کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-03-30 ساعت 23:52)obama نوشته:  سلام. من یه سوال دارم از اونایی که مصاحبه رفتن. من کپی فرمهایی که ارسال کردم را نگرفتم و نمیدونم اونجا چطور امضا کردم. یه نفر به من گفت اگه امضایی که جلوی آفیسر میکنی با چیزی که توی فرمها هست تفاوت داشته باشه کلا ویزا بهت نمیدن. میخوام بدونم این حرف چقدر درسته؟ لطفا هر کی میدونه جواب بده و خانواده ای را از نگرانی برهاند

با سلام ،فکر نمیکنم اصلا امضا موضوع مهم و قابل توجهی باشه که بخواد باعث نگرانی شما بشه .طبق تجربه ای که ما داشتیم اصلا آفیسر در روز مصاحبه از ما نخواست اون جای خالی که در فرم ها بود رو امضا کنیم!!!! پس فکر می کنم که اصلا بهش نگاه هم نمی کنن. موفق باشید
تشکر کنندگان: maaref ، mml ، obama
(2011-04-03 ساعت 12:27)sunrise نوشته:  
(2011-03-30 ساعت 23:52)obama نوشته:  

با سلام ،فکر نمیکنم اصلا امضا موضوع مهم و قابل توجهی باشه که بخواد باعث نگرانی شما بشه .طبق تجربه ای که ما داشتیم اصلا آفیسر در روز مصاحبه از ما نخواست اون جای خالی که در فرم ها بود رو امضا کنیم!!!! پس فکر می کنم که اصلا بهش نگاه هم نمی کنن. موفق باشید

دوستان عزیز لطفاً از راهنمایی کردن توی مواردی که اطلاعات دقیق ندارید پرهیز کنید که خدای ناکرده باعث گمراهی دوستان نشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: hooman421 ، REZA1390 ، maaref ، frozen mind ، farnaz82
(2011-04-03 ساعت 12:27)sunrise نوشته:  با سلام ،فکر نمیکنم اصلا امضا موضوع مهم و قابل توجهی باشه که بخواد باعث نگرانی شما بشه .طبق تجربه ای که ما داشتیم اصلا آفیسر در روز مصاحبه از ما نخواست اون جای خالی که در فرم ها بود رو امضا کنیم!!!! پس فکر می کنم که اصلا بهش نگاه هم نمی کنن. موفق باشید

sunrise عزيز، آفيسر موقع مصاحبه جتما بايد امضاء دوم فرم DS-230 رو از تك تك افراد پرونده بگيره (فرم كودكان رو پدرشون امضا مي كنه). اگر به شما ندادن كه امضا كنين، اينو بذارين به حساب حواس پرتي آفيسر و ناقص شدن پرونده تون. ولي نمي دونم كه آيا چنين نقصي تاثيري بر پرونده تون داره يا نه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: mml ، ramin_ad ، maaref ، obama
يه سئوال داشتم من مدرك تحصيليم مهندسي مكانيك از دانشگاه آزاد هستش و موقع ورود به دانشگاه مدارك ديپلممو دانشگاه مستقيم از دبيرستانم گرفت وبهش دسترسي ندارم و الان فقط مدرك ليسانسمو دارم ترجمه اون كفايت ميكنه؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: mml ، ramin_ad ، maaref
(2011-04-03 ساعت 16:43)alisarshar نوشته:  يه سئوال داشتم من مدرك تحصيليم مهندسي مكانيك از دانشگاه آزاد هستش و موقع ورود به دانشگاه مدارك ديپلممو دانشگاه مستقيم از دبيرستانم گرفت وبهش دسترسي ندارم و الان فقط مدرك ليسانسمو دارم ترجمه اون كفايت ميكنه؟

بله من هم ارشد دارم فقط از من لیسانس و ارشد را در سفارت خواستند.
شماره کیس : 2011AS00013xxx
تاریخ نامه قبولی: May 22, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ مصاحبه: 16 فوریه 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 4 مارچ 2011
تاریخ دریافت ویزا: 26 می 2011
ورود به امریکا: 17 جولای 2011
دریافت پاسپورت سفید: 26 می 2012
بازگشت به سرزمین مادری برای همیشه : 17 آوریل 2012 Smile
تشکر کنندگان: alisarshar ، farnaz82 ، mml ، ramin_ad ، maaref
سلام

من تاريخ مصاحبم 12 JUNE هستش كسي توي اين تاريخ مصاحبه نداره كه با هم آشنا بشيم؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: maaref
aidamin نوشته: با سلام

ضمن تشکر از مسئولین محترم سایت
من تازه عضو شدم و نمیدانم چطور سوال خودم را مطرح کنم طبق راهنمای سایت باید روی دکمه ارسال جدید کلیک کنم ولی انرا پیدا نمی کنم من تو ماه می در ابوظبی مصاحبه دارم امروز که نامه دوم زسید نام خانوادگی دخترم با انچه در پاسپورت و فرمهای ارسالی به ک سی سی فرستادم در دو حرف اشتباه هستش ظا هرا در ثبت نام دیجیتالی اشتباه کردیم.لطفا راهنمایی بفرمایید

از همکاریتون متشکرم
تشکر کنندگان: ramin_ad ، maaref
(2011-04-03 ساعت 16:43)alisarshar نوشته:  يه سئوال داشتم من مدرك تحصيليم مهندسي مكانيك از دانشگاه آزاد هستش و موقع ورود به دانشگاه مدارك ديپلممو دانشگاه مستقيم از دبيرستانم گرفت وبهش دسترسي ندارم و الان فقط مدرك ليسانسمو دارم ترجمه اون كفايت ميكنه؟

همه دانشگاه ها همين كارو مي كنن، ولي موقع فارغ التحصيلي اگه درخواست بدين بهتون پس مي دن و اگه كسي نخواد تو بايگاني دانشگاه خاك مي خوره. بهتره همين الان پس بگيرين تا توي بايگاني هاي راكد دانشگاه گم نشده...
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، ramin_ad ، maaref
(2011-04-03 ساعت 15:50)frozen mind نوشته:  
(2011-04-03 ساعت 12:27)sunrise نوشته:  با سلام ،فکر نمیکنم اصلا امضا موضوع مهم و قابل توجهی باشه که بخواد باعث نگرانی شما بشه .طبق تجربه ای که ما داشتیم اصلا آفیسر در روز مصاحبه از ما نخواست اون جای خالی که در فرم ها بود رو امضا کنیم!!!! پس فکر می کنم که اصلا بهش نگاه هم نمی کنن. موفق باشید

sunrise عزيز، آفيسر موقع مصاحبه جتما بايد امضاء دوم فرم DS-230 رو از تك تك افراد پرونده بگيره (فرم كودكان رو پدرشون امضا مي كنه). اگر به شما ندادن كه امضا كنين، اينو بذارين به حساب حواس پرتي آفيسر و ناقص شدن پرونده تون. ولي نمي دونم كه آيا چنين نقصي تاثيري بر پرونده تون داره يا نه.

ماهم همین فکرو می کردیم اما روال پروندمون رو به اتمام و حتی شوهرم که برنده اصلی هستند ویزاشون هم گرفتن اما اشاره ای به اینکه امضا نکردیم نشد،اما من هنوز کلیر نشدم که طبق نوشته ها در سایت احتمال میدیم به خاطر فامیل بنده هست که تعداد حروف زیادی داره،چون همسرم بعد از 14روز کلیر شدن . با تشکر -موفق باشید
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، ramin_ad ، maaref ، mml
:shy:سلام به همه دوستان عزیز و صبور یک مسءله ای شدید فکرمو مشغول کرده خیلی هم نگرانم اینکه من داخل فرم ثبت نام مشخصات تحصیلی گزینه high school diploma رو انتخاب کردم در حالی که در موقع ثبت نام دانشجو ترم یک بودم زمان ارسال فرمها هم اشارهای به دانشگاه نکردم,حالا شدیدا نگرانم که زمان مصاحبه مشکلی پیش نیاد چون خواهرم منو ثبت نام کرده بود به این موضوع دقت نکرده بود,به تازگی چیزهایی در این مورد شنیدم ک باید گزینه some uniersity courses رو انتخاب می کردیم
سوال من ای که ایا من اشتباه مرتکب شدم؟ و ایا نیازی هست که اطاعاتمو از طریق ایمیل اصلاح کنم؟ و این اشتبام که حرفی در فرم هابه خاطر ندونستن این موضوع نزدم چقدر خطرناکه؟درکل چىکار کنم
واقعا نگرانم که اشتباه مهلکی کرده باشم چند روز خوابو خوراک ندارم چون احتمالا ماھ دىگھ کارنت مىشم,پیشاپیش از همگی ممنون 
تشکر کنندگان: mml
(2011-02-22 ساعت 12:27)javidk نوشته:  
(2011-02-22 ساعت 12:22)moraddad نوشته:  سلام
من 6 ماهه که کارم از خصوصی شده دولتی ولی هنوز تو همون شرکت خصوصی پاره وقت هستم. توی فرم ها فقط سابقه شرکت خصوصی رو نوشتم. اگه دیگه اطلاع ندم که کارم عوض شده چند درصد ممکنه متوجه بشوند؟ اصلا روی این گونه موارد امکان تحقیق محلی دارند؟

دوست عزیز اونها امکان تحقیق محلی رو ندارن و اصلاً این کار رو نمی کنن.
اگه اسم و فامیلت تو اون جای دولتی ثبت شده نیست نیازی به گفتنش نیست اما اگر هست حتماً بگو.

موفق باشید.

ممنون جاويد جان
ولی من منظورتو از ثبت اسم و فاميل نفهميدم. آيا اونا ميتونن از اداره بيمه استعلام کنن؟فکر کنم تنها جايي هست که اسم ثبت ميشه و کارفرما هم معلومه که دولتی هست يا خصوصی.
من کارمند شرکت گاز شدم. غير از بيمه طور ديگه ای ميفهمن؟
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان: ramin_ad ، maaref ، mml
سلام دوستان من درسم تازه تمام شده و به من گواهی موقت دادن و گفتن مدرک لیسانس طول می کشه حاضر شه و به مصاحبه نمیرسه. من تو سری اول ارسال فرم ها نوشتم دانشجو و ماه اتمام را هم نوشتم بعدش روی گواهی موقت هم نوشته ارزش ترجمه ندارد. حالا من آخرین مدرک تحصیلی را چی کار کنم؟
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان: ramin_ad ، maaref ، mml
(2011-04-03 ساعت 23:26)respina31 نوشته:  سلام دوستان من درسم تازه تمام شده و به من گواهی موقت دادن و گفتن مدرک لیسانس طول می کشه حاضر شه و به مصاحبه نمیرسه. من تو سری اول ارسال فرم ها نوشتم دانشجو و ماه اتمام را هم نوشتم بعدش روی گواهی موقت هم نوشته ارزش ترجمه ندارد. حالا من آخرین مدرک تحصیلی را چی کار کنم؟

ترجمه ديپلم و مدرك موقت و ريز نمرات رو ببر و توضيحاتي رو كه اينجا دادي بده حله.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: ramin_ad ، mml
با سلام خدمت همه دوستان عزیزء
من تا 2 هفته دیگه باید مدارکم را بفرستم آنکارا - مدارک اسپانسر هم از آمریکا واسم فرستاده شده و گرفتم . فقط نمیدونم باید همین اصل مدارک و فرمهای اسپانسر را واسه آنکارا بفرستم یا کپی اونها را؟
در ضمن عکس هم نمیدونم باید موقع مصاحبه ببرم یا الان با مدارک باید زودتر و بفرستم و چندتا؟؟؟
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
(2011-04-04 ساعت 08:41)final destination نوشته:  
(2011-04-03 ساعت 23:26)respina31 نوشته:  سلام دوستان من درسم تازه تمام شده و به من گواهی موقت دادن و گفتن مدرک لیسانس طول می کشه حاضر شه و به مصاحبه نمیرسه. من تو سری اول ارسال فرم ها نوشتم دانشجو و ماه اتمام را هم نوشتم بعدش روی گواهی موقت هم نوشته ارزش ترجمه ندارد. حالا من آخرین مدرک تحصیلی را چی کار کنم؟

ترجمه ديپلم و مدرك موقت و ريز نمرات رو ببر و توضيحاتي رو كه اينجا دادي بده حله.

سلام ممنون از جوابت .کدوم مدرک را زودتر بفرستم ؟ترجمه دیپلم را که باید زودتر بفرستم با کپی حالا مدرک موقت چی کار کنم؟بفرستم؟یا با خودم ببرم؟اصلشو بفرستم یا کپی؟ کسی می دونه مدرک موقت ترجمه می کنن؟
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان