موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-14 ساعت 12:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-14 ساعت 13:01 توسط frozen mind.)
[quote='ا سیا' pid='102866' dateline='1302767636']
با تشکر از comming soon عزیز
دوستان عزیز مهاجرسرایی می خواستم بپرسم شما موردی رو میدونید که ویزاشون رو از طریق ازانس مسافرتی ویا خانم ملیکا گرفته باشند؟ راضی بودند؟ مشکلی پیش نیومده ؟راستش ازانس خاصی رو نمی شناسم و می ترسم اعتماد کنم و از طرف دیگه هم یک هفته یا بیشتر دوبی بودن از نظر کاری برام مشکله ولی خب مجبور شم یه کاریش میکنم دیگه.
راستی یه پیشنهاد:این سایت واقعا عالی و کامله ای کاش یه مبحث جدید هم درباره مسافرت برای گرفتن ویزا ایجاد بشه امیدوارم مدیران محترم سایت و بقیه کاربران عزیز هم موافق باشند
باز هم تشکر بسیار ازهمه دوستان
با سلام ،تمام اژانس هایی که اینکار رو میکنند تقریبا مطمئن هستند اما من خودم پاسم الان پیش خانم ملیکا ست و قرار ه هر وقت کلیر شدم ایشون زحمتشو بکشن و یک نفر دیگه از بچه های سایت هم اطلاع دارم که از طریق خانم ملیکا 10روزه ویزاشون رو گرفتن.
دوستان من توی پست های قبلی ... (دوست عزيز، لطفا سوالتان را يك جا مطرح كنيد. Frozen Mind)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-14 ساعت 12:23)ا سیا نوشته: با تشکر از comming soon عزیز
دوستان عزیز مهاجرسرایی می خواستم بپرسم شما موردی رو میدونید که ویزاشون رو از طریق ازانس مسافرتی ویا خانم ملیکا گرفته باشند؟ راضی بودند؟ مشکلی پیش نیومده ؟راستش ازانس خاصی رو نمی شناسم و می ترسم اعتماد کنم و از طرف دیگه هم یک هفته یا بیشتر دوبی بودن از نظر کاری برام مشکله ولی خب مجبور شم یه کاریش میکنم دیگه.
راستی یه پیشنهاد:این سایت واقعا عالی و کامله ای کاش یه مبحث جدید هم درباره مسافرت برای گرفتن ویزا ایجاد بشه امیدوارم مدیران محترم سایت و بقیه کاربران عزیز هم موافق باشند
باز هم تشکر بسیار ازهمه دوستان
ذوست عزیز در پستهای سالهای قبل (فکر کنم 2009 یا 2010)مواردی راجع به مشکل همراه داشتن پاسپورت دیگران در بازرسی های فرودگاههای جهان آمده ولی ظاهرا آژانسهای مجاز میتوانند تعداد زیادی پاسپورت با خود حمل کنند !لطفا افراد مطلع اصلاح کنند .
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
یه خبر مهم:
امروز رفتم TNT واسه ارسال مدارکم به انکارا،گفت ما 3 ماهه از طرف خود امریکا تحریم هستیم که هیچ بسته ای به "سفارت های آمریکا"ارسال نکنیم و گفت این یه دستوره و احتمالا DHL هم همینطوره حتی گفت DHL یه بار هم جریمه شده!!!خلاصه ما سکته کردیم و با نا امیدی رفتیم "آرامکس"اونها بدون صحبتی تحویل گرفتند و رسید پیگیری دادند!!!!!!!!!!!!!!!!خیلی تجربه وحشتناکی بود اونم ما که دقیقه 90 پست کردیم.نمی دونم TNT در مورد قانون بودن این موضوع چقدر درست میگفت ولی به هر حال طرفش نرید چون قبول نمی کنه.دیگه به DHL هم نرفتیم ،خبرشو ندارم ولی ارامکس قبول کرد.
حالا کسی هست که با ارامکس به انکارا فرستاده باشه؟چقدر طول کشیده؟
کس دیگه ای هم تو این 3 ماه اخیر این تجربه رو با TNT داشته؟
خواهش میکنم اگه نظری داید بگید.ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان گل مهاجرسرا
من یه مشکل پیدا کردم که کم کم داره امونمو میبره!
برای اینکه روز مصاحبه بتونم ثابت کنم دانشجو فلان دانشگاهم باید چیکار کنم! با توجه به اینکه دانشجو روزانه هستم و ریز نمرات بهم تحویل نمیدن:-(
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر جواب کلیرنس تا اخر سپتامبر نیاد،کیس از بین میره؟اگه اینطوره تکلیف اونایی که تازه مصاحبشون همون موقع ها میفته و fbi هم میخورن چی میشه؟!!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز یه سوال مهم:
توی قسمتی که کلیرنسم اومده نوشته از زمانی که پاسپورتتون را تحویل سفارت میدهید4 تا7 روز ویا شاید هم بیشتر طول میکشه تا ویزا اماده بشه به نظر شمااگر از افیسر توی سفارت ابوظبی خواهش کنم که زودتر از 4 یا 7 روز ویزامو بگیرم قبول میکنند؟
کسی از دوستان همچین موردی را دیدن؟ لطفا راهنمایی کنید .
باتشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگه کسی اسپانسر نداشته باشه و نتونه نفری 15 میلیون را که مثلا" برای 4 نفر معادل 60 میلیون میشه ارایه کنه ایا میشه با یه نامه تمکن مالی از بانک با 24 - 25 میلیون و ترجمه ی سند ملک حدود 120 ( که البته نمیدونم کجا و چطوری کارشناسی قیمت میشه ) آفیسر را قانع کرد . چون چند تا از دوستان میگفتند که روز مصاحبه اصلا" ترجمه ی سند را ازشون نگرفتند . حالا نمیدونیم به این دلیل بوده که نامه تمکن مالی انها کافی بوده یا اینکه اساسا"به این مسیله اهمیت نمیدهند و برای اونها سندیت نداره .
اگر از دوستان کسی هست که تونسته باشه با ترجمه ی سند ویزا شو بگیره ممنون میشم منو هم تو جریان بگذاره و اگر شده آیا ترجمه ی سند را برده یا اینکه کارشناسی قیمت کرده و ترجمه اش را برده . کجا برای کارشناسی قیمت باید رفت ؟
یه سوال دیگه و اون هم اینکه ایا نامه تمکن مالی باید حتما" به صورت پول نقد باشه یا اینکه میتونه به صورت ترجمه ی اوراق بهادار و یا ارزش سهام باشه ؟
در ضمن مطالعه سوال های دوستان با مورد عکس های ارسالی تو فرم هایی که تابستان پارسال به kcc فرستادیم من یادم امد که همون عکسهایی را که موقع آپلود فرستاده بودم به فرم ها زده بودم و فرستادم که احتمال زیاد تاریخش از اون 6 ماهی که دوستان میگن بیشتر است . الان باید چه کار کنم ؟
از دوستان عزیز اگر کسی جواب سوال های من را میدونه ممنون میشوم که پاسخ دهید
با تشکر فراوان