کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-06-14 ساعت 12:16)petros نوشته:  سلام
با وجود تمامه سعی و تلاشی که کردم نتونستم توی مهاجرسرا لینکی پیدا کنم که بشه فرمهایه DSP-122,DS-230 را در خودش پر کرد.ممنون میشم کسی راهنمایی کنید یا لینکه مربوطه را واسه من بفرستید.
منتظر پاسختون هستم

چرا هست در قسمت مربوط به پر كردن فرم ها در همين 2011 برو يكي از دوستان فايل قابل اديتشو گذاشته. من از همون جا برداشتم و پر كردم.
براي DS-230 هم از خود سايت آمريكا بگير قابل اديت هست.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان:
(2010-06-14 ساعت 14:22)petros نوشته:  بابا یکی لطفا جواب بده........چجوری میشه تو فرم DSP-122 تایپ کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شنیدم دوستان یه تغیراتی دادند و امکان تایپ در فضای بیشتر هم پیدا شده.
بابا به خدا دارم فارسی میگم....من نمیدونم چرا هر کی جواب میده ادرسه لینکه داخل سفارت رو می ده!!!!!!!!!!
انو که همه دارن و بلدن دانلود کونن.

سلام فرمهاي اصلي رو از سايت دانلود كن و با نرم افزار ADOBE ACROBAT 9 Pro EXTENDED ميتوني هر جاش و كه خواستي تايپ كني...موفق باشي...
تشکر کنندگان: alii
(2010-06-14 ساعت 18:01)Sooshians نوشته:  
(2010-06-14 ساعت 14:22)petros نوشته:  بابا یکی لطفا جواب بده........چجوری میشه تو فرم DSP-122 تایپ کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا به خدا دارم فارسی میگم....من نمیدونم چرا هر کی جواب میده ادرسه لینکه داخل سفارت رو می ده!!!!!!!!!!

سلام فرمهاي اصلي رو از سايت دانلود كن و با نرم افزار ADOBE ACROBAT 9 Pro EXTENDED ميتوني هر جاش و كه خواستي تايپ كني...موفق باشي...

سلام پتروس من فايل قابل اديت فرم ds-230 رو ميذارم اينجا.

.pdf   DS-0230.pdf (اندازه 996.34 KB / تعداد دانلود: 103) -->
.pdf   DS-0230.pdf (اندازه 996.34 KB / تعداد دانلود: 103)
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان:
(2010-06-14 ساعت 03:30)petros نوشته:  شماره کیس: 2011AS00005###
تاریخ دریافت نامه قبولی: 28 اردیبهشت
محل دریافت نامه قبولی: تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: هنوز نفرستادم
تاریخ کارنت شدن کیس: -
تاریخ دریافت نامه دوم: -
تاریخ مصاحبه: -
تاریخ دریافت کلیرنس: -
جمع تقریبی هزینه ها: -

سلام به همه ی خوش شانساCool
با وجود تمامه سعی و تلاشی که کردم نتونستم توی مهاجرسرا لینکی پیدا کنم که بشه فرمهایه DSP-122,DS-230 را در خودش پر کرد.ممنون میشم کسی راهنمایی کنه یا لینکه مربوطه را واسه من بفرسته.
منتظر پاسختون هستم
اگه office 2003 دارین ببین microsoft office document یا یه همچین چیزی داره ،اگه پیدا کردین به راحتی میتونین تو این برنامه فایل رو تایپ کنین
تشکر کنندگان:
سلام به همه. من برام 2هفته پیش نامه اومده و من الان پیش دانشگاهی هستم. می خواستم ببینم تو فرم ds-230 قسمت 32 که پرسیده in what occupation do you intend to work in the united state چی بنویسم؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
سلام
کمک ....کمک...
اگر case number را داشته باشی ، و کپی نامه ..... اما بارکدو اصل نامه را نداشته باشی ( چون دست وکیلت و بهت نمیده ) باید چی کار کنمممممممم؟؟
تشکر کنندگان:
فرم ها رو از اينترنت داونلود مي كني، پر مي كني، و با 2 قطعه عكس مي فرستي به K.C.C . نداشتن باركد به احتمال زياد مشكل پيش نمياره. در سال هاي پيش بودند دوستاني كه فراموش كرده بودن باركد بفرستند و مشكلي پيش نيومد.

2 تا فرم بايد پر كني، DSP-122 و DS-230 كه توي همين انجمن و انجمن برندگان 2010 به اندازه كافي راجع بهش صحبت شده.

(2010-06-14 ساعت 21:21)shery نوشته:  سلام
کمک ....کمک...
اگر case number را داشته باشی ، و کپی نامه ..... اما بارکدو اصل نامه را نداشته باشی ( چون دست وکیلت و بهت نمیده ) باید چی کار کنمممممممم؟؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: mr.amir
(2010-06-14 ساعت 21:20)شادی نوشته:  سلام به همه. من برام 2هفته پیش نامه اومده و من الان پیش دانشگاهی هستم. می خواستم ببینم تو فرم ds-230 قسمت 32 که پرسیده in what occupation do you intend to work in the united state چی بنویسم؟؟؟؟؟

اگر برنامه ای ندارید میتونید بنویسید I am not sure yet
به هر حال حقیقت رو بنویسید.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: mr.amir ، Donkey chance ، AMIN3Y

سلام پترس عزیز

به این لینک مراجعه کن و فرمی که میتونین توش تایپ کنین رو دانلود کنین:
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...8#pid51238

موفق باشید
تشکر کنندگان: kaveh1979
مطمئن هستین که بارکد نمی خواد؟ اگر به کنتاکی mail بزنم و مشکلمو بگم یعنی کمک می کنه؟
می ترسم دچار مشکل بشم...
تشکر کنندگان:
(2010-06-14 ساعت 21:59)yas نوشته:  [quote='شادی' pid='56946' dateline='1276534233']
سلام به همه. من برام 2هفته پیش نامه اومده و من الان پیش دانشگاهی هستم. می خواستم ببینم تو فرم ds-230 قسمت 32 که پرسیده in what occupation do you intend to work in the united state چی بنویسم؟؟؟؟؟

اگر برنامه ای ندارید میتونید بنویسید I am not sure yet

خوب برنامه من دانشگاه رفتنه!!
تشکر کنندگان:
من كسايي رو ديدم كه سال هاي گذشته يادشون رفته بود باركد رو بفرستند. به همين راحتي. اما فرم هاشون مشكل نداشت و كارشون انجام شد.

(2010-06-14 ساعت 22:25)shery نوشته:  مطمئن هستین که بارکد نمی خواد؟ اگر به کنتاکی mail بزنم و مشکلمو بگم یعنی کمک می کنه؟
می ترسم دچار مشکل بشم...

ببخشيد.

فكر مي كنم اين جواب مشكوكشون كنه كه نكنه شادي خانوم نوعي نخواد كار كنه و سربار آمريكا بشه. به نظر من بهتره ايشون يك كار ساده اي رو كه بلندند و تواناييش رو دارند بنويسند، مثل منشي دفتري يا Office Assistant يا فروشندگي.

(2010-06-14 ساعت 21:59)yas نوشته:  اگر برنامه ای ندارید میتونید بنویسید I am not sure yet
تشکر کنندگان: yas ، Donkey chance ، AMIN3Y
یادمه چندین سال پیش که اینترنت تازه توی کشور تقریبا شناخته شده بود و یاهو اولین ورژن یاهو مسنجر رو ارائه داده بود، رفتم و نحوه استفادشو خوندم. برام بیشتر از هر چیزی این نکته جالب بود که: "اگر شما می خواهید وارد یک چت روم شوید، باید ابتدا فقط خواننده باشید. و به محض وارد شدن صحبت نکنید. اول مطمئن شوید وارد چت روم درستی شده اید. سپس فقط نظاره گر باشید تا متوجه شوید چه بحثی در جریان است. آنگاه شروع به صحبت کردن کنید."

هر چند اینجا یک محیط چت روم نیست، اما قوانین مشابهی بر آن حکمفرماست.

برای مثال بند 6 قوانین سایت تصریح کرده که:
"از ایجاد گفتگوهای یکسان در بخش‌های مختلف پرهیز کنید. در صورت مشاهده چنین مواردی گفتگوها همگی پاک خواهد شد."

بسیاری از دوستان هستند که با ارسال پست های مشابه در تاپیک های مختلف سعی در دریافت سریعتر جواب دارند. از یک سو این امر خلاف مقررات است از سوی دیگر تجربه نشان داده ارسال تعداد زیاد پست مشابه در تاپیک ها "اسپم کردن" عملا منجر به دریافت دیرتر جواب می شود.

نمونه دیگر: بند 4 قوانین سایت تصریح کرده که:
"پاسخهای ارسالی باید در ارتباط کامل با موضوع مورد بحث باشد. .... مطرح کردن سوال غیر مرتبط با موضوع و مواردی از این دست ممنوع است."

قانون پذیری را از سایت مهاجرسرا شروع کنیم. به قوانینی که اعلام کرده ایم آنها را قبول داریم، احترام بگذاریم.

قوانین سایت

از مدیران عزیز یک درخواست دارم:
آیا امکانش هست که یک پست در ابتدای هر صفحه از یک تاپیک نمایان باشه؟
مثلا پست اول این تاپیک در ابتدای هر 21 صفحه این تاپیک دیده بشه و اونجا بعضی از سوال های بسیار مهم رو مطرح کرد و پاسخ داد؟
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Shahoo52 ، AMIN3Y
می شه لطفا منو از نگرانی نجات بدییین؟؟
می خواستم بدونم چه قدر طول می کشه تا جواب نامه ام رو بدن. من الان تقریبا یه هفته می شه که فرم هامو بست کردم بهشون ولی هنوز نامه ی دوم از اونجا به دستم نرسیده.
لطف می کنین هرچه زود تر جوابمو بدین.
کلی مرسی.
تشکر کنندگان:
خيلي زوده جواب بدن. حالا حالا ها بايد صبر كنيد تا وقت مصاحبه تون معلوم شه.

Case Numberتون در چه حدوديه؟

فرم هاتون رو از چه طريق فرستاديد؟‌(D.H.L يا ...)
يك بعد از اين كه فرم هاتون رو فرستاديد، ميتونيد به K.C.C اي ميل بزنديد و اونا تأييد مي كنن كه فرم هاتون دريافت شده يا نه.

اصلا به موضوع خلاصه وضعيت برندگان 2011 بريد و مثل بقيه برنده ها اطلاعاتتون رو اونجا بنويسيد.

(2010-06-14 ساعت 23:29)shazi نوشته:  می شه لطفا منو از نگرانی نجات بدییین؟؟
می خواستم بدونم چه قدر طول می کشه تا جواب نامه ام رو بدن. من الان تقریبا یه هفته می شه که فرم هامو بست کردم بهشون ولی هنوز نامه ی دوم از اونجا به دستم نرسیده.
لطف می کنین هرچه زود تر جوابمو بدین.
کلی مرسی.
تشکر کنندگان: Shahoo52

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان