کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-06-11 ساعت 13:14)Ashkan78 نوشته:  دوست خوبم،

شما باید برای مطرح کردن این سؤال از Topic سؤالات مطرح شده برندگان 2011 استفاده می کردی که نظم سایت به هم نخوره. سؤالت رو اینجا حواب می دم، اما از سایر مدیران می خوام که امشب ساعت 10 شب به بعد هم ارسال شما رو و هم پاسخ من رو از اینجا پاک کنند تا اینجا شیر تو شیر نشه (شرمنده عازم مسافرت هستم و تا فردا شب به اینترنت دسترسی ندارم).

احتمال Current شدن شما با اطلاعات فعلی حداقل 50 درصد هست.

فکر نمی کنم سوئیس شما رو مصاحبه کنند، مگر این که اونجا طولانی مدت زندگی کنید. کلا پرونده ایرانیانی که در ایران زندگی می کنند، برای ویزاهای مهاجرتی، 5 جا بررسی می شه: ابوظبی، آنکارا، وین، ناپل، و فرانکفورت. مگر این که حایی طولانی مدت زندگی کنید، مثلا اقامت داشته باشید یا دانشجو باشیدو

[quote='ali.110110110' pid='56302' dateline='1276242153'

سلام اشکان، من برام نامه اومده اما کیس نامبرم خیلی‌ بالاست:
2011AS46XXX

می‌شه به من بگی‌ احتمال کارنت شدنم چقدره؟ خودم که زیاد دیگه روش حساب نمیکنم. در ضمن من سویس را برای مصاحبه انتخاب کردم. فرقی‌ هم میکنه؟
[/quote]

دوباره سلام اشکان! من خودم اومدم اینجا Smile نمیدونستم اینجا هم هست. با پوزش فراوان. من الان چند سالی‌ می‌شه سویس هستم. در حقیقت می‌خواستم بدونم اگه ۱ سفارت دیگه مثل آنکارا انتخاب می‌کردم شانسم بیشتر میشد یا فرقی‌ نمیکنه؟
تشکر کنندگان:
کسی نمی تونه نظر قطعی بده، ولی به نظر شخصی من بهترین کار رو کردی.

بعید می دونم شما که در سوئیس زندگی می کنی، قبول کنن جای دیگه مصاحبه ات کنن (مطمئن نیستما...)

به دلیل اقامت طولانی در سوئیس، نیاز هست استعلاماتی از دولت و پلیس سوئیس در مورد شما بشه که این کارها از طریق سفارت آمریکا در سوئیس سریعتر انجام می شه تا از طریق سفارت آمریکا در یه کشور ثالث.

(2010-06-11 ساعت 13:36)ali.110110110 نوشته:  دوباره سلام اشکان! من خودم اومدم اینجا Smile نمیدونستم اینجا هم هست. با پوزش فراوان. من الان چند سالی‌ می‌شه سویس هستم. در حقیقت می‌خواستم بدونم اگه ۱ سفارت دیگه مثل آنکارا انتخاب می‌کردم شانسم بیشتر میشد یا فرقی‌ نمیکنه؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ali.110110110 ، nasr
(2010-05-21 ساعت 08:46)sarfarash نوشته:  
(2010-05-21 ساعت 08:26)nasr نوشته:  با روسری بودن یا نبودن خانمها هنگام مصاحبه یا برای عکس تاثیری داره ؟

خوب شد این سوالو پرسیدین! سوال ما هم هست!
من گمان نمی کنم تاثیری داشته باشه!
عکس صرفا باید واجد مشخصاتی باشه که توی صفحه مربوط به عکس براش توضیح داده!

با این حال مدیران گرامی نظر موثق تری می توانند بدهند.

axetoon che ba rosari va che birosari mohem nist faghat mohem ine ke gerdie sorat maloom bashe va ax marboot be bishtar az 6 mah nabashe

دوست عزیز لطفا به قوانین سایت احترام بگذارید و فارسی تایپ کنید ممنون
تشکر کنندگان:
ببین دوست عزیز اونا اسلا پلیس ایران رو قبول ندارن په برسه به نامه ...
اما اگه کشوری زندگی میکنی به غیر ایران اره باید تهیه کنی و جز مدارکت بذاری
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو
تشکر کنندگان: ali_habyby
با درود
کسی میتونه بگه که چجوری 55000 نفر از بین 100000 نفر انتخاب میشن و اصولا بقیه به چه بهامه ای رد میشن؟
اگه همه کاراشونو درست انجام بدن چی میشه؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2010-05-21 ساعت 08:26)nasr نوشته:  با روسری بودن یا نبودن خانمها هنگام مصاحبه یا برای عکس تاثیری داره ؟

اگه توضیحات مربوط به قسمت عکس رو ترجمه کنید نوشته در صورتی که کلاه یا سربند بدلایل مذهبی استفاده شود مسکلی ندارد ولی بایستی روی چشم ها و یا صورت را نپوشاند یعنی باعث نشه که هویت فرد از رو عکس به چالش کشیده بشه
لطفا اگر کسی از مشهد توی لاتاری برنده شده و داره کارهاش رو انجام میده یه خبری هم به ما بده با هم باشیم. اینجوری فکر میکنم بهتر باشه
ممنونم ازتون
:CoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCool
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
سلام من قبل آشنایی با این سایت فرمارو پر کردم و فرستادم , انگلیسیمم بدک نیست. ولی تو فرما حرفی درباره عکس نزده بود , دوتا سوال اساسی دارم:
1- اگه عکس ندادم چیکار باید کنم.
2- من تازه فارق تحصیل شدم و فوق لیسانسم. نمیدونستم قبول میشم پس گواهی اشتغال به تحصیل نگرفتم که به نظام وظیفه بدم و پاس بتونم بگیرم(سربازی نرفتم هنور) . الان چیکار میتونم کنم.
تشکر کنندگان:
(2010-05-22 ساعت 15:00)nasr نوشته:  بچه ها نامه بچه های تهران اکثرا چهارشنبه 29 می به دستشون رسیده برا باقی بچه ها که در شهر های دیگه زندگی مکنند شما چه تخمینی می زنید ؟
شهراهای بزرگ منظورم مثل شیراز -مشهد-اصفهان و....
من آدرس قزوین دادم و 2 شنبه 7 جون نامم رسید بقیه شهرارو نمیدونم
تشکر کنندگان:
سلام به همگی دوستان-من فرمهای اولیه را پرکردم فرستادم میخواستم بدونم آیا لزومی داره که ایمیلی به kcc بزنم و بپرسم که آیا مدارک رسیده یا نه؟
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
تشکر کنندگان:
دوستان پشت عکس 5 در 5 چه چیزی بنویسم ؟

من تنها میرم آمریکا و مجرد هستم بعضی از سوالات خالی میمونه چبزی ننویسم ؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-13 ساعت 10:19)vahid tavassol نوشته:  دوستان پشت عکس 5 در 5 چه چیزی بنویسم ؟

من تنها میرم آمریکا و مجرد هستم بعضی از سوالات خالی میمونه چبزی ننویسم ؟

همه سوالاتی که جواب ندارند جای جواب بنویسید: N/A که مخفف Not Applicable هست.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Donkey chance
سلام
من هم برنده شدم
2011as0001XXXX
دريافت درب منزل
تارخ دريافت 21 خرداد
تارخ ارسال از كونسولگري 29 آپريل
كنسولگري آنكارا
من مدرك لسانس كامپيوتر دارم چند تا سوال داشتم
1-در فرم d-122 شماره 6 تحصيلات
بايد هم لسانس و هم ديپلم را بنويسيم
با توجه به اينكه نظام جديد 3 ساله است و يك سال پيش دانشگاهي اينها را بايد به تفكيك بنويسيم؟ تاريخ شروع هم بايد از اول دبيرستان باشد؟
براي پيش دانشگاهي عنوان degree را چي بايد بنويسيم
2- آيا نياز است سابقه كاري را هم پر كنم؟
5 سال سابقه كار دارم ولي س سال و نيم از اين 5 سال به صورت قرار دادهاي 6 ماه در سازمان دولتي بوده ام كه بيمه رد نمي شده اما خودم بيمه را از طريق شركت خصوصي رد مي كردم براي اين مورد محل كار كدام مورد را بايد بنويسم
3-فرم 230 صفحه يك قسمت 12 present occuption بايد پست سازماني را فقط بنويسم؟
3- فرم 230 صفحه 4 قسمت ليست محل كار اينجا هم با توجه به شرايطي كه بالا ذكر كردم به چه صورت بايد بنويسم
و job title را بايد پست سازماني را بنويسم براي زماني كه استخدام بودم؟
4- فرم 230 صفحه 4 قسمت 34 كارت پايان خدمتم از نيروي درياي هست و لي به صورت امريه در سازمان دولتي سرباز بوده ام
فيلدهاي branch و rank/positon و military service/occuption را چي بايد بنويسم؟
5- آيا با پست dhl مي شود ارسال كرد چون شنيدم هر پستي كه موقع تحويل به گيرنده رسيد بخواهد قابل قبول نيست و dhl هم زنگ زدم رسيد مي خواهد چه كار بايد بكنم؟ پست عادي هم بيشتر از ماه طول مي كشه؟
6- با توجه به اينكه كونسولگري فرستنده نامه آنكارا هست مشكلي نداره كه در فرم كنسولگري را ابوظبي انتخاب كنم؟ و اينكه كداميك بهتره و راحتره؟
با تشكر فراوان از تمامي دوستان
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: free_free ، AMIN3Y
سلام .من جند تا سوال دارم.1.اگر کسی منزلی رو در ایران رهن کرده باشه باید قولنامه اون رو ترجمه کنه؟
2.ترجمه پرینت از حساب موسسه های مالی و اعتباری قابل قبول هست؟
3. اگر کسی ماشین داشته باشه مدارک اونم باید ترجمه کنه؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز ....
یه بد شانسی بدی آوردم من ... اینکه کانفرمیشن کد توی هارد لپتاپم بود و هاردم بخار شد !!!!Sad

کاغذی که پرینت کردم هم دود شد Sad

حالا هــــیچ جایی نیست که بتونم کد رو بگیرم ازش ؟!؟!
یا اینکه هیچ جایی نیست که بتونم با وارد کردن اطلاعاتم بتونم چک کنم ببینم قبول شدم یا نه ؟!
یادمه که یه جایی بود که می شد چک کرد ببینیم که نامه واست فرستادن یا نه ....
یکی کمکم کنه !!!Sad
تشکر کنندگان:
(2010-06-13 ساعت 09:56)gladiator نوشته:  سلام به همگی دوستان-من فرمهای اولیه را پرکردم فرستادم میخواستم بدونم آیا لزومی داره که ایمیلی به kcc بزنم و بپرسم که آیا مدارک رسیده یا نه؟

گلادیاتور عزیز
بعد از اینکه تو سایت چک کردی و از رسیدن نامه ات توسط دی اچ ال یا تی ان تی به مقصد مطمئن شدی این ایمیل رو به kcc بزنی بهتره

تشکر کنندگان: mr.amir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان