کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام به همه دوستان
شماره تلفن خانم ملیکا را میخواستم برای رفتن به ابوظبی
مرسی
تشکر کنندگان: mml ، ramin_ad
(2011-04-04 ساعت 15:26)hamidt نوشته:  سلام به همه دوستان
شماره تلفن خانم ملیکا را میخواستم برای رفتن به ابوظبی
مرسی

در صفحه آخر تاپيک سفر به امارات براي مصاحبه هست
شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: لیلا ج ، AmericanHamid ، mml ، ramin_ad
(2011-04-03 ساعت 23:26)respina31 نوشته:  سلام دوستان من درسم تازه تمام شده و به من گواهی موقت دادن و گفتن مدرک لیسانس طول می کشه حاضر شه و به مصاحبه نمیرسه. من تو سری اول ارسال فرم ها نوشتم دانشجو و ماه اتمام را هم نوشتم بعدش روی گواهی موقت هم نوشته ارزش ترجمه ندارد. حالا من آخرین مدرک تحصیلی را چی کار کنم؟

خانم من هم همين مشكل رو داشت. به دارالترجمه گفتيم كه بدون مهر دادگستري و وزارت خارجه ترجمه كنه، حتي اون جمله ارزش ترجمه نداره رو هم ترجمه كنه! به اين دليل كه ميخواستيم نشون بديم كه گرچه اسپانسر نداريم، ولي تحصيلكرده ايم و ميتونيم گليممون رو از آب بكشيم... يك ضرب هم ويزاشو گرفت!
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: maxsupermax ، ramin_ad ، final destination ، لیلا ج ، respina31 ، maaref
(2011-04-04 ساعت 10:16)elena نوشته:  من الان تو سایت دیدم که هزینه سفارت برای برندگان لاتری 440 دلار است کسی در این مورد چیزی می دونه .
http://travel.state.gov/visa/temp/types/....html#perm

Other immigrant visa applications (including Diversity Visa applicants, approved I-360 self-petitioners, special immigrant visa applicants, and all others)
$305

Diversity Visa Lottery fee (per person applying as a DV lottery selectee for a DV category immigrant visa)
$440

Immigrant visa security surcharge (per person applying for any immigrant visa category)
$74

جمع: 819 دلار، خدا بده بركت!

(2011-04-04 ساعت 11:03)final destination نوشته:  
(2011-04-04 ساعت 10:26)final destination نوشته:  
(2011-04-03 ساعت 21:53)ramin_ad نوشته:  Shyسلام به همه دوستان عزیز و صبور یک مسءله ای شدید فکرمو مشغول کرده خیلی هم نگرانم اینکه من داخل فرم ثبت نام مشخصات تحصیلی گزینه high school diploma رو انتخاب کردم در حالی که در موقع ثبت نام دانشجو ترم یک بودم زمان ارسال فرمها هم اشارهای به دانشگاه نکردم,حالا شدیدا نگرانم که زمان مصاحبه مشکلی پیش نیاد چون خواهرم منو ثبت نام کرده بود به این موضوع دقت نکرده بود,به تازگی چیزهایی در این مورد شنیدم ک باید گزینه some university courses رو انتخاب می کردیم
سوال من ای که ایا من اشتباه مرتکب شدم؟ و ایا نیازی هست که اطاعاتمو از طریق ایمیل اصلاح کنم؟ و این اشتبام که حرفی در فرم هابه خاطر ندونستن این موضوع نزدم چقدر خطرناکه؟درکل چىکار کنم
واقعا نگرانم که اشتباه مهلکی کرده باشم چند روز خوابو خوراک ندارم,پیشاپیش از همگی ممنون 

آخرين مدركي كه دستته در حال حاضر ديپلمه پس مشكلي نيست.
تازه اگه نگفتي دانشجويي از كجا مي خوان بفهمن آخه؟
یعنی نیازی به اصلاح اطلاعات ندارم؟گفتم شاید تو مراحل کلیرنس متوجه بشن!چون اطلاعاتم تو yahoo و facebook ھست! پس نیازی نیست مدرکی هم ترجمه کنم؟
سوال دیگه ای که داشتم این که دانشجوها تو فرم 230 باید کدوم گزینه رو انتخاب کنند(دانشجویان کارشناسی)؟
بازم ممنون از راهنماییتون
تشکر کنندگان: maaref
(2011-04-04 ساعت 17:56)mml نوشته:  
(2011-04-03 ساعت 23:26)respina31 نوشته:  سلام دوستان من درسم تازه تمام شده و به من گواهی موقت دادن و گفتن مدرک لیسانس طول می کشه حاضر شه و به مصاحبه نمیرسه. من تو سری اول ارسال فرم ها نوشتم دانشجو و ماه اتمام را هم نوشتم بعدش روی گواهی موقت هم نوشته ارزش ترجمه ندارد. حالا من آخرین مدرک تحصیلی را چی کار کنم؟

خانم من هم همين مشكل رو داشت. به دارالترجمه گفتيم كه بدون مهر دادگستري و وزارت خارجه ترجمه كنه، حتي اون جمله ارزش ترجمه نداره رو هم ترجمه كنه! به اين دليل كه ميخواستيم نشون بديم كه گرچه اسپانسر نداريم، ولي تحصيلكرده ايم و ميتونيم گليممون رو از آب بكشيم... يك ضرب هم ويزاشو گرفت!
سلام mml عزیز.میشه توضیح بدین چی کار کردین؟در این زمینه چی برای سفارت فرستادین و چی با خودتون بردین سفارت؟ ممنون...
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان: ramin_ad ، mml
(2011-04-05 ساعت 17:34)respina31 نوشته:  سلام mml عزیز.میشه توضیح بدین چی کار کردین؟در این زمینه چی برای سفارت فرستادین و چی با خودتون بردین سفارت؟ ممنون...

ما فرصت ارسال چيزي به سفارت رو پيدا نكرديم، چون از بچه هايي هستيم كه نامه اول برامون نيومد و كيس نامبر نداشتيم، با اومدن نامه دوم كيس نامبر دار شديم. زمان مصاحبه هم به فاصله 29 روز از تاريخ دريافت نامه دوم بود. فقط فرصت شد كه مدارك رو ترجمه كنيم و حساب بانكي رو پر كنيم... و همه رو با خودمون برديم
تشکر کنندگان: satusa ، لیلا ج ، maaref ، ramin_ad ، armido ، respina31 ، Ehsan2011
سلام دوستان عزیز
بعد از اینکه نامه دوم اومد آیا باید اجباری به سفارت ایمیلی زد یا دیگه چون میدونیم چه مدارکی رو باید بفرستیم انکارا،احتیاجی به ایمیل زدن نیست؟(در ضمن کیسمون هم تو لیست مصاحبه آنکارا وارد شده)
این سوال واسه من از اینجا پیش اومد که قاعدتا وقتی سفارت یک کیسی رو تو جدول مصاحبه اش اعلام میکنه و تاریخ مصاحبه میده باید اتوماتیک یه ایمیلی به افراد مذکور بزنه و لیست مدارک مورد نیاز رو اعلام کنه.چون تو نامه هم فقط به مرحله 4 دستورالعمل کی سی سی اشاره کرده که ربطی به یک سفارت "خاص"نداره(مثل آنکارا که فرم مخصوص خودش رو هم داره)
ممنون

تشکر کنندگان: tamanna ، ramin_ad ، mml
(2011-04-07 ساعت 13:15)sara59 نوشته:  سلام دوستان عزیز
بعد از اینکه نامه دوم اومد آیا باید اجباری به سفارت ایمیلی زد یا دیگه چون میدونیم چه مدارکی رو باید بفرستیم انکارا،احتیاجی به ایمیل زدن نیست؟(در ضمن کیسمون هم تو لیست مصاحبه آنکارا وارد شده)
این سوال واسه من از اینجا پیش اومد که قاعدتا وقتی سفارت یک کیسی رو تو جدول مصاحبه اش اعلام میکنه و تاریخ مصاحبه میده باید اتوماتیک یه ایمیلی به افراد مذکور بزنه و لیست مدارک مورد نیاز رو اعلام کنه.چون تو نامه هم فقط به مرحله 4 دستورالعمل کی سی سی اشاره کرده که ربطی به یک سفارت "خاص"نداره(مثل آنکارا که فرم مخصوص خودش رو هم داره)
ممنون

سارای عزیز:

بنظر من اگه تاریخ مصاحبتون رو یک بار دیگه با سفارت کانفرم کنید بد نیست.اینجوری بهتره چون ممکنه سفارت تاریخ مصاحبه شمارو عوض کرده باشه و به شما هم اطلاع نداده باشه(بهر حال کار از محکم کاری عیب نمیکنه..ایمیل هم که مفتهSmile)

خیر ایمیلی در کار نیست ولی در سایت سفارت دستورالعملی برای مدارک و انجام کارها وجود داره که من الان لینک شو ندارم بدم.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: armido ، Hornet ، tamanna ، ramin_ad ، mml ، لیلا ج
سلام دوستان. کسانی که اطلاع دارند به خصوص خانم هایی که تجربه داشتن، در مورد عکسی که باید به سفارت بدیم در روز مصاحبه، برای خانمهای محجبه چه مقدار از گوش ها بایستی پیدا باشد؟تمام آن یا مثلا نرمی گوش هم کافیه؟ هر دو گوش یا یکی هم کافیه؟
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان: tamanna ، ramin_ad ، mml ، REZA1390
سلام دوستان عزیز
دو تا مطلب از سایت " ب ی ب ی س ی ف ا ر س ی " گرفتم که ضمیمه کردم.
به نظر من که قطعاً موضوع حل میشه، چون دو طرف دعوا دنبال حل موضوع و جلوگیری از تعطیلی می باشند. در ضمن گزارش گر CNN دیشب گفت در صورت تعطیلی دولت، این تعطیلی احتمالاً به آخر هفته و یا یک هفته محدود خواهد شد.
در هر صورت شنبه صبح و یا جمعه شب به وقت واشنگتن این موضوع مشخص خواهد شد.

بیایید با حفظ آرامش همگی دعا کنیم.

خوب و خوش باشید

(من این مطلب رو در تاپیک "بولتن ..." هم نوشتم ولی گم شد !!!!!! )

فایل‌های پیوست
.pdf   110407_l25_us_budget.pdf (اندازه 153.17 KB / تعداد دانلود: 111)
.pdf   110407_u03_budget_de.pdf (اندازه 151.99 KB / تعداد دانلود: 107)
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: gadfly ، Sooshians ، Linspire ، ramin_ad ، mml ، REZA1390 ، لیلا ج
توی فرم انکارا برای مسافرت معمولی type of visa و purpose را چی بنویسیم؟
برای name (فرم اول) و full name(فرم دوم) ، باید اول اسم را نوشت بعد فامیل؟
از اون جایی که توی فرم دوم (contact information) نوشته blank نگذارید برای تلفن محل کار باید خط تیره بگذاریم یا N/A؟
تشکر کنندگان: ramin_ad ، mml
سلام دوستان. کسانی که اطلاع دارند به خصوص خانم هایی که تجربه داشتن، در مورد عکسی که باید به سفارت بدیم در روز مصاحبه، برای خانمهای محجبه چه مقدار از گوش ها بایستی پیدا باشد؟تمام آن یا مثلا نرمی گوش هم کافیه؟ هر دو گوش یا یکی هم کافیه؟

--------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان: mml
می خواستم بپرسم از وقتی ثبت نام می کنیم تا وقتی برنده می شیمو... و بعد پامون به امریکا می رسه چقدر طول می کشه؟
وای فقط دارم فکر می کنم امضای قبلیم چقدر مزخرف و پر مدعا بود!!!
تشکر کنندگان: mml
(2011-04-08 ساعت 22:39)مرجان گلی! نوشته:  می خواستم بپرسم از وقتی ثبت نام می کنیم تا وقتی برنده می شیمو... و بعد پامون به امریکا می رسه چقدر طول می کشه؟

از وقتی ثبت نام میکنی تا وقتی برنده بودنت مشخص میشه حدود 8 ماه واگر برنده بشی اگر شماره کیست جزو اولین شماره ها باشه 4 ماه بعد مصاحبه میشی و اگر از اخرین شماره ها باشی یکسال اضافه کن . پس کمترین زمان برای دریافت ویزا 1 سال و بیشترین زمان 2 سال حساب کن
تشکر کنندگان: gadfly ، Linspire ، mml ، مرجان گلی!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان