کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
دوستان یه سوال حیاتیBig Grin .ما ۲۱ جون مصاحبه داریم ابوظبی. یعنی سه شنبه .کسانی که تجربه داران چقدر طول میکشه که پاسپورت برسه هتل؟ ممنون از توجهتون.
تشکر کنندگان: REZA1390 ، mml
بچه ها چند روز قبل از مصاحبه باید پرینت حساب بانک رو بگیریم؟10 روز قبلش زوده؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
(2011-05-22 ساعت 16:15)siralex نوشته:  
(2011-05-21 ساعت 13:02)Alirezajoon نوشته:  سلام دوستان !!!!
ممکنه از عزیزانی که به تازگی ویزاشون رو دریافت کردند خواهش کنم که از مرحله واکسناسیو ن تا ورود به امریکا مخارجی که برای یکنفر ممکنه پیش بیاد در حد متوسط ذکر کنید ?

با تشکر

اگر منظورتون واکسیناسیون در ایرانه که باید بگم 1- بلیط آنکارا= حدود 300 تا 400 تومن البته ما خودمون خوردیم به تعطیلات 560 تومن خریدیم 2- هتل = حدوداً روز70 دلار (البته هتل متوسط) 3- هزینه آزمایشات = 150 دلار 4- هزینه صدور ویزا +پست 860 دلار 4- بلیط آمریکا بستگی به شهر مقصد داره ولی متوسط 1600 دلار
البته اینا دقیق نیست ولی گفتم شاید اگر حدودش هم بدونید شاید بتونه کمکتون بکنه

با تشکر از راهنمایی تون , ولی ظاهرا باید حدودا ١۰ درصدی بالاتر حساب کنیم ولی بهرحال از لطف تون سپاسگزارم .
(2011-05-22 ساعت 15:59)siralex نوشته:  [quote='psy**' pid='109978' dateline='1306041449']

سلام دوستان؛

تقریبا یک ماه و نیمه دیگه مصاحبه دارم اما متأسفانه هیچ دوست یا آشنایی در آمریکا ندارم که در روز مصاحبه شماره تماس یا آدرسشو بدم. و ظاهراً گرین کارت رو هم به همون آدرسی میفرستند که تو روز مصاحبه بهشون میدیم. خودم قصد دارم که به لوس آنجلس برم اما آدرس خاصی‌ مده نظرم نیست.

از بین بچه‌های با تجربه کسی‌ هست که به من بگه من چه کار می‌تونم بکنم؟

با تشکر
نه عزیزم احتیاجی به دادن آدرس نیست میتونید وقتی نزدیک رفتنتون شد تو شهری که قصد رفتن دارید یک هتل از همینجا رزرو کنید و موقع ورود آدرس همونو بدید

من فکر نمی کنم این مطلب درست باشه، اگه اشتباه نکنم به یکی از دوستان مهاجرسرایی پس از مصاحبه تاکید کرده اند که بره با آدرس برگرده به سفارت، ممکنه من اشتباه کنم، اما به نظرم ارزش داره روی این موضوع از الان وقت بگذاری، در ضمن شما هر آدرسی که بدی می تونی بعدا توی امریکا تغییر بدید.
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، mml
(2011-05-22 ساعت 21:56)najibi نوشته:  دوستان یه سوال حیاتیBig Grin .ما ۲۱ جون مصاحبه داریم ابوظبی. یعنی سه شنبه .کسانی که تجربه داران چقدر طول میکشه که پاسپورت برسه هتل؟ ممنون از توجهتون.

دوست من انشاالله که ویزا را یک ضرب بگیرید و در این صورت باید چند روز بعد (که آنجا خودشون میگن چند روز) دوباره تشریف ببرید سفارت برای گرفتن پاسپورت ها .... این روزها ابوظبی آفتاب تندی داره عینک یادت نرهCool
تشکر کنندگان: coming soon ، ramin_ad ، mml ، najibi
بچه ها يك سو.ال ذهن من خودشو مشغول كرده ما احتمالا تو سبتامبر ميريم مصاحبه محل مصاحبمون هم ابوظبي هست حدس ميزنم تاريخ مصاحبمون 7 يا 8 سبتامبر باشه اگر بخوريم به كلير و مثلا 2 هفته بعد ويزامون اماده بشم آيا ميتونم دوباره از ايران برم ابوظبي؟
امروز از يك آزانس هواپيمايي پرسيدم ميگن اگر مثلا بعد از دو هفته بخواهي بري ويزات در نمي ياد ميگن بين ويزاي اول و ويزاي دوم براي دبي بايد يك ماه فاصله باشه؟با توجه به اينكه تا 30 سبتامبر مهلت لاتاري 2012 تموم ميشه به نظرتون چه كار بايد كرد؟
تشکر کنندگان: kamrani.navid ، mml ، najibi
(2011-05-23 ساعت 12:33)mjh نوشته:  بچه ها يك سو.ال ذهن من خودشو مشغول كرده ما احتمالا تو سبتامبر ميريم مصاحبه محل مصاحبمون هم ابوظبي هست حدس ميزنم تاريخ مصاحبمون 7 يا 8 سبتامبر باشه اگر بخوريم به كلير و مثلا 2 هفته بعد ويزامون اماده بشم آيا ميتونم دوباره از ايران برم ابوظبي؟
امروز از يك آزانس هواپيمايي پرسيدم ميگن اگر مثلا بعد از دو هفته بخواهي بري ويزات در نمي ياد ميگن بين ويزاي اول و ويزاي دوم براي دبي بايد يك ماه فاصله باشه؟با توجه به اينكه تا 30 سبتامبر مهلت لاتاري 2012 تموم ميشه به نظرتون چه كار بايد كرد؟
دوست عزیز با فرض اینکه استدلال شما و آژانس درست باشه شما میتونی تلفن خانم ملیکا رو ازپستهای قبلی مخصوصا تاپیک مصاحبه در ابوظبی پیدا کنی و باهاش تماس بگیری و آدرس ایران رو هم بهش بدی با صرف یک هزینه اندک پاسهای شما که براش پست میکنید رو به سفارت تحویل داده و بعد از چسبوندن ویزا، اونها برای شما پست میکنه .

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: آمریکا ، clear ، ramin_ad ، mml ، najibi
(2011-05-22 ساعت 22:24)shiva_h نوشته:  بچه ها چند روز قبل از مصاحبه باید پرینت حساب بانک رو بگیریم؟10 روز قبلش زوده؟
شیوا خانم ، فاصلش چندان مهم نیست ولی همین ده روز خوبه و ظاهرا تا به حال برای کسی مشکلی ایجاد نکرده . موفق باشید

تشکر کنندگان: REZA1390 ، mml ، najibi
چرا جواب سوال منو هیچ کس نداد؟ ):
"اسپانسر من سوال میکنه در قسمت Oath or affirmation of sponsor در انتهای فرم I-134 اولین جای خالی، باید امضا بشه؟ چه بلایی سر این جای خالی باید بیاره؟ (بالای جای امضا و تاریخ)... پیشاپیش از جواباتون ممنونم... "
تشکر کنندگان: mml
(2011-05-23 ساعت 16:08)Sooshians نوشته:  چرا جواب سوال منو هیچ کس نداد؟ ):
"اسپانسر من سوال میکنه در قسمت Oath or affirmation of sponsor در انتهای فرم I-134 اولین جای خالی، باید امضا بشه؟ چه بلایی سر این جای خالی باید بیاره؟ (بالای جای امضا و تاریخ)... پیشاپیش از جواباتون ممنونم... "
سوشیانس عزیز ، این قسمت در واقع گواهی اسپانسر هست وبایدنوع آشنایی(اولین جای خالی) و تاریخ نوشته شود وامضاء گردد. موفق باشید

تشکر کنندگان: najibi ، alisarshar ، Sooshians ، mml
(2011-05-22 ساعت 23:43)alirezagh نوشته:  
(2011-05-22 ساعت 15:59)siralex نوشته:  [quote='psy**' pid='109978' dateline='1306041449']

سلام دوستان؛

تقریبا یک ماه و نیمه دیگه مصاحبه دارم اما متأسفانه هیچ دوست یا آشنایی در آمریکا ندارم که در روز مصاحبه شماره تماس یا آدرسشو بدم. و ظاهراً گرین کارت رو هم به همون آدرسی میفرستند که تو روز مصاحبه بهشون میدیم. خودم قصد دارم که به لوس آنجلس برم اما آدرس خاصی‌ مده نظرم نیست.

از بین بچه‌های با تجربه کسی‌ هست که به من بگه من چه کار می‌تونم بکنم؟

با تشکر
نه عزیزم احتیاجی به دادن آدرس نیست میتونید وقتی نزدیک رفتنتون شد تو شهری که قصد رفتن دارید یک هتل از همینجا رزرو کنید و موقع ورود آدرس همونو بدید

من فکر نمی کنم این مطلب درست باشه، اگه اشتباه نکنم به یکی از دوستان مهاجرسرایی پس از مصاحبه تاکید کرده اند که بره با آدرس برگرده به سفارت، ممکنه من اشتباه کنم، اما به نظرم ارزش داره روی این موضوع از الان وقت بگذاری، در ضمن شما هر آدرسی که بدی می تونی بعدا توی امریکا تغییر بدید.

دوستان خیلی‌ ممنون از راهنمایی‌ هاتون، اما من واقعا نمیدونم که چه باید بکنم. از بین دوستان آیا کسی‌ بوده که مثل من کسی‌ رو تو آمریکا نداشته باشه و توی روز مصاحبه آدرس و شماره تماسی به آفیسر نداده باشه؟

باز هم از راهنمایی‌‌های دوستان تشکر می‌کنم.

با آرزوی موفقیت برای همگی‌!

تشکر کنندگان: najibi ، mml
سلام
پدر و مادر من در 28 دسامبر به سفارت ابوظبی رفتند و به آنها کلیرنس خورد .آنها در MAY ویزا گرفتند که تا November اعتبار دارد.می خواستم بدونم که آ یا تا Nov. متوانند خارج بشوند یا به زمان مدیکال چک بستگی دارد. چون در این صورت هیچ وقتی ندارند. ممنون مشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: najibi ، mml
سلام دوستان
دقیقا اخرین مهلت برای خروج مشمولین چه سنی است ١٤ یا ١٥ سالگی ?

با تشکر
دوستان ,آیا کسی تا حالا بوده که برنده اصلی باشه،متاهل و روز مصاحبه بدون همسرش بره و همسرش یه وقت مصاحبه دیگه بهش بدن؟کسی تجربه یا اطلاعی داره تو این زمینه؟ لطفآ کمک کنید.
(2011-05-24 ساعت 12:40)tantan نوشته:  سلام
پدر و مادر من در 28 دسامبر به سفارت ابوظبی رفتند و به آنها کلیرنس خورد .آنها در MAY ویزا گرفتند که تا November اعتبار دارد.می خواستم بدونم که آ یا تا Nov. متوانند خارج بشوند یا به زمان مدیکال چک بستگی دارد. چون در این صورت هیچ وقتی ندارند. ممنون مشم راهنمایی کنید
سلام
این سوال من هم هست.ممنون میشم راهنمایی کنید.ما اسفند مدیکال دادیم.تیر ماه میریم آنکارا که ویزاها رو(4 نفریم) بگیریم.اما نمی تونیم زودتر از مهر یا حتی آبان بریم آمریکا.آیا باید دوباره هر 4 نفر برای مدیکال بریم آنکارا؟
ممنون از دوستان مهاجرسرا که خوبند و بی منت به هم کمک می کنند.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان