کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-04-04 ساعت 09:38)respina31 نوشته:  
(2011-04-04 ساعت 08:41)final destination نوشته:  
(2011-04-03 ساعت 23:26)respina31 نوشته:  سلام دوستان من درسم تازه تمام شده و به من گواهی موقت دادن و گفتن مدرک لیسانس طول می کشه حاضر شه و به مصاحبه نمیرسه. من تو سری اول ارسال فرم ها نوشتم دانشجو و ماه اتمام را هم نوشتم بعدش روی گواهی موقت هم نوشته ارزش ترجمه ندارد. حالا من آخرین مدرک تحصیلی را چی کار کنم؟

ترجمه ديپلم و مدرك موقت و ريز نمرات رو ببر و توضيحاتي رو كه اينجا دادي بده حله.
Respi جان اول بگو كدوم سفارت؟

سلام ممنون از جوابت .کدوم مدرک را زودتر بفرستم ؟ترجمه دیپلم را که باید زودتر بفرستم با کپی حالا مدرک موقت چی کار کنم؟بفرستم؟یا با خودم ببرم؟اصلشو بفرستم یا کپی؟ کسی می دونه مدرک موقت ترجمه می کنن؟

Ok از پستت تو خلاصه پيشرفت كار دريافتم كه سفارتت آنكاراست.
اولا چرا اينقدر هولي.بابا ريلكس باش.
بعد از اينكه تاريخ مصاحبت رو با نامه يا از طريق اي ميل گرفتي كپي همه مدارك مورد نياز رو(پست مدارك مورد نياز براي هر مرحله لاتاري رو ببين) به سفارت پست مي كني طوري كه دو هفته قبل از تاريخ مصاحبه به دستشون برسه.روز مصاحبه هم اصل مدارك رو به همراه يه سري كپي همراهت مي بري.

(2011-04-04 ساعت 09:31)gladiator نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان عزیزء
من تا 2 هفته دیگه باید مدارکم را بفرستم آنکارا - مدارک اسپانسر هم از آمریکا واسم فرستاده شده و گرفتم . فقط نمیدونم باید همین اصل مدارک و فرمهای اسپانسر را واسه آنکارا بفرستم یا کپی اونها را؟
در ضمن عکس هم نمیدونم باید موقع مصاحبه ببرم یا الان با مدارک باید زودتر و بفرستم و چندتا؟؟؟

كپي ها رو زودتر بفرست اصلا رو با خودت ببر
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: gladiator ، mml
من الان تو سایت دیدم که هزینه سفارت برای برندگان لاتری 440 دلار است کسی در این مورد چیزی می دونه .
http://travel.state.gov/visa/temp/types/....html#perm
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: mml
(2011-04-03 ساعت 21:53)ramin_ad نوشته:  Shyسلام به همه دوستان عزیز و صبور یک مسءله ای شدید فکرمو مشغول کرده خیلی هم نگرانم اینکه من داخل فرم ثبت نام مشخصات تحصیلی گزینه high school diploma رو انتخاب کردم در حالی که در موقع ثبت نام دانشجو ترم یک بودم زمان ارسال فرمها هم اشارهای به دانشگاه نکردم,حالا شدیدا نگرانم که زمان مصاحبه مشکلی پیش نیاد چون خواهرم منو ثبت نام کرده بود به این موضوع دقت نکرده بود,به تازگی چیزهایی در این مورد شنیدم ک باید گزینه some university courses رو انتخاب می کردیم
سوال من ای که ایا من اشتباه مرتکب شدم؟ و ایا نیازی هست که اطاعاتمو از طریق ایمیل اصلاح کنم؟ و این اشتبام که حرفی در فرم هابه خاطر ندونستن این موضوع نزدم چقدر خطرناکه؟درکل چىکار کنم
واقعا نگرانم که اشتباه مهلکی کرده باشم چند روز خوابو خوراک ندارم,پیشاپیش از همگی ممنون 

آخرين مدركي كه دستته در حال حاضر ديپلمه پس مشكلي نيست.

تشکر کنندگان: maaref ، mml ، ramin_ad ، f.r
final destination عزیز ممنون ار پاسخت می دونم این هارو مشکل من مدرک موقت است که نمی دونم چی کارش کنم
(سلام دوستان من درسم تازه تمام شده و به من گواهی موقت دادن و گفتن مدرک لیسانس طول می کشه حاضر شه و به مصاحبه نمیرسه. من تو سری اول ارسال فرم ها نوشتم دانشجو و ماه اتمام را هم نوشتم بعدش روی گواهی موقت هم نوشته ارزش ترجمه ندارد. حالا من آخرین مدرک تحصیلی را چی کار کنم؟
مدرک موقت چی کار کنم؟بفرستم؟اصلشو بفرستم یا کپی ؟یا با خودم ببرم؟باید ترجمه باشه هر چی می فرستیم؟کسی می دونه مدرک موقت را ترجمه می کنن؟)

از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
(2011-04-04 ساعت 10:26)final destination نوشته:  
(2011-04-03 ساعت 21:53)ramin_ad نوشته:  Shyسلام به همه دوستان عزیز و صبور یک مسءله ای شدید فکرمو مشغول کرده خیلی هم نگرانم اینکه من داخل فرم ثبت نام مشخصات تحصیلی گزینه high school diploma رو انتخاب کردم در حالی که در موقع ثبت نام دانشجو ترم یک بودم زمان ارسال فرمها هم اشارهای به دانشگاه نکردم,حالا شدیدا نگرانم که زمان مصاحبه مشکلی پیش نیاد چون خواهرم منو ثبت نام کرده بود به این موضوع دقت نکرده بود,به تازگی چیزهایی در این مورد شنیدم ک باید گزینه some university courses رو انتخاب می کردیم
سوال من ای که ایا من اشتباه مرتکب شدم؟ و ایا نیازی هست که اطاعاتمو از طریق ایمیل اصلاح کنم؟ و این اشتبام که حرفی در فرم هابه خاطر ندونستن این موضوع نزدم چقدر خطرناکه؟درکل چىکار کنم
واقعا نگرانم که اشتباه مهلکی کرده باشم چند روز خوابو خوراک ندارم,پیشاپیش از همگی ممنون 

آخرين مدركي كه دستته در حال حاضر ديپلمه پس مشكلي نيست.
تازه اگه نگفتي دانشجويي از كجا مي خوان بفهمن آخه؟

تشکر کنندگان: respina31 ، mml ، ramin_ad
(2011-04-04 ساعت 10:38)respina31 نوشته:  final destination عزیز ممنون ار پاسخت می دونم این هارو مشکل من مدرک موقت است که نمی دونم چی کارش کنم
(سلام دوستان من درسم تازه تمام شده و به من گواهی موقت دادن و گفتن مدرک لیسانس طول می کشه حاضر شه و به مصاحبه نمیرسه. من تو سری اول ارسال فرم ها نوشتم دانشجو و ماه اتمام را هم نوشتم بعدش روی گواهی موقت هم نوشته ارزش ترجمه ندارد. حالا من آخرین مدرک تحصیلی را چی کار کنم؟
مدرک موقت چی کار کنم؟بفرستم؟اصلشو بفرستم یا کپی ؟یا با خودم ببرم؟باید ترجمه باشه هر چی می فرستیم؟کسی می دونه مدرک موقت را ترجمه می کنن؟)
خوب مگه خواسته تو گرفتن ويزا نيست؟ و مگه براي گرفتن ويزا مدرك ديپلم كفايت نمي كنه؟پس مشكل حادي نداري.
ضمنا هر مدركي رو ميشه ترجمه كرد چه با ارزش و چه بي ارزش.منتهي ممكنه مدرك ترجمه شده مهر دادگستري نخوره .تو مدرك موقت رو صرفا جهت اطلاع ترجمه كن.

راستي بچه ها اين متن رو از سايت Us citizenship&immigration services آوردم.قابل توجه اونايي كه شرايط سيتيزن شدن بعد از دريافت گرين كارت رو مي خوان بدونن:

Eligibility Requirements
To be eligible for naturalization under section 316(a) of the INA, an applicant must:

Be 18 or older
Be a permanent resident (green card holder) for at least 5 years immediately preceding the date of filing the Form N-400, Application for NaturalizationHave lived within the state, or USCIS district with jurisdiction over the applicant’s place of residence, for at least 3 months prior to the date of filing the application
Have continuous residence in the United States as a permanent resident for at least 5 years immediately preceding the date of the filing the application
Be physically present in the United States for at least 30 months out of the 5 years immediately preceding the date of filing the application
Reside continuously within the United States from the date of application for naturalization up to the time of naturalization
Be able to read, write, and speak English and have knowledge and an understanding of U.S. history and government (civics).
Be a person of good moral character, attached to the principles of the Constitution of the United States, and well disposed to the good order and happiness of the United States during all relevant periods under the law

تشکر کنندگان: respina31 ، mml ، maxsupermax ، ramin_ad
سلام سوال من و که کسی جواب نداد من چند تا عکس باید بفرستم با مدارکم؟؟؟
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
(2011-04-04 ساعت 11:32)gladiator نوشته:  سلام سوال من و که کسی جواب نداد من چند تا عکس باید بفرستم با مدارکم؟؟؟
عكس رو روز مصاحبه ببر.

تشکر کنندگان: gladiator ، maaref ، respina31 ، mml ، ramin_ad
(2011-04-04 ساعت 11:32)gladiator نوشته:  سلام سوال من و که کسی جواب نداد من چند تا عکس باید بفرستم با مدارکم؟؟؟

دوست عزیز تاپیکی به همین منظور ایجاد شده است

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3863

جهت جلوگیری از پست های اضافی لطفا پس از مطالعه سوال بفرمایید.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: gladiator ، respina31 ، mml ، ramin_ad
(2011-04-04 ساعت 11:33)final destination نوشته:  [quote='gladiator' pid='101485' dateline='1301900520']
سلام سوال من و که کسی جواب نداد من چند تا عکس باید بفرستم با مدارکم؟؟؟
عكس رو روز مصاحبه ببر.

کلا سفارت 2 تا عکس می خواد. من با مدارکم قبل از مصاحبه فرستاده بودم، اما روز مصاحبه هم می تونید با خودتون ببرید.

شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: respina31 ، mml ، ramin_ad

[/quote]
خوب مگه خواسته تو گرفتن ويزا نيست؟ و مگه براي گرفتن ويزا مدرك ديپلم كفايت نمي كنه؟پس مشكل حادي نداري.
ضمنا هر مدركي رو ميشه ترجمه كرد چه با ارزش و چه بي ارزش.منتهي ممكنه مدرك ترجمه شده مهر دادگستري نخوره .تو مدرك موقت رو صرفا جهت اطلاع ترجمه كن.

[/quote]

سوال آخر اصل یا ترجمه را بفرستم؟ کپی هم می خواد ؟
یا با خودم ببرم سفارت؟
از برندگان سال 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان: mml ، ramin_ad

[/quote]

یا با خودم ببرم سفارت؟
[/quote]

فرقی نداره، اگه کپیشون رو بفرستی اصلش رو روز مصاحبه حتما ازت میخوان.

شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

[/quote]

یا با خودم ببرم سفارت؟
[/quote]

دوست عزیز:

شما تو فرم هاتون گفتید که دانشجو هستید پس اگر مدرک شما بعلت موقت بودن قابل ترجمه نیست کافیست همین موضوع رو موقع مصاحبه یه آفیسر توضیح بدید.

برای اطمینان بیشتر میتونید یک نسخه از کپی برابر اصل مدرکتون رو بفرستید آنکارا و روز مصاحبه هم اصل مدرک همراهتون باشه.(وقتی مدرکی قابل ترجمه نباشه آفیسر هم کار غیر ممکن از شما نمیخواد)

در صورتی که مدرک شما قابل ترجمه بود میتونید مثل بقیه دوستان مدارک رو از تاپیک زیر برای سفارت ارسال کنید..

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3863
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: لیلا ج ، mml ، ramin_ad
فری فری جان خیلی ممنون از راهنمایی کاملت حتما این کار هارو انجام میدم به نظر شما اگر ترجمه هم بکنم دادگستری مهر نکنه و با کپی برابر اصل بفرستم چطوره؟خوبه یا این کارو نکنم؟
1دنیا ممنون
از برندگان سال 2011
سفر اول nov2011
(2011-04-04 ساعت 14:20)respina31 نوشته:  فری فری جان خیلی ممنون از راهنمایی کاملت حتما این کار هارو انجام میدم به نظر شما اگر ترجمه هم بکنم دادگستری مهر نکنه و با کپی برابر اصل بفرستم چطوره؟خوبه یا این کارو نکنم؟
1دنیا ممنون

ترجمه بدون مهر دادگستری بی ارزش است و فقط یه کاغذ پرینت شده است. بنظر من این کار رو نکنید بهتره چون ممکنه برداشت های مختلفی از این کار شما بشه و در نهایت به ضرر شما تموم بشه...

من جای شما بودم ترجمه نامه فراغت ار تحصیل و یا ترجمه ریزنمرات رو همراه خودم میبردم تا مدرکی داشته باشم که دوره تحصیل لیسانس من کی تموم شده تا در صورتی که نیاز به اثبات این قضیه بود مدرکی تو این زمینه داشته باشم. البته ریز نمرات چیز خوبیه و اگه بخواین تو آمریکا ادامه تحصیل بدید حتما به اون نیاز دارید ...Smile

تشکر کنندگان: mml ، ramin_ad ، final destination

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان