کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
من با یه وکیل امور مهاجرت در امریکا صحبت کردم گفت همچین چیزی نیست ،و دوستان برنده لاتاری در سالهای قبل هم که الان امریکاهستند چیزی راجع به این موضوع نگفتند .پس فکر میکنم حقیقت نداشته باشه.
تشکر کنندگان: mitr.p ، coming soon ، mml ، Hornet
(2011-05-15 ساعت 12:37)shadow_1352 نوشته:  دوست عزیز
منم در حد شنیدن
یکی از اقوام من که در حال حاضر آمریکاست گفت که: یکنفر از آشنایان اومده اینجا که اونها هم لاتاری بردن و دارن هر چی که فکر کنی از دولت میگیرن.
گفتم آخه چی؟ مگه میدن؟
گفت حالا اومدی اینجا باهاشون آشناتون میکنم تا بگه چی کار کردن.
منم در این حد شنیدم.

(2011-05-15 ساعت 11:29)mitr.p نوشته:  یه چیزی شنیدم
به هرکسی که میگم لاتاری برنده شدیم جدا از تبریک گفتن .میگن که چون شما لاتاری بودید تا زمانی که در امریکا کار گیرتون نیاد ، دولت به شما حقوق میده
این رو از خیلی ها شنیدم .حتی در هتل انکارا اکثرا اینو میگفتن و اینکه اصلا ربطی به تمکن مالی نداره
کسی در این مورد چیزی میدونه؟
دوست عزيز ممكنه بعد از اينكه ساكن اونجا شدي يك سري تسهيلات تحصيلي برات قائل شن اونم بستگي به شرايطت داره مثل ففسا ولي اونجوري كه فكر كني مثل اروپا باشه و شما سر كار نري و دولت بهت حقوق بده و حتي برات كار گير بياره نيست و شما حتي تازمانيكه سر كار نري بيمه هم برات رد نميشه و خيلي راحت بگم دولت آمريكا حتي براي ساكنان آمريكايي هم كه سر كار نرند هيچ مسئوليتي ندارد حتي شما دوست عزيز

2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: mitr.p ، coming soon ، mml ، Hornet ، User ، najibi
دوستان کسی جواب سوال من رو نمی دونست؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: mml
(2011-05-13 ساعت 13:06)shiva_h نوشته:  بچه ها روز سفارت کپی برابر اصل مدرکی هم لازمه؟

منظو.رتون کپی برابر اصل چیه؟؟
اگه منظورتون اصل ترجمه هاست باید بگم بله(گو اینکه در روز مصاحبه ما همه رو ازمون نگرفت)
اگه هم اصل مدارک باز هم بله
این روز مصاحبه حساسه. پس بهتره سهل انگاری نکنید و هر چیزی که براشون فرستادید( اگه کپی هست) اصلش رو با خودتون ببرید
تشکر کنندگان: mml ، shiva_h ، najibi
(2011-05-15 ساعت 11:29)mitr.p نوشته:  یه چیزی شنیدم
به هرکسی که میگم لاتاری برنده شدیم جدا از تبریک گفتن .میگن که چون شما لاتاری بودید تا زمانی که در امریکا کار گیرتون نیاد ، دولت به شما حقوق میده
این رو از خیلی ها شنیدم .حتی در هتل انکارا اکثرا اینو میگفتن و اینکه اصلا ربطی به تمکن مالی نداره
کسی در این مورد چیزی میدونه؟

همچین چیزی امکان نداره مگر پناهنده شده باشند
فکر میکنید که اینکه حتما باید یک اسپانسر داشته باشید چیه (یا تمکن مالی)
اینه که دولت هیچ تعهدی نسبت به نیاز مالی و یا کاری شما نداره با گرین کارت شما اجازه اقامت در آمریکا رو کسب میکنید و حتی از امکاناتی که کسانی که اونجا اقامت دارند (رزیدنت) هستند رو ندارید
پس فکر این قضیه رو اصلا نکنید چون این امکان نداره و دولت آمریکا هیچ تعهدی نسبت به کسانی که گرین کارت دارند نداره
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
تشکر کنندگان: coming soon ، m.memari ، Hornet ، mitr.p ، najibi ، mml
سلام عزیزان،

اول از همه خواستم از همهٔ دوستان تشکر کنم ، مخصوصا کسانی‌ که بار‌ها و بارها وقت گذاشتن و سوال‌های منو جواب دادن..واقعا ازشون سپاسگزار و ممنونم. من مصاحبم به خوبی‌ و خوشی‌ انجام شد و الان منتظر هستم تا یو پی‌ س پاسپورتمو بیاره ..الان سوالی که دارم اینکه با توجه به اینکه من در حال حاضر دانشجو هستم ، سفر اول که میرم آمریکا، آیا باید ۶ ماه رو کامل بمونم یا اینکه به محض دریافت گرین کارت می‌تونم برگردم و برم سر درس و مشقم ؟ و دوباره طی‌ ۶ ماه بعدش ۱ سفردیگه برم آمریکا تا گرین کارتم باطل نشه ؟ و بالاخره اینکه بعد از اینکه ۲ ترم آخر دانشگاه رو تموم کردم ، به طور کلی‌ برم آمریکا..

با تشکر
تشکر کنندگان: najibi ، AmericanHamid ، Sooshians ، elena ، mml ، farzad.s ، clear
(2011-05-16 ساعت 20:03)f.r نوشته:  سلام عزیزان،

اول از همه خواستم از همهٔ دوستان تشکر کنم ، مخصوصا کسانی‌ که بار‌ها و بارها وقت گذاشتن و سوال‌های منو جواب دادن..واقعا ازشون سپاسگزار و ممنونم. من مصاحبم به خوبی‌ و خوشی‌ انجام شد و الان منتظر هستم تا یو پی‌ س پاسپورتمو بیاره ..الان سوالی که دارم اینکه با توجه به اینکه من در حال حاضر دانشجو هستم ، سفر اول که میرم آمریکا، آیا باید ۶ ماه رو کامل بمونم یا اینکه به محض دریافت گرین کارت می‌تونم برگردم و برم سر درس و مشقم ؟ و دوباره طی‌ ۶ ماه بعدش ۱ سفردیگه برم آمریکا تا گرین کارتم باطل نشه ؟ و بالاخره اینکه بعد از اینکه ۲ ترم آخر دانشگاه رو تموم کردم ، به طور کلی‌ برم آمریکا..

با تشکر

اول تبریک میگم دوست عزیز
و بعد هم شما هیچ گونه محدودیت زمانی برای بازگشت ندارید .میتونید بلافاصله بعد از ورود به آمریکا برگردید.یعنی بعد از اینکه مهر ورود توی پاستون خورد . که با این مهر بدون دریافت گرین کارت هم میتونید برگردید. ولی شرط عقل میگه گرین کارت رو بگیرید و سپس برگردید. و باز هم میتونید پاس سفید دریافت کنید و باخیال راحت تا دو سال در ایران بمونبد و سپس برگردبد آمریکا.
پیروز باشید.
تشکر کنندگان: najibi ، f.r ، mml
متاسفانه دولت امریکا کسانی که لاتاری قبول می شوند را به امان خدا رها می کند و هیچ گونه تسهیلات مالی و یا پزشکی را در اختیار آنها قرار نمی دهد. حقوق بیکاری فقط مال کسانی است که حداقل شش ماه کار کرده باشند و سپس از کارشان اخراج شده باشند. فقط در صورتی که مهاجر بالای 67 سال باشد (که می خواهند آن را تا 70 افزایش دهند)می تواند از حقوق سوشیال سکوریتی و خدمات پزشکی, بیمارستانی و داروی رایگان برخوردار باشد. یا اینکه اگر بالای 62 باشد می تواند از بخشی از حقوق و مزایای سنیوری برخوردار شود
با آرزوی موفقیت برای شما
تشکر کنندگان: User ، free_free ، najibi ، Sooshians ، alisarshar ، mml ، یاشار و ماری ، Hornet ، AmericanHamid
سلام مهاجر ها!
من این ماه شماره ام برای ماه جولای کارنت شده. اما هنوز کارت معافیت سربازی ام را نگرفته ام و احتمالا تا این هفته بدستم میرسد
در نتیجه من هنوز مدارک فوق دیپلم و لیسانس ام را نگرفته ام
برای گرفتن مدرک لیسانس هم حتما می بایست اول مدرک فوق دیپلمم را بگیرم.
امروز زنگ زدم و گفتند که هر یک از این مدارک حداقل 2-3 هفته زمان لازم دارد!!!
حالا من چه کنم؟
مصاحبه من آنکاراست و باید 15 روز زودتر مدارکم را پست کنم.

1. آیا ممکنه ست که در مرحله اول فقط دیپلم و پیش دانشگاهی ام را بفرستم؟

2. اگر تا زمان مصاحبه مدارکم آماده نشد ، آیا دلیلی برای گیر دادن می تواند باشد؟ یا فقط نقص مدارک می خورم؟

من شرایط اخذ ویزا بدون کلیرنس را دارم اما میترسم این ها دردسر ساز شود.
یه کوچولو نگرانم
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

یه فیلم آموزشی کوتاه از رفتن به سفارت که توی یو تیوب دیدم...دیدم بد نیست اینجا بگذارم...
http://www.youtube.com/watch?v=vgX7dGyzi...re=related
تشکر کنندگان: maxsupermax ، A.K ، mml ، najibi ، یاشار و ماری
این چیزی که دوستمون گفتن مبنی بر اینکه دولت به برندگان لاتاری حقوق میده درست نیست. دوست ایشون احتمالا منظورشون "فود استمپ" بوده که شما در صورتی که بتونید ثابت کنید که درآمد ندارید یا درامدتون خیلی کمه میتونید ماهانه مقداری پول (نمیدونم از کجاست. دولت یا کلیساها؟) برای خرید مواد غذایی دریافت میکنید که بسته به دانشجو بودن یا نبودن و تعداد اعضای خانواده مبلغ دریافتی فرق میکنه.
ما هم از یکی از دوستانمون این رو شنیدیم و بعد از تحقیقات خیلی زیاد به این نتیجه رسیدیم که به هیچ وجه به این موضوع فکر هم نکنیم. چون در صورتی که شما این پولها رو دریافت کنید یه جورهایی سربار دولت محسوب میشید و بعدها برای پیدا کردن کار یا گرفتن وام برای خرید خونه و ماشین و ... به مشکل برمیخورید.
اگر کسی تا بحال فرمهای استخدام رو پر کرده باشه میدونه که یکی از گزینه هایی که از متقاضیان میپرسند اینه که "آیا شما یا فردی از خانواده شما تا بحال فود استمپ دریافت کرده؟" استفاده از فود استمپ یه نکته منفی برای شماست و میتونه برای رسیدن به موفقیتهای آینده شما رو دچار مشکل کنه.
یک جایی هم شنیدم که واسه کردیتتون هم خوب نیست اصلا، اما در این باره زیاد مطمئن نیستم.
ما که هدفمون رو در آینده قرار دادیم و نخواستیم به خاطر اشتباهات روزهای اول؛ موفقیتهای بعدیمون رو از دست بدیم.
راستی! چیزهای دیگه ای هستند که میتونن به کم کردن مخارجتون کمک کنند. مثلا شما اگه در آمریکا دانشجو باشید و کارت دانشجویی هم داشته باشید میتونید برای بعضی چیزها مثل قبض برق و .... تخفیف دانشجویی بگیرید که این تخفیف ها مشکلات قیل رو براتون به وجود نمیارند
تشکر کنندگان: maxsupermax ، یاشار و ماری ، A.K ، mml ، najibi ، Hornet ، Sooshians
دوستان سلام.
یه سئوال دارم از دوستان عزیز،
امضایی که ما پای مدارک تو فرودگاه زدیم خیلی معمولی بود و اون خورده زیر گرین کارتمون.
حالا می خوام بدونم که می شه اقدام کرد که امضا رو تغییر داد که متعاقباً درخواست بدیم گرین کارت هم عوض بشه.

باز هم میگم که امضای ما خیلی معمولیه.

پیشاپیش مرسی از کمک دوستان.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

بالاخره نامه دوم من بعد از كلي مكاتبه و ايميل بازي با سفارت و اينكه 2بار وقت سفارتم عوض شد تازه ديروز تو صندوق پستيمون انداختن البته نمي دونم چرا همه مهرهاي روشو خط خطي كرده بودن . واقعا يه خسته نباشيد محكم به پست ايران
2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: mml ، najibi ، یاشار و ماری ، Hornet ، elena
با سلام خدمت دوستان

چند تا سوال در مورد امضا داشتم:

1: امضای فرودگاه آمریکا روی مدارک که بعدا میره توی گرین کارت لزوما بایستی همون امضای فرم ها و یا موقع مصاحبه باشه؟ اگه تطابق نداشته باشه چی میشه؟

2: کسی که هنوز مصاحبه نرفته و یک امضا روی فرم هاش بیشتر نداره میتونه امضاش رو عوض کنه؟(طرح یکسان سازی امضاها)

ممنون

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: alisarshar ، mml ، mitr.p ، f.r
(2011-05-17 ساعت 12:15)free_free نوشته:  با سلام خدمت دوستان

چند تا سوال در مورد امضا داشتم:

1: امضای فرودگاه آمریکا روی مدارک که بعدا میره توی گرین کارت لزوما بایستی همون امضای فرم ها و یا موقع مصاحبه باشه؟ اگه تطابق نداشته باشه چی میشه؟

2: کسی که هنوز مصاحبه نرفته و یک امضا روی فرم هاش بیشتر نداره میتونه امضاش رو عوض کنه؟(طرح یکسان سازی امضاها)

ممنون

از اونجا كه موقع پر كردن فرمها گفته بودند امضاء ديجيتالي يعني اسم و فاميل به لاتين بايد مينوشتيم حالا بايد امضا رو عوض كرد؟
2011AS14706

به امید فردا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان