کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
jilibo عزیزممنون که جواب دادید.یه سوال:مگه سفارت ابوظبی 5شنبه ها هم پاسپورت را میگیره؟من فکر میکردم فقط 1شنبه ها تحویل میگیرن.
خوش به حالتون که راحت شدین دست راستتون زیر سر ما.
تشکر کنندگان:
(2011-04-16 ساعت 01:48)میناسیان نوشته:  سلام دوستان

اگه کسی اسپانسر نداشته باشه و نتونه نفری 15 میلیون ....

با تشکر فراوان

دوست عزيز
مبلغ 15 ميليون براي هر نفر يه روش تقريبا امتحان شده است و اما و اگر ندارد .
ولي ترجمه سند بي اهميت نيست و آن هم كار ساز هست. ضمنا در برخي از موارد آفيسر علاوه بر گواهي بانك در مورد سند هم سوال و جواب مي كند كه اين معمول هم هست (از جمله خود ما).
در خصوص ارزشيابي ملك تاپيك "نداشتن اسپانسر و راه حل ها 2011" و نيز "عدم اسپانسر 2010" رو مطالعه كنيد، اطلاعات جامعي وجود دارد.
هر گونه سند و مدرك رسمي كه نشان دهنده دارايي باشد (سند ملكي و اوراق سهام و طلا و سكه و ...) نيز به عنوان تمكن مالي مورد قبول است. وليكن در خصوص مقدار و كفايت آن تجربه زيادي وجود ندارد و موكول مي شود به تصميم آفيسر پرونده كه بر اساس ديگر شرايط از جمله سن و تحصيلات و تعداد اعضاي خانواده و ...) تعيين مي شود.

سعي كنيد عكس جديد تهيه كنيد و همراهتون ببريد.

موفق باشيد
تشکر کنندگان: لیلا ج ، mehran626 ، میناسیان ، mavarfan
(2011-04-16 ساعت 11:06)ا سیا نوشته:  jilibo عزیزممنون که جواب دادید.یه سوال:مگه سفارت ابوظبی 5شنبه ها هم پاسپورت را میگیره؟من فکر میکردم فقط 1شنبه ها تحویل میگیرن.
فكر ميكنم كيس jilibo عزيز خانوادگي يا ازدواج بوده و لاتاري نبوده. خود سفارت كه گفته فقط يكشنبه ها.
jilibo جان حدسم درسته يا كيس شما لاتاري هستيد؟و اينكه اگه آره چطور پنجشنبه رفتيد؟

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان:
(2011-04-15 ساعت 23:03)sara59 نوشته:  سلام دوستان
اگر جواب کلیرنس تا اخر سپتامبر نیاد،کیس از بین میره؟اگه اینطوره تکلیف اونایی که تازه مصاحبشون همون موقع ها میفته و fbi هم میخورن چی میشه؟!!!!

پارسال یکی از برندگان کهمدارکشو انکارافرستاده بودن هفته اخر نوبت مصاحبه داشت وجالب بود که کلیر خوردن و3روزه جوابش اومد وخلاصه همون هفته هم ویزاشو گرفت فکر کنم روزای اخر سریعتر کارارو انجام میدن
تشکر کنندگان: mehran626 ، میناسیان
چند روز پيش رفتم دارالترجمه و بهم گفتند كه بايد جاييو كه تو پاسپورت براي صاحب پاسپورت هست بايد امضا كنم آيا واقعا احتياجي هست كه امضا كنم؟
چند روز پيش رفتم دارالترجمه و بهم گفتند محل امضا روي پاسپورت بايد امضا بشه آيا بايد امضا بشه يا احتياجي نيست؟
چند روز پيش رفتم دارالترجمه و گفتند كه بايد محل امضا روي پاسپورت بايد امضا بشه آيا احتياجي هست يا نه؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: ramin_ad ، tamanna
(2011-04-16 ساعت 11:06)ا سیا نوشته:  jilibo عزیزممنون که جواب دادید.یه سوال:مگه سفارت ابوظبی 5شنبه ها هم پاسپورت را میگیره؟من فکر میکردم فقط 1شنبه ها تحویل میگیرن.
سلام دوست عزیز، در جواب سوالتون باید بگم که ما روز 5شنبه مصاحبه داشتیم و اف بی آی چک هم نخوردیم در نتیجه پاسپورتمون همون روز همون جا موند Big Grin
به امید اینکه زودتر همه دوستان ویزاشونو بگیرن.
(2011-04-16 ساعت 13:02)alisarshar نوشته:  چند روز پيش رفتم دارالترجمه و بهم گفتند كه بايد جاييو كه تو پاسپورت براي صاحب پاسپورت هست بايد امضا كنم آيا واقعا احتياجي هست كه امضا كنم؟
چند روز پيش رفتم دارالترجمه و بهم گفتند محل امضا روي پاسپورت بايد امضا بشه آيا بايد امضا بشه يا احتياجي نيست؟
چند روز پيش رفتم دارالترجمه و گفتند كه بايد محل امضا روي پاسپورت بايد امضا بشه آيا احتياجي هست يا نه؟

سلام دوست عزیز، در جواب سوالتون باید بگم بله باید امضا کنید. چون من هم امضا نکرده بودم ولی تو فرودگاه ایران بهم گفتند امضا کن. پس در نتیجه اگه الان هم امضا نکنید تو فرودگاه باید امضا کنید.
(2011-04-16 ساعت 11:21)naeiji1974 نوشته:  
فكر ميكنم كيس jilibo عزيز خانوادگي يا ازدواج بوده و لاتاري نبوده. خود سفارت كه گفته فقط يكشنبه ها.
jilibo جان حدسم درسته يا كيس شما لاتاري هستيد؟و اينكه اگه آره چطور پنجشنبه رفتيد؟
دوست عزیز ما هم مثل شما کیس لاتاری بودیم و همون طور که گفتم 5شنبه مصاحبه داشتیم و همون روز هم ویزا گرفتیم و در نتیجه پاسهامون هم موند سفارت تا دوشنبه.
تشکر کنندگان: alisarshar ، coming soon ، ramin_ad ، maxsupermax ، maaref ، tamanna
سلام jilibo ی عزیز

ضمن تبریک به خاطر اخذ ویزا یکضربتون .میشه لطف کنید و اطلاعات خودتون رو مثل وضعیت شغلی و سربازی به ماها بدید تا بتونیم یه برآوردی رو کلیرنس داشته باشیم .چون شما عنوان کردید که ویزا یکضرب گرفتید. بابا نگران نباشید از دادن اطلاعات چون اولا شما که با اسم مستعار هستید بعد هم کیس نامبر هممون هم مخفی هست و دلایل محکم دیگه ای وجود داره که نگرانی رو درباره دادن اطلاعات از بین میبره.در عوض ثواب داره و میتونه کمک حال بقیه باشه.

متشکرم
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: gadfly ، یاشار و ماری ، REZA1390 ، jilibo ، ramin_ad ، maaref ، tamanna
(2011-04-14 ساعت 18:32)ramin_ad نوشته:  سلام به همه دوستان گل مهاجرسرا
من یه مشکل پیدا کردم که کم کم داره امونمو میبره!
برای اینکه روز مصاحبه بتونم ثابت کنم دانشجو فلان دانشگاهم باید چیکار کنم! با توجه به اینکه دانشجو روزانه هستم و ریز نمرات بهم تحویل نمیدن:-(
سلام
نگران این موضوع نباشید،ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل یا ترجمه کارت دانشجویی را با خودتون ببرید،من هیچ مدرکی نداشتم که ثابت کنه موقع ارسال فرم ها دانشجو بودم و یا بعد از آن یعنی قبل از مصاحبه درسم تمام شده،چون دانشگاه گواهی فراغت از تحصیل بهم نداد.سفارت فقط آخرین مدرک تحصیلی را و آفیسر دیپلم و پیش دانشگاهی را خواست.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، jilibo ، ramin_ad ، maaref ، tamanna
(2011-04-16 ساعت 01:45)jilibo نوشته:  
(2011-04-15 ساعت 23:14)ا سیا نوشته:  دوستان عزیز یه سوال مهم:
توی قسمتی که کلیرنسم اومده نوشته از زمانی که پاسپورتتون را تحویل سفارت میدهید4 تا7 روز ویا شاید هم بیشتر طول میکشه تا ویزا اماده بشه به نظر شمااگر از افیسر توی سفارت ابوظبی خواهش کنم که زودتر از 4 یا 7 روز ویزامو بگیرم قبول میکنند؟
کسی از دوستان همچین موردی را دیدن؟ لطفا راهنمایی کنید .
باتشکر

با سلام
من خودم 5 شنبه پاسپرتمو دادم به سفارت ابوظبی و دوشنبه ساعت 2 بهم تحویل دادند، یعنی تقریبا 4 روز،فکر نمی کنم 1 هفته نگه دارند !
(2011-04-14 ساعت 19:26)مهسا ح نوشته:  
برای اینکه روز مصاحبه بتونم ثابت کنم دانشجو فلان دانشگاهم باید چیکار کنم! با توجه به اینکه دانشجو روزانه هستم و ریز نمرات بهم تحویل نمیدن:-(

منم همین مشکلو دارم ! شما مشکل دیپلمو چطوری حل کردین؟ برای سفارت کپی بربر اصلشو میبرین؟ چون دانشگاه دیپلم اصلیو به من نمیده.کجا کپی برابر اصل باید کرد؟ منو مدتیه دارن سر کار میذارن سر همین دیپلم !
یه راه دیگم هست، اونم اینکه برید دانشگاه و سفته بذارید و مدرکتونو بگیرید و با خودتون ببرید و بعد دوباره به دانشگاه برگردونید. من خودم همین کارو کردم.
من پرسیدم گفتن اصلا امکان نداره.. نمیدونم سفارت اگه کپی برابر اصل ببرم قبول میکنه یا نه!؟ حتما باید اصل دیپلم باشه؟
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: coming soon ، ramin_ad ، Hornet ، maaref ، parastoo2011
(2011-04-16 ساعت 16:04)coming soon نوشته:  سلام jilibo ی عزیز

ضمن تبریک به خاطر اخذ ویزا یکضربتون .میشه لطف کنید و اطلاعات خودتون رو مثل وضعیت شغلی و سربازی به ماها بدید تا بتونیم یه برآوردی رو کلیرنس داشته باشیم .چون شما عنوان کردید که ویزا یکضرب گرفتید. بابا نگران نباشید از دادن اطلاعات چون اولا شما که با اسم مستعار هستید بعد هم کیس نامبر هممون هم مخفی هست و دلایل محکم دیگه ای وجود داره که نگرانی رو درباره دادن اطلاعات از بین میبره.در عوض ثواب داره و میتونه کمک حال بقیه باشه.

متشکرم

سلام دوست عزيز
ممنون از تبريكتون و آرزوي موفقيت براي همه دوستان
دوست عزيز من در سفرنامم در قسمت مصاحبه در ابوظبي جواب سوالات شمارو دادم، لطفا به اون قسمت مراجعه كنيد. با تشكر
تشکر کنندگان: ramin_ad ، Hornet ، tamanna
با سلام به همه مهاجرسراییها وتشکر فراوان به خاطر این سایت بسیار خوب که ما واقعا از مطالبش استفاده کردیم.
دو تا سوال دارم که ممنون میشم جوابمو بدین.البته چون سوالی شبیه به سوالام نبود که بتونم جواب بگیرم میپرسم.
1- من 6 ماه(12/6/1387 تا 29/12/1387)پیمانی تو دانشگاه علوم پزشکی کار کردم ولی تو فرم230 ننوشتم، الانم از مهر ماه پیمانی آموزش پرورش استخدام شدم که به تازگی گفتن برم برای رسمی آزمایشی، البته از بهمن 87 دانشجوی ارشدم و الانم پایان نامم مونده.
باید چطوری به سفارت اطلاع بدم؟
اگه باید mail بزنم میشه متنشو واسم بزارین؟
برنده لاتاری شوهرمه، شماره کیسمونم 42000
2- شوهرم سال 2005،2006 دو تا کار با یک شرکت کرده که تو فرم 230 فقط این دوتا رو نوشتیم، بعد از اونم آزاد کار می کنه تا الان.
یک شرکتم چند ماه پیش ثبت کرده که البته هنوز با اسم شرکت کاری انجام نداده.
نیازی هست این مطالبم به سفارت بگیم ؟
اگه لازمه میشه متن اینم واسم بزارین؟
خیلی خیلی ممنونم
شماره کیس: 2011AS00042000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 31/4/2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/7/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: sep
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna ، ramin_ad
با سلام به دوستان
به نظر شما اگه دكتر انگان وخانومش بفهمن كه فردي رو كه معاينه مي كنن پزشك هستش ، از واكسيناسيون اضافي خلاص مي شن يا اينكه بدتر مي شه ؟ اگه ازدوستان كسي تجربه اونو داره راهنمايي كنه
تشکر کنندگان: tamanna
(2011-04-17 ساعت 19:27)mim نوشته:  با سلام به همه مهاجرسراییها وتشکر فراوان به خاطر این سایت بسیار خوب که ما واقعا از مطالبش استفاده کردیم.
دو تا سوال دارم که ممنون میشم جوابمو بدین.البته چون سوالی شبیه به سوالام نبود که بتونم جواب بگیرم میپرسم.
1- من 6 ماه(12/6/1387 تا 29/12/1387)پیمانی تو دانشگاه علوم پزشکی کار کردم ولی تو فرم230 ننوشتم، الانم از مهر ماه پیمانی آموزش پرورش استخدام شدم که به تازگی گفتن برم برای رسمی آزمایشی، البته از بهمن 87 دانشجوی ارشدم و الانم پایان نامم مونده.
باید چطوری به سفارت اطلاع بدم؟
اگه باید mail بزنم میشه متنشو واسم بزارین؟
برنده لاتاری شوهرمه، شماره کیسمونم 42000
2- شوهرم سال 2005،2006 دو تا کار با یک شرکت کرده که تو فرم 230 فقط این دوتا رو نوشتیم، بعد از اونم آزاد کار می کنه تا الان.
یک شرکتم چند ماه پیش ثبت کرده که البته هنوز با اسم شرکت کاری انجام نداده.
نیازی هست این مطالبم به سفارت بگیم ؟
اگه لازمه میشه متن اینم واسم بزارین؟
خیلی خیلی ممنونم

دوست عزیز اولین مطلب اینه که از راستگویی در این راه نترسید اما اینهم حائز اهمیته که آیا لازمه همه راستها را گفت ؟ در مورد خودتون مورد پیمانی اول را فکر نکنم لزومی به گفتنش باشه خصوصا اگر رسمی نبودید اما مورد آموزش و پرورش را در مدارکی که باید به سفارت قبل از مصاحبه بفرستید ذکر کنید مثلا در فرمهای خود سفارت آنکارا که مجددا چکیده ای از سابقه کار و مدارک تحصیلی را می خواد ، ضمنا شرکت ثبت شده همسرتون و شغل آزادش هم لازمه که ذکر بشه خصوصا که ایشون برنده اصلی هستند.
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: tamanna ، mim
(2011-04-16 ساعت 23:37)مهسا ح نوشته:  
(2011-04-16 ساعت 01:45)jilibo نوشته:  
(2011-04-15 ساعت 23:14)ا سیا نوشته:  دوستان عزیز یه سوال مهم:
توی قسمتی که کلیرنسم اومده نوشته از زمانی که پاسپورتتون را تحویل سفارت میدهید4 تا7 روز ویا شاید هم بیشتر طول میکشه تا ویزا اماده بشه به نظر شمااگر از افیسر توی سفارت ابوظبی خواهش کنم که زودتر از 4 یا 7 روز ویزامو بگیرم قبول میکنند؟
کسی از دوستان همچین موردی را دیدن؟ لطفا راهنمایی کنید .
باتشکر

با سلام
من خودم 5 شنبه پاسپرتمو دادم به سفارت ابوظبی و دوشنبه ساعت 2 بهم تحویل دادند، یعنی تقریبا 4 روز،فکر نمی کنم 1 هفته نگه دارند !
(2011-04-14 ساعت 19:26)مهسا ح نوشته:  

منم همین مشکلو دارم ! شما مشکل دیپلمو چطوری حل کردین؟ برای سفارت کپی بربر اصلشو میبرین؟ چون دانشگاه دیپلم اصلیو به من نمیده.کجا کپی برابر اصل باید کرد؟ منو مدتیه دارن سر کار میذارن سر همین دیپلم !
یه راه دیگم هست، اونم اینکه برید دانشگاه و سفته بذارید و مدرکتونو بگیرید و با خودتون ببرید و بعد دوباره به دانشگاه برگردونید. من خودم همین کارو کردم.
من پرسیدم گفتن اصلا امکان نداره.. نمیدونم سفارت اگه کپی برابر اصل ببرم قبول میکنه یا نه!؟ حتما باید اصل دیپلم باشه؟
درود بر شما
من یک دارالترجمه رفم و مدرک پاسپورت دخترم هنگام ترجمه اصلش نبود و منهم دانشنامه ام از دانشگاه آزاد بود به من گفت می تونند در سربرگی که مال خود سفارت آمریکا است ترجمه کنند و سفارت قبول می کنه و واقعیتش سفارت کپی پاسپورتهامونو که اصلا نگرفت و مدرک منهم قبول کرد ، اگر دوست دارید راجع به اینم بپرسید. موفق باشید

شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: tamanna ، ramin_ad
سلام

سوال مجدد:
اگر چنانچه برای اولین سفر بخواهیم از طریق نزدیکترین فرودگاه به خاک ایالات متحده (مثلا" نیویورک-واشنگتن-ویرجینیا) وارد شویم و بعد با یه پرواز داخلی به دالاس بریم امکان دارد و آیا بصرفه هست یا نیست ؟یا مستقیم به مقصد دالاس با هزینه بالاتر رزرو کنیم؟شنیدم فرودگاههای پر ترافیک تر بلیط هاشون ارزانتر و بعد از ورود پرواز داخلی ارزانتر است و مجموعا" کل سفربه چند تکه راحت تر تقسیم و تحملش سهلتر است...
چه کنم بهتر است؟Sad
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان: ramin_ad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان