کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-04-11 ساعت 07:12)mml نوشته:  
(2011-04-11 ساعت 00:38)najibi نوشته:  Do not wear a hat or head covering that obscures the hair or hairline, unless worn daily for a religious purpose.
به عبارت دیگه:پوشش سر یا کلاهی که خط مو یا خود مو را میپوشاند
نداشته باشید
مگر اینکه این پوشش به علت اعتقادات مذهبی باشد.

Hat and head coverings should be removed for the photo unless it is worn daily for a religious purpose. The full face must be visible in your photo. The head covering should not obscure the hairline and must not cast shadows on the face.

درست ترجمه می کنید، ولی تقدم و تأخر جمله رو رعایت نکردید:
1- کلاه و پوششِ سر نداشته باشید، مگر پوششی که هر روز و به دلیلی مذهبی استفاده می کنید
2- پوششی که برای سر استفاده می کنید نباید خط رویش مو را بپوشاند یا روی صورت سایه ایجاد کند

قبلاً در مورد شرایط عکس، بچه ها به متنی رجوع می کردند که مشخصاً نوشته بودند که گوش باید معلوم باشه، ولی من دیگه اون متن رو پیدا نمی کنم... البته همونطور که بچه ها گفتن مطمئن ترین راه حل داشتن هر دو نوع عکس در هنگام مصاحبه است. امیدوارم شما با تجربه مصاحبه تون این مشکل رو برای خانم هایی که قصد استفاده از عکس با حجاب رو دارند، حل کنید.

دوست عزیز ممکنه لینک نوشته رو بزارین. ممنون میشم.
تشکر کنندگان: maaref ، REZA1390 ، mml
سلام
من هم عينك مي رنم و عكسم هم بدن عينك بود و ايرادي نگرفتن و براي معاينه يك بار بدون عينك معاينه كردن يكبار هم با عينك و مشكلي نبود من ابوظبي مصاحبه داشتم
شاد و پيروز باشيد
(2011-04-11 ساعت 13:43)نگار 65 نوشته:  مگه دکتر اصلا راجع به عینک چیزی می پرسه؟

خوب مگه معاينه چشم انجام نميده؟
از دوستاني که معاينات پزشکي انجام دادن جواب بدن
[/quote]

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: لیلا ج ، نگار 65 ، maaref ، Linspire ، REZA1390 ، mml
(2011-04-11 ساعت 11:53)mml نوشته:  [quote='final destination' pid='102477' dateline='1302505108']
If you normally wear glasses (without tinted lenses), a hearing device, or similar articles, they may be worn in your photo.
]

may در اينجا يعني كه قضيه Optional هست.يعني مي شه زد يا نزد.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: نگار 65 ، maaref ، REZA1390 ، mghdv2011 ، mml
من در نامه دعوت به مصاحبه و بعد در دستورالعمل حضور در مصاحبه دیدم نوشته بود که اگر عینکی هستین باید با عینک عکس بندازین. منم مجبور شدم عکس بدون عینک رو بذارم کنار و دوباره با عینک عکس بندازم.
موقع مصاحبه هم عکسها رو گرفتن و حرفی نزدن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: لیلا ج ، نگار 65 ، final destination ، maaref ، coming soon ، REZA1390 ، mml
سلام به همه دوستان عزیز،

من یه سوال داشتم که شاید خیلی‌ ابتدایی به نظر بید و گفتم بپرسم که دیگه خیالم راحت بشه،

کسی‌ که لاتاری برده فقط اسم خودش در اومده می‌تونه برای پدر مادر هم ویزا بگیره همون موقع یا نه؟؟؟
تشکر کنندگان: mml
(2011-04-13 ساعت 14:34)nima.nabizadeh نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز،

من یه سوال داشتم که شاید خیلی‌ ابتدایی به نظر بید و گفتم بپرسم که دیگه خیالم راحت بشه،

کسی‌ که لاتاری برده فقط اسم خودش در اومده می‌تونه برای پدر مادر هم ویزا بگیره همون موقع یا نه؟؟؟

نخير، فقط همسر و فرزندان زير 21 سال
شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، tamanna ، ramin_ad ، mml
(2011-04-13 ساعت 14:34)nima.nabizadeh نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز،

خیر.

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: Hornet ، nima.nabizadeh ، ramin_ad ، mml
سلام به دوستان عزیز،

یه سوال داشتن و این هست که آیا مدارک بیمه رو هم لازم هست که بگیریم از ادارهٔ بیمه‌ و ترجمه کنیم و برای روز مصاحبه با خودمون ببریم که به افیسر نشون بدیم؟

آیا این مدارک بیمه باعث کلیرنس خوردن نمی‌شه؟
تشکر کنندگان: ramin_ad ، mml
(2011-04-13 ساعت 16:33)gadfly نوشته:  
(2011-04-13 ساعت 16:18)tex نوشته:  سلام به دوستان عزیز،

یه سوال داشتن و این هست که آیا مدارک بیمه رو هم لازم هست که بگیریم از ادارهٔ بیمه‌ و ترجمه کنیم و برای روز مصاحبه با خودمون ببریم که به افیسر نشون بدیم؟

آیا این مدارک بیمه باعث کلیرنس خوردن نمی‌شه؟
دوست عزیز سلام
شما اصلاً برای روز مصاحبه نیازی به سابقه و مدارک بیمه تان ندارید . بیخودی برای خودتان هزینه و دردسر درست نکنید .
موفق باشید
من هم با نظر ایشون موافقم
بهتره بدونید که کسانی که شغل دولتی و یا سربازی رفته باشند fbi چک میخورند
پس هزینه الکی نکنید

موفق باشید
تشکر کنندگان: gadfly ، Hornet ، ramin_ad ، tex ، mml
سلام دوستان این مطلب را چند وقت پیش تو سایت یاهو زده بود،من همش یادم میرفت براتون پستش کنم،

یک مقاله هست در مورد بهترین شهر‌های آمریکا برای زندگی‌،می‌دونم که شاید جاش اینجا نباشه ولی‌ چون این topic خیلی‌ پر بیننده هست میزارم اینجا. رو چندتا تاپیک دیگه هم میزارم:باید با word بازش کنید:

فایل‌های پیوست
.docx   the best cities to move.docx (اندازه 250.04 KB / تعداد دانلود: 85)
تشکر کنندگان: coming soon ، maxsupermax ، Hornet ، ali.sh ، ramin_ad ، mml
سوال مهمی برام پیش اومده...؟؟؟؟؟؟؟Sad
تصور کنید من 10000 دلار مجاز رو به امریکا با خودم می آورم و دکلر هم می کنم که این پول نقد من است از حساب شخصی ام تو ایران که بهش مالیات تو امریکا نخوره .قرار میشه مدتی بمونم و کاری داشته باشم و حقوق و مالیات آن و بعد از مدتی برای اینکه کارهامو تو ایران سامان بدم بعد از گرفتن گرین کارت برگردم و تو اومدنم چند تا ملک هم بفروشم و پولشو بخوام همرام بیارم... حال سوالم اینه که در حین ورود مجدد باز هم باید اظهار کنم به وجود این پول که متعلق به فروش املاک است و هزینه های قانونی ان در ایران مثل مالیات و عوارض پرداخت شده است تا مجددا" در امریکا مالیات بهش نخوره ... راهکار چیست؟
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان: tamanna ، ramin_ad ، mml
با سلام به تمام مهاجرسراییها وتشکر فراوان به خاطر این سایت بسیار خوب که من واقعا از مطالبش استفاده کردم.
دوستان من تازه امروز کلیر شدم ومصاحبه هم ابوظبی بودم میخواستم ببینم اشکالی نداره که پاسپورت را بدم ازطریق ازانس مسافرتی و اونها ویزا رو بگیرن وبرام بفرستن؟ راستش خیلی نگرانم ایا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟ ویا اینکه بهتره خودم برم؟
از راهنمایی و لطف همه سپاسگذارم.
تشکر کنندگان: tamanna ، mml
(2011-04-13 ساعت 22:46)maxsupermax نوشته:  سوال مهمی برام پیش اومده...؟؟؟؟؟؟؟Sad
تصور کنید من 10000 دلار مجاز رو به امریکا با خودم می آورم و دکلر هم می کنم که این پول نقد من است از حساب شخصی ام تو ایران که بهش مالیات تو امریکا نخوره .قرار میشه مدتی بمونم و کاری داشته باشم و حقوق و مالیات آن و بعد از مدتی برای اینکه کارهامو تو ایران سامان بدم بعد از گرفتن گرین کارت برگردم و تو اومدنم چند تا ملک هم بفروشم و پولشو بخوام همرام بیارم... حال سوالم اینه که در حین ورود مجدد باز هم باید اظهار کنم به وجود این پول که متعلق به فروش املاک است و هزینه های قانونی ان در ایران مثل مالیات و عوارض پرداخت شده است تا مجددا" در امریکا مالیات بهش نخوره ... راهکار چیست؟

دوست عزیز بهترین کار ترانسفر پول از طریق صرافی هستش. شما اونجا یه حساب باز کن و پول رو از اینجا حواله کن.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: coming soon ، ramin_ad ، mml
(2011-04-14 ساعت 02:36)ا سیا نوشته:  با سلام به تمام مهاجرسراییها وتشکر فراوان به خاطر این سایت بسیار خوب که من واقعا از مطالبش استفاده کردم.
دوستان من تازه امروز کلیر شدم ومصاحبه هم ابوظبی بودم میخواستم ببینم اشکالی نداره که پاسپورت را بدم ازطریق ازانس مسافرتی و اونها ویزا رو بگیرن وبرام بفرستن؟ راستش خیلی نگرانم ایا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟ ویا اینکه بهتره خودم برم؟
از راهنمایی و لطف همه سپاسگذارم.

دوست عزیز ضمن تبریک ، شما نه تنها از طریق آژانس میتونید این کار رو انجام بدید بلکه هر شخص دیگه ای که مورد اطمینان شما هست میتونه برای گرفتن ویزای شما بره سفارت و اونو بگیره .در کل اگر شما از طرفتون مطمئن باشید جای نگرانی دیگه ای وجود نخواهد داشت .

سالم و شاد باشید.

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: gadfly ، ا سیا ، ramin_ad ، maxsupermax ، mml ، A.K
با تشکر از comming soon عزیز
دوستان عزیز مهاجرسرایی می خواستم بپرسم شما موردی رو میدونید که ویزاشون رو از طریق ازانس مسافرتی ویا خانم ملیکا گرفته باشند؟ راضی بودند؟ مشکلی پیش نیومده ؟راستش ازانس خاصی رو نمی شناسم و می ترسم اعتماد کنم و از طرف دیگه هم یک هفته یا بیشتر دوبی بودن از نظر کاری برام مشکله ولی خب مجبور شم یه کاریش میکنم دیگه.
راستی یه پیشنهاد:این سایت واقعا عالی و کامله ای کاش یه مبحث جدید هم درباره مسافرت برای گرفتن ویزا ایجاد بشه امیدوارم مدیران محترم سایت و بقیه کاربران عزیز هم موافق باشند
باز هم تشکر بسیار ازهمه دوستان
تشکر کنندگان: mml

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان