کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام دوستان من شنیدم که برای کسانی‌ که از طریقه lottery مهاجرت می‌کنن کلاس‌های زبان به طور رایگان هست.

از دوستان کسی‌ در مورد صحت این قضیه چیزی میدونه؟؟؟
تشکر کنندگان: mml
سلام به دوستان خوب مهاجرسرا
ما تا 10 مرداد فرصت داریم که یکی ازما برای گرفتن ویزا هامون(4 نفریم) بره آنکارا.ما 20 اسفند در آنکارا مدیکال دادیم.از اینطرف هم نمی تونیم زودتر از مهرماه بریم آمریکا.با توجه به اینکه مدیکال 6 ماه اعتبار داره آیا باید دوباره هر 4 نفر بریم برای مدیکال؟ واینکه می تونیم قبل از اینکه مهلت مدیکال منقضی بشه دوباره آزمایشات را بدیم تا بتونیم مدت اعتبار ویزا رو بیشتر کنیم؟
(2011-05-21 ساعت 22:51)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان من شنیدم که برای کسانی‌ که از طریقه lottery مهاجرت می‌کنن کلاس‌های زبان به طور رایگان هست.

با سلام
چنین چیزی صحت نداره.
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، mml
(2011-05-21 ساعت 22:51)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان من شنیدم که برای کسانی‌ که از طریقه lottery مهاجرت می‌کنن کلاس‌های زبان به طور رایگان هست.

درواقع دولت آمریکا هیـــــچ خدماتی به مهاجران جدید نمی دهد.
کلاس های زبان در آمریکا فراوان هستند. هر کالجی که سر بزنید حداق 50 درصد کلاس های آن زبان انگلیسی هستند. اما رایگان نیستند. هزینه های آن ها هم متفاوت است.

اما در کتابخانه های عمومی شاید بتوانید چیزی زیر نام کلاس زبان پیدا کنید. کلاس نیستند اینها! بلکه یک جلسه گفتگوی های وحاوره ای است که بیشتر به درد Beginner ها می خورد. در این کلاس ها معمولا یکی از ساکنان آمریکایی (معمولا خانم هایی که سن پایینی هم ندارند و بیکار هستند. مثلا 70 سال به بالا) بطور داوظلبانه معلم می شود و شرکت کنندگان هم معمولا خانم هایی هستند که صرفا برای گذران وقت و اینکه چیزی هم یاد بگیرند هستند (که آنها هم معمولا یا مهاجران تازه واردی هستند که هیچ دانشی از زبان ندارند و یا افراد مسنی که برای حضور در اجتماع نیازمند داشتن یک دانش حداقلی از زبان انگلیسی هستند). به این ترتیب این کلاس ها برای یادگیری فعال مناسب نیستند.

بهترین و موثرترین راه یادگیری زبان انگلیسی، شرکت در کلاس های ترمیک در ایران است. پس از آنکه تشریف آوردید آمریکا با یک ماه حضور در جامعه کم کم با گویش مردم آشنا می شوید. پس زمان را از دست ندهید!
تشکر کنندگان: gadfly ، ramin_ad ، maxsupermax ، javidk ، Hornet ، mitr.p ، alisarshar ، نگار 65 ، sorena ، nima.nabizadeh ، free_free ، mml
سلام

بچه ها ميخواستم دعا كنين كه بابت اخبار ديشب مسئله اي براي ماها پيش نياد و حداقل رو دنده لج نيفتند . آخه ديشب تو اخبار اعلام كردند كه سربازان امام زمان شماري از جاسوسان سيا رو كه به قصد خرابكاري وعده هايي مانند دريافت ويزا و ..... ميدادند در كشورهاي امارات و تركيه و ... بازداشت كردند. ميدونم كه حرف چرند زدند ولي از اين ميترسم كه اين خبر به گوششون برسه و رو دنده لج بيفتن
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، Sooshians ، najibi
شماره کیس:2011AS00028XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:-
کنسولگری:AUK
تاریخ ارسال فرمهای اول:18/08/2010
تاریخ کارنت شدن کیس:JUN 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:-
تاریخ مصاحبه:06/07/2011
تاریخ دریافت کلیرنس:-

سلام دوستان؛

تقریبا یک ماه و نیمه دیگه مصاحبه دارم اما متأسفانه هیچ دوست یا آشنایی در آمریکا ندارم که در روز مصاحبه شماره تماس یا آدرسشو بدم. و ظاهراً گرین کارت رو هم به همون آدرسی میفرستند که تو روز مصاحبه بهشون میدیم. خودم قصد دارم که به لوس آنجلس برم اما آدرس خاصی‌ مده نظرم نیست.

از بین بچه‌های با تجربه کسی‌ هست که به من بگه من چه کار می‌تونم بکنم؟

با تشکر
تشکر کنندگان: free_free ، mml ، maxsoulfly ، mitr.p ، najibi
با سلام
دوستانی که مصاحبه رفتند،آیا بعد از مصاحبه ترجمه مدارک را پیش خودشون نگه می دارند یا بر میگردونن؟
با تشکر
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
تشکر کنندگان: mml ، najibi
(2011-05-22 ساعت 09:47)psy** نوشته:  شماره کیس:2011AS00028XXX

سلام دوستان؛

تقریبا یک ماه و نیمه دیگه
به نظر من با یکی از دوستان گل مهاجر سرا مکاتبه کن و آدرس آنها را بده . بعضی از بچه ها هستند که همه جور امتحان خودشونو پس دادن و خیلی قابل اعتماد هستند . اسم نمی برم که طرفین تو رودربایستی قرار نگیرند . من خودم هنوز رو هوام وگرنه در خدمت بودم .Shy
تشکر کنندگان: Hornet ، mml ، najibi
(2011-05-22 ساعت 09:49)mojezeh khamoosh نوشته:  با سلام
دوستانی که مصاحبه رفتند،آیا بعد از مصاحبه ......

دوست عزیز ، ابوظبی که ترجمه ها را نگه داشت ولی از آنکارا خبر ندارم .

تشکر کنندگان: mml ، mojezeh khamoosh ، najibi
دوست عزیز
سفارت یکسری مدارک کامل رو از شما میگیره. حتی در مورد سند ازدواج 2 سری میگیره که یکی توی پرونده زن و دیگری توی پرونده مرد بایگانی کنن.
اصلا شک نکنید که یکسری کامل ازتون میگیرن.
موفق باشید.

(2011-05-22 ساعت 11:47)clear نوشته:  
(2011-05-22 ساعت 09:49)mojezeh khamoosh نوشته:  با سلام
دوستانی که مصاحبه رفتند،آیا بعد از مصاحبه ......

دوست عزیز ، ابوظبی که ترجمه ها را نگه داشت ولی از آنکارا خبر ندارم .

Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: mml ، mojezeh khamoosh ، mitr.p ، najibi
سلام
من یه سال داشتم
ایا واسه اسپانسر حتمی باید از امریکا باشه از کسی که حساب توی کانادا یا مالزی داشته باشه نمی شه
خدا من حالا اشنا تو امریکا از کجا جور کنم
hello can you be my financial Sponsor؟؟
me yes youuuu
خدا کمک
تشکر کنندگان: mml
(2011-05-22 ساعت 12:18)iranathai نوشته:  سلام
من یه سال داشتم
ایا واسه اسپانسر حتمی باید از امریکا باشه از کسی که حساب توی کانادا یا مالزی داشته باشه نمی شه
me yes youuuu
خدا کمک

دوست عزيز اول شما مشخصات خود را در امضاء خود وارد كنيد تا وضعيت كيستان مشخص شود بعد براي جواب سئوالتون بهتره سري به تاپيك نداشتن اسپانسر بزنيد
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi
دوستان من این سوال و اول در تاپیک اسپانسر پرسیدم اما اینگار اینجا دوستان بیشتر سر میزنن پس ببخشید دو بار مطرح میکنم: اسپانسر من سوال میکنه در قسمت Oath or affirmation of sponsor در انتهای فرم I-134 اولین جای خالی، باید امضا بشه؟ چه بلایی سر این جای خالی باید بیاره؟ (بالای جای امضا و تاریخ)... پیشاپیش از جواباتون ممنونم...
تشکر کنندگان:
(2011-05-22 ساعت 13:14)Sooshians نوشته:  دوستان من این سوال و اول در تاپیک اسپانسر پرسیدم اما اینگار اینجا دوستان بیشتر سر میزنن پس ببخشید دو بار مطرح میکنم: اسپانسر من سوال میکنه در قسمت Oath or affirmation of sponsor در انتهای فرم I-134 اولین جای خالی، باید امضا بشه؟ چه بلایی سر این جای خالی باید بیاره؟ (بالای جای امضا و تاریخ)... پیشاپیش از جواباتون ممنونم...

من فکر ميکنم فقط امضاء و تاريخ کافي باشه. مال من که اينطوريه و چيزي نوشته نشده. جهت اطمينان بيشتر دوستاني که مصاحبه رفتن و مشکلي نبوده بايد جواب بدن
شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: Sooshians ، najibi
(2011-05-22 ساعت 09:47)psy** نوشته:  شماره کیس:2011AS00028XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:-
کنسولگری:AUK
تاریخ ارسال فرمهای اول:18/08/2010
تاریخ کارنت شدن کیس:JUN 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:-
تاریخ مصاحبه:06/07/2011
تاریخ دریافت کلیرنس:-

سلام دوستان؛

تقریبا یک ماه و نیمه دیگه مصاحبه دارم اما متأسفانه هیچ دوست یا آشنایی در آمریکا ندارم که در روز مصاحبه شماره تماس یا آدرسشو بدم. و ظاهراً گرین کارت رو هم به همون آدرسی میفرستند که تو روز مصاحبه بهشون میدیم. خودم قصد دارم که به لوس آنجلس برم اما آدرس خاصی‌ مده نظرم نیست.

از بین بچه‌های با تجربه کسی‌ هست که به من بگه من چه کار می‌تونم بکنم؟

با تشکر
نه عزیزم احتیاجی به دادن آدرس نیست میتونید وقتی نزدیک رفتنتون شد تو شهری که قصد رفتن دارید یک هتل از همینجا رزرو کنید و موقع ورود آدرس همونو بدید

(2011-05-22 ساعت 12:18)iranathai نوشته:  سلام
من یه سال داشتم
me yes youuuu
خدا کمک

من خودم پارسال رفتم بدون اسپانسر فقط اگر میتونی حدود 20 میلیون (البته اگر بیشتر هم که بهتر) بتونی تو حسابت بریزی حتی اگه شده واسه یک روز و گواهی انگلیسی بگیری از بانکت قبول میکنند ازت نگران نباش خیلی راحت تر از این حرفاست
تشکر کنندگان: najibi
(2011-05-21 ساعت 13:02)Alirezajoon نوشته:  سلام دوستان !!!!
ممکنه از عزیزانی که به تازگی ویزاشون رو دریافت کردند خواهش کنم که از مرحله واکسناسیو ن تا ورود به امریکا مخارجی که برای یکنفر ممکنه پیش بیاد در حد متوسط ذکر کنید ?

با تشکر

اگر منظورتون واکسیناسیون در ایرانه که باید بگم 1- بلیط آنکارا= حدود 300 تا 400 تومن البته ما خودمون خوردیم به تعطیلات 560 تومن خریدیم 2- هتل = حدوداً روز70 دلار (البته هتل متوسط) 3- هزینه آزمایشات = 150 دلار 4- هزینه صدور ویزا +پست 860 دلار 4- بلیط آمریکا بستگی به شهر مقصد داره ولی متوسط 1600 دلار
البته اینا دقیق نیست ولی گفتم شاید اگر حدودش هم بدونید شاید بتونه کمکتون بکنه
تشکر کنندگان: Hornet ، clear ، farzad-it ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان