کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-05-26 ساعت 15:55)najibi نوشته:  
(2011-05-26 ساعت 10:03)Goodie نوشته:  
(2011-05-25 ساعت 23:55)hamidt نوشته:  سلام دوستان
میخواستم بدونم از کسائی که کلیر شده و رفته سفارت و ویزا گرفته مخواستم بدونم که به غیر از یکشنبه روز دیگری نمیشه رفت و فقط ساعت 1.30 پاسپورتها رامیگیرند چون داخل سایت زده یکشنبه ها ساعت 1.30 وهمچنین می خواستم بدونم غیر از پاس مدرک دیگری هم می خواهند مرسی

سلام
روی برگه آبی که بهتون دادند جلوی کسری مدارکی که اونروز باید با باسبورتا تحویل بدید ضربدر زده اند.مثلا روی برگه آبی ما جلوی فرم 134 اسبانسر هم ضربدر خورده یعنی حتما اون را هم باید ببریم .اگر ضربدر نداره که هیچ.فقط گذرنامه ها و فرم آبی
دوست عزیز میتونم بپرسم که شما خودتون اسپانسر معرفی کرده ید ولی مدارک را نبرده ید که کسری خوردید یا اینکه مدارک حساب بانکی بردن ولی ازتون اسپانسر خواستن؟

باز هم سلام
ما اسپانسر داشتیم ولی ایشان چند روز قبل از مصاحبه همه مدارک را برای من ایمیل کرد .من هم از آنها پرینت گرفتم و با خودم بردم مصاحبه. آنها هم همه مدارک را گرفتند.فقط فرمI_134 را پس دادند و گفتند کپی-پرینت یا فاکس را قبول نمی کنند.و حتما فرم اوریجینال (با خودکار امضا شده توسط اسپانسر) را برای گرفتن ویزا با خودمان ببریم.
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi
سلام دوستان و ادمین عزیز !!!!
من این سوال رو توی یک روم دیگه پرسیم ولی فکر میکنم جای درستش اینحاست امیدوارم به جواب مطمئن هم برسم ,

اگر به من که برنده اصلی هستم کلیرنس نخوره ممکنه به همراهانم بخوره و اونا برن برای بکراند چک ?

با تشکر
تشکر کنندگان: Hornet ، mml ، REZA1390
(2011-05-27 ساعت 19:33)Alirezajoon نوشته:  سلام دوستان و ادمین عزیز !!!!
من این سوال رو توی یک روم دیگه پرسیم ولی فکر میکنم جای درستش اینحاست امیدوارم به جواب مطمئن هم برسم ,

اگر به من که برنده اصلی هستم کلیرنس نخوره ممکنه به همراهانم بخوره و اونا برن برای بکراند چک ?

با تشکر

بله ممکنه

اگر شما آقا هستید و برنده اصلی همسرتون هست این احتمال بیشتر میشه...البته به خیلی از پارامترها مثل تحصیلات و شغل همسر و خدمت و کار خودتون هم داره...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، gadfly ، Hornet ، Goodie ، Alirezajoon ، mml ، REZA1390
با سلام
به چه صورت پول سفارت پرداخت می شود همان روز که وقت مصاحبه داریم یا زمان دیگه؟
مدارک من و همسرم یک سری اصل و یک سری کپی است برای سفارت همین کافی است؟

تشکر کنندگان: mml ، REZA1390
(2011-05-28 ساعت 00:39)m.maryam نوشته:  با سلام

دوست عزیز پول رو تا انجائی که من میدونم همون روز در سفارت پرداخت میکنید نفری ۸۱۹ دلار. اما مدارک فکر کنم که اصل و ترجمه لازم است. آیا کسی از دوستان میدونه از مدارک کپی هم باید داشت یا نه؟
تشکر کنندگان: Hornet ، mml ، REZA1390
(2011-05-28 ساعت 00:39)m.maryam نوشته:  با سلام

سلام
پول در خود سفارت و به صورت نقدی . و زمان مصاحبه پرداخت میشود.
و برای سوال دوم به این قسمت مراجعه کنید : http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3863
تشکر کنندگان: najibi ، Goodie ، mml
دوستان من همین الان متوجه شدم که تاریخ ازدواج رو توی ان فرم های اولیه ۱ سال اشتباه زدم. خواهش میکنم از دوستان که بگن آیا کسی بوده که همچین اشتباهی کرده باشه؟ مشکلی پیش نمیاد؟ خیلی نگران شدم .SadSadالبته میدونم که یه تاپیک جداگانه داره این سوال من ,ولی با توجه به اینکه بنده تاریخ مصاحبه ام نزدیکه و این تاپیک هم بیشتر مورد بازدید دوستان هستش فکر کردم اینجا مطرح کنم . دوستان ببخشید دیگه.به نظر تون بهتره به سفارت ابوظبی ایمیل بزنم و موضوع رو اطلاع بدم یا روز مصاحبه قبل از قسم خوردن این کار رو بکنم؟
تشکر کنندگان: mml
(2011-05-28 ساعت 02:47)najibi نوشته:  دوستان من همین الان متوجه شدم که تاریخ ازدواج رو توی ان فرم های اولیه ۱ سال اشتباه زدم. خواهش میکنم از دوستان که بگن آیا کسی بوده که همچین اشتباهی کرده باشه؟ مشکلی پیش نمیاد؟ خیلی نگران شدم .SadSadالبته میدونم که یه تاپیک جداگانه داره این سوال من ,ولی با توجه به اینکه بنده تاریخ مصاحبه ام نزدیکه و این تاپیک هم بیشتر مورد بازدید دوستان هستش فکر کردم اینجا مطرح کنم . دوستان ببخشید دیگه.به نظر تون بهتره به سفارت ابوظبی ایمیل بزنم و موضوع رو اطلاع بدم یا روز مصاحبه قبل از قسم خوردن این کار رو بکنم؟
خونسرد باش الان یه ایمیل بزن و موضوع رو کوتاه توضیح بده و روز مصاحبه هم قبل از قسم خوردن اشتباهت رو گوش زد کن همین ....مصاحبه خوبی داشته باشی.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: alisarshar ، REZA1390 ، mitr.p ، Hornet ، najibi ، Goodie ، free_free ، DLT ، mml ، Sooshians
با سلام
همسر من سفرهای زیادی به خارج از کشور داشته .برای پر کردن فرم مربوط به آنکارا باید تمام سفرهایی که طی این چند سال رفته را بنویسم یا فقط سفرهایی که در پاسپورد جدید رفته را بنویسم.
متشکرم
سلام دوستان
مي خواستم بدونم كساي كه كلير ميشوند زير همان قسمت ready زده هر يشكشنبه ساعت 1:30 تحويل باسبورتز مي خواستم بدونم زودتر نميكيرند و حداقل زماني كه باسها را بر ميكردونند كي هست اخه من تا جمعه بيشتر مرخصي ندارم كه ابوظبي بمونم ويا كفتن همين موضوع مرخصي ميتونه كمك كنه كه زودتر ويزاها را بزنند مرسي
تشکر کنندگان: Hornet ، mml
(2011-05-28 ساعت 04:03)rayan.s نوشته:  
(2011-05-28 ساعت 02:47)najibi نوشته:  دوستان من همین الان متوجه شدم که تاریخ ازدواج رو توی ان فرم های اولیه ۱ سال اشتباه زدم. خواهش میکنم از دوستان که بگن آیا کسی بوده که همچین اشتباهی کرده باشه؟ مشکلی پیش نمیاد؟ خیلی نگران شدم .SadSadالبته میدونم که یه تاپیک جداگانه داره این سوال من ,ولی با توجه به اینکه بنده تاریخ مصاحبه ام نزدیکه و این تاپیک هم بیشتر مورد بازدید دوستان هستش فکر کردم اینجا مطرح کنم . دوستان ببخشید دیگه.به نظر تون بهتره به سفارت ابوظبی ایمیل بزنم و موضوع رو اطلاع بدم یا روز مصاحبه قبل از قسم خوردن این کار رو بکنم؟
خونسرد باش الان یه ایمیل بزن و موضوع رو کوتاه توضیح بده و روز مصاحبه هم قبل از قسم خوردن اشتباهت رو گوش زد کن همین ....مصاحبه خوبی داشته باشی.

به سفارت یا KCC؟به نظر شما این اشتباه در حدی نیستش که افسر بخواد گیر بده؟
دوستان عزيز سلام.
براي من از آنكارا ايميل زدن و مدارك و كسري هاي مداركم رو اعلام كردن؟ من يكم نگران شدم؟ چون گفته شايد يه اسپانسر ديگه اي لازم باشه؟
متن اون قسمت نامه:
Original I-134 Affidavit of Support form from the co-sponsor, another co-sponsor may be needed
ميخواستم بدونم اين ايميل رو براي هم ميزنن تا زمان مصاحبه رو همراه كسري مدارك اعلام كنن؟ ضمنا موضوع اسپانسر ديگه رو كسي ميدونه؟
ممنون از پاسخ

تشکر کنندگان: REZA1390 ، mml
(2011-05-28 ساعت 13:17)najibi نوشته:  
(2011-05-28 ساعت 04:03)rayan.s نوشته:  

به سفارت یا KCC؟به نظر شما این اشتباه در حدی نیستش که افسر بخواد گیر بده؟

بعد از این که کارنت میشید دیگه kcc با شما کاری نداره و تمام مکاتبات تون بایستی با سفارت انجام بشه.....

مشکل شما مشکل سحوی است و از نوع رفیوزال نیست...نگران نباشیدWink
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: mml ، rayan.s ، najibi ، Sooshians
(2011-05-28 ساعت 13:35)phoenix نوشته:  دوستان عزيز سلام.
براي من از آنكارا ايميل زدن و مدارك و كسري هاي مداركم رو اعلام كردن؟ من يكم نگران شدم؟ چون گفته شايد يه اسپانسر ديگه اي لازم باشه؟
متن اون قسمت نامه:
Original I-134 Affidavit of Support form from the co-sponsor, another co-sponsor may be needed
ميخواستم بدونم اين ايميل رو براي هم ميزنن تا زمان مصاحبه رو همراه كسري مدارك اعلام كنن؟ ضمنا موضوع اسپانسر ديگه رو كسي ميدونه؟
ممنون از پاسخ
چند روز قبل از مصاحبه اين ايميل را براي شما فرستادند؟ شما کي مدارکتان را ارسال کرديد؟

شماره کیس:2011AS00028XXX

(2011-05-28 ساعت 14:45)نگار 65 نوشته:  
(2011-05-28 ساعت 13:35)phoenix نوشته:  دوستان عزيز سلام.
متن اون قسمت نامه:
ممنون از پاسخ
چند روز قبل از مصاحبه اين ايميل را براي شما فرستادند؟ شما کي مدارکتان را ارسال کرديد؟

ده روز قبل مصاحبه. هفته قبل مدارك ارسال شد
تشکر کنندگان: REZA1390 ، mml

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان