کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
دوستان عزیز سلام 2011AS45xxx

یک سوالی داشتم : با توجه به اینکه من کیس نامبرم 45000 هستش یعنی توی سپتامبر باید زمان مصاحبه ام باشه. از طرفی اون کسی که می خواد اسپانسرم باشه برای اردیبهشت می یاد ایران. می تونم بگم همون موقع فرمهایی رو که باید برای اسپانسری ارائه بدیم رو برام بیاره؟؟ منظورم اینه که که فرمها تاریخش 4-3 ماه قبل از مصاحبه باشه ایرادی نداره؟؟؟
تشکر کنندگان: maaref
(2011-03-05 ساعت 11:22)مونیکا نوشته:  دوستان عزیز سلام 2011AS45xxx

یک سوالی داشتم : با توجه به اینکه من کیس نامبرم 45000 هستش یعنی توی سپتامبر باید زمان مصاحبه ام باشه. از طرفی اون کسی که می خواد اسپانسرم باشه برای اردیبهشت می یاد ایران. می تونم بگم همون موقع فرمهایی رو که باید برای اسپانسری ارائه بدیم رو برام بیاره؟؟ منظورم اینه که که فرمها تاریخش 4-3 ماه قبل از مصاحبه باشه ایرادی نداره؟؟؟

شما تاریخش رو جلو بزن مثلا بزن اگوست که همه چی به هم بیادBig Grin
تشکر کنندگان: final destination ، لیلا ج ، mml
سلام عزیزان ،

با توجه به یکی‌ از پست‌های بالا ، من هم ، زمان مصاحبم دسامبر ۲۰۱۰ بوده ، ولی‌ چون نامه به دستم نرسیده بوده ، من نمیدونستم که مصاحبه دارم در فلان تاریخ ، و وقتی‌ که به کی‌ سی‌ سی‌ ، ایمیل زدم ، جواب دادن که به سفارت در آنکارا اطلاع بدم و از اون‌ها تقاضای مصاحبه مجدد داشته باشم ، که خوشبختانه جواب دادن و برای ماه می دوباره وقت مصاحبه دادن ، حالا سوالام این هست که من که دیگه نباید کار دیگه یی انجام بدم ؟ غیر از اینکه از ایمیلی که وقت دوباره داده و همچنین از متن نامه که بهم ایمیل زدن پرینت بگیرم ؟

سپاسگزارم
تشکر کنندگان: maaref ، mml ، Sooshians
سلام کسی‌ می‌دونه که عدم سوی پیشینه تا چه مدت اعتبار داره.

من ۴سال کانادا زندگی‌ کردم و برگه عدم سوی پیشنم را ژولای ۲۰۱۰ به دستم رسیده و بد اون هم کانادا نرفتم.لطفا اگه کسی‌ می‌دونه به من کمک کنه.

(2011-03-06 ساعت 02:33)janna نوشته:  سلام کسی‌ می‌دونه که عدم سوی پیشینه تا چه مدت اعتبار داره.

من ۴سال کانادا زندگی‌ کردم و برگه عدم سوی پیشنم را ژولای ۲۰۱۰ به دستم رسیده و بد اون هم کانادا نرفتم.لطفا اگه کسی‌ می‌دونه به من کمک کنه.
t خیر مشکلی نداره چون بعداز گرفتن عدم سو پیشینه که شما نرفتید که بیش ازشش ماه بمونید. موفق باشید

تشکر کنندگان: maaref ، janna ، mml
(2011-03-05 ساعت 21:20)f.r نوشته:  سلام عزیزان ،

با توجه به یکی‌ از پست‌های بالا ، من هم ، زمان مصاحبم دسامبر ۲۰۱۰ بوده ، ولی‌ چون نامه به دستم نرسیده بوده ، من نمیدونستم که مصاحبه دارم در فلان تاریخ ، و وقتی‌ که به کی‌ سی‌ سی‌ ، ایمیل زدم ، جواب دادن که به سفارت در آنکارا اطلاع بدم و از اون‌ها تقاضای مصاحبه مجدد داشته باشم ، که خوشبختانه جواب دادن و برای ماه می دوباره وقت مصاحبه دادن ، حالا سوالام این هست که من که دیگه نباید کار دیگه یی انجام بدم ؟ غیر از اینکه از ایمیلی که وقت دوباره داده و همچنین از متن نامه که بهم ایمیل زدن پرینت بگیرم ؟

سپاسگزارم

دوست عزیز

شما بایستی یک بار تاپیک های مربوط به مصاحبه و مدیکال و .... رو کامل بخونی

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، mml ، maaref ، frozen mind ، f.r
سلام و خسته نباشید،

من می‌خوام برایه مصاحبه آماده بشم راستش من ابو ظبی مصاحبه دارم. سؤالم اینه که من چقدر و چجوری باید مبلغ پرداختی را برایه ویزا پرداخت کنم. من در دوبی‌ زندگی‌ می‌کنم. از کمک شما ممنون میشم.

بچه ها مبلغ دقيقي كه تو ابوظبي براي مصاحبه مي گيرن چنده؟وبه كجا(بانك يا خود سفارت و يا جاي خاص ديگه)بايد واريز بشه؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان:
(2011-03-06 ساعت 12:07)free_free نوشته:  
(2011-03-05 ساعت 21:20)f.r نوشته:  سلام عزیزان ،

سپاسگزارم

دوست عزیز

شما بایستی یک بار تاپیک های مربوط به مصاحبه و مدیکال و .... رو کامل بخونی

ممنون دوست عزیز ، اما ببخشید درست متوجه نشدم ، منظورتون این هست که تاپیک‌های مربوط به مصاحبه و مدیکال در این سایت رو بخونم یا منظورتون متن نامهٔ دوم هست ؟ نامهٔ دوم رو که خوندم .. من سوالام در زمینهٔ اثبات وقت مجدّد مصاحبه هستش...

با تشکر از شما که وقت میذارید و پاسخ میدید....مرسی‌Smile
(2011-03-06 ساعت 13:27)janna نوشته:  سلام و خسته نباشید،

من می‌خوام برایه مصاحبه آماده بشم راستش من ابو ظبی مصاحبه دارم. سؤالم اینه که من چقدر و چجوری باید مبلغ پرداختی را برایه ویزا پرداخت کنم. من در دوبی‌ زندگی‌ می‌کنم. از کمک شما ممنون میشم.

سلام دوست عزيز

هر نفر 819 دلار و در خود سفارت
(2011-03-06 ساعت 16:34)final destination نوشته:  بچه ها مبلغ دقيقي كه تو ابوظبي براي مصاحبه مي گيرن چنده؟وبه كجا(بانك يا خود سفارت و يا جاي خاص ديگه)بايد واريز بشه؟

هر نفر 819 دلار و در خود سفارت
To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: maaref ، final destination ، User
دوستان کسی‌ که اسپانسر داره احتیاج به حساب بانکی‌ داره؟
سلام دوستان
اگر اسپانسر تمام مالیاتها را تمام و کمال پرداخت کرده باشه، اموال کافی هم داشته باشه اما دو سه ماهی باشه که کارش رو از دست داده میتونه اسپانسر کسی باشه یا نه؟ آیا تو سفارت به این مسأله ایراد نمی گیرند با توجه به اینکه محل کار اسپانسر در فرم I-134 خواسته شده است.
موقع ارسال مدارک ترجمه شده به سفارت فرم خاصی باید فرستاد .
با تشکر
دوستانی که آنکارا مصاحبه دارند:
فرم زیر همراه با چک لیست مدارکی که باید همراه داشته باشید، را دانلود کنید تا راحت تر بتوانید مدارک را آماده کنید.

دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارند:
نیازی به فرم آنکارا ندارند. همچنین نیازی به ارسال مدارک 15 روز قبل از مصاحبه ندارند. آنها باید مدارک را همراه با خود به مصاحبه ببرند.
در مورد بند مربوط به مدارک مالی:
بهتر است تمکن مالی را در هر حال داشته باشید. معمولا 15-20 هزار دلار برای هر نفر مافیست تا بتوانید بدون نیاز به اسپانسر مصاحبه را "پاس" کنید. البته این میزان بسته به شرایط هر فرد (میزان تحصیلات، سن، تجربه کاری، زبان...) ممکن است متفاوت باشد.
در مورد مدارک مالکیت، فقط ترجمه رسمی با تایید دادگستری کافیست. نیازی به ارزش گذاری نیست. اگر اسناد به نام شما نیستند، یک وکالت بلاعزل بگیرید و ترجمه کنید. کفایت می کند.

سه روز قبل از مصاحبه برای انجام کارهای پزشکی بسیار خوب است. دو روز هم کفایت می کند. در انتخاب تاریخ پرواز به روز های یک شنبه و تعطیل رسمی دو کشور دقت کنید. این روزها را از سایت دو سفارت می توانید ببینید.

در مورد آنکارا: بعد از کلیر شدن از دوشنبه تا 5 شنبه ساعت 13-13:30، با برگه آبی به سفارت مراجعه می کنید و پاسپورت و برگه آبی (و مدارک مورد نیاز احتمالی در صورت نقص مدرک) را نحویل می دهید. به ازای هر پاسپورت نیز 14 لیر ترکیه به میز UPS پرداخت می کنید و معمولا دو تا سه روز بعد پاسپورت دارای ویزا را دریافت می کنید.

ANKARA SHIPMENT CHECKLIST-REVISED.doc
Forms (Ankara).pdf

دوستانی هم که هنوز کارنت نشده اند، و یا هنوز تاریخ مصاحبه دریافت نکرده اند، شما فراموش نشده ایـــــد! همه با هم درب این تالار را می بندیم! Big Grin

(2010-09-28 ساعت 17:28)User نوشته:  قابل توجه دوستاني مصاحبه دارند:
چك ليست مدارك ارسالي به انكارا رو دوباره پيوست كردم. من كنترل كردم اين فايل هنوز هم قابل دانلود است! با اينحال دوباره در اين پست پيوست كردم تا دوستاني كه اعلام كردند نتونستند دانلود كنند،‌اينجا دريافت كنند.
(2010-09-11 ساعت 15:46)User نوشته:  چک لیست مدارک ارسالی به سفارت آمریکا در آنکارا قبل از مصاحبه:
فایل ضمیمه --اولین فایل--را دانلود کنید، پر کنید و چاپ کنید:
اگر ویرایش نیاز داشت اعلام کنید.
عکس این چک لیست:
[عکس: a69df1e0d70740ffb520.PNG]

ویرایش:
با توجه به پیگیری های rayan.s و جواب آنکارا که شامل فرم های سال گذشته بوده، به نظر می رسد فرم ها را باید همراه با مدارک ارسال کنیم.
من فرم های سال پیش آنکارا رو به شکل "قابل تایپ کردن" تغییر دادم و آماده نوشتن است.
این فرم دو صفحه داره:
صفحه اولش رو همه افراد بالای 16 سال باید پر کنند.
اما صفحه دومش رو فقط برنده اصلی.
این فرم پیوست شده است. form (Ankara
دوستانی که هنوز مدارک رو برای آنکارا ارسال نگرده اند، این فرم را پر کنند و با مدارک خود به آنکارا ارسال کنند.
دوستانی هم که مدارک را ارسال کرده اند، این فرم را پر کرده و پرینت کنید و با خود به آنکارا ببرید.

پیروز باشید

تشکر کنندگان: free_free ، kianoush ، Linspire ، kamranjon ، maaref ، Sooshians ، sepinod ، mml ، najibi
در صفحه دوم فرم آنکارا قسمت mobile work و home چی باید بنویسیم؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان