کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
شما اصلا نگران نباشيد...

تا حالاش كار درستي انجام داديد. فعلا صبر كنيد تا تاريخ مصاحبه تون رو بگيريد. به احتمال خيلي زياد، يه موقعي هست كه مشكلي نداريد براي رفتن.

اگه به احتمال 1 درصد مصاحبه افتاد وسط امتحانا، به سفارت اي ميل بزنيد. نمي دونم كدوم سفارت هستيد. ابوظبي معمولا راحت تر مصاحبه ها رو با تغيير تاريخشون موافقت مي كنه.

آنكارا توي سايتش خيلي شديد الحن نوشته فقط به دلايل پزشكي و با گواهي پزشك، اما كسايي بودند كه به دلايل خيلي الكي (حتي گيج بودن و از دست دادن تاريخ مصاحبه به دليل عدم آشنايي با تقويم ميلادي!!!!!!) مصاحبه رو از دست دادن و بهشون يه وقت جديد داده.

فعلا شما صبر كنيد ببينيد چي مي شه و ديگه در اين مورد با K.C.C مكاتبه نكنيد. صبر كنيد تا تاريخ مصاحبه تون اعلام بشه. به احتمال زياد همون روز خيالتون راحت مي شه و نيازي به تغييرش نخواهيد داشت.

(2011-04-23 ساعت 00:18)bahar1981 نوشته:  سلام
من دو هفته است که کارنت شدم ولی خبری از تاریخ مصاحبه نیست. هم ایمیل زدم و هم تلفن ولی گفتن 15 می معلوم میشه. من حدس زده بودم که مصاحبه با امتحانای دانشگاه برخورد کنه واسه همین قبل از کارنت شدن ایمل زدم وگفتم لطفا مصاحبه من بین 9 تا 20 جون نباشه .کی سی سی هم جواب داد که نامه وارد پروندم شده. آیا ممکنه به این دلیل باشه که من باید تا 15 می صبر کنم؟ نگرانم.لطفا راهنمایی کنید دوستان.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Amir78 ، لیلا ج ، satusa ، coming soon ، Hornet ، AmericanHamid ، bahar1981 ، free_free ، آرتين ، ramin_ad
Big Grin
یه سوال رادیو تلویزیونی و رسانه ای :
در ایالات متحده (یا منحصرا" تگزاس) آیا کانالهای ماه پاره ای قابل دریافت در ایران نیز بدون هزینه قابل دریافتند... ؟کا.نا.ل پارسی یک Tongue حیفه از دستمون بره.
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، آرتين ، ramin_ad
یه سوال حیاتی: کسانی که مصاحبه شون رو عقب میندازن خودشون تعیین میکنن کی وقت بعدیشون باشه؟اگه کسی تا حالا این کارو کرده بگه لطفآ تاریخ مصاحبه بعدیش چقدر از قبلی فاصله داشتهCool. ممنون.
تشکر کنندگان: free_free ، آرتين ، ramin_ad ، آذر
کسانی که مصاحبه شون رو عقب میندازن خودشون تعیین میکنن کی وقت بعدیشون باشه؟اگه کسی تا حالا این کارو کرده ؟
تشکر کنندگان: free_free ، آرتين ، Hornet ، ramin_ad
(2011-04-22 ساعت 12:51)کامبیر نوشته:  سلام
من case namber ندارم چون پاکت اولیه بدستم نرسید ولی فرمهای مربوطه را ارسال کردم .در حال حاضر زمان مصاحبه هم بدستم نرسیده.لطفآ راهنمایی کنید که چه کار باید انجام بدهم

دوست عزيز نگران نباش 80درصد بچه هايي كه اينجا هستن كيس نامبر نداشتن و كاري كه شما الان انجام دادين كارهاي 6-7ماه پيش ما هست پس منتظر باش و نگران نباش فقط از طريق ميل با سفارتي كه تعين كردي در تماس باش كه اگه كارنت شدي بهت اطلاع بدنWink
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: farnaz82 ، آرتين ، Hornet ، ramin_ad
(2011-04-25 ساعت 00:32)era_ebra_dr نوشته:  کسانی که مصاحبه شون رو عقب میندازن خودشون تعیین میکنن کی وقت بعدیشون باشه؟اگه کسی تا حالا این کارو کرده ؟

فکر میکنم تاریخ بعدی را هم خودشون انتخاب میکنند
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: alisarshar ، mitr.p ، آرتين ، Hornet ، ramin_ad
(2011-04-25 ساعت 08:58)alisarshar نوشته:  
(2011-04-22 ساعت 12:51)کامبیر نوشته:  سلام
من case namber ندارم چون پاکت اولیه بدستم نرسید ولی فرمهای مربوطه را ارسال کردم .در حال حاضر زمان مصاحبه هم بدستم نرسیده.لطفآ راهنمایی کنید که چه کار باید انجام بدهم

دوست عزيز نگران نباش 80درصد بچه هايي كه اينجا هستن كيس نامبر نداشتن و كاري كه شما الان انجام دادين كارهاي 6-7ماه پيش ما هست پس منتظر باش و نگران نباش فقط از طريق ميل با سفارتي كه تعين كردي در تماس باش كه اگه كارنت شدي بهت اطلاع بدنWink

كامبير عزيز متن ايملي كه من به سفارت زدم براي دريافت كيس نامبر اينه:

Confirmation Number: 2011000000000
FIRSTNAME:0000000000000
LASTNAME: 0000000000
Date of Birth: 000000
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

To whom it may concern,

The month September is almost finished and unfortunately KCC didn't sent my Case Number via E-mail nor by my new mailing address

As I wrote to you several times before, I have checked my status at DV-Lottery Status check, and I noticed that my Diversity Visa entry was selected in the DV-2011 lottery. According to the Mail Tracking Service I have used (DHL) with ticket no. AWB # 00000000, my application forms (((totally two letters))) have been delivered to the KCC on -th. August , 2010, (Signed for by: J SUTTON) & my Place for interview is AbuDhabi .

I would appreciate if you would send me information about my Case Number, appointment date and time and every thing I need for further processing.

If it's not possible for you to send my Case Number and my Case is cancelled, please tell me straightly and frankly.

Regards,
000000000000000
subject email: Acknowledgement about the Appointment Date

اينم ايميل سفارت ابوظبي :

AbudhabiIV@state.gov
اگه پروندت رسيده باشه به سفارت كه ايشالا جواب مي گيري اگر نه بايد صبر كنيBig Grin
موفق باشيد
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: najibi ، آرتين ، Hornet ، jilibo ، ramin_ad
کامبیز عزیز، سعی کن به ایمیل اکتفا نکنی و حتما در اسرع وقت باهاشون تلفنی هم صحبت کنی.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: آرتين ، ramin_ad ، Hornet
(2011-04-25 ساعت 21:10)mghdv2011 نوشته:  Cool سلام به همگی خسته نباشید.........
یه سوال راجع به دو تا فرمی که اخر فایل Instruction for diversity visa داخل سایت آنکارا هست دارم وباید اونهارو همراه مدارک دیگه به سفارت بفرستیم، اینکه این فرما باید دستی پر شوند یا اینکه تایپ بشوند؟ (راجع به آدرس و..........)

تایپ کنید چون دستی نوشتن از تایپ کردن سخت تره.... تازه ممکنه مطالبتون تو اون فضا جا نشه و یا اینکه خط تون رو آفیسر نتونه بخونه و یا جهر پخش بشه کاغذ رو خراب کنه
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، mghdv2011 ، coming soon ، لیلا ج ، آرتين ، ramin_ad ، Hornet
Cool سلام به همگی خسته نباشید.........
یه سوال راجع به دو تا فرمی که اخر فایل Instruction for diversity visa داخل سایت آنکارا هست دارم وباید اونهارو همراه مدارک دیگه به سفارت بفرستیم، اینکه این فرما باید دستی پر شوند یا اینکه تایپ بشوند؟ (راجع به آدرس و..........)
[/quote]

تایپ کنید چون دستی نوشتن از تایپ کردن سخت تره.... تازه ممکنه مطالبتون تو اون فضا جا نشه و یا اینکه خط تون رو آفیسر نتونه بخونه و یا جهر پخش بشه کاغذ رو خراب کنه
[/quote]

اون دوتا فرم تو فایل PDF قابل به تایپ کردن نیستن؟؟؟؟؟؟؟ نمیشه تایپ کرد

تشکر کنندگان: آرتين ، ramin_ad ، Hornet
(2011-04-26 ساعت 13:03)mghdv2011 نوشته:  Cool سلام به همگی خسته نباشید.........

[/quote]

اون دوتا فرم تو فایل PDF قابل به تایپ کردن نیستن؟؟؟؟؟؟؟ نمیشه تایپ کرد

[/quote]

سلام
فایل word فرم آنکارا برای استفاده دوستان

فایل‌های پیوست
.doc   form_e_khame_etelaate_kolli_ankara.doc (اندازه 54 KB / تعداد دانلود: 91)
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
تشکر کنندگان: mghdv2011 ، لیلا ج ، satusa ، آرتين ، ramin_ad ، Hornet

با سلام
دوستان سفارت آمریکا در آنکارا 19 و 30 می تعطیله
کسی علتشو می دونه؟
توسایت آنکارا نوشته شده:
Please Note: American Embassy Ankara will be closed on May 19th and on May 30th.
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-04-27 ساعت 09:35)mojezeh khamoosh نوشته:  با سلام
کسی علتشو می دونه؟
توسایت آنکارا نوشته شده:
Please Note: American Embassy Ankara will be closed on May 19th and on May 30th.

تعطیلات رسمی هستن. 19 می که اگه اشتباه نکنم روز بزرگداشت آتاتورکه. اما 30 می رو دقیقا نمیدونم.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mojezeh khamoosh ، ramin_ad ، Hornet
19 مي - روز گرامي داشت آتاتورك، روز ورزش و جوانان (تركيه)
30 مي - روز يادبود يا Memorial Day (آمريكا)

(2011-04-27 ساعت 09:35)mojezeh khamoosh نوشته:  با سلام
کسی علتشو می دونه؟
توسایت آنکارا نوشته شده:

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: satusa ، لیلا ج ، alisarshar ، mojezeh khamoosh ، نگار 65 ، najibi ، ramin_ad ، Hornet ، coming soon
یکی از دوستان من با کیس نامبر 19xxx زمان مصاحبه رو چون نامه دیر به دستش رسید از دست داد و هر دفع هم که زنگ می زد میگفتن نامه واست فرستادیم. الان هم که وقت سفارتش گذشته ، میگن با سفارت (آنکارا)تماس بگیر.

کسی با این مشگل روبرو بوده ما رو راهنمایی کنه.

متشکرم
تشکر کنندگان: ramin_ad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان