موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام 2011AS45xxx
یک سوالی داشتم : با توجه به اینکه من کیس نامبرم 45000 هستش یعنی توی سپتامبر باید زمان مصاحبه ام باشه. از طرفی اون کسی که می خواد اسپانسرم باشه برای اردیبهشت می یاد ایران. می تونم بگم همون موقع فرمهایی رو که باید برای اسپانسری ارائه بدیم رو برام بیاره؟؟ منظورم اینه که که فرمها تاریخش 4-3 ماه قبل از مصاحبه باشه ایرادی نداره؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان ،
با توجه به یکی از پستهای بالا ، من هم ، زمان مصاحبم دسامبر ۲۰۱۰ بوده ، ولی چون نامه به دستم نرسیده بوده ، من نمیدونستم که مصاحبه دارم در فلان تاریخ ، و وقتی که به کی سی سی ، ایمیل زدم ، جواب دادن که به سفارت در آنکارا اطلاع بدم و از اونها تقاضای مصاحبه مجدد داشته باشم ، که خوشبختانه جواب دادن و برای ماه می دوباره وقت مصاحبه دادن ، حالا سوالام این هست که من که دیگه نباید کار دیگه یی انجام بدم ؟ غیر از اینکه از ایمیلی که وقت دوباره داده و همچنین از متن نامه که بهم ایمیل زدن پرینت بگیرم ؟
سپاسگزارم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی میدونه که عدم سوی پیشینه تا چه مدت اعتبار داره.
من ۴سال کانادا زندگی کردم و برگه عدم سوی پیشنم را ژولای ۲۰۱۰ به دستم رسیده و بد اون هم کانادا نرفتم.لطفا اگه کسی میدونه به من کمک کنه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید،
من میخوام برایه مصاحبه آماده بشم راستش من ابو ظبی مصاحبه دارم. سؤالم اینه که من چقدر و چجوری باید مبلغ پرداختی را برایه ویزا پرداخت کنم. من در دوبی زندگی میکنم. از کمک شما ممنون میشم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها مبلغ دقيقي كه تو ابوظبي براي مصاحبه مي گيرن چنده؟وبه كجا(بانك يا خود سفارت و يا جاي خاص ديگه)بايد واريز بشه؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
2011-03-06 ساعت 19:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-06 ساعت 19:20 توسط kamranjon.)
(2011-03-06 ساعت 13:27)janna نوشته: سلام و خسته نباشید،
من میخوام برایه مصاحبه آماده بشم راستش من ابو ظبی مصاحبه دارم. سؤالم اینه که من چقدر و چجوری باید مبلغ پرداختی را برایه ویزا پرداخت کنم. من در دوبی زندگی میکنم. از کمک شما ممنون میشم.
سلام دوست عزيز
هر نفر 819 دلار و در خود سفارت
(2011-03-06 ساعت 16:34)final destination نوشته: بچه ها مبلغ دقيقي كه تو ابوظبي براي مصاحبه مي گيرن چنده؟وبه كجا(بانك يا خود سفارت و يا جاي خاص ديگه)بايد واريز بشه؟
هر نفر 819 دلار و در خود سفارت
To Wounds From One[font=Arial][/font]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی که اسپانسر داره احتیاج به حساب بانکی داره؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر اسپانسر تمام مالیاتها را تمام و کمال پرداخت کرده باشه، اموال کافی هم داشته باشه اما دو سه ماهی باشه که کارش رو از دست داده میتونه اسپانسر کسی باشه یا نه؟ آیا تو سفارت به این مسأله ایراد نمی گیرند با توجه به اینکه محل کار اسپانسر در فرم I-134 خواسته شده است.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
موقع ارسال مدارک ترجمه شده به سفارت فرم خاصی باید فرستاد .
با تشکر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
در صفحه دوم فرم آنکارا قسمت mobile work و home چی باید بنویسیم؟