2011-03-07 ساعت 23:51
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
|
2011-03-08 ساعت 00:44
(2011-03-06 ساعت 20:26)janna نوشته: دوستان کسی که اسپانسر داره احتیاج به حساب بانکی داره؟ دوست عزیز اگه اسپانسر مناسبی برای خودتان انتخاب کرده باشید نیازی به مدارک مالی نخواهید داشت
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
2011-03-08 ساعت 14:07
آنکارا هم مثل ابوظبي از پشت شيشه با تلفن مصاحبه انجام ميشه؟
شماره کیس:2011AS00028XXX
تشکر کنندگان: maaref
2011-03-08 ساعت 14:31
(2011-03-08 ساعت 14:07)نگار 65 نوشته: آنکارا هم مثل ابوظبي از پشت شيشه با تلفن مصاحبه انجام ميشه؟ من ابوظبي رفتم و مطمئنم و مثل روز روشن است كه انكارا هم همين طور است . مي دانيد چرا ؟چون حفظ سلامت كار كنان سفارت از اوجب واجبات است . در ضمن از شيشه اش نترسيد كه خوب متوجه نشويد يا صدايتان نرسد. در حين مصاحبه صداي نفس شما را هم به وضوح مي شنوند و لحن و آهنگ شما را پروسه مي كنند.اين شيشه شيشه است (حساس و پر ميكروفون)نگار 65 جان.
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Lol
2011-03-08 ساعت 14:32
(2011-03-08 ساعت 14:07)نگار 65 نوشته: آنکارا هم مثل ابوظبي از پشت شيشه با تلفن مصاحبه انجام ميشه؟ تو آنکارا گوشی نداره ولی صدا پخش میشه از پشت شیشه
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700 تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21 BEAVERTON, OREGON
2011-03-08 ساعت 16:59
بچه ها به نظرم بد نباشه دوستاني كه مصاحبه رفتن يه آماري بدن از آفيسرهاي سفارت آنكارا يا ابوظبي.
احتمالا چند نفر كه بيشتر نيستن.ما آخر خطي ها حساب كار دستمون بياد كه مثلا اگه خانم Xيا آقاي Y به پستمون خورد چيكار بايد بكنيم.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد کنسولگری:آنكارا
2011-03-08 ساعت 17:36
سلام دوستان.
و اما درمورد آفیسرها: در ابوظبی خانمی هست بنام خانم دلارام که بی نظیره. خیلی خونگرم و صمیمی و مهربان. امیدوارم که مصاحبه همه ایرانیها با اون بیافته. موفق باشید. (2011-03-08 ساعت 16:59)final destination نوشته: بچه ها به نظرم بد نباشه دوستاني كه مصاحبه رفتن يه آماري بدن از آفيسرهاي سفارت آنكارا يا ابوظبي.
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009 دریافت ویزا: روز مصاحبه دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009 ورود به آمریکا: Sep 7, 2009 خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
2011-03-08 ساعت 22:28
سلام دوستان من آنکارا هستم .سوال خیلی مهمی دارم
لطفا زود من را راهنمائی کنید . دیروز امیلی برام اومد که مدارکی رو برای روز مصاحبه ببریم با این متن - Birth Certificate (Shenasname) (original/ original of translations/copy) Your wife's divorce is not registered in her shenasname please register it من قبلان یک بار ازدواج کردم .بد ازازدوج دوم شناسنامهام رو عوض کردم و به طور قانونی ازدواج اول را از شناسنامهام پاک کردند و شناسنامه یه جدید (که شبیه پاسپورت هست) گرفتم. اما در قبالهٔ ازدواج دوم من نوشته شده که قبلان ازدواج داشتم .در ضمن برگهٔ طلاق نامه رو هم ترجمه کردم و براشون فرستادم .اما با توجه به امیلی که برام زدن برای اونها جای سواله که چرا در شناسنامهٔ من از طلاق چیزی نوشته نشده. حالا از من میخوان که ثبت بشود . در صورتی که این غیر ممکن هستش.آیا کسی مشابه این مورد رو داشته؟؟؟ اگر بصورت شفاهی توضیح بدیم قبول میکنن ؟؟؟ ------------------------------------------------ لطفا مثل همیشه خیلی زود راهنماییم کنید منتظر راهنمائی شما هستم فردا مصاحبه دارم مرسی
2011-03-08 ساعت 22:47
(2011-03-08 ساعت 22:28)mitr.p نوشته: سلام دوستان من آنکارا هستم .سوال خیلی مهمی دارم بنظر من شما زمان ندارید و کاری نمیتونید بکنید بنابراین روز مصاحبه همین ماجرا رو برای آفیسر تعریف کنید و به اون بگید که میتونید تاییدیه رسمی قوه قضائیه برای صحت گفته هاتون رو بیارید به احتمال زیاد براتوت نقص مدرک میزنن. پیروز باشید
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
2011-03-08 ساعت 23:14
(2011-03-08 ساعت 22:28)mitr.p نوشته: سلام دوستان من آنکارا هستم .سوال خیلی مهمی دارم شما چنانچه بطور قانونی اون کار رو انجام داده باشید، قاعدتا باید یه حکم دادگاهی، یه سندی، و یا دستوری از مقامات مربوطه داشته باشید که بر اساس اون اصلاح رو انجام داده اند. به نظر من براشون بطور شفاهی توضیح بدید و بگید یه همچین مدرکی دارید و بعدا ترجمه میکنم و براتون میفرستم. اگر چنین چیزی موجود نیست کار کمی مشکل می شود و باید یه جوری قانعش کنید که کار غیر قانونی و یا تقلب و دروغ انجام نداده اید. امیدوارم موفق باشید و مشکلتون حل بشه.
2011-03-09 ساعت 11:05
(2011-03-08 ساعت 23:14)satusa نوشته:(2011-03-08 ساعت 22:28)mitr.p نوشته: سلام دوستان من آنکارا هستم .سوال خیلی مهمی دارم منم با نظریه آخر موافقم.
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009 دریافت ویزا: روز مصاحبه دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009 ورود به آمریکا: Sep 7, 2009 خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
2011-03-09 ساعت 12:30
دوستان،
اگه زمانی که UPS میاد، هتل نباشیم که شخصا پاس رو تحویل بگیریم، بسته رو به رسپشن تحویل میده؟
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010 کنسولگری:آنکارا ارسال فرمها:آگوست 2010 کارنت شدن:12 ژانویه 2011 دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011 مصاحبه:31 مارس 2011 دریافت ویزا:1 آوریل 2011 خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن
2011-03-09 ساعت 12:45
(2011-03-09 ساعت 12:30)لیلا ج نوشته: دوستان، بعید می دونم. چون باید امضاء کنید. با توجه به هتلت میشه حدس زد که چه ساعتی میاد. مثلاً هتل ددمان: 11 تا 12 و هتل سگمن 11:30 تا 13
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700 تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21 BEAVERTON, OREGON
2011-03-09 ساعت 13:33
نکته مهم: فرم های ارسال شده برای (KCC (DS230می بایست برای همراهان نیز تکمیل گردد . اگر به KCC ارسال نکرده اید مهم نیست ولی وقت مصاحبه در ابو ظبی حتما فرم تکمیل شده را می خواهند و با توجه به گستردگی اطلاعات خواسته شده تکمیل فرم در سفارت بسیار مشکل است . پس حتما فرم ها را برای همراهان تکمیل کرده و همراه ببرید .
تشکر کنندگان: لیلا ج ، najibi ، maaref ، frozen mind ، Linspire ، Sooshians ، یاشار و ماری ، maxsupermax ، silia
سلام به همه.من نامه دومم نیومده و می خواهم مدارک رو تهیه کنم.ممکنه یکی از شما دوستان که نامه دومتون اومده بگه دقیقا تو نامه چه مدارکی رو خواستند که پست کنیم((به آنکارا) و یا با خودمان ببریم؟این فرمی که مال انکارا هستش و یوزر عزیز تو این پست گذاشته،از کجا اومده؟تو نامه دومه؟توی سایت سفارته؟آپدبته؟خلاصه از کجا باید لیست اپدیت شده درخواستی واسه انکارا رو پیدا کرد؟آیا پستی سراغ دارید که اسکن نامه دوم توش باشه؟یه سوال دیگه هم دارم.ماجرای این فرم 8 سوالی و 9 سوالی که دوستان مطرح کردند چیه؟کلا من چون نامه اول رو نگرفته بودم،دوم هم نیومده و دم مصاحبه خواهد رسید!!!!در مورد اینکه چه مدارکی رو باید 2 هفته زودتر ارسال کنم ،یک مقداری گیج،بهت زده و نگرانم ): چند روز طول میکشه مدارک با TNT برسه انکارا؟می دونم زیاد سوال کردم!شرمنده!خیلی ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
دوستانی که آنکارا مصاحبه دارند: فرم زیر همراه با چک لیست مدارکی که باید همراه داشته باشید، را دانلود کنید تا راحت از کجا باید تر بتوانید مدارک را آماده کنید. دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارند: نیازی به فرم آنکارا ندارند. همچنین نیازی به ارسال مدارک 15 روز قبل از مصاحبه ندارند. آنها باید مدارک را همراه با خود به مصاحبه ببرند. در مورد بند مربوط به مدارک مالی: بهتر است تمکن مالی را در هر حال داشته باشید. معمولا 15-20 هزار دلار برای هر نفر مافیست تا بتوانید بدون نیاز به اسپانسر مصاحبه را "پاس" کنید. البته این میزان بسته به شرایط هر فرد (میزان تحصیلات، سن، تجربه کاری، زبان...) ممکن است متفاوت باشد. در مورد مدارک مالکیت، فقط ترجمه رسمی با تایید دادگستری کافیست. نیازی به ارزش گذاری نیست. اگر اسناد به نام شما نیستند، یک وکالت بلاعزل بگیرید و ترجمه کنید. کفایت می کند. سه روز قبل از مصاحبه برای انجام کارهای پزشکی بسیار خوب است. دو روز هم کفایت می کند. در انتخاب تاریخ پرواز به روز های یک شنبه و تعطیل رسمی دو کشور دقت کنید. این روزها را از سایت دو سفارت می توانید ببینید. در مورد آنکارا: بعد از کلیر شدن از دوشنبه تا 5 شنبه ساعت 13-13:30، با برگه آبی به سفارت مراجعه می کنید و پاسپورت و برگه آبی (و مدارک مورد نیاز احتمالی در صورت نقص مدرک) را نحویل می دهید. به ازای هر پاسپورت نیز 14 لیر ترکیه به میز UPS پرداخت می کنید و معمولا دو تا سه روز بعد پاسپورت دارای ویزا را دریافت می کنید. ANKARA SHIPMENT CHECKLIST-REVISED.doc Forms (Ankara).pdf دوستانی هم که هنوز کارنت نشده اند، و یا هنوز تاریخ مصاحبه دریافت نکرده اند، شما فراموش نشده ایـــــد! همه با هم درب این تالار را می بندیم! (2010-09-28 ساعت 17:28)User نوشته: قابل توجه دوستاني مصاحبه دارند: ویرایش: با توجه به پیگیری های rayan.s و جواب آنکارا که شامل فرم های سال گذشته بوده، به نظر می رسد فرم ها را باید همراه با مدارک ارسال کنیم. من فرم های سال پیش آنکارا رو به شکل "قابل تایپ کردن" تغییر دادم و آماده نوشتن است. این فرم دو صفحه داره: صفحه اولش رو همه افراد بالای 16 سال باید پر کنند. اما صفحه دومش رو فقط برنده اصلی. این فرم پیوست شده است. form (Ankara دوستانی که هنوز مدارک رو برای آنکارا ارسال نگرده اند، این فرم را پر کنند و با مدارک خود به آنکارا ارسال کنند. دوستانی هم که مدارک را ارسال کرده اند، این فرم را پر کرده و پرینت کنید و با خود به آنکارا ببرید. پیروز باشید |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان