دوست عزیز، تو نامه دوم اصلا ذکر نشده که چه مدارکی رو با خودمون ببریم. اما من با ایمیل پرسیدم و فایلی رو که ضمیمه کردم رو واسم ایمیل کردن.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن
دوستان سلام.
من دیروز خبری دادم از آنکارا که یکی از دوستانمون به خاطر مدرک تحصیلی زیر دیپلم کیسش رو رد کردن.
حالا یه سئوال؟
سابقه کار باید چند سال باشه و تو کجا باشه؟
می خوام بدونم که این سابقه کار باید فنی باشه یا نه مثلاً کار تو بقّالی هم سابقه کار حساب میشه؟
و آیا باید برای اون سابقه کار آموزش مهارت فنی و حرفه ای دیده باشی یا نه؟
لطفاً جواب بدید تا همه با هم بتونیم مشکل این دوستمونو برطرف کنیم.
مرسی.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
(2011-03-10 ساعت 11:17)javidk نوشته: دوستان سلام.
من دیروز خبری دادم از آنکارا که یکی از دوستانمون به خاطر مدرک تحصیلی زیر دیپلم کیسش رو رد کردن.
حالا یه سئوال؟
می خوام بدونم که این سابقه کار باید فنی باشه یا نه مثلاً کار تو بقّالی هم سابقه کار حساب میشه؟
مرسی.
زمان ثبت نام نوشته بود يا ديپلم يا حداقل 2 سال سابقه كار
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
2011-03-10 ساعت 12:23 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-10 ساعت 12:41 توسط لیلا ج.)
(2011-03-10 ساعت 11:17)javidk نوشته: دوستان سلام.
حالا یه سئوال؟
مرسی.
آقا جاوید،
اینجا: http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html گفته شده که برای اینکه ببینید شغل شما واجد شرایط هست یا نه اینجا رو چک کنید: http://www.onetonline.org/
اینجا انواع و اقسام شغلها رو می تونید پیدا کنید، مثلا اینجا: http://www.onetonline.org/find/family?f=35&g=Go می بینید که حتی ظرفشور، انواع و اقسام آشپزها،...هست.
من خودم وقتی فرمهای اولیه رو پر می کرردم عنوان شغلیمو رو از همین جا پیدا کردم.
در ضمن همینجا نوشته شده که در 5 سال اخیر باید باید 2 سال سابقه کار داشته باشی. شما مثلا روی همون dishwasher که کلیک می کنید تمام اطلاعات در مورد این شغل رو میتونید ببینید.
البته یه چیزی رو هم اضافه کرده که شغلها باید در job zone و SVP Range خاصی باشند (که با کلیک روی هر هر شغل می توانید ببینید) و تمام شغلهای لیست شده واجد شرایط نیستند.
امیدوارم این اطلاعات به درد این دوستمون بخوره.
(2011-03-10 ساعت 11:06)لیلا ج نوشته: دوست عزیز، تو نامه دوم اصلا ذکر نشده که چه مدارکی رو با خودمون ببریم. اما من با ایمیل پرسیدم و فایلی رو که ضمیمه کردم رو واسم ایمیل کردن.
1)این کپی هایی که همراه ترجمه مدارک تو چک لیست مطرح شده،کپی عادیه یا برابر اصل باید بشه؟اگه برابر اصله خود دارالترجه این کارو می کنه یا باید ببریم دفتر اسناد رسمی؟از هر مدرک فقط یک سری کپی باید بگیریم؟
2) اون مدارکی که باید پست کنیم انکارا،کپی های ترجمه شده هاست یا اصل ترجمه؟
3)احکام دادگاهی که تو مدارک نوشته،مال کسانیست که تو فرم های اول گفتند دادگاه و جرم و ... دارند؟
ممنون
من موقعی که فرم ها رو می فرستادم همونجا تو دفتر پستی اونارو امضا کردم و بعد نتونستم ازشون اسکن بگیرم و در نتیجه امضام رو فراموش کردم..
میشه قبل از سوگند خوردن فرم ها رو از آفیسر بگیریم و نگاه کنیم؟
اصولا فراموش کردن امضا در ادبیات یک آفیسر به معنای یک حرکت خلاف تعبیر میشود یا خیر؟
اگه دوستان همچین موردی داشتن بگن ممنون....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
سلام دوستان،من معمولا همیشه میشینم از اول تا آخر یه تاپیک را میخونم تا جواب سوالمو بگیرم،اما متاسفانه اینجا ۱۶۲ صفحه است و شرمندم که سوالمو حتا اگه تکراری باشه میپرسم،من الان تقریبا ۴ سال است که مالزی هستم و بنابر این نیاز دارم که گواهی سو پیشینه را تهیه کنم،مشکلی که برام پیش اومده مربوط به پاسپورت همسرم هست که برای تمدید ویزا دادیم و معمولا ۱ ماه و نیم طول میکشه تا پس بگیریمش و برای گرفتن سو پیشینه هم حتما باید پاسپورت داشته باشیم،حالا سوال من اینه که من اگه سوپیشینه را برای خودم که برنده اصلی هم هستم بگیرم و این نقص مدرک را داشته باشیم روز مصاحبه چه اتفاقی میوفته؟ برگ ابی میگیریم؟بعد باید خودمون هر وقت اومد ببریم بهشون بدیم؟از کی پروندمون وارد پروسه میشه؟منظورم در مورد کلیر شدن است یعنی تا وقتی مدارک کامل نباشه وارد پروسه میشه؟یا نه؟ خیلی شرمندم اگه کسی اطلاعی داره جوابمو بده و خانواده ای را از نگرانی در بیاره
(2011-03-12 ساعت 05:37)farnaz82 نوشته: سلام دوستان،من معمولا همیشه میشینم از اول تا آخر یه تاپیک را میخونم تا جواب سوالمو بگیرم،اما متاسفانه اینجا ۱۶۲ صفحه است و شرمندم که سوالمو حتا اگه تکراری باشه میپرسم،من الان تقریبا ۴ سال است که مالزی هستم و بنابر این نیاز دارم که گواهی سو پیشینه را تهیه کنم،مشکلی که برام پیش اومده مربوط به پاسپورت همسرم هست که برای تمدید ویزا دادیم و معمولا ۱ ماه و نیم طول میکشه تا پس بگیریمش و برای گرفتن سو پیشینه هم حتما باید پاسپورت داشته باشیم،حالا سوال من اینه که من اگه سوپیشینه را برای خودم که برنده اصلی هم هستم بگیرم و این نقص مدرک را داشته باشیم روز مصاحبه چه اتفاقی میوفته؟ برگ ابی میگیریم؟بعد باید خودمون هر وقت اومد ببریم بهشون بدیم؟از کی پروندمون وارد پروسه میشه؟منظورم در مورد کلیر شدن است یعنی تا وقتی مدارک کامل نباشه وارد پروسه میشه؟یا نه؟ خیلی شرمندم اگه کسی اطلاعی داره جوابمو بده و خانواده ای را از نگرانی در بیاره
سلام فرناز جان
من اخیرا در مورد یک نفر شنیدم که نامه قبولی لاتاریش رو گرفته بوده و همین طور فقط با در درست داشتن نامه دوم پا شده رفته سفارت برای مصاحبه و هیچ چیزی با خودش نبرده اونجا موقع مصاحبه کلیرنس خورده و برای همه مدارکش براش نقص مدرک زده اند و گفته اند وقتی کلیرنست اومد همه مدارکت رو بیار. و بعد اومدن کلیرنس مدارکش رو برده و ویزاش رو هم گرفته. این کسی که میگم برنده 2011 هم بوده. فکر می کنم میتونید با توضیح دادن، آفیسر رو قانع بکنید. در ضمن شاید موقع سوء پیشینه گرفتن بتونید با کمی توضیح و چونه زدن ازشون بخواهید که برای همسرتون هم سوء پیشینه دربیارن... مثلا اگه کپی پاسپورتشون را دارین یا یک مدرک دیگه ای که نشون میده پاسپورت همسرتون دست خودشونه، بشه راضیشون کرد که این کار رو انجام بدن.
موفق باشید.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
(2011-03-12 ساعت 05:37)farnaz82 نوشته: سلام دوستان،من معمولا همیشه میشینم از اول تا آخر یه تاپیک را میخونم تا جواب سوالمو بگیرم،اما متاسفانه اینجا ۱۶۲ صفحه است و شرمندم که سوالمو حتا اگه تکراری باشه میپرسم،من الان تقریبا ۴ سال است که مالزی هستم و بنابر این نیاز دارم که گواهی سو پیشینه را تهیه کنم،مشکلی که برام پیش اومده مربوط به پاسپورت همسرم هست که برای تمدید ویزا دادیم و معمولا ۱ ماه و نیم طول میکشه تا پس بگیریمش و برای گرفتن سو پیشینه هم حتما باید پاسپورت داشته باشیم،حالا سوال من اینه که من اگه سوپیشینه را برای خودم که برنده اصلی هم هستم بگیرم و این نقص مدرک را داشته باشیم روز مصاحبه چه اتفاقی میوفته؟ برگ ابی میگیریم؟بعد باید خودمون هر وقت اومد ببریم بهشون بدیم؟از کی پروندمون وارد پروسه میشه؟منظورم در مورد کلیر شدن است یعنی تا وقتی مدارک کامل نباشه وارد پروسه میشه؟یا نه؟ خیلی شرمندم اگه کسی اطلاعی داره جوابمو بده و خانواده ای را از نگرانی در بیاره
سلام فرناز جان
من اخیرا در مورد یک نفر شنیدم که نامه قبولی لاتاریش رو گرفته بوده و همین طور فقط با در درست داشتن نامه دوم پا شده رفته سفارت برای مصاحبه و هیچ چیزی با خودش نبرده اونجا موقع مصاحبه کلیرنس خورده و برای همه مدارکش براش نقص مدرک زده اند و گفته اند وقتی کلیرنست اومد همه مدارکت رو بیار. و بعد اومدن کلیرنس مدارکش رو برده و ویزاش رو هم گرفته. این کسی که میگم برنده 2011 هم بوده. فکر می کنم میتونید با توضیح دادن، آفیسر رو قانع بکنید. در ضمن شاید موقع سوء پیشینه گرفتن بتونید با کمی توضیح و چونه زدن ازشون بخواهید که برای همسرتون هم سوء پیشینه دربیارن... مثلا اگه کپی پاسپورتشون را دارین یا یک مدرک دیگه ای که نشون میده پاسپورت همسرتون دست خودشونه، بشه راضیشون کرد که این کار رو انجام بدن.
موفق باشید.
خیلی خیلی ممنونم از لطفتون،خیالم خیلی راحت شد ،همسرم خودشون اینجا هستند و مدرک هم داریم از طرف اداره مهاجرت خودشون که پاس دستشون بوده،با این حساب یک کپی هم از این میگیرم که داشته باشم ولی واقعا لطف کردید،من چون نامه اول را نگرفته بودم و به تازگی کیسم را گرفتم برای همین روی این مورد اصلا حساب نکرده بودم به هر حال که خیلی لطف کردید ممنونم )
1)این کپی هایی که همراه ترجمه مدارک تو چک لیست مطرح شده،کپی عادیه یا برابر اصل باید بشه؟اگه برابر اصله خود دارالترجه این کارو می کنه یا باید ببریم دفتر اسناد رسمی؟از هر مدرک فقط یک سری کپی باید بگیریم؟
2) اون مدارکی که باید پست کنیم انکارا،کپی های ترجمه شده هاست یا اصل ترجمه؟
3)احکام دادگاهی که تو مدارک نوشته،مال کسانیست که تو فرم های اول گفتند دادگاه و جرم و ... دارند؟
ممنون
دوست عزیز
1-کپی مدارک شما کافیست و نیازی به برابر اصل کردن نداره، اصولا خود دارالترچمه یه کپی از مدرک رو ضمیمه ترجمش می کنه.
2-اصل ترجمه ها رو پست کنید.
3-بله.