کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام دوست عزیز.به نظر من چون این اشتباه از kcc هستش به همونها ایمیل بزنید یا اگه براتون مقدوره تلفنی باشون صحبت کنید که سریعتر به جواب برسید.باید خودشون تصحیحش کنند.نگران نباشیدSmile

(2011-04-19 ساعت 18:10)fereshteh نوشته:  به کمک فوری احتیاج دارم
من دو تا فرزند دارم که بعد از قبولی متوجه شدم فرزند اولم ذر زمان ثبت نام جهت قرعه کشی بیشتر از 21 سال بوده ودرنتیجه فرم 230 را برای او نفرستادم حالا که نامه دوم برای مصاحبه (26 اردیبهشت تاریخ مصاحبه ) بدستم رسیده درانتهای نامه اسم فرزند اولم را که شامل او نمیشود (درحال حاضر 23 ساله است) ذکر شده ( beneficiaries) ولی فرزند دومم که 10 سال دارد ذکر نشده است برای سفارت در ابوظبی ایمیل فرستادم جوابی هنوز دریافت نکرده ام لطفا" پاسخ دهید Fereshteh

تشکر کنندگان: farzad-it ، لیلا ج ، ramin_ad
با تشکر
ازانجا که مدارک ازkcc به سفارت در ابوظبی فرستاده شده دیگه kcc پا سخگو نیست در تماس تلفنی این را هم گفتند البته با توجه به اینکه فرم 230 را برای فرزند 10 ساله ام فرستادم وهمچنین در فرم 230 خودم و در بند 31a نام او را جز کسانی که همراه من هستند ذکر کرده ام . آیا به استناد این مطلب می توان مشکل را حل کرد
تشکر کنندگان: ramin_ad
(2011-04-19 ساعت 11:01)DV2011_Winner نوشته:  سلام دوستان
برای گرفتن ویزا لازمه دوباره مدارک مالی با خودمون داشته باشیم؟

شما 15 روز قبل مصاحبه باید مدارکتون رو ارسال کنید(ترجیحا کپی تا گم نشه)
روز مصاحبه اصلش رو حتما ازتون میخواند
احتیاجی نیست دوباره مدرک مالی به روز بگیرید
موفق باشید
(2011-04-20 ساعت 09:50)mitr.p نوشته:  
(2011-04-19 ساعت 11:01)DV2011_Winner نوشته:  سلام دوستان
برای گرفتن ویزا لازمه دوباره مدارک مالی با خودمون داشته باشیم؟

میترا جان نه هیچ مدرکی نیاز نداره.
فقط و فقط پاسپورت و برگه آبی.

خوشم میاد پیگیری میترا جان
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: لیلا ج ، DV2011_Winner ، ramin_ad
دوستان میشه مدرک تمکن مالی (پرینت حساب) رو بر اساس دلار و ریال ارائه کرد؟ منظورم اینه که مثلا یه نفر میخواد 20 میلیون تومن مانده حساب داشته باشه 10 میلیون تومن اون رو ریالی و بقیه رو ارزی ارائه کنه؟

شاید بعضی ها بگن این چه کاریه؟....

حقیقت قضیه بنده از چند ماه پیش که دلار ارزونتر بود 10000 تایی خرید کردم و این مقدار هم برای سفر اول کفایت میکنه(بیشتر از این هم نمیشه از پورت ایران خارج کرد) و الان هم بقیه رو ریال تو حساب دارم و چون حساب ارزی و ریالی من در یک شعبه هست لذا تبدیل مابقی ریال ها به دلار وقت گیر و هزینه بر است .

حال اگر دوستان تو این زمینه تجربه ای داشتن ممنون میشم توضیح بدن و راهنمایی کنن...

ممنونSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: لیلا ج ، یاشار و ماری ، Hornet ، آمریکا ، ramin_ad
(2011-04-18 ساعت 20:26)دلارام بینش نوشته:  سلام
من نامه ی اول را گرفتم فرم های خواسته شده را فرستادم اما فعلا جوابی نگرفتم می خواستم بدونم الان مال من عقب افتاده یا هنوز به شماره ی من نرسیده؟ 2011AS00042015=case number

سلام
شما اگه کارنت شدین یه ایمیل به کی سی سی بزنید و بگین کارنت شدین و تاریخ مصاحبه می خواین.
تشکر کنندگان: Hornet ، ramin_ad
(2011-04-20 ساعت 12:36)free_free نوشته:  دوستان میشه مدرک تمکن مالی (پرینت حساب) رو بر اساس دلار و ریال ارائه کرد؟ منظورم اینه که مثلا یه نفر میخواد 20 میلیون تومن مانده حساب داشته باشه 10 میلیون تومن اون رو ریالی و بقیه رو ارزی ارائه کنه؟

حقیقت قضیه بنده از چند ماه پیش که دلار ارزونتر بود 10000 تایی خرید کردم و این مقدار هم برای سفر اول کفایت میکنه(بیشتر از این هم نمیشه از پورت ایران خارج کرد) و الان هم بقیه رو ریال تو حساب دارم و چون حساب ارزی و ریالی من در یک شعبه هست لذا تبدیل مابقی ریال ها به دلار وقت گیر و هزینه بر است .

حال اگر دوستان تو این زمینه تجربه ای داشتن ممنون میشم توضیح بدن و راهنمایی کنن...

ممنونSmile

دوست عزیز، برای حساب ریالی، موجودی رو به ریال میدن اما زیر نامه مینویسن که هر دلار چند ریاله. نیاز نیست حتما موجودی به دلار باشه.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، Hornet ، ramin_ad ، Sooshians
(2011-04-20 ساعت 12:36)free_free نوشته:  دوستان میشه مدرک تمکن مالی (پرینت حساب) رو بر اساس دلار و ریال ارائه کرد؟ ......
ممنونSmile

شما يك گواهي از حساب ارزي بگير و يك گواهي جدا هم از حساب ريالي كه البته بايد موقع درخواست از بانك بخواهي نرخ برابري دلار رو توش بنويسه.
هر دو تاش رو ارائه ميدي و مشكلي نخواهد بود.

موفق باشيد.
تشکر کنندگان: coming soon ، یاشار و ماری ، Hornet ، ramin_ad ، free_free
(2011-04-20 ساعت 12:36)free_free نوشته:  دوستان میشه مدرک تمکن مالی (پرینت حساب) رو بر اساس دلار و ریال ارائه کرد؟ منظورم اینه که مثلا یه نفر میخواد 20 میلیون تومن مانده حساب داشته باشه 10 میلیون تومن اون رو ریالی و بقیه رو ارزی ارائه کنه؟

سلام
به نظر من اگر میتونین بگین که گواهی رو یه جوری بدن که هر دو تای موجودی تون توی یه برگه باشه. چون ممکنه آفیسر شک کنه که شما یک گواهی ارزی گرفتین بعد پولتون رو برداشتین ریختین تو حساب ریالیتون و یک گواهی دیگه گرفتین. یعنی اینکه برای یک مقدار موجودی، دو تا گواهی گرفتین. مخصوصا که 10 میلیون و 10000 دلار تقریبا معادلند و ممکنه شک برانگیز باشه.

البته من تجربه ای ندارم و فقط چیزی که به فکرم رسید رو گفتم.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: gadfly ، Hornet ، satusa ، kamrani.navid ، ramin_ad ، mehran626 ، free_free ، آمریکا
[
با سلام ،مهران خان و سایر دوستان ،میشه بگید برای گرفتن گواهی مالی باید چند روز تو حساب پول باشه تا بانک گواهی بده ؟(بانک سامان )
با تشکر
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
(2011-04-20 ساعت 12:55)jilibo نوشته:  
(2011-04-18 ساعت 20:26)دلارام بینش نوشته:  سلام
من نامه ی اول را گرفتم فرم های خواسته شده را فرستادم اما فعلا جوابی نگرفتم می خواستم بدونم الان مال من عقب افتاده یا هنوز به شماره ی من نرسیده؟ 2011AS00042015=case number

سلام
شما اگه کارنت شدین یه ایمیل به کی سی سی بزنید و بگین کارنت شدین و تاریخ مصاحبه می خواین.

شما هنوز کارنت نشده ایددوست عزیز. الان تا شماره ۲۸۶۰۰ کارنت شده اند واسه ماه june .
در ضمن ظاهرا برای حفظ امنیت بهتر است که از ذکر کامل کیس نامبر خوداری کرده و مثلا ان را به این صورت بنویسید:2011AS00042xxx
تشکر کنندگان: ramin_ad ، alisarshar ، لیلا ج
سلام دوستان.
یه سوالی.
از اونجاییکه اعتبار کارت ملی تا آخر سال 89 بوده و خود به خود اعلام کردندکه تمدید شده,برای ترجمه کارت ملی این قضیه تمدید رو چه جوری باید تو ترجمه نشون بدیم?!
ممنون
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
تشکر کنندگان:
سلام
من این موضوع رو به دارالترجمه گفتم،گفت اگه دادگستزی پای ترجمه رو مهر کنه بعد هم امور خارجه OK کنه دیگه تو سفارت با این قضیه مشکل ندارند.یعنی اگه مشکلی باشه همین جا دادگستری ایراد میگیره.البته این نظر دارالترجمه بود.منم همین کارو کردم.دادگستری هم مهر کرد.

(2011-04-21 ساعت 14:51)NavidNavid نوشته:  سلام دوستان.
یه سوالی.
از اونجاییکه اعتبار کارت ملی تا آخر سال 89 بوده و خود به خود اعلام کردندکه تمدید شده,برای ترجمه کارت ملی این قضیه تمدید رو چه جوری باید تو ترجمه نشون بدیم?!
ممنون

تشکر کنندگان: free_free
(2011-04-20 ساعت 16:25)یاشار و ماری نوشته:  

سلام
به نظر من اگر میتونین بگین که گواهی رو یه جوری بدن که هر دو تای موجودی تون توی یه برگه باشه. چون ممکنه آفیسر شک کنه که شما یک گواهی ارزی گرفتین بعد پولتون رو برداشتین ریختین تو حساب ریالیتون و یک گواهی دیگه گرفتین. یعنی اینکه برای یک مقدار موجودی، دو تا گواهی گرفتین. مخصوصا که 10 میلیون و 10000 دلار تقریبا معادلند و ممکنه شک برانگیز باشه.

یاشار و ماری عزیز

نمیدونم یاشار این جواب هوشمندانه رو داد یا ماری؟

بهر حال نکته ظریفی بود ممنون...فکر نمی کنید اگه تاریخ هر دو تا برگه تو یک روز باشه این قضیه مشکوک نشه؟

ممنون از همفکری دوستانSmile

(2011-04-20 ساعت 17:32)mehran626 نوشته:  

ممنونSmile

فری فری عزیز هیچ مشکلی نیست من هم دقیقا همین شرایط رو دارم و بانک گواهی هر دو حساب رو میده و به نظر نمیرسه از نظر سفارت مشکلی داشته باشه البته من هنوز سفارت نرفتم از قول خودم میگم

مهران جان ممنون از لطفت

فقط رفتی مصاحبه نتیجه رو تو سایت بذار که بقیه هم راهنمایی بگیرن

ممنونSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، آمریکا
(2011-04-21 ساعت 20:40)free_free نوشته:  
(2011-04-20 ساعت 16:25)یاشار و ماری نوشته:  

سلام

یاشار و ماری عزیز

نمیدونم یاشار این جواب هوشمندانه رو داد یا ماری؟

بهر حال نکته ظریفی بود ممنون...فکر نمی کنید اگه تاریخ هر دو تا برگه تو یک روز باشه این قضیه مشکوک نشه؟

ممنون از همفکری دوستانSmile

سلام فری فری
من یاشارم ولی اون جواب هوشمندانه رو ماری نوشته بود. البته این دلیل نمی شه که من هوشمند نباشم. ماری هم در اثر همنشینی با من هوشمند شده Tongue
اوه اوه ماری اومد.
آره، داشتم می گفتم، ماری خیلی هوشمنده. ما هم در جوار ایشون بهره می بریم Rolleyes

شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: tamanna ، free_free ، Sooshians

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان