موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان و ادمین عزیز !!!!
من این سوال رو توی یک روم دیگه پرسیم ولی فکر میکنم جای درستش اینحاست امیدوارم به جواب مطمئن هم برسم ,
اگر به من که برنده اصلی هستم کلیرنس نخوره ممکنه به همراهانم بخوره و اونا برن برای بکراند چک ?
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
به چه صورت پول سفارت پرداخت می شود همان روز که وقت مصاحبه داریم یا زمان دیگه؟
مدارک من و همسرم یک سری اصل و یک سری کپی است برای سفارت همین کافی است؟
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-28 ساعت 02:47)najibi نوشته: دوستان من همین الان متوجه شدم که تاریخ ازدواج رو توی ان فرم های اولیه ۱ سال اشتباه زدم. خواهش میکنم از دوستان که بگن آیا کسی بوده که همچین اشتباهی کرده باشه؟ مشکلی پیش نمیاد؟ خیلی نگران شدم .البته میدونم که یه تاپیک جداگانه داره این سوال من ,ولی با توجه به اینکه بنده تاریخ مصاحبه ام نزدیکه و این تاپیک هم بیشتر مورد بازدید دوستان هستش فکر کردم اینجا مطرح کنم . دوستان ببخشید دیگه.به نظر تون بهتره به سفارت ابوظبی ایمیل بزنم و موضوع رو اطلاع بدم یا روز مصاحبه قبل از قسم خوردن این کار رو بکنم؟
خونسرد باش الان یه ایمیل بزن و موضوع رو کوتاه توضیح بده و روز مصاحبه هم قبل از قسم خوردن اشتباهت رو گوش زد کن همین ....مصاحبه خوبی داشته باشی.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
همسر من سفرهای زیادی به خارج از کشور داشته .برای پر کردن فرم مربوط به آنکارا باید تمام سفرهایی که طی این چند سال رفته را بنویسم یا فقط سفرهایی که در پاسپورد جدید رفته را بنویسم.
متشکرم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
مي خواستم بدونم كساي كه كلير ميشوند زير همان قسمت ready زده هر يشكشنبه ساعت 1:30 تحويل باسبورتز مي خواستم بدونم زودتر نميكيرند و حداقل زماني كه باسها را بر ميكردونند كي هست اخه من تا جمعه بيشتر مرخصي ندارم كه ابوظبي بمونم ويا كفتن همين موضوع مرخصي ميتونه كمك كنه كه زودتر ويزاها را بزنند مرسي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام.
براي من از آنكارا ايميل زدن و مدارك و كسري هاي مداركم رو اعلام كردن؟ من يكم نگران شدم؟ چون گفته شايد يه اسپانسر ديگه اي لازم باشه؟
متن اون قسمت نامه:
Original I-134 Affidavit of Support form from the co-sponsor, another co-sponsor may be needed
ميخواستم بدونم اين ايميل رو براي هم ميزنن تا زمان مصاحبه رو همراه كسري مدارك اعلام كنن؟ ضمنا موضوع اسپانسر ديگه رو كسي ميدونه؟
ممنون از پاسخ