم کم دارم به آخر کار می رسم و از اردیبشت که یک پاکت زرد زندگی آروم و یکنواختم را به هم ریخت روزهای بسیاری گذشته . انشائ ا... بعد از اینکه استرس اینکار تمام شد یک سفرنامه کامل اینجا می گذارم تا ادای دینی کرده باشم به دوستانی که زحمت کشیدند و به دیگران کمک کردند. با توجه به اینکه من تقریبا" بیشتر این سایت را خواندم و خودم هم آدم دقیقی هستم فکر کنم جمع بندی خوبی شود. از دارالترجمه خوب و سریع گرفته تا داستان گرفتن تایید مالی از بانک ملی و سامان تا تغییر زمان مصاحبه و گم شدن کارت ملی یکهفته مانده به زمان مصاحبه .
فقط چند تا سوال کوچک : 1-قیمت وعده یک غذای معمولی در ترکیه چقدر است؟ 2-من به هیلتون می روم و لپ تاپ هم نمی برم احتمالا کامپیوتر برای مواقع ضروری دارند؟ کلا"در مورد هیلتون دوستانی که رفتند اگر توصیه ای دارند بفرمایند .
3- من سفر رفتم دو سره است با توجه به اینکه ریسک مشکل انتفال چمدان بین دو هواپیما را می خواهم از بین ببرم (در ترکیش ایرلاینز آیا هواپیما عوض می شود ؟) می خواهم فقط دو ساک دستی ببرم. اندازه ساک بزرگتر بنا بر سایت ترکیش ایر لاینزحدود 23*40*50 (CM) باید باشد آیا درست است؟
با تشکر